24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
persze, ezt el is hisszük majd Kaszásról 
.
-
ne engedjétek vissza, számtalanszor volt már banolva de valakinél mindig visszanyalja magát -
n3whous3 #20193 ha folytatod tovább azt, amit eddig, akkor mehetsz te is.
ha annyira hiányzik vedd fel msnre -
Vagy... miért ne engedd vissza? Miért legyen büntetésben? Úgy se változik meg. -
Monoton #20191 B*zizás miatt, rajtam múlik egy ideig ki is lesz tiltva. Nem értem minek visszaengedni, úgy se változik meg. -
-
ez nem így megy itt sajnos, hogy ha valaki a haverom akkor arról levesszük a bant... térj már észhez légyszives ez még mindig nem a chat.hu -
Kaszás egyszer csak hirtelen eltűnt a ködben, és ugyan ilyen hirtelen keresztülhúzták a nevét is.
Hívtuk, szólongattuk, de nem válaszolt.
Kerestük, kutattuk az okokat, de nem találtunk semmit. Még a nevét is kitöröltették az életnek chat-jéből. Előzményeket megnézve, mintha nem is létezett volna.
Akinek megvan a hatalma hogy vissza hozza őt, annak megköszönném ha segítene. Már pont kezdtünk összebarátkozni, szóval ...
Meg amúgy is hátrányos helyzetű szegény. Mindenki tudja hogy amióta ketté tört a lába a bokályánál, meg a műtéte is volt ez miatt..egy szobába van kényszerítve egy netkapcsolattal, ahol csak mi vagyunk neki..
vagyis én.
-
Megszabad kérni valakit hogy törölje KisHerceg(tuzfal3) chat banját?Nem viselkedett Herceghez méltóan és sajnálja nagyon
Már egy új javult herceget láttok.
-
Miért lett kitiltva a chat -ről? -
kaszára már megint mér raktatok bant?
-
kaszásról le ne vegyétek a csetbant már vagy 20. alkalommal
végleges kijár neki -
Wolfsnack #20183 +1 -
Kicsit meg kéne nyugtatni -
Te el is hiszed amit írsz, vagy csak trollkodsz? Mert mindkét esetben ápolásra van szükséged...
a témában pedig nem akarok itt több hozzászólást látni, így is feleslegesen (és újra) túl lett tárgyalva. -
Sir Ny #20180 Én nem kérem, hogy írjátok be a szabályzatba.
Én csak annyit kérek, áruld el nekem, hogy mely szabályt sértettem meg. Ennyit, nem többet.
És büntethetitek több mint 1 éve a terroristázást, de akár a fejedre is állhatsz, akkor sem tilos kifejeznem abbéli félelmemet, hogy az arabok a most bemutatott cuccossal ellopják a kocsimat. ( ez az előző mondatom nagyon szép lett, legalább hatszor elolvstam már, és még mindig csodálkozok, hogy hogy sikerült ilyen szép mondatot öszehoznom ) -
Tanulj meg olvasni (a linknek konkrétan az a neve, hogy "Moderálási elvek"), és igen, lefutottuk már, és nem, attól nem lesz igazad, hogy képtelen vagy felfogni, amit mondunk.
És leírtam az előzőekben, hogy több, mint 1 éve figyelmeztetjük és büntetjük a terroristázókat - és ez NEM lesz külön leírva a szabályok között, ha tizenhatodszor megkérdezed, akkor sem. Nincs szükség arra, hogy a "ne legyél idióta" alapelv minden egyes előfordulását külön paragrafusba szedjük, aki képtelen a normális fórumozásra, arra nincs szükség itt.
(vagy ha tényleg ennyire értetlen vagy, legalább arra figyelnél, amit a saját aláírásodba írtál - úgy is működik a dolog) -
Sir Ny #20178 Azt hiszem valamitt elnéztél. Én nem a modeálási elvekről, hanem a szabályokról beszéltem.
De ezt is lefutottuk már x hónappal ezelőtt. Te (agy másik modi) azt írta, hogy azok ELVEK, vagyis hiába ugrálsz kisparaszt fórumozó, akkor is úgy büntetünk, ahogy akarunk, én meg erre már akkor is írtaam, hogy ott van fehéren fekete "Szabályok" felirat. Ez most hogy rátok vonatkozik-e, vagy rám, lényegtelen, szabályok vannak, nekem az a dolgom, hogy betartsam őket, nektek meg az, hgy betartassátok őket.
Szóval mégegyszer: szabadna tudnom, hogy mely szabály ellen vétettem?
(most szívesen bemásolnám ide a szabályokat, ha lenne ctrl ezen a terminálon, de nincs) -
Megjavultam
-
ha gond van vele kizárom újra. -
n3whous3 #20175 nem érdemled meg -
Kérném szépen byzhouseról chatban levételét
-
"Kezjük elölről."
Így soha nem érted meg, ha nem figyelsz, nem tanulsz. A terroristázókat (azok után, hogy hosszú ideje figyelmeztettünk MINDEN alkalommal MINDENKIT, mikor ezzel szórakozott hogy ne tegye, mert rombolja a normális fórumozást) elkezdtük büntetni - mások lendületből 5 pontot adnak. Próbáld kinyitni a szemed, és ne takarózz azzal, hogy a moderálási ELVEK között nem szerepel, hogy ne legyél idióta. -
Sir Ny #20172 Kezjük elölről.
Büntetőpontot kaptam.
Meg tudná nkem valaki mondani, hogy MELYIK SZABÁLYt sértettem meg? -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1278503983]#156[/URL] -
Dobronski #20170 reklám -
http://www.sg.hu/cikkek/75526/pillanatok_alatt_feltorhetok_az_autok
#1 terroristás -
varax #20168 #20148??? -
syberia2 #20167 Valami moderátor PLS -
van már ilyen topik -
Garfield #20165 #29572
Bannoltatni akarja magát. -
Reklám a topicban. -
Kérlek szépen titeket, hogy az újonnan indított A rémes weboldalak titka c. topik nevét segítsetek módosítani!
Nem figyeltem eléggé, bocs. Az igazi cím:
A rémes dizájnok és webdizájnok titka
Köszönöm szépen! -
Légyszi chat bannom vegyétek már le. Kb egy éve így van és azóta nem kértem :D
köszi. -
http://www.sg.hu/cikkek/75428/svedorszag_a_legdigitalisabb_gazdasag_magyarorszag_a_kozepmezonyben
#1 terroristás -
syberia2 #20160 milyentrükkel? -
n3whous3 #20159 trükkel igen -
életkort nem lehet átírni -
szerkeszd át az adatlapod :] -
syberia2 #20156 Csak 1 kérés- az adatlapomon elég régóta 1997 február 31. a születési dátum, valamiért biztos ez volt az alapértelmezet...(?) Szóval a rendes adatok, amit ha lehet, kérem berakni: 1992. 02. 14.
Köszönöm:)