Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
help
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
félreértetted a kérdésem!! nem azért kérdeztem hogy feltétlen az legyek..csak kiváncsiságból hogy mégis mik a feltételei
\"A Bayern az otthonom\" - Bastian Schweinsteiger FC Bayern forever no. 1
azért kevesebb, mint 2 hónap alatt moderátori jogot...
na nem baj... egy 4-5 év múlva gyere ide vissza a kérdéssel
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
akkor egyenlõre marad a VIP jog<#vigyor5>#vigyor5>
én komolyan kérdeztem<#bee1>#bee1>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
u dont have to listen anybody else but me
()() (^^)
()() (^^)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Acer Aspire one
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Volt egy kis idõm és összedobtam BOINC topicnak egy fejlécet sok infóval
remélem többeknek hasznos lesz és beindul a forgalom
a topic inditójának jeleztem a fejléc készülését
légyszives ezt a kódot helyezzétek el:
<iframe frameborder=no width=650 height=150 src="http://www.freeweb.hu/sgboinc/boinc_sg_fejlec.html"></iframe>
Köszönöm!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.