Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

COD Black Ops
Castor Troy
kitiltás megkerülése
Kockazone=Joker Brand=COD Black Ops és még kitudja ki

Castor Troy
látszik, hogy egybõl bekajáltad te fogyatékos, még jó hogy sose volt moderátor feltörve az oldalon

COD Black Ops

Kérnék egy moderatort a magyar ôstöri topicba. A tudományos reszlegrõl eltûnt a moderátor igy ide írom. Naponta folyamatosan terrorizáljàk a topicot: eneff már lassan naponta kell törölni, hogy élhetõ legyen a topic de ez már nem elég. Mint házigazda javaslom a büntipontozását, vagy a banolását: Eneff, hihy, uwu, immowable ( ha kell linkelem a nickjük adatlapját) elõre is köszönöm

Dzsini
Ahogy már írtam máshol is: gyõzd meg arról Nyerges Tibort, hogy a fórumnak jót tenne egy politika részleg. A moderátorok nincsenek ilyen téren döntéshozó helyzetben.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Sztem alapvetõen a fórumozó magatartáson is sok múlik. Pl. ne haragudj, de te is alaposan belém kötöttél a GTA V topikjában, és nem biztos, h így kellene válaszolni, még akkor sem, ha más a véleményed.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Bronx South
Én azt nem értem hogy ha a gumiszoba, és az a sok szemét, trágár személyeskedő műsor ami ott van elfogadott, akkor miért nem lehet a fórumnak egy hasonlóan zárt Politika része is, netán facebook hozzászólási rendszerrel ? Mitől különb hogy ha a gumiszobában elküldenek valakit az anyjába, vagy ha valaki politikai nézeteltérésből teszi ezt ?

Tisztában vagyok vele hogy fel lett jelentve az sg, de hány éve is volt ez ? Azóta sokat változott a világ.

szerintem egy kocsisambrus jelenléte mellett teljesen mindegy, hogy milyen topikok vannak az sg-n; így is tönkrement már az egész
Dzsini
"természetesen politika mentes" - az elmúlt tizenöt évet tekintve ez gyakorlatilag esélytelen. Sokszor megpróbáltuk,házigazdával, moderátori felügyelettel, mindenféle módon, nem megy. Nincs pártatlan 24/7-es felügyeletet ellátó ember, így csak egy elhatározás kérdése, hogy mikor vágja tönkre tetszés szerinti felhasználó az egész topicot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
+1
még csak az hiányozna... közel kelet topik is épp most borult lángokba.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Bronx South
Nagyon kéne egy hír topik, ahol bármilyen híren lehetne agyalni, természetesen politika mentes. Legalább egy esélyt adjatok ennek.

Dzsini
Az, hogy nincs rá lehetõsége a moderátoroknak.

Ha nem akarod használni az oldalt, jelentkezz ki és ne jelentkezz be. "Mi olyan ... nehéz ebben?"

Hi

Töröljétek már a sg.hu fiókomat, léci! Mi olyan kurva nehéz ebben? 😄
Fresh Duke
http://sg.hu/listazas.php3?id=1347867041

A heavy cost. I pay it gladly.

COD Black Ops
Üdv! Szeretnék érdeklõdni, h vajon miért lettem kitiltva a chatrõl?

Lacee86
Üdv! Szeretnék érdeklõdni, h vajon miért lettem kitiltva a chatrõl?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

COD Black Ops
szegasztok

valamiért chatban van rajtam, de úgy igazából arra se emlékszem, hogy rám rakták volna, csak úgy ma beírok és nem megy be. Le tudnátok szedni? Vagy esetleg valamelyik modi emlékszik rá, hogy miért kaptam?
nincs moderátor
COD Black Ops
hundredeyes
mondom én 😊

?tessék?
4 oldalon keresztül flémeled a topicot,meg egyébként is fejléc...
hundredeyes
persze, mert nem tetszik a véleményem, fáj az igazság, mi? 😄

szennyezett topic
ebben a topicba hundreyes kelti a feszkót
egy moderátor benézne?
thx
Metalmilitiakid
Lehetne kapni Humiariba egy modot ? Két napja lassan csak a melegparádé meg meleg jogok pörögnek vitában. Kezd unalmas lenni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

popey8
Hopsz😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Máskor ide írj ( ez a játékosok fórumja, ahova most írtad az meg általános eszmecsere 😄
popey8
Bocs, a hsz linkelést elszúrtam, de ha benézel a topicba megtalálod😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Jonnyka, ahogy leléptél máris visszatért a (valszeg) néger gifes trollunk a World of Tanks topicba, igazMAGYAR névvel😊 Bár most csak beleköt mindenkibe, a gifekkel még eddig nem jelentkezett😊 Intézkednél?

COD Black Ops
j0nNyKa
hacsak a te oldalad nem az sg, nem sok relevanciat latok 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Synchronous
A mi oldalunkon egy kuka tárolóba kerül a törölt üzi ahonnan még visszaállítható, de erre is csak úgy van lehetõség ha adminban beállítjuk.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Fresh Duke
Reklámreg.
Egy, kettõ, három.

A heavy cost. I pay it gladly.

Üdv, az lenne a kérdésem hogyan tudok feltölteni képeket az oldalra, és melyik képmegosztót engedélyezi a fórum?
Dzsini
Szinte biztos, hogy nincs erre lehetõség - a moderátorok biztosan nem látnak bele ilyesmibe, a tulajdonos-fõszerkesztõt esetleg megkérdezheted, a fórumon Mortimer néven találod, vagy fent az Impresszumban.
De könnyen elõfordulhat, hogy a törölt üzenet valóban törlõdik, nem csak kap egy "törölt" jelzést - akkor nincs mit tenni.

kastil
Sziasztok!

Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de van support által lehetõség arra, hogy törölt privát üzeneteket valahogy visszaállítsuk?

Fontos üzenetek voltak, amikrõl nem gondoltam, hogy még kellhetnek.
Bármi megoldás megfelelne, fizetõs is, ha ez esetleg prémium szolgáltatás lenne, vagy ilyesmi.

Dzsini
A házigazdát kérdezd meg.

Ez világos. Csak azt szerettem volna érteni, hogy ez miért történt meg.
Dzsini
Milyen szabályok? Ez egy sima kódsor, amivel láthatatlanná teszi a gombokat az összes arra járó fórumozó részére.

Akkor lehet a házigazdát mínuszoltam. 😄
Ezek a szabályok le vannak írva valahol?
Dzsini
A topicok házigazdája a fejléc szerkesztésével láthatatlanná teheti a plusz-mínusz gombokat.

Master91
3. mondat
Van egy topik ahonnan eltúntek a hozzászólásminõsítõ plusz/mínusz gombjaim.
Én rontottam el vagy ez valami bug?
Vagy többet nem mínuszolhatok abban a topikban?! <#circling><#nemtudom>
Fabio Capello
XDDDDDDDD

hundredeyes
:_AS?:SDA?:__DSA:?SD:_?:_SAD:ASD_:?DS

tomsolo
Szevasz,

ne felejts el majd hozni egytálételt Mónakõbõl.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo