24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • bertino
    nekem aztán küldheted, sok értelme van :D
    én is csak egy szimpla user vagyok itt.
  • raczger
    Ha kíváncsi vagy a mailemre elküldhetem neked, ebben nem tudom mi olyan volt amit el kéne utasítani indoklás nélkül (inkább nemtörődömség).
    Mellesleg akiket eddig kérdeztem a közelmúltban (csak pár embert) és emailt írtak a fenti email címre nem kaptak választ.
  • bertino
    igaz, én nem vagyok moderátor, de ez egy fórum, így válaszolhatok, ez nem tiltott.

november 13án írtál mailt és nem válaszoltak ?
    fenntartják a jogot az "indoklás nélküli elutasításra."

ezzel nincs mit tenni egyszerűen, max elfogadni tudod.

ha meg mégis elkerülték az e-mailed, hát akkor fail
  • raczger
    Kérdésem lenne itt nyíltan a moderátorokhoz, mert tényleg nem tudom máshol megkérdezni.

Várható-e hogy a [email protected] -ra írt normálisan fogalmazott email-re választ reméljek? November 13.-án írtam email-t.

Tudom én hogy nehéz, időigényes válaszolni, utánanézni ilyen emaileknek, de nyílván egy ilyen "jogot" abban a tudatban kell elvállalni, hogy mennyi meló van vele. Remélem értitek hogy mire gondolok.
    Persze az is lehet hogy pont elkerülte a figyelmeteket az email, ebben az esetben nem szóltam semmit :)
  • bertino
  • SHADOWEYES7
    Miféle admin jogot nem tudsz te felvenni?
  • apaszka
    Miért van,hogy mióta karbantartották,és fejlesztették az SG-s fórum motorját,az egyik adminum nem tud belépni adminként! A fórumba igen,de admin jogot,nem tud felvenni!????
  • angelslie
    Komolyan te akkora hülye vagy :S
  • LordAdam911
    búzalekvár
  • vajo
    töröljétek vagy zárjátok! (idióta topik!)
  • Garrett27
    Ebben a topikban a #16070 -et kérem törölni, a hsz-ből és írójából kiderül miért. Kösz előre
  • Promi #19091
  • Promi #19090
    reklám
  • n3whous3
    reklám #185883
  • n3whous3
    Én kötve hiszem, hogy napi 3-4 mailtől több mehet nekik csak ezzel kapcsolatban. És akkor még pár egyéb megjegyzés.
  • Bala10
    meg nem 1 email érkezhet naponta. :)
  • n3whous3
    Ez azért van, mert nem akarnak összevitázni az adott emberrel gondolom.
  • Rash87
    De ez hülyeség. Mi az,h indoklás nélkül :\
    Mert jó,elutasítani el lehet,bár szerintem semmi se szól ez ellen,ha meg még is,akk legalább indoklás...vagy ez is olyan h kinek milyen napja van?!:S
  • n3whous3
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1260440755#TOP]Nem vagyok biztos benne, de szerintem az ilyen topikért járna figyelmeztetés (#1)[/URL]
  • Pheel
    "Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
  • Máté94
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1223036741]#1593 Reklám.[/URL]
  • Rash87
    "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]."

Én-e szerint cselekedtem :) Bár jogos,nick-et nem írtam bele,de javítva :)
    Mondjuk nem tudom,h emailt olvassa-e vki,de legalább visszaírt volna vki,h nick nevet írjak.
    Csak ha már ki van írva,akk mailt írtam...de ha kell,ide is beírhatom.
  • Pheel
    Ha nem írod meg a nicked vagy a topik url-jét, akkor praktikusan végtelen ideig.
  • Rash87
    Meddig tart egy házigazda jog átvétele? Mert 4 nap,s semmi válasz...nagyon elfoglalt vki :\
  • PlogT
    Off... #40 es hsz!
  • Különc
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088233849]#8207[/URL] Reklám
  • JohnnyNapalm
    Üdv
    Ide kérnénk majd egy illetékest, ha van ideje
  • Kandurex
    nem,
  • OLI
    mivan örökre banos maradok csetről?
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/71413/a_lenovo_szlovakiaba_telepitette_kozpontjat

• M@TriX
    ha egy moderátor ide be tudna kukkantani, azt köszi
  • RAMyMamy
    majd a moderátorok eldöntik, hogy adnak-e büntipontot vagy sem és, hogy kiknek
  • USAMEN POWER
    #19069: A téma már le van zárva ott, fölösleges a pontok osztogatása, rami kisasszonynak meg főleg. Különc viszont kaphatna, chaten is folyton parádézik.

#19066: Rossz válasz !
    #19064: Jó válasz !
    #19063:
  • Bala10
    a flémhez minimum 2 ember kell, ezt te is tudod. ;)
    így aki indítja és folytatja, ugyan úgy hibás.
  • VRSDM
    /akartam javítani a hsz-szám véletlen linkbe rakását. de előbb berakta.
    szerkesztés meg ugye nájn.
  • VRSDM
    bocsánat. tudom hogy nem a zenei részlegért felelős modiknak írok, de ott több napos késések is vannak...
    drumandbass téma
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=978045349&no=4498]#4498[/URL]-as hsz.

momy megint azthiszi karácsonyi börze van, hiába szóltunk már többször neki hogy ne errefelé keresse a cigirevalót.
  • Különc
    Te nagyon buta vagy, egyáltalán hogy jön ide a chat? Egyébként sem provokáltam semmit, minden szarságodra egy jelet raktam, tán gond?

Chaten azt beszélek a "játszótársaimmal" amit akarok
  • Dj Faustus #19065
    A Keyloggerek topik #204-es hozzászólójának kissé elgurult a gyógyszere. Kérem a kedves moderátorokat gurítsák már neki vissza! Köszönöm!
  • perchno
    ne törődj vele ne idegesítsd fel rajta magad..nem éri meg..
  • berczely
    Bekussoltál már?