<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk: mûködik,
ezentúl ebbe a topikba se lehet direkt hozzászólás számot linkelni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
akkor megtanulnánk<#wow3>#wow3>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(ha senki nem ellenzi este lecserélem)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
#14825: személy szerint nekem tetszik az ötlet, csak szerintem a betûtípus lehetne könnyebben olvasható (mondjuk arial, vagy bármi egyszerû).
de ez csak a saját gondolatom
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
És miután töröltétek a hozzászólásokat , kapja meg ezeket <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
mert biztos, hogy megjelenik. ( http://gtagaming.hu/gtaiv/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=1)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De úgy látszik, hogy a témát sem sikerült...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Talán nem kéne a rasszizmus az sg-re.
Szerintem.
Meg azt sem értem, hogy pont ide miért is nem lehet linkelni direktbe a hozzászólást.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Próbáljatok ésszel fórumozni! Aki nem OFFtopik, nem anyázik stb, az nem kap pontot. Ilyen egyszerû a rendszer.
Ha több oldalas problémátok van, esetleg érdemes lenne elgondolkodni egy házigazdában is, ezt pont ezért hozták létre. Követi a topikot, látja, ha gond van.
Mind1 ez nem az a topik.
amúgy is nagyon aktív vagy abban a topikban. na mindegy, befejeztem. csak így tovább.<#eljen>#eljen>
dehát nem is érdemes emiatt itt bosszankodni, hála istennek nem az sg az életünk. :)
a bünti meg majd lejár.<#love12>#love12>
Az egészben az a legszebb, hogy a bennszülött nethuszár szétoffoolja hajvasalásról a topikot, majd mikor rendbe teszik, idejön hsz-t linkelni.
De hát ezzel ti is tudatában vagytok, csak leszarjátok, így könnyebb.
Meg ugye, hogy nézne ki, ha az értelmesebb kisebbség mellé tennéd a voksod, még ha az kicsit túl is ment az ízlésesség határán.
Értem én, hogy ez üzlet és az ilyen tizenéves félbuzikból él az oldal, de egy szintet érdemes lenne tartani.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life