24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Frayer
    Én befejeztem.
    De valaki oldozzon már el, hogy be tudjak menni a csetszobába.
    Nem birok beszélgetni az ismerősökkel, haverokkal.

A tiltást is azt sem tudom mért kaptam. Egyszer csak nem bírtam beírni.
    Legalább valaki mondja el, hogy miért van ez.
  • gz8
    A csacsogást be lehet fejezni, htx.
  • Frayer

Molnit meg mindenki ismeri az nwo-ba. Nem volt bent sokszor, de volt.
    Általában mindig valami vitában vett részt. Ellenkezett.
    Az élő fába is..

Na mindegy. Annyira nem lényeg, csak voltak akik minden apróbb beszólásért már rohantak a modikhoz, míg ők nyugodt szívvel anyázhattak is, velük szemben retorzió nem történt.
  • Molnibalage
    Páran. És? Nem kell, hogy mindenki szeressen. Viszont én legalább nem hazudozok másról...
  • Molnibalage
    Nem, nem jártam. Pár komment volt az is olyan rég, hogy nem emlékszem. rá.
    Ha többről tudsz, akkor linkeld őket. Addig csak mocskos hazudozó vagy és mindezt a modik orra előtt. Ez már a hülyeség csúcsa.
  • stationx
    Egy valami örök. A gőgős, tudálékos stílusod, amit már más oldalakon is nehezen viselnek. htka, index
  • Frayer
    Volt idő hónapokkal ez előtt, mikor rendszeresen jártál be.
    Aztán miután megjelentetek, megjelentek a flémelők is, indulatokat szítottak, és a fél banda törölve lett.
  • Molnibalage
    1. Nem kötöttbem bele. Epi kb. pár hónapja csinálja azt amit. Már lentebb is írtam, hogy én már nem reagálok már rá, de már lassan csak az út menti fába nem köt bele epi...

2. Árulkodás az, hogy ugyanazt a moderálást kérem a cikkeknél, mint a fórumon? Megáll az eszem.

3. NWO topik miattam? Nem is járok oda, egyszer-kétszer ha posztoltam oda vagy egy éve és néztem meg, hogy mi, mert valaki linketle nekem. Be lehet nézni oda, és ellenőrzini, hogy hazdusz. Nem kicsit, nagyon.
  • Frayer
    aha.. Vannak örök dolgok. Mint ahogy te is örökre ott ragadsz a wc csésze, és szennyvízelvezető bizniszben.

Okleveles, diplomás wc lehúzó szakkezelő létedre, nem kéne bele kötnöd a másikba rögtön.
    Én csak megjegyeztem, hogy bejöttél ide árulkodni.
    Régen miattad is pusztult ki a fél nwo topik.
    Hamistanuzásért.
  • Molnibalage
    He ezt törlik, akkor törlik. Majd 5 éve vagyok itt. Először jöttem ide panaszkodni. Te is pont olyan troll vagy, mint régen voltál. Vannak örök dolgok a világegytemben.
  • Frayer
    hmm

Még hogy te nem szoktál árulkodni.
    Most itt vagy...ááhhhh

• Frayer

Hello.
    Valaki vegye már le rólam a chatbant.

Elvonási tüneteim vannak.
    Az orvos azt mondta, ha vissza tudnék jutni a chat-re megoldódna a problémám.

Ha nem tudok csetelni, nem tudom leszidni kaszást sem, pedig már nagyon ráférne.
  • Molnibalage
    Epi csak nem bírja abbahagyni.

Hülyeséget ír, de azért csak személyeskedik tovább. Tényleg ilyen nehéz szankcionálni?
  • Dj Faustus #18729
    "Reklámozni csak finoman szépen,
    médiaajánlatban, apróhirdetésben."

Az RFC 1855 3.1.1 pontja alapján ;)

Office, ppt jelszó feltörése - #14
    A jó jelszó kellő védelmet nyújt - #11, #10

A pcfórumon jobban elszabadult: íme - törölték is a hozzászólásait.
  • Matt07
    btw nagyon sok topik bannerén ott van,eddig se volt gond,nem értem ezután miért lenne..
  • Bala10
  • RAMyMamy
    MINDENKI ráírja a saját munkájára a nevét, azért, hogy ne lopják el olyan könnyen, nem pedig menőzésből, ahogy ikegami is írta. szerintem ez sehol sem tiltott.
    nem tudom ez téged miért zavar, nyilván te sem örülnél neki, ha más azzal hencegne, amivel te küszködtél.
  • Heffi
    Np
  • Kandurex

thx,
  • Heffi
  • Szega87
    Nem bír magával, tuti fakereg
  • TheRock18
    kérd meg ramy-t,hogy csinálja meg neked ezt a logód úgy,hogy a macska pislogjon is gyorsan kettőt :D tök jól nézne ki
  • Kandurex
    Szerintem zavaró. Eddig se volt, most sem lesz. Egyébként pedig altagként felkerül a név, nem tudom az miért nem ELÉG?!
  • Molnibalage
    A probléma itt.

Epikurosz viselkedése kimeríti a trágya fogalmát. Más cikkekben is vissza lehet keresni. Előfordult, hogy hozzá sem szóltam a cikkhez, de inkább velem vagy mással foglalkozott és mocskolódott. Killerbeet is rendesen kostólgatja. Ő még válaszolgat. Én már egy ideje nem nem...
  • ikegami
    Ezt nem értettem én sem, azért nem próbálkoztam tovább. Már pár éve csinálok ide bannereket, és mindegyiken rajta van. Nem menőzésből vagy hasonló, hanem mert munka van benne, és néha nem kevés, amiatt hogy jobban nézzen ki egy topik.
  • RAMyMamy
    már miért ne írhatná rá a saját munkájára a nevét?
  • Kandurex
    A topikban van már banner, nem is rossz, valamint nem látom, hol mutattad be nekik és, hogy elfogadták e. Valamint a képből vedd ki a neved, majd altag -ként megadom, azaz, ha valaki ráviszi az egeret kiírja majd.
  • ikegami
    Bocsánat, EZ a BANNER jó méretben 790x300 , és ide a smallville topikba!

köszönöm
  • ikegami
    Sziasztok!

Légyszives rakjátok be ezt a bannert , ebbe a topikba !

köszönöm
  • geo91
  • H4V0K
    reklám a bannerban
  • nandorb
    nuub vagy? vagy probalsz kittunni a hulyesegeidel?
  • Carlos
    Vicces topik, vicces user-rel:
    #11: ja és BB7 ne karikázz be itt semmit mert az arcodba lépek és a többi köcsögnek is aki itt viccelődik
    #15: mennyi seggfej!
  • hungary27
    minden felhasználóm
  • Nandris94
    ;D
  • nandorb
    nemtom nincsenek erre ugylattom modik...evi szabadsagon vannak:D
  • Narxis
    20:27 Nandris94: hey adminka
    20:28 Nandris94: Bunkó vagy
    20:28 Nandris94: Egy nagy seggfej

nagyon kell neki a csetban. :(
  • Lord Nomak
    Már van egy topic erre a témára. Ráadásul linkelni kellene megtanulni, de persze csinálom én helyetted.. Itt van..
  • 16gaborm
    Kedves Moderátorok!
    A "Race On RELOADED" topico átnevezését kérem Race On-ra!
    És az első kivételével az összes hozzászólást töröltetni szeretném!
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
  • Barnabyka
    no comment..