24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
JOZSOka2 #24223 sziasztok! hogy lehetek moderátor?
-
#24222 spallmentes boldog karit :) -
#24221 nem akartam spammelni... de ha ez az volt akkor sry , spallelek inkább jézuskának.
Kellemes Ünnepeket!
-
#24220 króm, https, főoldali cset.
egyébként ne ezt a topicot spameljük már, egyrészt van a csetnek saját, másrészt meg nyilván senkinek nem jó. írjál tibornak levelet, azzal hogy az általános modtopicba írsz 5 mpenként valamit, nem leszel előrébb, hidd el. -
#24219 ha nem akarjátok látni a betűimet ünnepek alatt akkor mondjátok meg nyugodtan -.-
-
#24218 tegnap még a lehetetlent is megpróbáltam , még sem jön be.
Utoljára szerkesztette: Kontrakcio, 2014.12.24. 09:55:03 -
#24217 króm, https, főoldali cset -
#24216 amúgy , sg cset server problémára hivatkozva nem jelenik meg , csak nálam? -
#24215 stílusosan így kell leírni ezt a szót: röhely + esek fatytok-é ˇˇ -
#24214 #24207 elejét értő olvasással légyszives, köszönöm
szomorú vagyok, hogy a magadfajtának külön meg kell magyarázni, hogy azzal mi a gond. -
atiapuka #24213 Azért érdekesen működik a moderátorság ... -
#24212 nem én hagytalak ki, a kolléga nem akarta hogy szopjál :( -
#24211 persze hagyjál ki a buliból :| -
atiapuka #24210 Röhej. -
#24209 Hamisíthatatlan SG-s karácsonyi hangulat, nemde? :D -
#24208 dzsini szopjon le először, vagy én? a többit nem olvastam el, majd valami másik fórumon megtanulsz tömören fogalmazni -
#24207 Hátha itt előbb olvassátok ti nagy MODERÁTOROK:
j0nNyKa & te is leszophat csontig.
Csak úgy jelzem kúrvára nem tudjátok ti az előzményeket.
Ne ilyenkor legyen nagy a moderálási kedv.
Mert amúgy meg szart se csináltok.
Mi az RAIN elsírta magát privátban hogy bántják a szegény kicsi lelkét mert nem hagyom a trollkodást?
Ember tudod te hogy miket töröltem PL: tegnap? Vagy csak hasadra ütöttél.
A másik félt, a házigazdát nem kellene megkérdezni erről?
Olyan dolgokat töröltem ami nem a topik témája volt egy OP-rendszer hibájával kapcsolatban.
De már mindegy is, úgy látszik kis "barátomnak" messzire ér a nyelve ti meg szívesen odatartottátok neki a seggeteket.
Az meg más kérdés hogy RAIN összes hozzászólását töröltem.
Nem a hozzászólása miatt hanem magát az embert rühelltem.
Nekem aztán tök mindegy ki fogja vinni tovább a topikot de valószínűleg ezzel a húzásotokkal halálra is ítéltétek.
Végezetül azt kívánom nektek így a szeretet ünnepének derekán hogy nyaljatok be egymásnak csontig aztán még a meleg szaros nyelvetekkel közösen nyaljatok fel egy bélyeget Kanadába és mehet az örömködés hogy sikerült elérni a célt.
Ja hogy te erről sem tudsz kedves Moderátor?????
Akkor olvasgass kicsit vissza hátha megvilágosulsz.
Ez a a topik egy normális emberekből álló közösség volt amíg ide nem jöttek ezek a takonyóru trollkodók.
Hogy jössz te ahhoz hogy egy 21ezer hozzászólással bíró topik házigazda jogát elveddúgy hogy csak egy oldalról kapsz fals információkat.
De lelked rajta biztos kúrva jól végzed a "munkádat."
Na pá most pedig tiltsál ki a az egész SG-ről te nagy MODERÁTOR !!!! -
#24205 müködik, igen -
soundsonic #24204 sg cset működik? Hibát ír órák óta -
Fidolorous #24203 http://sg.hu/forum/tema/1392545596
töröljétek ezt a topikot légyszíves, köszönöm boldog hanukát. -
#24202 pofátlan reklám 3026 -
#24201 ok -
#24200 Minek kellett bezarni a humiarit, banoljatok ki azokat akik politizalnak, vagy ne csinaljatok veluk semmit ahogy nyolcmillio kamureggel az oldalon Szerintem tobben olvastak es neztek a kepeket mint akik trollkodtak meg politizaltak. -
#24199 És ezt csak kamuregen merted ide írni? Gyáva... -
nyergiberg #24198 humiariba kérnék egy moderátort mert politikai topiccá változott -
#24197 Picit nézzetek itt körül! "Stílus" -
narancsbokor #24196 durva hozzászólás
topic cím: UPC internet
hsz:
http://sg.hu/forum/uzenet/1002913811/22642 -
#24195 ok -
#24194 szerintem nem lehet, ban előtt megkérdezi vagy háromszor hogy biztos-biztos bant adsz?.. azt ennyi, utána nincs visszavonás :D -
#24193 Nekem is ugyanilyen privát jött a rohadéktól.
Szóval le kellene venni a bant szerencsétlenről,mert itt valami rohadt nagy félre értés van ! -
#24192 Ezeket kocsisambrus csinálta. Az ő szokása ez, anno másokkal is trollkodott folyamatosan.
Ez a PM is kocsistól jött, már a profilja is elárulja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!partynonstop írta, 2014. 09. 20. 14:23
fazer bannolásának okát világosan leírtam, 29 pontja volt, 20 felett ban jár,
meg amúgy is okoskodott állandóan a 'modik figyelmébe' topoikban, egy troll patkány volt , ha nem tetszik mehetsz utána.
Az sg-n új időszámítás kezdődött el, új rendszer van, ha nem tetszik tipli
Egy moderátorról se tudok aki ilyen stílusban írna.
Úgyhogy akárki is adta Fazer kollégának a bant én a helyében levenném róla, mert ezt a kocsisambrus hülye gyereket egyedül ő ismeri fel, már a stílusa alapján és ha az itt elszabadul megint akkor nagyon nem lesz jó világ itt.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.09.20. 18:21:23 -
#24191 Egy biztos,nem én voltam:) -
#24190 Világos, én nem tudom ki, és miért bannolta. Valószínűleg nem az "alregek" miatt. Csak felhoztam, mint lehetséges indokot, miután rákerestem a nevére utólag. A valódi okot nem tudom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.20. 13:22:26 -
Stockbauer33 #24189 Mi nickkel van az az alreg? -
#24188 -
#24187 attól, hogy van alregje, még nem ok. ha banolás után jön vissza egyel, az már ok :D dzsininek is, (ki is rakta tomsolo ban megkerülése miatt... :DDD), janinak is, nekem is van alreg :) -
#24186 Idézem Fazer:
"Nem az enyémek. Spammelte a gmailem is Kis Pál néven. Van egy jonnyka 1 nyomorekos facebookja az is valami kis palos neven van, spammelni a [email protected] címről szokott"
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.09.20. 11:29:32 -
#24185 ok -
#24184 Ezek biztos nem az övéi,nem volt troll a gyerek,hülyeség volt a végleges bannolása.
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.09.20. 09:44:48 -
#24183 Akkor lehet hogy nem az övé, én csak azt látom, hogy van 8 fazer* nevű regisztrált felhasználó:)
fazer
fazer01
fazer400
fazer599
fazer600
fazer69
Fazerw
Yfazer