24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Calver
    akkor már legyünk pontosak, a hatalmas "sértegetés" annyi volt, hogy "ezt inkább nem erőltetném".

majd gondolom ezen felbátorodva kedves hg megint törölgetésbe kezdett, (#87292, #87294-#87295, #87297-#87300) természetesen szokásosan teljesen indokolatlanul... biztosan sértették királysága szabályait azok a hozzászólások is.

moderátorokat kérdezném most már konkrétan, mert úgy néz ki finomkodás nem sokat ér... mennyi baromságot kell még ennek az holdkórosnak összehoznia ahhoz, h végre elvegyétek tőle a hg jogot?
  • kamionosjoe
    Hahaha.

Engem sérteget, de ha kitörlöm akkor már írod is ide. Hát ez nagyon vicces. Bár írtam már múltkor is, de jó lenne már ha egy moderátor adna neked egy kokit.
  • Fresh Duke
    bump
    És közben megint elkezdte az indokolatlan komment törölgetést.
  • Calver
    cö-cö-cö
    és kb minden témába bedobta az aranybogárvirág
  • Fresh Duke
    Tudtommal a moderátori topikban lehet jelezni, ha nem vagyok megelégedve egy házigazda viselkedésével.
  • kamionosjoe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem fejezd be a hisztit, mert ez itt off-nak számít és törölve lesz. Nem akarok lemondani a házigazda jogomról.
  • Fresh Duke
    De azért mások barátnőjét le lehet kurvázni más topikokban?

Amúgy, egy szavazás szerint SG-sek 69.1%-a nincs oda a cigányokért. (Just sayin'.) De bocsánat, ha a lelkedbe tiportam.

Ezektől függetlenül többször bizonyítottad, hogy nem vagy alkalmas erre a posztra, és többször jelezted, hogy nem is akarsz házigazda lenni.
    Lemondás: Egy, kettő. (Meg mintha ebben a topikban is említette volna.)
    Önkritika: Egy, kettő.
    Egyszer már figyelmeztetve is lettél.

Csak azt nem értem, hogy ezek után (főleg, hogy többször is jelezted lemondásod) miért nem mondasz le ténylegesen?
  • kamionosjoe
    Mit értelmezzek rajta? Látta, hogy írtam, erre idejött hőzöngeni... :)
    Amikor nem voltam itt akkor valóban nem történt meg a spam törlése, de pont azért mivel nem voltam. Most itt vagyok.
    A topik kinézetét megváltoztattam, elismerem ez nem tetszhet mindenkinek, de a nagy többség elégedett vele.
    Általában nekem sincs bajom a beszélgetés témájával, de a "cigányozásért" meg a "kurvanyázásért" már szólok. Do you understand?
  • Fresh Duke
    Én is remélem, mert jó lenne egy olyan házigazda, akivel nem csak a gond van, és aki ellátja a feladatát is. Az, hogy akkor meg lettél választva nem azt jelenti, hogy elégedettek vagyunk a munkáddal, hanem azt, hogy megkaptad az esélyt, hogy bizonyíts. (De csak azt bizonyítottad, hogy rossz döntés voltál.)
    Calver kommentjét meg olvasd át még egyszer, mert szerintem nem sikerült rendesen értelmezned. :)
  • kamionosjoe
    A többség választott meg házigazdának és eddig nem volt semmi gond, de érdekes módon mióta ide írtam miattad igencsak elkezdtél lázadozni.
    Hát sajnos nem sok eszköz van a kezemben, mert házigazdaként maximum csak törölni tudok, így ha valaki folyamatosan rongálja a topicot akkor kénytelen vagyok ide írni miatta.
    Ha óvodás módjára viselkedsz, akkor ne csodálkozz, hogy ez lesz a következménye.
    Nincsen semmilyen királyságom csak megkülönböztetem a nyitott fórum részt és a gumiszobát, mert éppen azért lett kitalálva, hogy a trágárságaitok oda kerüljenek.
    Remélem jön egy moderátor és rendet rak végre.
  • Calver
    nem gondolkoztál még el azon, h talán nem vagy alkalmas házigazdának abban a topicban? (vagy bárhol)

mert amit addig csináltál:
    - erkölcscsőszködés (az interneten...), ami pontosan a várható eredményekre vezetett - először a témán belül megközelítőleg mindenkitől finoman és burkoltan, majd amikor itt is elkezdted csinálni a műsort, kevésbé finoman gúnyolódás és picsabaelküldés
    - ...majd az előbbin besértődtél és eltűntél másfél hónapra, mert miért ne
    - neked nem tetsző hszek törölgetése
    - privátban bölcsekedés ha valakinek nem tetszett a kiskirálykodásod
    - és rosszindulat, ó, de mennyi rosszindulat... "nem tetszenek a királyságom szabályai, paraszt? na majd írok a modtopicba és jól lebüntetőpontoznak!!!444"
    - de, hogy valami pozitívum(?) is legyen, beraktál egy új bannert. meg kb 50 undorító hátteret. ja, meg kiirtottad a fejlécben lévő kérdezős cuccot. bocs, tévedtem, ez sem pozitív.

amit nem csináltál:
    - spammerek és időnként feltűnő trollok irtása. avagy ami a házigazda feladata lenne.

szóval tán talán nem mindenki hülye és csak te vagy helikopter.

már kérdeztem itt is (#23790), h miből áll egy trónfosztás, mert ideje lenne, kedves kamionosjoe úgy is már legalább ötször le akart róla mondani, és ez a folytonos pampogás őszintén szólva kezd baromi unalmas lenni... főleg egy olyan témában, ahol a másik nem tetsző véleményére a válasz általában kimerül egy virtuális vállrándításban, viszonylag kötetlen beszélgetés folyik, és kedves házigazdán kívül senkinek sem szokása megsértődni és hisztibe kezdeni... avagy ahol a házigazda intézménye mint olyan teljesen felesleges, és max spam/troll irtásra kellene, amit a jelenlegi természetesen nem csinál.
  • Fresh Duke
    Nyilván más hibája. Ja, hát nem mindenki kíváncsi a folytonos hisztidre. :C
  • kamionosjoe
    Azzal nem megyek semmire, ezt még az előző hg kezdte el így. Írtam volna privát üzenetet is, mint másnak, de te letiltottál. :)
  • Fresh Duke
    Nem nagyon érdekelne, az az ő véleménye. Másfelől, te vagy a hg, eddig oly szívesen törölgettél önkényesen. :)
  • kamionosjoe
    Nem bánt, csak nem szeretném ha erről szólna, mert ez elsősorban egy játékos topik. Ha idejönne egy cigány és azt írná, hogy kiirtaná a magyarokat, akkor gondolom te sem nagyon örülnél annak.
  • Fresh Duke
    Egy kérdés volt, miért bánt ez ennyire?
  • kamionosjoe
    Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak topik

#86750 Rasszista hozzászólás.
  • Castor Troy
    http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1388762260
    http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1388677601

mekkora már ezeknek a szerencsétleneknek közük sincs se kocsishoz se ambrushoz ez a nyomorék azt se tudja mit csinál csak kattintgat össze vissza

Cifuról kép moderálás közben:

• Castor Troy
    segítek a moderátorkodásba te buzi mert látom nem nagyon megy, kocsis meg ambrus 2 külön személy, hiába írod oda, hogy pontpontpont, mintha kurva okosat írtál volna
  • [NST]Cifu
    Javítottam a kis huncutkodást.
  • Calver
    ref linkes huncutkodás
  • Roger6
    De ráérsz te meg.
  • sajt777
    jöttem panaszt tenni múltkori indokolatlan bannolásom miatt, emberjogi szervekhez fogok fordulni, bíróságra viszem az ügyet
  • sajt777
    -
  • SHADOWEYES7
  • [NST]Cifu
    Jó magaviseletért szedtem már le elakadásjelzőt, de az ilyesmit privátban.

Nem, nem azért nem válaszoltam, amikor írtál, mert méltóságon alulinak tartanám erre időt pocsékolni, hanem azért, mert abbol a prividből, amit küldtél, nekem nem az jött le, hogy megbántad azt a hsz.-t.
  • kamionosjoe
    Ha leírom ide 100x, hogy nem sérteget másokat és elküldöm hozzászólásban, akkor lehetséges, hogy leveszitek a háromszögeket? :)
  • Dzsini
    Hát, ha ennyi problémád van így frissen, és még nem sok minden köt ide, ráadásul neked nem tetsző módon fogadtak, akkor lehet, hogy érdemes egy olyan fórumot találni, ahol jobban érzed magad.

Egy tizensok éves fórumon már megvannak az elmúlt néhány generáció beidegződései, forradalmat egy ember nem csinálhat, és csak magaddal szúrsz ki, ha erőlteted. Nem kötelező szerencsére egyetlen fórumot se használni, szabadon válogathatsz, az internet elég nagy.
  • Svenhotry
    Nem panasz volt, csak folytattam a diskurzust a kollégával. Mért ilyen negatív, kötekedő itt mindenki, 1-2 kivételtől eltekintve?
  • Fresh Duke
    Amiatt szerintem ne itt panaszkodj.
  • Svenhotry
    A legjobb, hogy egy igen negatív személy által én lettem feljelentve a játékos moderátorok topicban. Ezek szerint a fórum híre nem csalóka.
  • Dzsini
    Ismét a fejléc: mivel a moderátorok képtelenek mások privát üzeneteit elolvasni, így nem is intézkedhetnek ilyenek miatt - nagyon könnyű bárkiről azt mondani, hogy ezt vagy azt írta, és bárki rossz szándékú visszaélhet ezzel.

Az SG névtelen felület, és vannak rajta rossz szándékú, nem igazán közösségbe illő elemek. Ezzel sokat nem lehet kezdeni.
  • Svenhotry
    Ezt egyrészt jó tudni, hogy van ilyen funkció, le is tiltottam, köszönöm.
    Másrészt az elv zavar, nem maga a csúnya szöveg, felnőtt vagyok már, azt tudom kezelni.
  • Dzsini
    A privát üzenetekkel nem kell foglalkozni - mit tud tenni bárki privát üzenetekkel? Csúnyát ír neked? Egy gombnyomás letiltani.
  • Svenhotry
    Az a baj, hogy nem merek. Már most jött egy privát üzenet egy Cifka1seggfej2 nevű accountról, hogy én idejárok nyalni, és még sokkal cifrábbak. Nem is tudom miket kapnék, ha tényleg feljelentenék valakit.
  • Dzsini
    Ha valakinek valamilyen konkrét hozzászólásával problémád van, akkor a fenti kiírásnak megfelelően beírod, hogy hol és melyik hozzászólással van gondod, és egy moderátor ránéz a dologra.
  • Svenhotry
    És az ez irányú diszkrimináció hogyan van kezelve? Megengedett, elvárt, nem tolerált? Mert bár nem rég óta vagyok itt tag, de sok negatív tapasztalatot gyűjtöttem, ennyi idő alatt is.
  • Dzsini
    Van sok nem magyar állampolgár fórumozó. És még sokkal több, akiről nem tudni milyen állampolgár, mert senki nem kérdezi.
  • Svenhotry
    Szeretném megkérdezni, hogy ugye ez egy magyarországi oldal, elsősorban magyar felhasználókkal, de a nem magyar állampolgárok ki is vannak tiltva, persona non grata-k?
  • immovable
    Ő Tautau újabb regje. Onnan ismerheted meg bármelyik regjét, hogy vallásos áhítattal tagadja az evolúció elméletet.