Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miss ramóna meg egyszerûen szereti vállán hordani a logótopik gondjait, nem érdemel b. pontot.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A mindigbe meg bármilyen hihetetlen, nem én tartozok bele, nem én vagyok a rendszeres flamelõ ott. 😄 Két-három nap közel sem számít annak. Ne feled, hazug embert hamar utolérik... a kutyák. <#hamm>#hamm>
Amúgy a nyávogás csillagos 5 -ös !
A Logómûhely topicból nem lehetne eltüntetni USAMEN POWER-t?
Engem nem nagyon érint a dolog a beszólásai meg amiket ír másoknak/másokra de mér kezd idegesíteni hogy szétbarmolja mindig azt a jó kis nyugodt normális topicot!
Magyaráz itt mások IQ szintjérõl meg Ramy-t sem bírja békén hagyni nem értem mi baja a srácnak, de már engem nagyon felidegesít hogy benézek és ez az idióta mindig ír valami hülyeséget!Jó lenne ha tennétek a dolog érdekében valamit!
Köszönöm!
Eddig csak értelmetlen hozzászólásokat kaptam, ha lehet akkor állítsátok meg a spamolást.
Köszi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Valamelyik moderátor be nézne ide ?
#3650 hsz tõl kezdõdik az egész
Hozzáfûzni valóm lenne,hogy Benny mindig belém köt és piszkál.
Légyszíves valaki beszélne vele?:S
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Köszi.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
00:48 byzhouse: fasszopó geci banda
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
00:34 Pokol Horse: addig élsz a kurva anyád
00:36 Különc: buzigeci
00:35 Pokol Horse: abba fér geci rendesen
SL: Ha nem te voltál az alreg aki szidott akkor bocs ^^ *próbálja kimagyarázni magát*
púúúúú
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
-SL jó lenne,ha nem írnál hamis dolgokat rólam :|
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
22:29 dani000: a kurva anyádat te kis geci
de legközelebb úgy másold be ahogy én írtam ne pedig te egészítsd ki!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
(az oldalt nem mi fejlesztjük, a tárhelyet nem mi adjuk, a kérdéseket nem mi találjuk ki, a többi szimpla idiótaság)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
1,Biztonságosabb tárhelyet
2,Izgalmasabb kérdéseket
3,és szabadiccsákki' Sodit az internet rabságából
ja megfradimegmonnyonle
u dont have to listen anybody else but me
Köszi elõre is, és elnézést a kellemetlenségért.
A hogy néz ki az asztalod topikban légyszi cseréljétek már ki a fejléc kódot erre. Nem az egészet, csak ezt a részét, ami hasonlít a linkelt tartalomhoz. Illetve azt hiszem, hogy ott történt valami kis modifikáció, ha nem egyértelmû a dolog, akkor csak simán vegyétek ki az iframe-et.
Tudom, ez pont egy modi által karbantartott topik, de úgy gondolom, hogy ha ide írok az gyorsabb. A módosításra azért lenne szükség, mert oda be van téve a szavazós script, de az ATW volt olyan kedves és átvariálta a hirdetési rendszerét, ami azt eredményezte, hogy a topik egyszerûen nem jön be, az ATW hirdetése elirányít a lapról. Ez nem az én "hibám" és sajnos tenni sem tudok ellene. Úgy gondolom, hogy nincs több topik ami szenved ettõl a problémától, viszonylag kevés helyen volt berakva, ott pedig módosításra került sor. Illetve szavazós admin oldalra kiírtam a hibajelenséget és az ellenszert.
Tehát még egyszer: nem célom szétbarmolni a scripttel az SG-t, és nem is én tehetek róla. Egyébként az egész szavazós dolog költözni fog egy normális tárhelyre, szóval a jövõben nem is lesz ilyen.
ui.: ahogy betölt a topik legalább addig, hogy látszódik a karbantartás link, próbáljátok meg rögtön megállítani a betöltést és akkor nem ugrik tovább.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Köszönöm szépen a gyors reagálást. és a bünti megúszását
Team Fortress 2 fórum valamiért betölt, utána eltûnik 404-es hibakódal (az oldal nem található) Firefox, IE : mindkettõnél
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Te min változtatnál... téma
#10 -es számú hozzászólás.
hirtelen felindulásból írtam. törölnétek ?