24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
ja nem tom -
Úgy tudom hogy,a kihalt topickok nem számitanak annyira...
bár lehet. -
kihalt topik -
lol -
Házigazda épp ezért van, hogy ne kelljen ide járkálni mindenféle problémával, csak akkor ha már tényleg megoldhatatlan. Legalábbis szerintem. :) -
De mind1 legközelebb ahogy leírtad úg csinálom:D -
De kitudom törölni.Én is türelmes ember vagyok de ilyenekkel fellehet tolni az agyam és én most nem fogom az ilyen Hozzászólásait 1 percenként törölni de ha kell akkor törlöm de azért van az a moderátór Topik,hogy ezt Büntessék.. -
Én csak azt nem értem, házigazda vagy, tudsz törölni, minek jársz ide panaszkodni ? Kicsit gondolkodj már házigazdához méltó módon, valaki flamel, törlöd, valaki oltogat, törlöd.. valaki beszól neked mert nem tetszik amit csináltál, törlöd. Amennyiben arcoskodik és tényleg szétkapja már a topicodat akkor megkeresel valakit aki moderátor és megkéred, hogy díjazza már 1-2 ponttal. A problémás kommenteket meg lehet menteni, screenelni, hogy ha tényleg tiltatni akarod mert nem bírsz vele akkor legyen bizonyítékod, hogy nem először csinálta. -
Jahh egy kis phi sztem ráférne nem akarok bele szólni.
Léccives nézz vissza a Haulin Topikba,és a #26842 hsz.
Jahh és kérlek töröld majd ki. -
Most nem azért de én szépen szóltam neki,hogy Lécives tanuljon meg képet felrakni el is mondtam neki,hogy hol írja le..
Utána meg mondom süni96-nak,hogy kitöröltem a zenés hsz-t mert OFF-nak számít erre felkapja a vizet.Most csak 1-2 ember ilyen:S -
A gond ott van,hogy ti meg fel veszitek a kesztyűt velük,és csodálkoztok ha én meg kitakaritok mindenkit a flém áradatból. -
Mert velünk lehet kötöszködni,mi megyünk bele a sz.ba a vérpityuk után,láthatod a 3 pontomatis.) -
az összes ilyen kamionosba... de miért? miért oda jár az összes vérpityuka? -
Nem tudom de egyre rosszab a helyzet az ETS topikban... -
Mért is?
Most szépen mondta Long Vehiclenek,hogy tanuljon megképet felrakni.
A másik meg Offolt.Ha megnézi az eggyik moderátór akkor törli vagy törlöm én.És légyszíves ne köss bele mindenbe.. -
na látod pont ilyenekért nem adtam volna neked házigazda jogot..bár tudom..ezért nem vagyok moderátor. =) -
#26839 hsz.
Itt. -
Erre gondoltál? Nézd végig az utolsó kb. 80-100 hsz.-t. -
a fejlesztő topik hová lett?
ahol ötleteket lehet adni, hová fejleszthetnénk a fórumot -
Boccs. -
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!"
Fail ? -
Szabii98 Már az agyunkra megy.. -
itt Depridol kicsit már unalmas -
Karmen #16758 legyél már férfi(ha nem lány vagy)ne gyere panaszkodni de én is láttam mit iráll a VT topikban szóval szerintem megérdemled -
ba32107 #16757 #28052 -
extramagascsaj #16756 ok
akkor vedd úgy,h én írtam neked :D -
ha nekem ilyet írnak akkor max kiröhögöm de nem szaladok a modi bácsikhoz h vamzerkedjek... -
Tilsd le,privát üzenettel nem tudunk mit kezdeni. -
talán ignorálod... -
Mityu91 #16752 Sziasztok!
Kb. 4-5 éve látogatom az SG-t és még sose tapasztaltam, hogy egy kis pöcs felháborító privát üzeneteket küldözgetne.
Most kaptam egy gyönyörű darabot, de szerintem nem csak én "hungary27-től"
Íme: :)
"Feladó: hungary27
Elküldve: 2009. 02. 02. 15:43
Tárgy: segnyalóka vagy
BAZD FEL MAGAD!!!!!
EZ PARANCS!!!!"
Nem tudom, hogy tudtok e tenni valamit ellene de nagyon megköszönném!
THX. Milán -
Boccs.de ezt imádom:DxD lol. -
ezzel a sok smileval ne számíts sok jóra -
Szijasztok
ETS topickban logó lopásvan
R620-AS lopta Sean logóját,ezértnemjár valami?
bocsha lámaság volt. de eléggé idegesítő
-
extramagascsaj #16748 az h nem neked írták
-
nemértem mi ezzel a gond... -
Bala10 #16746 egy újabb rajongó?:D -
extramagascsaj #16745 úgy se fognád fel... -
METESTO #16744 Muti már egy verset amit írtálPLS
-
extramagascsaj #16743 most h mondod...jobbak is biztos,mint az én verseim :DDD -
Magyar Irodalom ötös. Kész költő veszett el benne, értékelhetnéd. =)