Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én se kérem el más regjét...
\"You are fucking crazy people!\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
SHADOWEYES7 tegnap nekem adott egy büntetõ pontot mivel megjegyeztem a LEGszarabb vicc topikba, hogy kettõ vic "Vótmá". És mivel nekem már volt kettõ büntetõ pontom(Amit szvsz nem megérdemelten kaptam.) ezért összegyûlt három elakadás jelzõ ami miatt nem írhatok a saját fórumokba(ahol a topikom van), és nem írhatok a gumiszobába.
Volt egy másik regisztrációm a Mama2-sön kívül, amit bannoltak mert valamelyik moderátor közületek nézte a topikom. Ezt még meg is értem. Na de:
Elkértem az unokatestvéremtõl a jelszavát és felhasználónevét. Valamelyik modi rájött hogy én vagyok az, és Joci regjének is adott 4 büntetõ pontot.
Jocika mielõtt leraktam a telefont, a lelkemre kötötte hogy vigyázzak a regjére, ne írjak olyanokat ami következtében õ büntetõ pontot kaphatna.
Megkérnék egy moderátort ha lehetséges, Joci regjébõl törölje kérem azt a 4 büntetõpontot, mert ha megtudja többet életében nem szól hozzám és õ az egyetlen barátom akivel jól eltudok lenni. És nem, ezt most nem azért írtam hogy megsajnáljatok, ez így van... Õ nagyon haragtartó fajta és ha ezt megtudja akkor... jaj nekem!
Kérem töröljétek azt a négy büntetõ pontot légyszíves, köszönöm.
UI:Mielõtt elkezdenétek kombinálni, Mama2 voltam és nem Jocika az én regemmel!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
érdeklõdnék, hogy ha vkit a saját fórumban lef*szozok azért miért jár egybõl ban?
ennyi erõvel majdnem mindenkit lehetne bannolni onnan...
ja és mások meg oldalakon keresztül anyázzák a másikat és kapnak 2-3 pontot...
szal hogy is van ez?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Mama 2 barátunk megszegte a szabályt.
A megszegett szabály:Továbbá senkit nem érdekel, hogy a vicc esetleg "vótmá",ha valaki megjegyzést tesz, egy büntiponttal lesz gazdagabb.
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
remélem h megtudják kinek az alregje vagy és azt is banolják, am viccesfiú vagy nagyon
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mi az a windows?
http://9gag.com/gag/5135249
Az itt elhangzó #16 hozzászólást légyszíves töröljétek!
cikk
Jobban jár emberke, ha nem veszi észre valami szakmában járatos olvasó.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szeretnék nyitni egy "Mit álmodtál tegnap este?" topicot?Csak nem tudom,hogy mibe rakjam?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám visszaállítani az egyik topikot, ami át lett irányítva egy oldalra. Pontosabban a GRAW 2 topikjáról van szó, aminek én vagyok eredetileg a házigazdája.
Nem tudom hogyan csinálták meg végülis (mert nekem nem sikerült kóddal az átirányítás), mert megadtam a felhasználói adatomat egy ehhez értõnek és õ csinálta meg (természetesen a beleegyezésemmel). Most viszont szeretném, ha vissza lenne állítva. Nem tudom elérni a "téma karbantartását", mert egybõl bejön az oldal.
Errõl a topikról van szó: GRAW2
Elõre is köszönöm!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Had kérdezzem már meg, ha nyitok egy ikea topikot, azt bezárnátok reklámért?<#miaz>#miaz>
thx
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
hogy is van ez??