Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nandorb: Nem hiányzik még három büntipont, de miért kapnák ezért?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
próbálkozni szabad
remélem megcsinálják
KÖSSZ elõre is
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Lennétek olyan rendesek hogy ezt a 3 percenkénti üzenetküldéses dolgot leszednétek rólam?
mert a fórumba nembántok senkit azt megértem h témanyitás tiltottátok
de a csetbannt meg et a 3 perces dolgot nem
légyszi ha valaki tud segíteni tegye meg
Kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218826315
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1176381559&no=1924
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
😄DD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hirtelen ijesztgetõs alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetõpontokat eredményeznek!
Þór vígi þessi rúnar
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
zomg..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
a topikban, a fekete szöveg mögött ott van ugyanaz a szöveg narancssárgán. Valahogy azt nem lehetne kiszedni onnan? Mert elég zavaró.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Köszönöm!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elküldve: 2008. 08. 13. 13:09
Tárgy: re: re: hehehe
Majd leszel ha így folytatod. ^^
Amúgy meg kit érdekel, van elég tartalék reg. ^^
mousee írta, 2008. 08. 13. 12:57
lehet hogy nálad valami nem oké, de te bannolva lettél, én pedig nem.
palm pilot írta, 2008. 08. 13. 12:49
Hehehe, beszoptad, pubi! Pheeltnem tudtad átbaszni, tudja õ hogy te vagy a flémer. Cumi... ^^"
No comment, ez az ember egy õrült.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.