Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem közben... ez egy -1000 feletti usertõl jött. Szép gyûjtemény!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A heavy cost. I pay it gladly.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Hadd beszélek mostan veled,
Régi cseléd vagy a háznál,
Mindig emberül szolgáltál.
Sedó meg bazdmeg, te még mindig egy prosztó gyökér állat vagy, látom.
Hogy a fa szálljon a füledbe.
Tomi fiam, hegyezd füled, Hadd beszélek mostan veled, Régi cseléd vagy a háznál, Mindig emberül szolgáltál
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Közel-keleti topicban olvastam, ahol téged is letiltott 1-2 felhasználó.
Tiltsd le te is, akivel nem bírsz.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként van egy sejtésem, hogy ez részben a te szerencséd is... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ilyen idiótaságokat ne szúrj be...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az pedig hogy a gumiban hogy viselkedik, az nem ebbe a moderátori részbe tartozik (ráadásul nekem jogosultságom sincs a gumihoz).
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pl.:
igen Kontra , megkapod , nem probléma, látom hogy foglalkozol a témával.
vagy
kontra , szakadj már le a témáról , soha nem veheted át a topikot és gtfo pls
😄
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
-a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
Ezt a topikot áttudnátok ruházni rám?
elég ritkán járt, topik nyito rég nem lépett fel , állandó reg meg nem igazán van.
elõre is köszi! <#nezze>#nezze><#bohoc>#bohoc>
Viszont õ itt konkrétan nem buzizta le a másikat...
Amúgy, nem érdekel, Cifu is csak magát minõsíti.
aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX
nem túl bonyolult <#nemtudom>#nemtudom>
"The trees move. Do you not see it?"
http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1371207739
Nyugodtan ellenõrizd le az IP címeket. Viszont a gecizés meg a hazudozás megint nem volt egy szép dolog.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
post : http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1058386425&no=12773
Csodás a rendszer.
Megint nekem volt/van/lesz igazam.
Megoldható hogy átruházzátok rámBonsai topikot? kihalófélben van.
üdv, Kontra.
Ha csak topicnyitóként van feltüntetve, akkor semmiféle elõjoga nincs, nem kell vele foglalkozni.
A hülye helyett írhattam volna azt is, hogy: "Hogy tud ennyi hülyeséget összeírni"
Tudomány részlegen, ha néha bekukkantasz a Közel-keleti konfliktusok topicba látsz te és hagysz büntetlenül valós személyeskedést. Egy kis önexplorációt és tájékozódást kérnék tõled, mielõtt büntetést helyezel kilátásba.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫