3752
PC-s vágás és home video
  • porcaro
    Ja és mégegy. Most a pro 7 újabb vagy régibb mint a pro 1.5? Köszi
  • porcaro
    Sziasztok!

A kérdésemre még senki sem felet. Ha felraknáma premiere pro 1.5-öt akkor a már 6.5-el elkészíttet .ppj fájl (felíratokkal meg mindennel) behívható az újabb verziós programba. Ha igen, akkor az sem probléma, hogy azt win2000-el csináltam most meg ugye xp-t használnék?

Köszi
  • drob
    kár h. nem jött össze..., egy ötlet volt ..., tovább: passz
  • porcaro
    Sajnos ez nem lehet probléma mivel görgőzök :)
  • drob
    kilépésre nekem van egy tippem: én rendre infrás egérrel pakoltam fel az xp, volt hogy egy héten 4x is, mind a 4 telepítés után uaz. volt a probléma, rendre újraindult , ez lehetett prem. pro, vagy studio9, vagy csak intéző, stb... aztán felraktam görgőssel, semmi más nem változott(!) és azóta nem lép ki semmiből sem. tom, hülyén és értelmetlenül hangzik, de így van. esetleg próbáld ki Te is a görgős szitut ha eddig infráztál...
  • porcaro
    Amúgy hány megás az jól működő 6.5-ös verzió? Nekem kitömörítésnél mindig valami hibát ír ki, hogy sérült az archive.z nevezetű fájl. Amúgy a 6.5-el elkészített ppj fájl csak 6.5-el működik. 6.0-val nem? Vagy az visszalépés lenne? Esetleg Pro. 1.5 vagy 7? Vagy azok csak XP-vel mennek?
  • porcaro
    Na sziasztok!

Nem tűntem el, cska szabadságonvoltam :). Sajnos azóta se tudtam megoldani a problémát. Megpróbáltam megszerezni a program 6.5-ös verzióját újra, de még nem sikerült. Ha meglesz akkor feltelepítem és azzal is megpróbálom. Egyszerűen annyira idegesítő, hogy a renderelés közben mindig kilép a program. Na sebaj még nem adom fel.
  • alph4
    A múltkor én is megpróbáltam egyből kiírni DVD-re a premiereben, de nekem is kiírta ezt a hibát! (pedig az encodolás rendesen végigment) Majd ennek még utánna járok!

Amúgy azt javaslom hogy metsd el DV Avi-két (14GB 1óra anyag) ez még tömörítettlen, és gyorsan kész is van!
    Majd szerezd be valahonnan az Ulead VideoStudio 9-et, amivel nagyon szépen és egyszerűen lehet DVD-t csinálni! (Frankó menüket, hozzá hangot, gombokat, minden aprólékosan be lehet állítani, jelenetekre lehet bontani) Szóval magát a videószerkesztő funkcióját nem is használom... :)

Egyébként még mindíg megvan a kamerád?! :DDD
  • alph4
    Jó lenne egyszer magáról a programról is írkálni a topikban!
    Nemcsak pedig arról hogy vajon miért nem indul el és miért írja ki ezt a hibát?!
  • drob
    sp1 alatt is megy, ha celeronnal megy akkor valszin az amd a hibás, bár nemtom, hardveresen kicsit gyenge vagyok (nem ismi sokmindent), ami biztos az a #861-es hozzászólásom.
  • ggffyy
    De akkor nekem miért nem megy??????? A servis pack 2 segítene?
  • drob
    nekem a pro ment anno P2 900MHZ 256 mb-vel (celeron)
  • ggffyy
    Próbáltam 1000-res Celeronon is ott simán működött, pedig 256 Mb SDramja van. Az XP-m csak 2 napos.
  • alph4
    Telepítsd fel újra az XP-t, és akkor sem megy akkor valószínű hogy gyenge hozzá a gép. (min konfig, amin már fut, és használni is lehet: 2GHz 512RAM.) 256Rammal neki sem állnék programot elindítani, mivel a windows lezabálja az egészet + még egyéb futó progik. A Premeierenek kapásból kell 150-200MB szabad memória.
  • ggffyy
    Felraktam az Adobe Premiere Pro 1.5-öst, de nem működik. Azt írja ki, hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000001d). A konfigurációm: AMD 1,3GHz, 256Mb RAM, GeForce Ti4200 64Mb. WinXP van felrakva 1-es servis pack-kal. Próbáltam más gépeken is, ezeken gond nélkül működött. Mit tanácsoltok?
  • alph4
    A DivX kodeknek gondoltam a Pro verziójára :)
  • Koppernikusz
    Mármint minek a Pro verzióját?
    Premiere 1.5 Pro-m van.
    megnézem az 1.1 beta Xvidet hátha az már megy.
  • alph4
    Hát akkor fel kell rakni a Pro változatot! Abban be lehet állítani mindent!
  • drob
    oké, felvettem, jelen pillában ki van kapcs.
  • Amse
    jah ez msn cím.van nete, de most ezért nem fog regelni és várni 1 napot.és nem tudom a kérdését én beírni, mert nem 1 dologban kell segíteni neki, hanem pár dolgot elmagyarázni.Segítenék én is csak én vegas-t használtam és sosem láttam premiert ezért nehézkes lenne.
  • Koppernikusz
    Azt hittem csak az UMS nem szereti az Xvidet ( ott kétmenetest nem tudok vele csinálni ) itt az egymenetessel is bajvan :(
    DivX 5.x kétmenetest viszi?
    WMV kizárva.
  • drob
    oké, mondtam h. este van :)
    a .wmv az jó, viszonlag kicsi a méret és szép a kép ...
  • alph4
    XviD-be nekem sem igazán szereti!
    Szerintem inkább ments le Windows Media Format (WMV) formátumba!
    Vagy esetleg DivX, de annál viszont mindent jól be kell állítagni!
  • alph4
    Te most ezt mire írtad?! Nem programot kért hogy ajánl, hanem formátumot... :DDDD
  • drob
    na, most nem jól értelmeztem, éjjel van .... :)
  • drob
    premiere pro, studio9, ulead 8
  • Koppernikusz
    nekem lenne még kérdésem .. :)
    Xvid be próbáltam volna a vágott anyagot le renderelni, de nem tudta megcsinálni :(
    Ha az xvid nem jó, akkor mit ajánlotok?
  • alph4
    Rakd be ide helyette a kérdést, aztán majd meglátjuk... :)
  • drob
    ha van nete (mailcím az van ), akkor írjon ide bátran...
    ha tudunk, segítünk :)
  • Amse
    Hi!
    Ha valaki nagyon segítőkész az megkeresné 1 ismerősöm és segítene neki pár dologban?itt a címe: [email protected]
    thx
  • drob
    Nekem meg 2 giga van, tehát nem tudhatom mit csinálhat 512-nél
  • Csoma22
    légyszi irjamár le valki a lépéseket amit csinál export dvd nél miket állitotok hátha nálam el van valmi állítva köszi
  • Csoma22
    nekem 1 giga rammal is azt irja recording error ...
    ujrateszema windowstot hátha már az alapoknál haélott ez a dolog ...
  • alph4
    Nekem is 512 van és elég neki bőven! Amióta felraktam az 1.5-t egyszer sem volt semmi gondom, minden tökéletesen működik :)))
  • drob
    Ha azt mondja biztos igazan van..., próbáld ki ha belerakol még 512-t akkor mit csinál, ha jó lesz, kell bele még egy kis agy... (szerintem)
  • Csoma22
    helllo feltettem a 1,5 verziót mert ez már közli az emberrel hogy mivan.
    Szóval kiirja encodolás közben hogy Out of memory miatt encore error...
    ezzel miet tegyek ? dehát bazzeg 512 memorim van akkor meg milyen out :) help
  • drob
    passz :((
  • Koppernikusz
    köszi sikerült felnagyítani a bélyegképeket!
    a másikdra rájöttem, hogy magyar-angol billentyű nem volt átváltva és a "üó" vel lehet zoomolni.

még egy problémám lenne, hogy a monitor ablakban a videónak a képe nem jelenik meg ( sequence ), a hangja viszont megy.. így:kep
  • drob
    a 2. kérdésed nem értem :(
  • drob
    a timeline-ok el vannak választva egy vékony vonallal, erre a vonalra menjél rá a video felíratnál és megjelenik egy egyenlőségjel fel-le mutató nyilakkal, akkor bal egér és húzhatod felfele ...