Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos bennem van a hiba, de itt gyanúsan sok az újreg és a belinkelt frissen feltett videók 😄

REAL MADRID

TheRock18

BMW Über Alles!

jhetedikj
Akkor sorry,azt hittem ti foglalkoztok ezzel.

anno 1987

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pheel
Véleményem szerint rossz topikban próbálkozol. Errõl nem a moderátor dönt.
jhetedikj
Már egy ideje,figyelem ezt a sok bezért topicot amit itt a sok felhasználó nyit ill. nekem is voltak olyan topicjaim amiket becsuktak(most az lényegtelen,hogy miért😊 ).
Amúgy elég csúnya dolog ezt a sok "delet" topicot látni,mikor ide téved az ember ezért lenne egy ötletem. Úgy gondolom ésszerûbb lenne,ha mielõtt valaki szeretne nyitni egy topicot elõtte lenne egy bizonyos moderátori elbírálás,hogy nyitható vagy nem. Úgy nézne ki a dolog az ürge beírná a topc nevét és a tárgyat,hogy mirõl szól a topic,mit most és elküldi. Amikor a moderátor belép lenne 1 lista amin sorban megjelennének ezek a topicok sorban melletük pedig két nagy gomb MEHET és TÖRLÉS. Ha ez megvan egy autómata értesítheti a júzert,hogy mi a helyzet.
Vélemény?

anno 1987

n3whous3
dupla ::::

púúúúú

gz8
Jó nagy banán mehet ezért a topicért!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Kamaty Zokniban
<#eljen>thx

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

Pheel
nem
Kamaty Zokniban
hi.
megkérhetnék valakit arra, hogy törölje az összes topikot (4db) amiket eddig nyitottam?
köszi.

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

gz8
Ha talán méltóztatnál elolvasni a Moderálási alapelvekbõl a Házigazdai jogok kiosztásának elvei részt, akkor talán magadtól is rájössz. <#ejnye1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

TheRock18
Nah mi lesz már?Kértem itt is,meg írtam a moderátorkukac akármire is..és semmi!Akkor megkapom a "Fegyverek" totyikot,vagy sem?
Kössz!😊

BMW Über Alles!

Nem tudom, mennyire tartozik ide, de ebbe a topikba folyamatosan visszatér egy gyerek, több regjével nyávog logóért (zetrõ=darkwax=sazuku meg ki tudja, hány rege van még😊) és sokszor elkezd flémelni is. Meg lehetne neki 'szépen' mondani, hogy kopjon le?
Fõleg tõlem kérne logót mindig, MSN-en, pm-ben is zaklat, kissé idegesítõ..
Dick Riddick
Véleményem szerint egy nick is bõven elég.
Csak azt nem tudom mikor és miért csináltam a fiókot. Mindenesetre furcsa.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dzsini
újat regisztrálni meg max 1 nap - nem mindegy annak aki bomlasztani akar? aki normálisan használja a fórumot, annak 1-2 reg elég (mondjuk 1 normálisan beszélgetni és 1 ökörködni a gumiszobában vagy 1 otthonra 1 munkahelyre)

a törlésnek az is lehet az akadálya, hogy ha valaha valahol volt hozzászólása, akkor úgy nézne ki, mint az index fóruma, hogy "törölt nick"-ek beszélgetnek... így aki ahol hozzászól, azt vállalja (ál)nevével.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dick Riddick
Értem. Oké.

TheRock18
jó..de az a baj,hogy a nem használt nickekbõl könnyen lehet csinálni multireget...ezért lenne jó,ha törölhetnék...érted?

BMW Über Alles!

Dzsini
nincs lehetõség nick megszûntetésére, ha nem akarod használni többet ne tedd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dick Riddick
Egy kérés:
Ricsard001 néven jelentkeztem be (máshol használom ezt a nicket is).
Nem használom viszont az SG-n, igazság szerint azt sem tudom mikor és minek is készítettem (lehet hogy tudathasadás?).
Jó lenne megszüntetni a Ricsard001-et, nincs és nem is volt rá szükségem.

csuszi
kicsit unalamas már a srác hogy állandóan a feszültséget csinálja. sértegeti a topiclátogatókat, a sportot, destruktív, züllesztõ. szerintem 3 <#felkialtas> semlesz elég a leállítására, csak tapasztalatból mondom, tovább csinálja a mûsort.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

pointer4
Ezt a bannert szeretném kérni ide.
Köszi.
mivel a regi jelszot nem fogadja el, ezert az sem megy...

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

jelszó megváltoztatás?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

3 különbözõ géprõl és böngészõbõl probáltuk, de semmi...

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

bocsanat, a levelet G_ArchAngel neveben kuldtem, mert O nem tud belepni az accontjaval SG-re, hogy ez ban eredmenye-e, nem tudja, de koszoni kozel 6 eves, egyetlen buntetopont nelkuli forumozas utan, hogy ilyen tamadast lehet intezni ellene, mint amiben a ragalmazo Aspzrint tamogattatok

Fotoink topicban van egz kis gond:

Jó estét!
Töröltem az összes mai G_ArchAngel hozzászólást, és innentõl kezdve a jövõbelieket is fogom!
(lehet reklamálni, fenyegetõzni, bár teljesen felesleges, moderátorral egyeztettem)

Bohóckodni, szívózni lehet velem, én is ezt teszem másokkal. De azt már nem tartom humorosnak, ha az illetõ feleséggel,
családtaggal teszi ezt. Tegye fel a kezét, aki lenyeli ezt egy arctalan senkitõl..
Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye.

További jókat:
Aspyrin
(2009. 03. 05)

Ezt azonnal toroljetek es kerjen bocsanatot az aki ezt engedte es csinalta!
Soha, senkit nem sertettem meg es nem irtam senkijerol negativ dolgokat.
Ellenben ez a beteg gyerek folyamatosan belekot olyan emberekbe, akikre az jellemzo, hogy az SG-n fototechnikai kerdesekben masoknak segitenek, akar privatban is.

Turhetetlen, hogy ez a kis senkihazi ilyen hangnemben irjon rolam egy gyakran latogatott topic fejleceben.
Raadasul hazugsagokat.
Szivesen vennem, ha valaki betudna bizonyitani az ellenkezojet. Gondolom erre nincs lehetoseg, mivel alaptalanul jaratott le.

Gratulalni tudok, ha ezt a hazug tamadast tamogatja tovabbra is valaki.

(bocsanat, hogy nyiltan vedtem meg az igazam, nem a hata mogott, privatban...)

SHADOWEYES7
kb

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dragooon
de ha továbbra is offoltok itt, nem lesz lehetõséged vipet használni.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ChuckyHUN
hát nem?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

azt hitted, ha fizetsz, akkor megúszod?<#mf2>

TheRock18
az para..😊

BMW Über Alles!

ChuckyHUN
17 asszem, de félek,hogy csinálok valami rosszat😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

toysoldier
én úgy emlékszem azért van néhány embernek annyi pontja mert bugos volt a rendszer és egy banra kiosztott akár 20-30 pontot is <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Shifter
mennyi pontod van? 😄

&#3232;_&#3232;

ChuckyHUN
Akko most nem vipezünk

bertino
egyértelmû.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fabio Capello
anno még nemvolt permban határ, ezért lehet 60 pontja

bizony hogy kakukk

ChuckyHUN
Azt szeretném kérdezni, hogy ha 20 pontnál permbann van akkor hogy lehet valakinek 60 pontja a listán?
És ha vipet aktiválom és bannolnak akkor kakukk van?

NeverwinterKING
aha

\"You are fucking crazy people!\"

ChuckyHUN
Cssókolom bácsik, itt lehet árulkodni?

Dark Angel 666
Itt valaki megint a hackelõs oldat reklámozza #28

Desiderata
a Halló, Halló! sorozat topikját tegyétek át légyszives a Tv, Mozi, DVD fórumrészre
Hello!

Tudna nekem segiteni valaki,hogy lehet letolteni innen?A letoltes helyett egy ures lapot ad be.Mi lehet az oka?
Koszi golyszly,
Sanyix
kérlek sírjál a cikkírók miatt is, ugyanis az "sg nem politikai fórum" 😄 márpedig van pár politikai cikk.

Amúgy tudom, hogy fáj az igazság...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

SHADOWEYES7
Figyelmeztettem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Carlos
Ez azért télleg gáz szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Adatlapjára azt ír amit akar. Vagy ki van kötve az ellenkezõje valahol?