Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
tippem sincs miként szokott menni az ilyen trónfosztás hogy õszinte legyek, de itt látszik, hogy kapásból hárman oly' elégedetlenek voltunk a drágasággal, h még modtopicba is eljutott a híre (jó, ellenem pampogott, de a többieknek sem véletlenül küldték el a fenébe), ami egy 10 körüli aktív látogatót számláló témánál... elég durva.

szóval csak mondjátok meg a mikéntjét, jelentkezõ biztosan lenne, meg a drágaság úgy is már többször le akart róla mondani (#23636), csak nem lett belõle semmi.

"The trees move. Do you not see it?"

Fresh Duke
Értem. De azért az önkényes cenzúra az elvekbe ütközik, gondolom.
(Most nem, mert napok óta nem tolta fel a pofáját azon a regén.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
A házigazdát a topiclakók többsége választja. Amíg a többség továbbra is elégedett vele, addig az elégedetleneknek kell alkalmazkodnia, elfogadnia a helyzetet.

Ha van egy jelentõs többség a topic közösségébõl (nem alregekbõl), akik választanak másik házigazdát, akkor lehet szó házigazdacserérõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
De azért ugye idõvel a kiskirályt is leváltjátok?

[NST]Cifu
Ok, akkor most én szólok. Az elkövetkezõkben légy olyan kedves, hogy az ilyen erõs jelzõket mellõzd a fórumon. Lehet finomabban is fogalmazni. Ez amúgy Brat-ra is vonatkozik ( #23785 ).

Ha még egyszer elõkerül valaki ilyen hangnemben, kapja a büntetõpontját.

Amúgy meg úgy tûnik most csak én olvasom a modi topicot a modik közül...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

BRAT
Hát te hülye vagy!
<#help><#help>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Calver
szépen sorba szedve és elismételve, h miért nem foglalkozik senki hatalmas kéréseddel: (és remélem végre felfogod, mert már baromi unom ilyen faszságokon koptatni a billentyûzetemet)
- mert ezzel a lendülettel a fórum kb negyedére hatalmas és szörnyûséges büntetést kérhetnél
- ami soha nem fog megtörténni, mert *senkit* sem zavar/érdekel rajtad kívül
- és szerencsére a házigazdaság még mindig nem tesz helyi kisistenné, és nem ad jogot arra, hogy majd te önkényesen cenzúrázz neked nem tetszõ dolgokat (bár az, h ezt képzeled szerintem sokaknál erõteljes kételyeket vet fel alkalmasságodat illetõen)
- és ezek alapján lehet h jobban járnál egy káromkodás-szûrõs fórummal (amik léteznek, célközönségként általában 12-16 éves kislányoknak)
- na meg aki gyönyörû, színes, és mérhetetlenül változatos nyelvünket ilyen idióta módon akarná korlátozni, az minimum egy emberiség elleni bûntettet követ el (bár ez elõfordulhat, hogy csak magánvélemény)

tl;dr: mert ostobaság.

Fresh Duke
Ne legyél már fürdõs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komolyan, mit vártál?
.

Azért írtam, mert te már túlzásba viszed. Nem fog megártani egy kis pihenés.
Na tegnap óta még jobban küzd a büntetésért: (80387,80392,80401,80414,80420 hozzászólások)
#23780 írtam

Van itt egy moderátor?

★★★★★

Fresh Duke
lol

Calver
segítek: a "minõsíthetetlen hangnem" valahol itt kezdõdik, illetve ha valaki kellemesen kiszínezve elküldené a másikat az édes felmenõibe.

a házigazdaság lényege meg az lenne, h flémelõket/reklámozókat eltünteted aktuális témából, nem pedig az, hogy bölcs kisistenként megszabod a jelenlévõknek, hogy õk majd itt pont hogy viselkedjenek, mert jajj, neked sérti az önérzetedet az a mondat, hogy "a futásnak bizony a kurva anyját"... <#shakehead>

azt meg végképp elárulhatnád (privátban, mert nem kívánom ezt a témát baromságokkal telespamelni), hogy mi okoz benned oly' mély lelki sebeket a kellõen kiszínezett kommunikációval kapcsolatban, amikor ez kedves magyar nyelvünk egy elég méretes alappillére, gyönyörû és változatos szitokszavainkkal egyetemben

Azt kifelejtetted, hogy a bannerban is ki volt írva és már nagyon nem volt kedvem üzeneteket írkálni neked, de nem csak egy éve hanem azóta is több hozzászólást töröltem.

Ez pedig a Moderálási elvek között van:
- Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.

Ha csak ritkán lenne nem szóltam volna, de nálad ez folyamatosan megy.

★★★★★

Calver
ezt most komolyan gondolod? <#nevetes2>

mondok egy nagy trükköt: nem az im-neten vagyunk, ha azt akarod, hogy a jelenlevõk ne színezzék ki a szóhasználatukat, ajánlanék egy... hmmm, nem is tudom, 6 éveseknek szóló fórumot?

ráadásul a nagy "többször szólás" közel egy éve volt, arra hivatkozva, h 18 éven aluliak is járnak arra, majd az említett 18 éven aluliról kiderült, h valójában kurvára 40 év felüli <#gonosz1>

80301.hsz is

★★★★★

A topikban van egy renitens hozzaszolo aki folyamatosan karomkodik. En mar tobbszor is szoltam neki miatta hazigazdakent.http://sg.hu/listazas.php3?id=1059845042 80322.hsz

★★★★★

Efreet
Nincs. Az impresszumban tudod felvenni a kapcsolatot a szerkesztõséggel.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Szerkesztõségi topikot nem találtam...
[NST]Cifu
Csak csendben jegyezném meg, hogy ezzel kapcsolatosan a Moderátoroknak kevés beleszólásuk van...

Örülök, hogy kigyomláltátok Ötvös Tibor "cikkét" minõsítõ (ámbár semmi sértõt vagy durvaságot nem tartalmazó) hsz-emet...végülis nem oda való, belátom...Nektek viszont azt kéne belátni, hogy ez a portál a cikkekbõl él, illetve azok minõségébõl. Értem én, hogy komaság van a szerkesztõségben, de minden tiszteletem mellett csak tanácsolni tudom, hogy az SG színvonalának megõrzése érdekében, bízzátok valódi szakemberekre a cikkek írását!
Minden jót!
Roger6
Amit mûveltél itt az SG-n szerintem jobb ha csendben maradsz. Annyira vagy hasznos tagja ennek a közösségnek, mint öreganyám teáskészlete egy búvároktatáson. Mínuszolós alreg. Ha nem is vagy alreg, pontosan annyit érsz, mint Ultra, csakis negatív hatással vagy mindenre és mindenkire. Már leírtam a véleményem rólad (bizonyítékaim is vannak a mínuszolós kussolós sunyi formádra), és milyen érdekes, Cifu is egyetértett velem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Flém a Walking Dead topicban.

jöhet a következõ: flém a moderátor topikban, ha itt jelentem az ok ?😄
jazzy
Aham látom a büntetõpontlistában, hogy Cifu már alkotott ezügyben és ki lett rakva egy csomó alregje, de ez csak 5öt kapott, na nem baj, így is köszönet Cifunak, hogy foglalkozik az üggyel.

csuuzli Dátum: 2013.09.07. 22:01 Adta: Cifu
Minuszolós alreg by Ultrazord...
jazzy
ezt a majmot is ki lehetne tenni már az összes alregjével?
szerintem humoros a kép, ne ríjjá
tomsolo
Ináf.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

videobaby
nem.

Akkor is, mikor elküld a francba, vagy csak akkor, mikor épp az eszét játssza? Vagy most is õ írt a te nevedben? 😄

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.

videobaby
szerintem igenis jó hg.

Hát hogyne. Nagyon nem vagy házigazdának való.

Na az ekezeteket ugy latszik nem szereti.
"Te jottel be es provokaltal, sertegettel. Azokat a hozzaszolasokat toroltem.Ezek utan meg neked all feljebb?
Eszem megall... <#levele>"

★★★★★

Te jöttèl be ès provokàltàl, sèrtegettèl. Azokat a hozzàszòlàsokat töröltem.
Ezek utàn mèg neked àll feljebb?
Eszem megàll...<#levele>

★★★★★

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom ezzel nincs semmi gond. Vagy a HG-nak szabad?

Nem volt a törölt kommentekkel semmi gond, a rájuk adott válaszokból szerintem elég jól látszik. A kérdés az volt, hogy minden téren ilyen igénytelen-e, ami a torrent kliensére vonatkozott (nem a stílusára) a "golyót akarsz?" meg egy paródiára való utalás, de gondolom fogalmad sincs róla. Kösz az értékes hozzászólást.

BRAT
Szerintem ezzel a nemrég, röptében feltûnõ Fresh Duke-alreggel húzd meg magad, fõleg, hogy nem egyszer "Miért ilyen igénytelen a stílusod?", "Akarsz egy golyót?" és hasonló uszító kérdéseket tettél fel és hasonlóan becsületsértõ válaszokat adsz!
Amiket kitörölt is vélhetõen hasonlóak lehettek.
Ha csak szûk 1 hétig megyünk vissza, ezt találjuk a repertoárodból:
Flém 1
Flém 2
Flém 3

Szerintem örülj, hogy nem vágják ki a pontozgatásra és flémkeltésre használt reged a *csába!

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Rendben, köszönöm. <#eljen>

[NST]Cifu
Sajnos a rendszer olyan, hogy a modik sem látják, hogy milyen hozzászólásokat töröl a HG. Szóval így nehéz... :

Ha tudsz, légyszíves egy screenshotot csinálj, az alapján lehet az ilyenekre bármit reagálni.

Annyit tudok így csak mondani, hogy megpróbálok kicsit odafigyelni a topicra...

#79787-89
Aztán elõtte még ki tudja...

Megint össze-vissza törölgetett, kicsit el van szállva magától a gyerek.

Calver
valamelyik mod legyen kedves megkérni ezt az aranybogárvirágot (meg a másik -81-es regjét), hogy legyen már oly' végtelenül drága, és a minõségi tartalmaival együtt költözzön át kuruc.info-ra/im-net-re/vagy bárhova máshova ahol az ilyen szemetet tolerálják, mert láthatóan a pórnép finom célzásai nem sokat érnek :C

Szabi
ezt kérném törölni, úgy tûnik nem szereti már az sg ha néhány perc után szerkesztek egy hsz-t mert elküldte új kommentbe.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1380919590

#499 es meg rengeteg ugyanitt.

Tenyleg nem tudna senki szankcionalni ezt az "embert"? Ez mar a minosithetetlen es undorito kategoria.

RelakS
Akkor nem csak az anime topikban borult fel a tér-idõ kontinuum? Még csak az kéne, hogy lássam a gyerekkori pajtásaimat :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Persze, csak elõször szeretném, ha domby látná, hátha segíti abban, hogy kiderítse mi is volt a zûr.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
néztem, durva 😊
törlést meg tudnád csinálni? b*ssza a szemem hogy "spameltem"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
Vannak egzotikusabbak is, lásd játékosok / Eredeti játékaink, ott vagy 30 hozzászóláson át megy az idõvihar 😊

j0nNyKa
hali, este fura volt az sg, úgy tett, mintha nem küldene hszt
hogy néz ki az asztalod topicból a #45110 és a #45108 törölhetõ, köszi (mellesleg lol hogy az utóbbi az elõbbi felett jelent meg <#idiota>)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DNDN
Máris klasszikus lettem?
Eneff
Hogy egy klasszikust idézzek:
Õ nem az alregem 😛