Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#73862-reklám...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ennek a fórumnak a bannere alá szeretném ezeket az elérhetõségeket.
www.automodellszalon.hu <--Autómodellszalon
www.fw.hu/album18/ <--1:18-as album
www.diecast.lap.hu
www.vatera.hu <--Vatera
www.ebay.de <--Ebay
www.modellbau-klar.de <--Kiegészítések,tuning
A nyilakkal azt jeleztem,hogy ha lehet ezek a nevek legyenek kiírva.
Köszönöm!
Ilyenem sem volt még...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ez nem az elsõ eset volt már részükrõl.
Mi az a windows?
Reklám,BANÁNT nekijje,az egész fórumot telepakolta vele...
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pedig szóltam is neki,de mégis :S<#szomoru1>#szomoru1><#levele>#levele><#vigyor>#vigyor>
24 - Exile -Nov.23
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"You are fucking crazy people!\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Legközelebb topik link,és hsz szám külön 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Flash taggal beillesztettem két videót az mtv videótárból. Egyes böngészõk alatt autómatikusan elindul. Van akinek zavaró, érthetõ is.
Ha lenne szives valaki ebbõl a hozzászólásomból a flash tagokat kiütni, azt megköszönném.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
23:21 amjan: .
23:21 amjan: sry
23:25 tugyiti: -.-
23:27 Joke: -.-
23:27 Joke: -.-
23:27 Tomalak: -.-
23:28 Gerzsa: -.-
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
...::::::...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.