Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
#246-osra válaszljál már vmit pls.

tsyl
Ne is mondd, ez nekem is egy lidércnyomás. Nem is a telepítések, hanem a regisztrációk mennyisége....szörnyû...

Gladiator
pfujj, semmi pénzért nem frissítenék oprendszert. aztán kezdhetek mindent elõlrõl feltenni.

tsyl
Re😊 felfrissülve egy megbízható Win2000-el😊)

Gladiator

tsyl
Kis ideig nem leszek, mert ledúrom ezt az aljas utálatos XP-t, kezdem unni hogy havonta összeomlik a rendszerem...majd jövök

Gladiator
mondjuk nem tõled kérdeztem😄

rolee papa írta, hogy majd "megveszi" azaz letölti netrõl, és tõle kérdeztem, hogy mi a cím. Amúgy remélem nem mondtad komolyan, hogy 30 naponta kivágod a vinyóidat? Ha igen, akkor talán próbáld meg crackekkel. Olcsóbb és egyszerûbb. Meg mondjuk a következõ 80 gigás winyódat kidobhatnád a mi kukánkba.

igen valoszinu!ettol felek en is!! 😊 nincs link mert nincs honlap 😊 ma mind1 jon mind a ketto majd kiderül melyik lesz a jo!aze köszi! 😊csumi

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

tsyl:
köszönöm a segítségedet! üdv,ben
tsyl
Hmmm...ez nekem is új, rég nem nézegettem ezen e vidéken.
Hogy hol veszem meg?
Én csak trial verziókat használok. 30 napig full, utána mivel általában nem lehet telepíteni mégegyszer, ezért 80 gigás winyó rackbõl ki a kukába, irány a bolt venni egy újat, format meg stb.. és megint haználhatom 30 napig. És tiszta a lelkiismeretem

Gladiator
plusz két plugin hozzá amit még "megvásárolhatsz":

COOL 3D™ Production Studio Plug-In Madness II
COOL 3D™ Production Studio Plug-In Madness III

amúgy hol veszed meg?

Gladiator
Pontos neve: Ulead COOL 3D Production Studio

tsyl
most kicsit elvesztettem a fonalat, én nem találok ...vol19 szerûséget, tedd már ki a linket...

ma nem kell csak anynit mondj hogy media avgy video studio?

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

jo csak nekem nem trial cucc kene!meg en nem ott nezem csak a neve erdekel 😊 utanna megprobalom "megvenni" a neten ftp-rõl 😊

tsyl
szerintem az nem az. Innen egy kb. 38Megás C3DS1_trial_e.exe nevû file-t kellene letöltened.
Valamint van még hozzá egy C3DS1_Patch_E alkalmazás, ami kb. 4Mega

nemtudod veletlenul hogy ez az ULEAD Pick a Video Pro vol 19 ez nemaz?vagy ezek csak effektek hozza? 3cd-s cucc. 😊

köszike a helpet!!majd egyszer meghalalom ha nemtudok vmit akkor majd irok! 😊

tsyl
Gladiator: egy esküvõt pl. itt Hajdúban 20-40-ért vállalok.
(ebben benne van a felvétel és a full vágás + 1 DVD természetesen menüvel, jelenet választásokkal és egy videókazetta verzió. Ez végül is elég olcsó a "profik"-hoz képest. Amúgy ami szép és megható ebben az az, hogy idáig 10-bõl nyolcan a film megnézése után még megtoldották az összeget általában egy tizessel.
Én nem vallom magam profinak, de már 18 éve ezt a technikát követem és állandó korlátokba ütközöm én is, mivel egyedül csinálom és abszolút nagyon nehéz anyagiakkal bírni a fejlesztéseket. Ötlet és elképzelés rengeteg lenne de nem bírom megfizetni. Gondolom ezzel sokan így vagyunk. Ami engem sokszor megdöbbent még, az a különbözõ nevû "studiók" és Kft.-k végterméke amit vágásnak neveznek. Persze tisztelet a kivételnek, mert ilyen is van. Általában jellemzõ egy kb. 5 perces fotóalbum a film elején, pár felirat (ami nem is biztos hogy számítógépen készült, hanem egyszerûen ollózva, rögzített kamerával felvéve) és jó esetben ki vannak szedve belõle (Pause, Stop, Rew, FF) manuális módszerekkel a nem odaillõ részek. 50-80 ezret kérnek el egy ilyenért de egy lassítás vagy visszajátszás a Igen kimondása utáni csóknál, vagy akár áttünések a vágásoknál (ahol a hangsávok is szinte észrevétlenül mennek át egymásba) ilyenek nincsennek....
Van még a VHS-digi amit egyre többen csinálnak már. Újságban már 2 ezer ft.-tól ajánlják magukat házhoz mennek...stb és még az nap kész....nagyon sokan. Ez már így nem éri meg, legalábbis nekem nem.

tsyl
ben:
tökéletes lesz hozzá, vedd meg nyugodtan. Én ettõl "gagyibb 1394-el dolgozom, és semmi problémám idáig még nem volt vele.
Rolee Papa:
én részemrõl az Ulead COOL 3D Production Studio-t használom,
itt meglesheted
amivel tényleg valós 3D-s logókat tudsz készíteni, és tetszõlegesen forgatni animálni, majd kész filmként akár DV-aviban is elmenteni. A logóimat én is ezzel készítettem, amit a Dvd-k elejére szoktam rakni.
Feliratozáshoz is jó végül is, csak akkor alpha chanel-ként kell rátenned a timeline-ra.
Nekem fel van telepítve még a TitleDeko Pro 1.3 is, melynek van Premier pluginja, ugyan nem igazán 3d-s, de tetszetõsnek mondható.
Amit megkell még említeni az az Adobe after Effects, ami a maga nemében nagyon jó. Rengeteg mindent így 3D-s text-eket is lehet készíteni vele. Én is próbálok vele barátkozni, de nagyon bonyolult...még.

Gladiator
felirat:

swishmax
ulead video studióban egész jó kis betûk vannak, amiket kedvedre szerkeszthetsz
meg végülis ha 3d studio maxban bármilyet cisnálhatsz

mpg -> avi:

a www.letoltes.comon keress rá, hogy avi, és akkor kidob egy aviból mpgbe tömörítõs cuccot, ami lehet tömörít visszafele is. próbáld ki.

tsyl figy nemtudnal nekem segiteni az ugyben,hogy kene nekem egy jo kis progi amivel tudok 3d-s szövegeket gyartani filmekhez meg ilyen kül effektek vannak.Nemtudnal mondani par nevet?mert most a pinnacle studio 9 deluxel befurodtem mert nem megy!nemtom mi a baja!de sehol nincs egy retkes exe, meg van egy ilyen animo 6.0 nevu progim azt meg nemtudom felregelni a segitsegekkel se!nemtudsz vmi mas progit?ami ilyne celra szolgal?ja es egy olyan is kene amivel konnyen tudok mpg-t aviba tomoriteni!szoval?

tsyl:
Ezt találtam - ami még nem a hûdegagyi kategória - elfogadható áron:
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58710523&f=CON&o=12
Ez még nem a 1394B csak a 400-as. Mi a véleményed, elégséges lehet ez a veszteségmentes digitalizáláshoz? Kösz, ben
Gladiator
de egy ilyen munkáért mennyit kapsz kb?

tsyl
ha mellette egy fõállás is, akkor elég jól. De anélkül eléggé necces a dolog. Én most a felmondási idõm töltöm, s ha nem jön össze mellette más, hát...nem is tudom. Végül is szerencse is kell hozzá (a megrendelõhöz)...

Gladiator
és mennyit lehet ezzel keresni?

tsyl
Igen

Gladiator
amúgy te ezzel foglalkozol?

tsyl: nagyon kösz a választ. Nincs egyelõre se kábel, se kártya.Holnap próbálok felhajtani vmi költséghatékony megoldást. Üdv, ben
tsyl
Debrecen

Gladiator
te merre lax? nem szeretnéd kiírni nekem ezeket egy cd-re, ha nagyon szépen nézek?

tsyl
Vissza térve a Pinnacle-re:
Ami biztos hogy már bizonyított és bevált a Premier alatt:
http://www.hollywoodfx.com/clubassets/itemdownloads/hfx45golddemo.exe

plussz, jelentek meg hozzá még kiegészítések mint pl.:HollydayFx.

(Amúgy a napokban jutottam hozzá a HollywoodFX 5.0 verzióhoz, nagyon pipec, de sajnos nem tartalmazza a Premier alá való plugint.)

Gladiator
USB-nek kicsi az átviteli sebessége, szal szép szaggatott lesz a videód USB-vel. egy dv, vagy i.link vagy milyen kábel 6-7000 forint.

tsyl
ben: még annyit: a device controlban állítsd be a Panasonic kamerát és ha jól emlékszem DS65 nincs, de NV-DS77 az igen. Ha a státusz online, akkor mûködni fog minden és vezérelheted a képernyõn keresztül a gépezetet.

tsyl
ben:
Mindenféleképp DV kábelt használj!!! - az USB-t hagyd meg a képek letöltéséhez!
Így megoldódik minden egy csapásra.
Nem írtad, de gondolom van a gépedben FireWire kártya a DV kábel csatlakozásához.

Sziasztok! Teljes mértékben amatõr a kérdés, mivel most próbálkozom elõször a témával. Adott egy db panasonic nv-ds65 e-cam, winXP, 3Gh P4, gainward 4200, vga, Svideo, DVI csatlakozokkal es persze a premiere. Szeretném a capture funkcióval felvenni hdd-re a szalagon lévõ anyagot és ott megáll a tudományom, hogy hogyan kell csatlakoztatni a mûszert. A kamera USB csatlakozóján keresztül csak az SD kártya képeit kezeli, illetve webkameraként mûködik. Van a kamerán DV csatlakozó is viszont kábel nincs. A kérdésem, hogy USB-n keresztül kellene-e mûködnie és, ha nem - ez esetben felteszem a DV kábel az erre alkalmas célszerszám -, akkor milyen bemeneten menjen a jel a gépbe célhardver hiányában. Bármi hozzáértést nagyon köszönök. Udv, ben
A pinacle studio egy külön program, nem tudok róla, hogy premiere-hez csinálna plugint. Inkább a startmenü-programok résznél keresd. Egyébként a videodigitalizáló kártyákhoz adnak ilyet és 1cd a full... 😊

Gladiator: DC++ 😛
ja bocs devilion voltam. 😊 csak batyam gepe.

ja 1dvd-s cucc de a ...... kivan vele hogy leszedem azt szar!es semmi felrak egy keves cuccot es annyi!4giga.semmi tipp?

Gladiator
honnan lehet ezeket lekapni?

tsyl
Én úgy tudom teljesen más és nem rak fel plugint a Premier alá. Marad a klasszikus Gold Fx.
(ez fullos verzió amit leszedtél?)

csao!az lenne a kerdesem,h leszedtem a Pinnacle studio 9 deluxe verziot 1dvd es felrak 380mb-t es azzal nemtok semmit csinalni!elvileg a premierben kene megjelennie az effekteknel mint a hollywood fx-nek vagy ez teljesen mas?plz help me!
zakika
igen, fat32 van mert win98 hasznalok

valahogy ugy lesz, hogy kodektisztitas lesz nalam (remelem nem format c😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tsyl
Win2000 és Xp alatt 180 percet simán fogadnia kell a premiernek Ntfs file-rendszerbe.
zakika: örülök hogy sikerült a módszer, de ez akkor azt jelenti hogy valószínû telepítettél fel új codekeket és valahol enyhe kis ütközés áll fent.

Kösz a kiigazítást.Nem értek a gépekhez, én csak felhasználó vagyok.
Ackro
"Ez így van a legtöbb nonlineáris editornál", meg a fat32-nél is... 😛

Ez így van a legtöbb nonlineáris editornál, hogy van egy file méret limit.Az Adobe Premierre-hez nem értek, de biztos hogy be lehet állítani valahol a file öszzefûzést és akkor folyamatosan digizhetsz, csak a gép fogja megosztani a file-t.
zakika
kiprobaltam sikerult
egyetlen gond van csak vele, hogy 4 gigas filenal nagyobbat nem tud kezelni es nekem egy oraz kazim volt

a power director maga elvagta, de most mar a gepben vam az anyag, tehat megoldom

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
kiprobalom
addig is koszi

tsyl
zakika:
ha digitális kamerád van akkor a Premierben (capture):
1, play+rec (majd nyomj egy stoppot)
2, dobd el azaz ne mentsd az anyagot.
3, ismét play+rec

ez sem bírja felvételre?