24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Laceee
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1125139233
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1125941426
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1221847269

A fenti topikok zárhatók mert ebben a topikban van értelmes eszmecsere:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091827918

Van még egy pár felesleges topik erre a téma körre (rFactor) ehhez a játékhoz módok, ha minden módhoz nyitnának topikot akkor ahhoz az SG szervere sem lenne elég.
  • Cuchulainn
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071499241]#415[/URL] valami nevelgetős link....
  • TheRock18
    muszáj volt megszólalnod
  • extramagascsaj
    meglátszik,h te se régóta sg-zel
  • TheRock18
    nah jó,sztem ezt ideje zárni,kezdenek elszabadulni a beszólások és sok a személyeskedés
    close
  • TheRock18
    .
  • xxxx
    jajjj therock ne magyarázz már bele mindenbe... fárasztó egy újreg vagy
  • Beers
  • Lord Nomak
    Miért jó az ha ártasz magadnak.. eszméletlen, mióta bejött ez a meleg idő egyre többen kattognak.

Elnézést az offolásért.
  • JAG1
    Nahh még egyet varrjon be valamelyik, aztán csapassátok ki rá!
  • JAG1
    Bazdmeg!
  • Pheel
    Bezártam és kész. A kereső deklaráltan szar, én spec most nem adok pontot topikért, csak ha durván egyértelmű.
  • Sanya595
    Nézzétek meg ezt a hsz-t és döntsétek el,hogy mit érdemel.
  • Pheel
    Egyrészt nem haverom itt senki. Másrészt tényleg ne te döntsd már el, hogy kinek miért jár pont. Harmadrészt a chatelést be lehet itt fejezni, mert a következőt már pontokkal honorálom.
  • tenkenorman
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1241461393

Az alábbi topikot én nyitottam, de kereséskor elfelejtettem bepipálni a saját fórumokban ill gumiszobában checkboxot. kérem a topikot töröljétek, és kérem ne adjatok büntetést. nem volt szándékos.
    szeretnék vip lenni a hetekben és amennyiben aktív tag maradhatok, leszek is.

Moderátoroktól előre is köszi. Mindenkitől elnézést kérek.
  • nandorb
    20:56 colos01: http://bigcolos.mybrute.com

tessék az ilyet bannolni a chateről...meg ami jár neki...
  • Bala10
    tisztában vagyok vele, eltöltöttem már pár évet itt./ezért sem értem minek szólsz bele/ csak azért fura a helyzet és ezt nem akartam szó nélkül hagyni.

Nándi: nekem nincs bajom a moderálással, sőt! néha túl vajszívűek:) ám ne haverság alapon menjen a pont osztás... legalábbis ne ilyen feltűnően. :D

mindegy, úgysem változik semmi. megtanulhatnám már.
  • nandorb
    Hagyd rájuk az SG növeli a szinvonalát a modik meleg tinejdzseres képeket voltak tegnap majdnem egésznap toleráni ma már semmi sem csoda...
  • TheRock18
    nézd meg a moderátori listát...de elmondom,nem vagyok benne,így nem az én dolgom eldönteni ki,és miért kap elakadásjelzőt,és,ha nem akarsz kapni,akkor Te se bíráld felül moderátori döntést
  • Bala10
    De bazdmeg, ha valaki szóváteszi, hogy ne bazdmegoljon az büntis? bazdmegezni meg lehet gond nélkül?

érted, bazdmeg.
  • TheRock18
    mit lumpenkedsz,had döntse már el,hogy kinek ad büntit és kinek nem...
  • Bala10
    "De bazdmeg,De bazdmeg,De bazdmeg,De bazdmeg,De bazdmeg,"

kérünk nyúházinak is büntit a stílus miatt. thx

• Daniel BMW
    Eben a topikban a 88168-as hozzászólást kéne törölni, elrontottam
    Köszi!
  • Pheel
    Csak jelzem, hogy KUSS LEGYEN!
  • n3whous3
    ki az emós? :D valakivel összekeversz te majom :D
  • JAG1
    Nem vagyok a haverod emós köcsög, nekem ne bazdmegolj...
    Mi van, parázol, hogy lebuksz és most megerősítést vársz?
  • n3whous3
    De bazdmeg, ha egyszer a public proxy esetleg nem is tárol, vagy csak nagyon rövid logot, akkor mi a faszomat fognak szerinted találni? Semmit!
  • JAG1
    Te élsz álomvilágban barátom. A feljelentés, az feljelentés. Eljárás indul, ha tetszik nekik, ha nem.
    Olyan nincs, hogy ez engem nem érdekel, nem folytatom le az eljárást. :-)
    Pláne, ha kiskorúakról megrontásáról van szó.
    Max megállapítják, hogy sztük nem történt olyan eset, ami indokolná a további intézkedést. (bár nem értek hozzá, majd egy szakmabeli levezeti, mi a menete)
    Írnak egy levelet az SG-nek, aki kiadja nekik az IP-t. Ha tudnak vele valamit kezdeni, akkor megy a papír. Ha nem találják, az más kérdés, hogy mennyit foglalkoznak vele.
  • TheRock18
    bekaphatná,aki akkor feltette,mert véget vetett az osztálykirándulunknak a marhája...
  • Herold
    Honnan tudod, hogy nem lett belőle semmi? Azért, mert nem írták meg az újságok, még születhetett ítélet.
  • Sadist
    Amikor 4 éve valaki feltette az érettségi feladatsorokat a netre, akkor államtitkot sértett, ami egy fokkal súlyosabb dolog. Annak lett valami következménye? Megtalálták, hogy ki volt? Persze hogy nem. Álomvilágban élsz, ha azt hiszed a magyar rendőrséget, bíróságot érdeklik ilyen pitiáner ügyek.
  • TheRock18
    mind1,szarjátok le,a lényeg,hogy nem került be az ezsgé a esti híradóba,a palit gondolom bannolták a rákba
    ha volt olyan hülye,hogy saját IP-vel jött,akkor inkább szánalmas,de legalább figyelhető,ha meg tényleg proxyt használt,akkor idióta,hogy egy magyar oldalon szúrkál be "poénból" képeket,mikor tuti vannak erre külföldi "rejtett" oldalak
    a képeket nem láttam,bár olvastam,hogy miket linkelhetett
  • JAG1
    Nagy kutakodás a külföldi szolgáltatónak hivatalos levelet írni.

Gondolom neked sem esne jól, ha bíróságra kéne járnod buziporesz képek ügyében, a végkimeneteltől függetlenül. :-)

Máskülönben hozzáállás kérdése, ha kifogsz egy idegbeteg buzigyűlölő bírót, nem biztos, hogy nem tesz meg mindent, amit tud. Kipróbálod?
  • TheRock18
    xD
  • Sadist
    Ja, képzelem ahogy a magyar hatóság mondjuk egy távoli argentín, maláj, vagy indiai proxyn kutakodik, hogy megtaláljanak egy vérpistit, aki bedobott néhány buziporesz képet egy fórumra.
  • Sadist
    Mert a többi hozzászólást nem lehet átszerkeszteni, ugye?
    Attól hogy büntetőjogból államvizsgázol, az informatika tudásod még ugyanannyira sekélyes marad.
  • JAG1
    Mi vagy te, papagáj?

A proxy servereket is üzemelteti valaki. Vagy szted azok kinőttek a zinternetbű'?
  • n3whous3
    egy halom olyan ingyenes proxy van neten, ahova nem ér el a keze az itteni hatóságnak, az tuti

egyébként igen, azt kell, hogy majd sg kiadja a logból az ip címet meg stb. Még az egyik-másik moderátor is meg tudja nézni.
  • JAG1
    Nem kell ehhez IP, egyszerűen jelentsd fel.
    A rendőrség majd kikéri az SG-től, akinek ilyen esetben kötelező kiadni.
    Ilyen esetben a szolgáltatónak is kötelessége az információ átadása.

Proxy meg szart sem ér, rendőrségi feljelentésre ugyan úgy kiadják a címed, hacsak nem profi volt, de valljuk be, profik nem sg-re szurkálnak képeket. :-)
  • tommygear
    ja mert biztos hogy nem proxyról rakta be a képeket