Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv innen monaco boll
hundredeyes
és megjött 😄DD

egy hölggyel így nem lehet beszélni

szia, Gordon vagyok.

én egy hercegnõ vagyok engemet te ne zaklassásl

szia, Gordon vagyok.

Master91
persze, spammelje tele az összes topikot, csak még több sz.r a vödörbe...

e-mail csere + jelszó csere : asdadkoaofkasfokasf1241510 mint jelszó azt csõ
hundredeyes
Ajánlanám figyelmedbe Ambrus "munkásságát".

értem.

MODIK!!!!
A kurva anyátokat, töröljétek kérlek a fiókom, rohadjatok meg.

így?

pl: elküldöd a modikat melegebb éghajlatra, ez általában beszokott válni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Hi,

Mi az account törlés menete?
SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
Ezekszerint nincs modi aki hajlando leszedni ilyent?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

pxxl
nemrég volt, hogy mindenki ki volt tiltva, és valszeg nem vették még le rólad. majd jön egy ügyeletes és lekapja 😉

All hail the double x!

nandorb

Bekene amugy neked is kapcsolni kulon a beallitasokban es mukodik. De en nem irtam semmi sertot a chatbe mikor utoljara hasznaltam. Nem szamitottam irni de aze miazhogy,chatbanom van csak ugy?

nandorb
Mukodik,csak a nevem van athuzva akkor mivan?

Master91
Senkinek nem mûködik a chat
http://sg.hu/listazas.php3?id=1080392254
nandorb
Kerdes miert van chatbannom csak ugy? Mikor tobb mint eve nem irtam oda? Vkinek ez a szorakozasa?

Jim Morrison
humiariból #332251 ( #332251) szerintem törölhetõ :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Froopy
Humiari, #332251. Nem hiszem, hogy a topic bármely kategóriájába tartozó kép volna.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

már megvolt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fresh Duke
Csak 2 kérdés.
Ad1, kettõ köze egymáshoz?
Ad2, valamit ideböfög valaki, és máris az a szentírás?

Plusz, valószínûleg ez is elkerülte egyesek figyelmét: "A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk."
Vajon miért is van ez ott?

A heavy cost. I pay it gladly.

Janika meg ilyeneknek adott moderátori jogot, de szerinte "hamarabb törnék el a saját kezüket, minthogy ezzel visszaéljenek"<#nevetes1>

SHADOWEYES7
Tiltsd le!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Feladó: Fresh Duke
Elküldve: 2014. 05. 20. 21:38
Tárgy: Nincs tárgy
Te nagyon nyomorék vagy. 😊

Privi zaklatás...nem az elsõ

jó lenne, ha kicsit leállítanátok idegesítõ a gyerek rendkívüli módon...
Féltékeny, de ennek ne én lássam a kárát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

machirarium
Sziasztok!

EZT a képet kellene bannernak betenni EBBE a topikba.

Köszi!

Master91
indíts szavazást jó? 😄
látom te is mindig odapofázol ahol a kurva anyád se kérte ki a véleményedet, de ne aggódj, ilyen seggnyaló mentalitással simán lehetsz itt szolgalelkû csicska moderátor

az lesz, hogy a jó büdös kurva anyádtól elkaptam valami nyavalyát

Master91
következõ regeddel mi lesz a sírás indoka?
Vegyük sorjára a dolgokat

Chili77 regem ki lett bannolva Sedó által, mert GUMISZOBÁBAN legagyiztam az egyik képet
Chili88 regem Cifu által lett kibannolva KOCSISAMBRUS!? indokkal
Aztán janika által, INDOK NÉLKÜL!

3x lettem kitiltva, teljesen ártatlanul, legalább a 4. ne legyen az, ezért innen üzenném mind a hármótoknak, HOGY A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK TELIBE, TI KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOTOKAT EZEN A FOS OLDALON KIÉLÕ, MIKRÓPÉNISZES, BALFASZ GECI, ÉLETTELEN, MONITORHARCOS EMBEREK.

Az oldal meg csak süllyed le a süllyesztõbe, egyre trágyább, a fõoldalt sikerült még fosabbá tenni, a fórumra meg még nagyobb balfaszokat felvenni moderátornak a felhasználók száma meg egyre kevesebb <#nevetes1> majd a végén maradtok tízen azt szopkodhatjátok egymás faszát<#hehe>
a seggnyalóitokat meg szarjátok szájba, fresh duke az a kis buzi még élvezné is.

sziasztok

immovable
-
-
-]
a szájbabaszot kurba anyámat
RAZOR27
meg akkor már mehet a kedveskedõ profilja is itten <#buck>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Ez a reklámozós profil mehetne a levesbe. példa köszi

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Dzsini
Errõl szerinted mit tudhat egy moderátor, aki ugyanolyan felhasználó, mint te? Semmi többet nem látnak az adatbázisból, a bejelentkezésekbõl, bármibõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Valaki ma megváltoztatta a jelszavamat...! Feltörte volna valaki az sg-s accountomat...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

j0nNyKa
teljesen jó helyen jársz az általános eszemecserében, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a bannerban lévõ "Általános eszmecsere nem egyenlõ Játékosok fóruma" kép

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az Elder Scrolls Online fórumból Running folyamatosan kitörli a hozzászólásomat. Ez így tisztességes ?
Melyik fórumon lehet ezt jelenteni ?
Castor Troy
-

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hali !
Írtam ma az Elder Scrolls Online topic-ba, és rá 10 percre kitörölték a hozzászólásom. Természetesen nem volt trágár sértõ.
Megkérdeztem a topic-nytót, hogy mi történt, de kitérõ választ adott.
Most akkor szólásszabadság van, vagy mégsem ?
Mi ilyenkor a teendõ, tudjátok?
immovable
+1
Molnibalage
mikike folyamatosan trollkodik minden topikban. Mi frászkarikáért nem lehet kivágni innen...? <#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Misuka963
Már rég befejeztem,figyelj oda,csak felidegeltek,pont.

20:22 Misuka963: Ingyen ciklon-B gáz minden zsidónak és cigánynak 😊

Ezt a misuka gyereket kivágjátok a picsába ha nem akartok úgy járni mint Sodival, hogy valaki feljelenti az oldalt. Egész nap politizál chat-en.
Fresh Duke
Reklámreg.
#329971 #329972

A heavy cost. I pay it gladly.

Elrontottam a topik címét, kérnék valakit, hogy biggyesszen a "Civilization" szó végére egy "s" betût! Köszönöm.