Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kössz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
1., ÉN NEM TÖRÖLTEM AZ ADATOKAT, hanem maguktól elvesztek egy KIHÚZOTT vionyón telepítés közbe
2., Nem lehet particiót visszaállítani amikor formázatlannak észleli
3., szintén én nem töröltem semmit
de gondolom ez semmit nem változtat a dolgon
Amikbe írtam eddig az tökmás téma volt de min1
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Szerintem itt megtalálok elvileg mindent aminek köze lehet hozzá
De akkor úgylátszik tévedtem
Hát mind1 mostmár ez van márcsak 2 hét és lejár mind😄
Szal pls csetbann off
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Esetleg elgondolkodtató lehet, hogy az a másik topik miért is lett bezárva. És jéééééé! tényleg! ott is a megfejtés a harmadik hozzászólásban. Hát igen. Sokkal nehezebb dolog a gondolkodás, mint a magyarázkodás.
http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=visszaállítás&hol=topic
Felhasználói programok
törlés utánni visszaállítás (6 üzenet) - 2006. 11. 19. 10:43
segítsetek
Partíció visszaállítás (12 üzenet) - 2004. 04. 18. 14:09
Partíció visszaállítás
Törlés - visszaállítás (17 üzenet) - 2003. 05. 18. 14:25
töröltem, de nem kellet volna...
tehát a 2 dolognak köze sincs egymáshoz...
Az a gondom hogy nyitottam egy topikot amiben az elsõ hozzászólásban azt írtam hogy van ilyen
De azt nem hogy ZÁRVA van!
Ezért kaptam 3 ilyen büntetõpontot szerintem igazságtalanul hiszen még nemvolt olyan aktív topik mint amiet nyitattam:
Ezt nyitottam én
Ez az amire az elsõ hozzászólásban célzok...
Szerintem nemvolt korrekt hogy ezért büntit kaptam és nemtudom mittegyek
légyszives segítsetek
Köszönöm
SrAta
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
JBQA!
"Agyatlan bunkó vagy"
"Hülye barom"
Ezt nem kéne moderálni?
JBQA!
Valaki feloldaná a tiltásomat csetrõl?
Semmi rosszat nem csináltam. <#ravasz1>#ravasz1>
18:44 mousee: palm pilot õrületbe kerget egy fórumnyi embert
18:46 mousee: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=61902
Nem találta a moderátor topikot ,aztüzeni pls intézkedjetek.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ebbe a topikba az utolsó elõtti hozzászólás. Amit Brigitta írt. Hiába gumi, ezt akkor sem kéne sztem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
kezdõdhetne már az isi<#hehe>#hehe>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Feladó: skate00
Elküldve: 2008. 08. 11. 16:17
Tárgy: fika
az anyukád nem mondta még hogy FIKA akkor meg kusoljá majdha Mondják hogy FIKA
akko pofázzál be HE
Minek adja ki a személyes adatait,ezt a legnagyobb hülyeségnek tartom mikor utólag jönnek nyígni mitörtént a regjükkel ,így járt!
Mama2 üzenetét fogom közvetíteni.
Az SG fórumon lévõ reguisztrációmnak valaki megtudta a kódját, és a mama2 topicban szétkürtölte. Kicserélték az avatarom is. Meg lehetne nézni az ip-ket a legutolsó bejelentkezéseknél? Mert nagyon rossz érzés amit velem mûvelnek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kérném hogy a #137410 számú hozzászolásomat töröljétek.Nagyon köszönöm és bocs de nem tudtam.
És kérlek ne adjatok pontot.Nem hiányzik.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
feltörték a regem...:S
Zárni kérném, félrenyitottam, elnézést :S
De ne Offoljunk mert nem akarok rosszul jarni
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Köszönöm.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.