Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ReaL MaDRid x siempre
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kérdésem az lenne, miért vagyok kibannolva chatrõl? Nem is írtam...
Gyanítom hogy hatalommal való visszaélés volt <#wow3>#wow3>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ReaL MaDRid x siempre
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Topik linket, semmit nem tudok adni, de remélem, azért választ kapok.. 😞
Kb, egy órája nyitottam egy topikot "Kankos FFF Zrt" néven, de eccerûen eltûnt. 😞
Megtudhatnám, hogy mi történt vele, ha töröltétek, akkor miért, mit csináltam rosszul?
Köszönöm.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ReaL MaDRid x siempre
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
-Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le amikor kaptad azutan pontossan 2hetre ra
http://9gag.com/gag/5135249
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintetek nyithatok egy Gran Turismo 5 PC-s topicot ebbõl a hírbõl adódóan.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
saját oldal reklámozása, itt is, chaten is meg még ki tudja hány helyen
...hasznos lehet ám.
jöhet akkor az új banner is-e?<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá