Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval csak mondjátok meg a mikéntjét, jelentkezõ biztosan lenne, meg a drágaság úgy is már többször le akart róla mondani (#23636), csak nem lett belõle semmi.
"The trees move. Do you not see it?"
(Most nem, mert napok óta nem tolta fel a pofáját azon a regén.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha van egy jelentõs többség a topic közösségébõl (nem alregekbõl), akik választanak másik házigazdát, akkor lehet szó házigazdacserérõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha még egyszer elõkerül valaki ilyen hangnemben, kapja a büntetõpontját.
Amúgy meg úgy tûnik most csak én olvasom a modi topicot a modik közül...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<#help>#help><#help>#help>
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
- mert ezzel a lendülettel a fórum kb negyedére hatalmas és szörnyûséges büntetést kérhetnél
- ami soha nem fog megtörténni, mert *senkit* sem zavar/érdekel rajtad kívül
- és szerencsére a házigazdaság még mindig nem tesz helyi kisistenné, és nem ad jogot arra, hogy majd te önkényesen cenzúrázz neked nem tetszõ dolgokat (bár az, h ezt képzeled szerintem sokaknál erõteljes kételyeket vet fel alkalmasságodat illetõen)
- és ezek alapján lehet h jobban járnál egy káromkodás-szûrõs fórummal (amik léteznek, célközönségként általában 12-16 éves kislányoknak)
- na meg aki gyönyörû, színes, és mérhetetlenül változatos nyelvünket ilyen idióta módon akarná korlátozni, az minimum egy emberiség elleni bûntettet követ el (bár ez elõfordulhat, hogy csak magánvélemény)
tl;dr: mert ostobaság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A heavy cost. I pay it gladly.
Na tegnap óta még jobban küzd a büntetésért: (80387,80392,80401,80414,80420 hozzászólások)
#23780 írtam
Van itt egy moderátor?
★★★★★
a házigazdaság lényege meg az lenne, h flémelõket/reklámozókat eltünteted aktuális témából, nem pedig az, hogy bölcs kisistenként megszabod a jelenlévõknek, hogy õk majd itt pont hogy viselkedjenek, mert jajj, neked sérti az önérzetedet az a mondat, hogy "a futásnak bizony a kurva anyját"... <#shakehead>#shakehead>
Ez pedig a Moderálási elvek között van:
- Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Ha csak ritkán lenne nem szóltam volna, de nálad ez folyamatosan megy.
★★★★★
mondok egy nagy trükköt: nem az im-neten vagyunk, ha azt akarod, hogy a jelenlevõk ne színezzék ki a szóhasználatukat, ajánlanék egy... hmmm, nem is tudom, 6 éveseknek szóló fórumot?
ráadásul a nagy "többször szólás" közel egy éve volt, arra hivatkozva, h 18 éven aluliak is járnak arra, majd az említett 18 éven aluliról kiderült, h valójában kurvára 40 év felüli <#gonosz1>#gonosz1>
★★★★★
★★★★★
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Minden jót!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
jöhet a következõ: flém a moderátor topikban, ha itt jelentem az ok ?😄
csuuzli Dátum: 2013.09.07. 22:01 Adta:
Minuszolós alreg by Ultrazord...
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.
"Te jottel be es provokaltal, sertegettel. Azokat a hozzaszolasokat toroltem.Ezek utan meg neked all feljebb?
Eszem megall... <#levele>#levele>"
★★★★★
Ezek utàn mèg neked àll feljebb?
Eszem megàll...<#levele>#levele>
★★★★★
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amiket kitörölt is vélhetõen hasonlóak lehettek.
Ha csak szûk 1 hétig megyünk vissza, ezt találjuk a repertoárodból:
Flém 1
Flém 2
Flém 3
Szerintem örülj, hogy nem vágják ki a pontozgatásra és flémkeltésre használt reged a *csába!
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Ha tudsz, légyszíves egy screenshotot csinálj, az alapján lehet az ilyenekre bármit reagálni.
Annyit tudok így csak mondani, hogy megpróbálok kicsit odafigyelni a topicra...
Aztán elõtte még ki tudja...
"Nulla tenaci invia est via"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
#499 es meg rengeteg ugyanitt.
Tenyleg nem tudna senki szankcionalni ezt az "embert"? Ez mar a minosithetetlen es undorito kategoria.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
törlést meg tudnád csinálni? b*ssza a szemem hogy "spameltem"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
hogy néz ki az asztalod topicból a #45110 és a #45108 törölhetõ, köszi (mellesleg lol hogy az utóbbi az elõbbi felett jelent meg <#idiota>#idiota>)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/