Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Engem az ilyesmi továbbra is irritál.

Megnéztem közben... ez egy -1000 feletti usertõl jött. Szép gyûjtemény!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Üdvözlet!
EZT a képet szeretnénk banner-nak EBBE a topikba!

Köszönettel: criminal
Te sem vagy idevaló. <#action><#action><#action>
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

tomsolo
a nickname vicces, a vers gyenge, a képek nem idevalók, mint ahogy te sem

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tomi fiam, hegyezd füled,
Hadd beszélek mostan veled,
Régi cseléd vagy a háznál,
Mindig emberül szolgáltál.

Sedó meg bazdmeg, te még mindig egy prosztó gyökér állat vagy, látom.
Hogy a fa szálljon a füledbe.

Tomi fiam, hegyezd füled, Hadd beszélek mostan veled, Régi cseléd vagy a háznál, Mindig emberül szolgáltál

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BRAT
Állítólag van valami SgTools különbözõ böngészõkhöz, amivel le lehet tiltani valakit, aki nem szimpatikus.
A Közel-keleti topicban olvastam, ahol téged is letiltott 1-2 felhasználó.
Tiltsd le te is, akivel nem bírsz.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Molnibalage
Nem csak a híreknél trollkodik....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[NST]Cifu
A jelenlegi moderációs eszköztárral nem szándékozok a híreknél moderálni. A szélmalomharcnak is vannak fokozatai...

Egyébként van egy sejtésem, hogy ez részben a te szerencséd is... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Molnibalage
A blog.hu elhíresült trollja, wmiki itteni regje (mikikeÖ miért nincs bannolva? Gyakorlatilag minden topikot és tudományos hírt szétrollkodik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SHADOWEYES7
Bonyolult a bannert elolvasni a 2008-as regisztrációddal?
Ilyen idiótaságokat ne szúrj be...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DNDN
[NST]Cifu
Az azért még az én jogkörömbe tartozik, hogy errõl döntsek, és mivel nem látom indokoltnak, hogy ráüssem a bélyeget DNDN/Sajt777-re, nem is fogom megtenni.

Az pedig hogy a gumiban hogy viselkedik, az nem ebbe a moderátori részbe tartozik (ráadásul nekem jogosultságom sincs a gumihoz).

Fresh Duke
Így belegondolva, ha valaki úgy viselkedik, mint ambrus, de tart egy látszólag nem ambrus reget, majd azzal igazolja az ambrus regjét, elég jól megúszhatja az illetõ a bant.

[NST]Cifu
Elnézést kérek, levettem a Sajt777-rõl a pontokat.

DNDN
nem vagyok ambrus!444444444444
[NST]Cifu
Várd ki a végét, lehet, hogy most meg lettem gyõzve, aztán megint lyukra futottam...

Eneff
Csak sikerült rájönni. 😊
Kontrakcio
írtam volna többbet is de vánszorog a topik 😞

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Dzsini
Ha a fejlécben írt kívánalmaknak megfelelsz, akkor kinevezhetünk házigazdának. Az, hogy a topicnyitó mikor járt a fórumon, az semmit nem számít. A közösséget kérdezd meg, indokold meg nekik, hogy miért lenne jó, hogy te házigazda legyél, és ha megválasztanak, akkor hajrá. Mondjuk az, hogy egy év alatt 40 hozzászólás van a topicban, az nem igazán indokolja egy házigazda jelenlétét, de ha van egy állandó közösség, akik jelen vannak, akkor nem állunk az útjába.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kontrakcio
tudnáktok nekem egy egyértelmû választ adni ? <#zavart2>
pl.:

igen Kontra , megkapod , nem probléma, látom hogy foglalkozol a témával.

vagy

kontra , szakadj már le a témáról , soha nem veheted át a topikot és gtfo pls

😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
és ha mindegyik teljesült , pl az utolsó hsz-t iró friss reg küldött nekem egy pm-et amire késégesen válaszoltam és felvettem vele a kapcsolatot az adott témával kapcsolatban.

Dzsini
Õ se házigazda, a topicnyitó "cím" nem jelent semmit.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
-legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
-a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

Kontrakcio
sziasztok!

Ezt a topikot áttudnátok ruházni rám?

elég ritkán járt, topik nyito rég nem lépett fel , állandó reg meg nem igazán van.

elõre is köszi! <#nezze><#bohoc>

[NST]Cifu
Nem teljesen oké, de ezzel az erõvel akkor Calver-nek is kioszthatnék a #23811 -ért.

Viszont õ itt konkrétan nem buzizta le a másikat...

Fresh Duke
És ez a hozzáállás itt teljesen oké? #23806
Amúgy, nem érdekel, Cifu is csak magát minõsíti.

sajt777
[NST]Cifu
Hol lett jelezve, és mi volt az ok, ami miatt úgy gondoljátok, hogy Ambruska újabb regje?

Calver
n+1-edik troll alreg feltûnik -> felhasználók instant kiszúrják, elküldik a picsába, jelzik modtopicban -> n+1-edik troll alreget ignorálják, felhasználó ajándékcsomagot kap -> n+1-edik troll alreg valami ilyesmi csinál

nem túl bonyolult <#nemtudom>

"The trees move. Do you not see it?"

sajt777
Csak jött megvédeni a barátját, meg bekamuzni, hogy ambrus kamuregisztrációja vagyok. Azaz az övé:

http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1371207739

Nyugodtan ellenõrizd le az IP címeket. Viszont a gecizés meg a hazudozás megint nem volt egy szép dolog.

aki leértékel az buzi én: bit.ly/1hCmmBX

[NST]Cifu
Dekódold, mert nem értem...

Calver
és ambrusgeci röhög a markába...

"The trees move. Do you not see it?"

[NST]Cifu
Fresh, azért az a beszólás nem volt kedves. Sajt, viszont te is hagyd abba a másik piszkálását, mert ez sem esik más kategóriába...

sajt777
Buzizás#81256 Banpls. Thx<#wave>

sajt777
senki se vette komolyan az egészet te jöttél megint keménykedni meg igazságot szolgáltatni mint ahogyan azt a cseten szoktad, máskülönben te buziztál elõször, szóval remélem téged távolítanak el<#wave>

Fresh Duke
Eltávolítanátok? #81255, #81257 <#wave>

sajt777
AZ, hogy ilyen szánalmas netkemény arcokkal van teli mint te

Fresh Duke
Ha már itt jártok ezt is töröljétek ki: #81153

Fresh Duke
Ennek mi baja? #150

tomsolo
Annyiban igaza van, hogy az általános szekcióban nem szeretjük a kurva anyázást.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[NST]Cifu
Tényleg csodás...

topic : http://sg.hu/listazas.php3?id=1058386425

post : http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1058386425&no=12773

Csodás a rendszer.

Megint nekem volt/van/lesz igazam.

Kontrakcio
hát, nem egy pörgõs topik, lehet elhúzódik pár évig, de tartom akkor magam a formalitásokhoz. köszi 😊

Fresh Duke
Én nem vagyok illetékes, de tudtommal ilyenkor az szokott lenni a módi, hogy aki az új házigazda szeretne lenni, az ezt közli a topikban, és megkérdi, hogy támogatják-e az odajárók. És miután jelezték a többiek, hogy nincs bajuk a dologgal, akkor kell kérni a moderátorokat, hogy átruházzák a jogot.

Kontrakcio
köszi a választ. Írtam BLADE-nek PM-et, de 06.-óta nem volt fent.

Megoldható hogy átruházzátok rámBonsai topikot? kihalófélben van.

üdv, Kontra.

Dzsini
Ha van megválasztott házigazda, akkor jó, ha megvan a beleegyezése - ha tényleg jó régen (mondjuk egy éve) nem járt a fórumon, akkor persze ettõl el lehet tekinteni, de azért érdemes neki egy privát üzenetet írni, biztos, ami biztos.
Ha csak topicnyitóként van feltüntetve, akkor semmiféle elõjoga nincs, nem kell vele foglalkozni.

Kontrakcio
Sziasztok. Egy adott topik csak úgy ruházható át ha a gazdája rábólint? függetlenül attól hogy mikor volt utoljára a fórumon?

BRAT
<#wilting> Lehet nyomni egy dumát PC stílusban is, de én az egyenes beszéd híve vagyok...
A hülye helyett írhattam volna azt is, hogy: "Hogy tud ennyi hülyeséget összeírni"
Tudomány részlegen, ha néha bekukkantasz a Közel-keleti konfliktusok topicba látsz te és hagysz büntetlenül valós személyeskedést. Egy kis önexplorációt és tájékozódást kérnék tõled, mielõtt büntetést helyezel kilátásba.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;