Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
úgysem fognak flémelni miatta😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
púúúúú
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
nekem az avast VÍRUST jelzett az sg.hu-n
lécci nézzetek utánn mert nemtok semmit megnyitni mert letilt mindent :s
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vagy a tartalommal van szerintetek a baj? ÉS ha igen akkor mi?
Nem vagyok tapasztalt fórumozó, ezért kérem a segítségeteket. Szeretnék egy komolyabb hozzászólást elhezlyezni a fórumon, de nem tudom melyik topicba illene leginkább, és azt sem hogy milyen formai és tartalmi követelményeknek kellene megfelelnie. Sajnos a szabályzatok nagy általánosságban beszélnek ezekrõl így konkrétan nem tudom eldönteni, mi lenne a legjobb választás. Nem szeretném, ha egy hozzászólás miatt kizárnának a fórumról, ezért azt kérném, hogy elõzetesen moderálják hozzászólásomat. 😊 Nem mindet, csak ezt az eggyet 😄
Remélem nem sértek már azzal is szabályzatot, hogy ide beszúrom, innen a moderátoroknak szánt topicból csak nem szivárog ki ha nem felel meg a követelményeknek. Szeretném továbbá, hogy ha szabályzatsértõ probléma van vele, azokat leírnák nekem, így azokat kijavíthatnám, mielõtt kiraknám valahova.
Segítségüket és gyors válaszukat elõre is köszönöm.
És az üzenet amit szeretnék kitenni :
"Az ország valós gazdasági állapotának tudatában nagyon sokan nem vettek volna fel deviza alapú hitelt.
Itt már nem arról szól a dolog,hogy jobban vagy rosszabbul élünk mint azelõtt."
MODERÁLVA A LINK
Gazdasági világválság, csak ezt halljuk már egy ideje, tv-bõl, rádióból, olvassuk a nyomtatott és az elektronikus sajtóból, lassan a csapból is ez folyik. Életünk részévé válik, és a hitegetéshez szokott magyar társadalom lassan meg is szokja ezt.
Mi már nem lepõdünk meg rajta hogy nem megy máshol, hiszen nálunk sokkal régebb óta nem mûködik már semmi úgy ahogy kellene. Mielõtt valaki félreértené nem politizálni akarok. A médiából áramló lelombozó hírek okozta folyamatos zsibbadtságot, enerváltságot, a hozzászokást a nincs "mit tenni, ez van" érzéshez törte meg bennem egy honlap amit nemrég találtam a világhálón.
Sokan nem is tudják hogyan lehetne kilábalni abból a helyzetbõl, amiben éppen csücsülünk, bevallom õszintén én sem. Sem az egyén sem a nemzet szintjén nem lehet semmittevéssel kiutat találni, ha csak azt várjuk tipikus magyar felfogással hogy majd valaki megoldja helyettünk a problémák nagyrészét.
Természetesen nagy szavak ezek 😊, mondhatnátok, az összetartásra buzdítás ilyen vészjósló idõkben, de szerintem azzal mindenkinek egyet kell értenie hogy egyénenként, egyedül próbálkozva nem lehet hatásos érdekképviseletet kialakítani semmilyen témában.
Azok viszont sokkal nehezebb helyzetben vannak akiket még a devizahitelbõl származó hiteldíjak is szorongatnak, legyen az akár egy átlagos munkás, irodai dolgozó, akik személyi kölcsönökbõl, autóra, lakásberendezésre, vagy vállalkozó akik vállalkozásuk elindításához üzemeltetéséhez vettek fel hiteleket.
Nekik tudnám ajánlani elsõsorban ezt a honlapot, másodsorban mindenki másnak, aki egy kicsit is bele szeretne látni abba hogy mi folyik itt, és mit is lehet tenni azért hogy ez a gazdasági hanyatlás ne gyûrjön minket maga alá.
Még egyszer elmondanám, ez nem egy pártrendezvény, nem támogatja sem ellenzéki sem kormány párt.
Ez az emberek összefogásának, tenni akarásának megnyilvánulása szerintem ezért remélem hogy ezt a riportot nem fogják reklámnak minõsíteni és a szerkesztõk kint hagyják hogy minél többen akik Deviza alapú hitelek gondjaival küzdenek, hathatós segítséget tudjanak ezáltal kijárni maguknak.
A Honlap Címe:
MODERÁLVA A LINK
Érdemes megnézni, saját érdekbõl! Remélem errõl a kezdeményezésrõl még késõbb be tudok bõvebben is számolni nektek, már ennél konkrétabb és jobb hírekkel is a megszorításokkal, nadrágszíjmeghúzások közepette amik még ránk várnak.
Szasza86
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
18:58 0blueman: 18:49 Landor: bujcsik555: 22:32 REPS0L: asaddsdsaaaatgt: 00:00 0blueman: TÉK NAGY TÉK
18:58 0blueman: 18:49 Landor: bujcsik555: 22:32 REPS0L: asaddsdsaaatgt: 00:00 0blueman: TÉK NAGY TÉK
18:59 0blueman: rossz irány 😄
18:59 0blueman: 18:49 Landor: bujcsik555: 22:32 REPS0L: asaddsdsaaaaaaatgt: 00:00 0blueman: TÉK NAGY TÉK
18:59 0blueman: 18:49 Landor: bujcsik555: 22:32 REPS0L: asaddsdsaaaaaaaaatgt: 00:00 0blueman: TÉK NAGY TÉK
19:00 0blueman: iggen
19:00 Narxis: lol
19:00 0blueman: na így
19:00 0blueman: ték
A Landwirtschaft simulator 2008-2009 egy pár napos zárlatot kéne elrendelni.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB