24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Ismét a fejléc: mivel a moderátorok képtelenek mások privát üzeneteit elolvasni, így nem is intézkedhetnek ilyenek miatt - nagyon könnyű bárkiről azt mondani, hogy ezt vagy azt írta, és bárki rossz szándékú visszaélhet ezzel.
Az SG névtelen felület, és vannak rajta rossz szándékú, nem igazán közösségbe illő elemek. Ezzel sokat nem lehet kezdeni. -
Svenhotry #23943 Ezt egyrészt jó tudni, hogy van ilyen funkció, le is tiltottam, köszönöm.
Másrészt az elv zavar, nem maga a csúnya szöveg, felnőtt vagyok már, azt tudom kezelni. -
A privát üzenetekkel nem kell foglalkozni - mit tud tenni bárki privát üzenetekkel? Csúnyát ír neked? Egy gombnyomás letiltani. -
Svenhotry #23941 Az a baj, hogy nem merek. Már most jött egy privát üzenet egy Cifka1seggfej2 nevű accountról, hogy én idejárok nyalni, és még sokkal cifrábbak. Nem is tudom miket kapnék, ha tényleg feljelentenék valakit. -
Ha valakinek valamilyen konkrét hozzászólásával problémád van, akkor a fenti kiírásnak megfelelően beírod, hogy hol és melyik hozzászólással van gondod, és egy moderátor ránéz a dologra. -
Svenhotry #23939 És az ez irányú diszkrimináció hogyan van kezelve? Megengedett, elvárt, nem tolerált? Mert bár nem rég óta vagyok itt tag, de sok negatív tapasztalatot gyűjtöttem, ennyi idő alatt is. -
Van sok nem magyar állampolgár fórumozó. És még sokkal több, akiről nem tudni milyen állampolgár, mert senki nem kérdezi. -
Svenhotry #23937 Szeretném megkérdezni, hogy ugye ez egy magyarországi oldal, elsősorban magyar felhasználókkal, de a nem magyar állampolgárok ki is vannak tiltva, persona non grata-k? -
Ő Tautau újabb regje. Onnan ismerheted meg bármelyik regjét, hogy vallásos áhítattal tagadja az evolúció elméletet. -
kissssss #23935 arra hogy megszabaduljunk tőled meg szamár ricsitől is.
-
:0
mire megy ki a játék? -
reklám -
keembo #23932 Bocsánat, addendum:
Feladó: Richard Donkies
Elküldve: 2014. 01. 05. 16:15
Tárgy: Ne provokálj kisköcsög
Ja, és olvasatlanul törlöm, amit visszaírsz, seggfej. :D
Jó tudni, hogy én vagyok a provokátor. Tényleg befejeztem innentől. -
keembo #23931 Üdv!
Szeretnék kérvényezni 2 masszív troll megfelelő büntetésének kiszabását, név szerint: Richard Donkies, mikike.
Legutóbbi művük: Az amerikaiak harmada...
Ez nem az első és valószínűleg nem is az utolsó eset tőlük. Egyértelmű számomra, hogy mire megy ki náluk a játék és ezzel a véleménnyel bár nem egyedül vagyok, egyelőre csak a saját nevemben beszélek és kérvényezem.
További jó fórumozást! -
Viccek topic
#39910-#40007
:/ -
moderálva -
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!"
Megy még az olvasás? -
chili88 #23927 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1347867041&no=117
Üdv erre ránéznétek? előzménnyel? -
zsivány miki #23926 - -
#83408 -
Riviéra Boy #23924 homoszexuális vagyok -
nem akarlak megbántani, de egyrészt miért linkeled be 2x ugyanazt 20 perc eltéréssel, másrészt miért nem próbálod meg a játkosok fórumának megfelelő részén, figyelembe véve a hatalmas figyelmeztető képet a bannerben, miszerint nagyon rossz helyen jársz ?! :) -
fs9pilot #23922 ETS2 #34725
-
fs9pilot #23921 Topik link: ETS2
Hozzászólás száma: #34725
Kapott már két büntetőpontot a drága, de jó lenne már kivágni a fórumból, mert már mindenki agyára megy... -

-
kaptik80 #23919 Sajnos homoszexuális lettem, ne haragudjatok de ez van. -
jelentsd fel internetes trollkodás végett, 10 év a csillag börtönbe. Az IP-je adott, így a személye beazonosítható. -
mellélőttetek, fogalmam sincs ki az az ambrus és hogy minek küldözgetitek privibe az arcképét nekem, a logomat szimpiboytól kaptam, köszi a fasza logót amúgy -
Szerintem ez is az. -
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059845042&no=83316]ambrus/DNDN/sajt777/tudja már a tököm kinek az alrege/#23914-es kecskebarát ismét feltűnt[/URL] -
mehetel10b #23914 Kecskékkel hálok -
Volt már példa a feljelentésre itt az sg-n.
És nem a kedves fórumozó járt jól!
-
Hát ennyi, akkor a Digikábelesek is KOS listára kerülnek. :)
Amúgy azt nekem is elküldte, hogy az IP miatt fel is jelenthet. Itt már nem reagáltam neki, aki annyira sötét, hogy az IP-jét személyes információnak tekinti, az ennyit érdemel. :P
BTW az életveszélyes fenyegetés miatt lehet megérné feljelenteni. Az IP-je adott, így a személye beazonosítható. -
szerintem erre cifu mar nem fog tudni valaszolni, epp analisan faggatja a rendorseg :(
btwSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bar ezt nem tudom ertelmezni, de biztosan nem akarom kiprobalniFeladó: DNDN
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:35
Tárgy: nem tudja kivel kezdett ki a traktoros ürge
faszt nyalizol ennyire a moderátoroknak, nincs semmi önérzeted? nyald meg sedó kopasz fejét és harapd ki a segglyukából a betyárkörtét akkor lehetsz modi
-
Jön a sorozat! :D
Feladó: DNDN
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:28
Tárgy: nem tudja kivel kezdett ki a traktoros ürge
megveszem kilóra az sgt azzal kezdem, hogy kibannollak, külön topik lesz annak, hogy sedó többé nem moderátor ott leszel megalázva, ezt is másold be moditopikba de úgyse mered
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:19
Tárgy: Nincs tárgy
ha neked ez kell, hogy újra nyíljanak rólad sorba a topikok akkor oké, de adok egy utolsó lehetőséget, hogy megalázkodj féreg
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:12
Tárgy: Nincs tárgy
hogy lehetett egy ilyen nyomorék moderátor? és még jó hogy rettegsz, mert emlékszel a dolgokra, hogy itt azért voltak kemény dolgok. Az ip-t is kitettétek, meg a privát üzeneteket, ez már bűncselekmény.

Cifu rettegj mert kitetted az IP-t!
-
A privátot csak azért tettem be, hogy rettegjen mindenki ezentúl. :-) -
kepzelj ide egy kettospontot, es vegtelen + 1 nagy d betut
en megszavazom ezt a privatot 2013 poenjanak.
vegem. -
"A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk."
Bocsi, nem tudtam kihagyni :) -
Rettegek!
"Feladó: DNDN
Elküldve: 2013. 12. 25. 22:04
Tárgy: re: Rendszerüzenet: büntetőpontot kaptál
eltüntetem lobigot és ez a hála? sebaj holnaptól vissza is hívhatom, csak azóta nem protgtervező hallgató hanem végzett. nem látott dolgok fognak itt végbe menni olyan vpn mögül, hogy soha nem jöttök rá ki csinálta. kezdve azzal, hogy te leszel végleg törölve a rendszerből"
-
Relogoltál, szép manőver, csak ettől a dolog még nem változik, sőt, inkább ellened szól, hiszen megpróbálod a bőrödet menteni.
Azt még mindig nem árultad el, mi alapján feltételezed, hogy feltörte az accountodat bárki is.