Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
így igaz ,ezt is én írtam be ugye a fórumba?:

KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,
KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dzsini
és még sapka sincs rajtuk!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nandorb
igy igaz es naon vissza elnek vele

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Indok akkorsem surun van értelmes, és buntipont sem nagyon volt sztem érdemelt, moderatorok terrorizaljak népetXD, de én kussolok most tértem vissza a két hét pihirol😉

Csak az háborít fel, hogy a problémát senki sem akarja csírájában elfojtani, de a próbálkozást ellene igen, "rossz lesz a vége" címszóval.

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

DJ RX7
Mert a végén politizálás lenne belõle a sok flamer miatt.

:3

Kedves moderátor(ok)!

3büntetõpontot kaptam azért mert létrehoztam két olyan topikot ami az erõszakmentességre és a békére épül.
Ebbõl a második nyomtalanul eltünt.

És ezt a privát üzenetet kaptam, ajánlom mindenki figyelmébe az indoklás részt, ja és hozzátenném, hogy én egytlen egy nem a fórumra illõ szót nem írtam be.
az üzenet:

Feladó: Pheel
Elküldve: 2008. 06. 20. 23:55
Tárgy: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
Pheel 3 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
2008. 06. 20. - Humanista fórum II.
2008. 06. 16. - Humanista fórum

Információk

A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a
fórumból

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

Benny04
mehet a banamákra...

94mike
Alá volt irva h ->94mike megin alkotott
de nem én alkottam,mert nem én kezdtem,de ebbe télleg ne itt menjünk bele,máskor ne ird ki a nevem kössz

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kulabácsi
2 büntetõponttal lehet nem tudsz írni a chatre
(hálisten)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doog
Felhívom a kedves figyelmedet, hogy ne itt OFF-olj.
Én csak kértem, hogy töröljék ki. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki kezdte, és nem szeretném ha tönkre lenne téve a topik.

...::::::...

nandorb
na semmi valasz???

nandorb
mert nem birok irni a chatre???

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

es mert nem birok irni a chatre EZT irja:A chat használatához be kell jelentkezned!

94mike
Fel hivom kedves figyelmedet! hogy Istenostora03 kezdte

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Doog
Ebben a topikban #23083 ettõl a h.sz-tõl #23092 eddig a h.sz-ig kérném kitörölni õket.
Szerintem feleslegesek.
94mike megint alkotott.

Köszi !

zeli
Szerintem offot fejezzétek be, mert ki lesztek vágva.nade:
itt #1546;#1547, reklám, az illetõ már bannolva van, de hszek sztem mehetnek.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

94mike
-.-"

AS?:F?AD_FAS?:F?AD_FAS?:F?AD_FAS?😄ddd

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

SHADOWEYES7
Parancsolsz?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

94mike
nem 4 re gondoltam,és hova tünt atáblám????????

tugyiti
rosszabb mint gyurika meg mama2 volt kezdõként,roppant irritáló vagy öcskös!
SHADOWEYES7
Kéred?

94mike
Akkor aggy Büntetõ pontot,van hely bõven...

Dragooon
te is kapni fogsz és nem is egyet ha nem hagyod abba az offolást

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

94mike
Rendben van -.-"<#idiota>

SHADOWEYES7

94mike
És ezért kaptál büntetõ pontot??????<#nevetes2><#idiota>

Doog
Rossz helyre nyitottam a topikot.

94mike
Micsinált hogy büntetõ pontot kapott????

Doog
Kösz a büntipontot. Úgyis olyan rég volt. 😊

Pheel
Egyszerûen nem is értem, hogy miért gondolják emberek, hogy ha egy topikba régen írtak, akkor az már halott...
94mike
oké-oké,,köszi!
Ugy mond ujreg vagyok..még nem jöttem bele,de köszönöm a sok segitséget,és akkor bocs a láma kérdésért..

Dzsini
Mindig felül van, és akiknek fontos be van állítva, hogy lássa, ha jön bele új üzenet. Attól még, hogy egy topicba nem írnak percenként, attól még mûködik. Kicsit még tanulgasd a helyi szokásokat, és ismerkedj a fórummal.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

94mike
Nem oktatlakki!csak jobban el lehetne igazodni hogy kinek irsz,ennyi az egéssz

94mike
GOGGLELBAN találtam,miért lenne lopás??<#conf>
Van másnak is ilyen???<#csodalk> Akk le veszem nem tudtam sry..

Drephis
a logó lopás pedig nem szép dolog

help

tugyiti
kisfiam neked az õsrobbanás elõtt kellene felkelni hogy kioktass
icepick16
szar a linkelés 😞

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

94mike
De ebbe a topikban,már rég irtak senkisem fog válaszollni<#conf>

94mike
oké-oké csak kérdeztem hátha tuggya valaki,ezer boccs

Dzsini
itt van nem messze egy másik topic, ott St is elmondta már. a moderátoroknak semmi (hangsúlyozom, SEMMI) közük nincs az oldal szolgáltatásaihoz, csak rendfenntartók és esetleg topicbannert pakolásznak ide-oda.

autoszimulator
94mike
VÁLASZ ERRE------->nem hülyeségböl van,de azért köszi szépen😊 hogy hamar válaszoltál

tugyiti
nem
94mike
De én nem áttutalással,se személyesen átvétellel,csak simán telefonnal szeretném,azt sehogyse lehet megoldani??????

Rita79
Ha elolvasod az utasításokat, akkor láthatod, hogy lehet átutalással is vagy személyesen egy OTP-ben.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

94mike
De én telefonnal szeretném rendelni mint régen is lehet!
Mert átt utalni nem igazán szeretnék...
Telefonnal sehogyse tudok??

Rita79
A VIP jogokat és a csillagot a logód mellé nagyon egyszerûen megszerezheted, ha a menüben rákattintasz a „VIP jogok felvétele” pontra és átutalsz egy szerény összeget.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

SHADOWEYES7
Támadnak a sör reklámos linkekkel-