Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
BMW Über Alles!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy elég csúnya dolog ezt a sok "delet" topicot látni,mikor ide téved az ember ezért lenne egy ötletem. Úgy gondolom ésszerûbb lenne,ha mielõtt valaki szeretne nyitni egy topicot elõtte lenne egy bizonyos moderátori elbírálás,hogy nyitható vagy nem. Úgy nézne ki a dolog az ürge beírná a topc nevét és a tárgyat,hogy mirõl szól a topic,mit most és elküldi. Amikor a moderátor belép lenne 1 lista amin sorban megjelennének ezek a topicok sorban melletük pedig két nagy gomb MEHET és TÖRLÉS. Ha ez megvan egy autómata értesítheti a júzert,hogy mi a helyzet.
Vélemény?
anno 1987
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
megkérhetnék valakit arra, hogy törölje az összes topikot (4db) amiket eddig nyitottam?
köszi.
Kamatyoljatok, de csak Zokniban!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Kössz!😊
BMW Über Alles!
Fõleg tõlem kérne logót mindig, MSN-en, pm-ben is zaklat, kissé idegesítõ..
Csak azt nem tudom mikor és miért csináltam a fiókot. Mindenesetre furcsa.
\"Heroes never die. They just reload.\"
a törlésnek az is lehet az akadálya, hogy ha valaha valahol volt hozzászólása, akkor úgy nézne ki, mint az index fóruma, hogy "törölt nick"-ek beszélgetnek... így aki ahol hozzászól, azt vállalja (ál)nevével.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
BMW Über Alles!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ricsard001 néven jelentkeztem be (máshol használom ezt a nicket is).
Nem használom viszont az SG-n, igazság szerint azt sem tudom mikor és minek is készítettem (lehet hogy tudathasadás?).
Jó lenne megszüntetni a Ricsard001-et, nincs és nem is volt rá szükségem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Jó estét!
Töröltem az összes mai G_ArchAngel hozzászólást, és innentõl kezdve a jövõbelieket is fogom!
(lehet reklamálni, fenyegetõzni, bár teljesen felesleges, moderátorral egyeztettem)
Bohóckodni, szívózni lehet velem, én is ezt teszem másokkal. De azt már nem tartom humorosnak, ha az illetõ feleséggel,
családtaggal teszi ezt. Tegye fel a kezét, aki lenyeli ezt egy arctalan senkitõl..
Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye.
További jókat:
Aspyrin
(2009. 03. 05)
Ezt azonnal toroljetek es kerjen bocsanatot az aki ezt engedte es csinalta!
Soha, senkit nem sertettem meg es nem irtam senkijerol negativ dolgokat.
Ellenben ez a beteg gyerek folyamatosan belekot olyan emberekbe, akikre az jellemzo, hogy az SG-n fototechnikai kerdesekben masoknak segitenek, akar privatban is.
Turhetetlen, hogy ez a kis senkihazi ilyen hangnemben irjon rolam egy gyakran latogatott topic fejleceben.
Raadasul hazugsagokat.
Szivesen vennem, ha valaki betudna bizonyitani az ellenkezojet. Gondolom erre nincs lehetoseg, mivel alaptalanul jaratott le.
Gratulalni tudok, ha ezt a hazug tamadast tamogatja tovabbra is valaki.
(bocsanat, hogy nyiltan vedtem meg az igazam, nem a hata mogott, privatban...)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
És ha vipet aktiválom és bannolnak akkor kakukk van?
Tudna nekem segiteni valaki,hogy lehet letolteni innen?A letoltes helyett egy ures lapot ad be.Mi lehet az oka?
Koszi golyszly,
Amúgy tudom, hogy fáj az igazság...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.