Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17:02 Benny04: k
17:04 DJS8: gyermeteg
17:08 Prince23: hi
17:11 Benny04: nyád
17:14 DJS8: ok
17:14 DJS8: nekem?
17:23 Benny04: nem
Végülis ki másnak mondhattad. Biztos benéztél ide, mert sokszor nézed ezt a topikot és gyorsan mentegetõzöl <#eplus2>#eplus2>
púúúúú
púúúúú
22:52 Frayer: kezd értelmesen dönteni a magyar nép
ja és politizál is amióta feljött csetre
púúúúú
22:42 Frayer: de hogy mekkora seggfej vagy az már igaz..apád ott figyel az urnában..te meg szégyen szemre. Apád élne letagadna
valahogy már kezd személyeskedésbe menni a dolog szerintem
púúúúú
UPC BROADBAND - The End - #41
ISDN vs Kábelnet (UPC) - #202
upc broadband - #32
[url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1021405471UPC BROADBAND - The End - #41
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
-tRs-Landor
A Titanic-kutató is csatlakozik a 447-es járat kereséséhez - #4
A Sony is csatlakozik a YouTube zeneportáljához - #4
17:55 A Kaszas: jaja
17:55 A Kaszas: kapjon csaka gec romája😄
jössz velem Kasza! 😄DD
-tRs-Landor
szerintem stilus...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A kampánycsend lényege - szerintem - nem az, hogy ne tudj valakit befolyásolni az utolsó napon, képtelenség is lenne ilyen értelemben kampánycsendet tartani (szórólapok, plakátok, politikai napilapok, honlapok, felvett rádiómmûsorok, videómegosztók és hadd ne folytassam) hanem az, hogy legalább ez az 1 nap legyen politikamentes. Már napokkal a választás elõtt is néhány ember meghökkentõen indulatos, ha nem lenne kampánycsend, akkor minden második választókörnél verekedések lennének imho.
Szerintem ez a lényege a kampánycsendtörvénynek és nem az, hogy húúú így nem tudtok senkit meggyõzni az utolsó pillanatban, beszívtátok, háhá...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És ha azok olvashatóak, akkor az enyém miért veszélyesebb a kampánycsendre? Mert más dátum áll mellette???
Ez így ebben a formában elég nagy ostobaság. A kampánycsend internetes fórumokra nem értelmezhetõ rendelet, nem is kéne komolyan venni. Ha mégis, akkor a régebbi hozzászólásokat is blokkolni kell, másképp semmi értelme az egésznek.
A kampánycsend megsértésének minõsül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása, így különösen: a választópolgárok számára a jelölt vagy a jelölõ szervezet által ingyenesen juttatott szolgáltatás (szavazásra történõ szervezett szállítás, étel-ital adása), pártjelvények, zászlók, pártszimbólumok, a jelölt fényképét vagy nevét tartalmazó tárgyak osztogatása, választási plakát (a továbbiakban: plakát) elhelyezése, a választói akarat befolyásolására alkalmas információk szolgáltatása elektronikus vagy más úton.
(vagyis a fórumokon történõ beírások - bár marha nehéz a konkrét jogsértés megállapítása, ahogy a cikkben is írják)
elavult a törvény, de amíg ez a törvény, addig (ahogy eddig is) a kampánycsendet itt a fórumon úgy tartattuk be, hogy szó nélkül töröltünk minden olyasmit, ami gyanús lehetett.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
bár szerintem írott és digitális média is tiltott!
tehát gyõzködheted,de nem mutogathatsz nyílvános helyen kampány filmeket,stb.
BMW Über Alles!
Kategóriákkal kultúráltabb hangnemben írtam, mint az elsõ hozzászólást megejtõ DjDano, politikailag sem voltam elfogultabb, az én hozzászólásomat mégis törölték, az övét pedig nem. Más ok erre nem lehetett, mint a moderátor politikai elfogultsága.
Ez nem moderálás volt, hanem politikai cenzúra. Tudtommal az törvénytelen és a moderálási alapelvekkel sem összeegyeztethetõ.
Szerintem jobban oda kéne figyelni, kinek adtok moderátori jogokat, de ti tudjátok.
Egy régi és állandó olvasót mindenesetre most elvesztettetek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
privátban azt irogat mindenki, amit akar - azzal a fórumnak nem árt, én meg kiröhögöm. ha a fórumfelületre ír ilyesmit, repülnek a felkiáltójelek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.