Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tsyl
kv nélkül igen 😊)

Gladiator
te törni magyar?

tsyl
Õszintén imp99, ha a szívedre teszed kezeid, akkor is azt mondod hogy annyira bevált az xp-s verzió?

tsyl
(Írhattam volna egybe is...😊 )
...szóval kimondottan -én legalábbis személy szerint -nagyon tudnám ajánlani a Hollywood Fx-et. Nagyon régóta használom és tényleg bevált.
Simán mûködik a 6.5 alatt is, amennyiben telepítésekor már fel volt installálva a Premier.
Viszont jó ha tudod, hogy nem mindegyik verzió képes erre. Ami garantáltan bevált az Hollywood Fx Gold 4.5.8 (45) verzió.
Ha ügyes vagy, akkor még hozzá telepítheted a Hollywood Extra Fx-et, a Hollywood Family Fun 1 és Family Fun 2 kiegészítõ Pack-ot is,sõt még van egy negyedik is, de így még reggeli "kómás" állapotomban nem jut eszembe a neve.
Ettõl pár szinttel ugyan profibb a Boris Fx 7, de a használata és a hardwer igénye is egyenesen arányos ezzel.

tsyl
Hello @sam68!

Ismerõs a probléma nekem is 6.5 alatt. De egyszerûen megoldható a következõ kombinációval:
Û = Alt+242
Õ = Alt+226
õ = Alt+147
Ä = Alt+142
ä = Alt+132
@ = Alt+064
ez így garantáltan mûködik. A kis "û" -t viszont idáig én sem találtam meg. Ha sikerülne, akkor szólj légyszi! 😊

sam egszerû a válasz, tér át a 7.0 rá vagy a pro ra

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Helló!
Tudnátok ajánlani premiere 6.5-höz TRANSITIONS plugineket?
Vajon a Hollywood FX-nek van premiere-be beépülõ pluginja, vagy csak a Studiot szereti?
Sziasztok!
Minap tértem át Premiere 6.0-ról 6.5-re
Legnagyobb elõnyének a pipec feliratozóját tartottam, egészen addig, amíg Û és Õ karakter nem akartam írni. helyettük ugyanis Q betû jelenik meg. Most ki a gyenge? Én vagy a Premiere 6.5.
Ti hogyan csináljátok?
Gladiator
de már készül. vedd meg a 6.0-áshoz a leírást, vmit segít.

tsyl
Tudtommal ilyen leírás még nem jelent meg!

Sziasztok!

Most raktam fel az Adobe Premiere Prot , de nagyon nem vágom hogy mit-hogy.
Valaki nem tudna adni egy magyar nyelvû leírást hozzá ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Gladiator
az eredeti premiere együtt tud mûködni a másolt after effectsel, vagy nem fogják kedvelni egymást?

Gladiator
ja, elfeljtettem benyomni a linket. sry

ez

Gladiator
tudom, hogy ez premiere topik, de azért gondolom érdekelhetnek titeket after effects tutorialok. egész jók.

Gladiator
amúgy tök jó, lesz a sulinkban ilyen videós verseny. meg elsz adva egy téma és arról egy olyan 2-3 perces videót kell összeállítani. remélem nem ilyen körnezetszennyezés, meg ilyen hülyeségekrõl lesz. vagyis nem hülyeség, de vmi eredetibbet találnak ki remélem.

Gladiator
ha itt lejjebb tekertek, találhattok egy csomó fasza tutorialt. ami most jut eszemebe, hogy finl cu prohoz van, de ha már begépeltem, akkor már elküldöm.

Gladiator
Final cut pro az csak Machintosra (így kell írni?) van?

tsyl
Alakul lassan...😊)) de már müxik...

Gladiator
Na, anyám mondta, hogy írjam össze, hogy milyen gép is kellene, ehez a vágós cuccohoz. nagyba megörültem, hogy végre, 6 év után, most már tényleg kapok új gépet, amin rendesen csinálhatom, nem kell haverokhoz járkálnom, össze-vissza járkáltam a neten, elolvastam 200 cikket, hogy melyik is a legjobb odaadom anyumnak, kérdezem, hogy akkor kb. mikorra lenne meg? mondja, hááát... majd vmikor karácsony környékén. na, mondom bazz, ebbõl ugyanaz lesz, mint régebben. karácsonykor ugyanúgy nem lesz gépem. megint mehetek haverhoz a fain 1500 celeronjához, meg a 256 ddr-éhez.

Gladiator
tsyl:

hogy áll a weboldalad?

zakika
en 850 celeronnal csinalom es muxik rendesen (csak a kodolas lassu, de ha mar ossze van vagva, akkor elinditom a kodolast es csinalja)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tsyl
Állandó gondjaim voltak a digitalizálás után a filmekkel, sokszor voltak benne megmagyarázatlan megállások szaggatások(3000-es proci mellett)...2000 alatt kopp nélkül megy minden és nagyon megbízható. Nekem ez jött be😊

nemcsakfeel
az XP miért nem jött be?
újabb premiere ?

*hihi ** *

tsyl
Én részemrõl ledúrtam az Xp-t és vele a 7-es Premiert is.
Maradtam a jól bevált 2000 és a 6.5 mellett.
Sajna kérdésedre nem tudom a választ.

Lenne egy hülye kérdésem, amire gondolom rendkívül egyszerû a válasz, de én valahogy nem jövök rá. A 7-es Premiere-ben szeretnék Transition effektet betenni. Az egyik videó a Video1 sávon van, a másik videó a másikon, a két videó fedi egymást. Az egyikre ráteszek egy transitiont. A többi programban (az elõzõ premiereben is) íy mûködött az egész. Most viszont nem veszi észre a B videót. Vagy ha a másikra teszem, akkor az A-t nem látja. Mi lehet a gond? A helpben sem találtam segítséget. Szóval hogy kell ezt használni? Hogy adhatom meg, hogy melyik az A és melyik a B videó?
Na, ha Adobe Premiere gondja van valakinek akkor szóljon!
tsyl
válaszd az "Appz" csoportot és azon belül ott lesz abc rendben.

Ellátogattam a http://7-vip.uw.hu/ oldalra, de ott aztán merre?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Hollywood Fx for Premiere csomag neve szerint a premiere pluginja lenne. Miért nem találom meg ezt a telepítés után az áttûnések vagy effektek között. Külön programként elindítható, de úgy mit érek vele? Talán az lehet a baj, hogy fent van a Studio 8 is és oda épül be inkább a Premiere helyett?
tsyl
Sam68
Én részemrõl nem tapasztaltam a tiedhez hasonló jelenséget, bár én csak (régebben)Xp és (újabban) 2000 alatt dolgozom a programmal(6.5). Szerintem valami file törlõdhetett ami a projectben elvolt mentve és ezek után ez zavarhatta meg a "láncolást".

A Boris telepíthetõ 6.5 alá és ha átlátjátok a program logikáját, akkor nagyon sok lehetõséget fogtok találni benne. Nagyon jó.
a link:
http://7-vip.uw.hu/
Appz
BORIS.FX.V7.0.HYBRID-NNISO
(sms-el mûködõ oldal)

Szia!
Engem érdekelne a Boris FX7, ha feltelepíthetõ Premiere 6.5-re is.
Elõre is köszi.
Sam68
Gladiator
érdekelne.

Premiere 6.0-hoz kérek segítséget.
Már többször elõfordult velem, hogy elmentett projektet nem tudtam megnyitni, mert a projekt elemei (filmek, zenék, képek, feliratok) elvesztették a nevüket. Helyette mindegyiknek "1-" neve lett. Így aztán ugrott többórai munkám eredménye. Gondolhatjátok...!
Mi lehet ennek az oka, hogyan kerülhetném ezt el a jövõben?
tsyl
Elérhetõ a Boris FX 7...ha valakit érdekel...

nemcsakfeel
Ha vki leakarja tölteni az 1.5 ös, NNISO féle változatot, dobjon egy privátot, pár napig még fennt van atw*n.

*hihi ** *

Spike
köszönöm szépen!!Valszeg még jövök titeket boldogítani hülye kérdésekkel!!😄D(csak ha nem baj)thx
tsyl
Szia!

File/New/Title
megírod a szöveget, majd "x" és elmented.
Az elmentet file megjelenik a project ablakban, amit majd a Timeline részre kell húznod, oda ahová te akarod.
Végül is ennyi az egész.

Spike
Sziasztok....szeretnék segítséget kérni tõletek !!meg tudné mondani valaki hogy az Adobe Premierben hogy lehet felirítozni???elõre is köszi!
Gladiator
az effektekkel lehet ilyen folyamatosan lassulósat, szal gondolom a sebeséggel is. sebességgel még nem próbáltam, de ügyeskedj. a lényeg, hogy a videónak a videó 1a sávban kell lennie, csak abban lehet ilyen folyamatosan cuccokat csinálni.

Nekem is volna egy kérdésem. Hogyan lehet Premiere-ben a sebességet állítani? Azt megtaláltam, hogy magam írom be az értéket, de lehet ezt valahogy úgy is megoldani, hogy húzok egy görbét és annak értékeit veszi figyelembe? tehát olyat szeretnék, hogy folyamatosan lassuljon, ne hirtelen. Hogy oldható meg ez? Köszi.
zakika
koszi, most mar csak be kellen szereznem a progikat es kezdhetek probalkozni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tsyl
No kicsit késve, de újra itt.

Zakika:

Ulead DVD WorkShop a megoldás, itt megteheted hogy tetszõleges hangsávot rendelsz a filmhez hozzá!
A hangot pedig: File/export timeline/audio opcióval elmentheted (ekkor wav lesz, amit a DVD Workshop átlakíthat neked pl.: Ac3 hangra.) vagy használd az Adobe Encoder opciót és csak audio kimenetet kérjél.

Gladiator
mármint DVD-n akarod, hogy lehessen zenével, meg zene nélkül csinálni?

zakika
adobe premier 602 van felinstalalva, tehat a kerdesek

csinaltam egy videot - osszevagas, zenei alafestes es minden ami kell. de szeretnem az erdeti hangot is meghagyni, hogyha valaki arra kivancsi zene nelkul, akkor azt halja 😊. tehat hogy lehet kiexportalni csak a hangot mpeg 2be. sikerut aviba, azt atcsinaltam wavba mar csak at kellen konvertalni mpeg, hogy a DVD is megegye.
masik dolog az, hogy eddig TEMPG DVD authorral csinaltam, de nem enged ket hangot alatenni. Tudtok valami egyszeru progit amivel ezt meg leteh csinalni?

Gladiator
Na, végre idetévedt még egy premieres. talán kicsit felhúuuk a topikot.

Hát mit mondjak, eléggé használható, mindig is többet tudott, mint a MediaStudio. Kb 400 megát rak fel egyébként.
nemcsakfeel
A legújabb premier hány mega, és mennyire használható? UleadMedia Studiónál jobban?

*hihi ** *

Az egyik legegyszerûbb dolog (szerintem) minden program képes rá. Nálam Premiere van fenn, annyi az egész, hogy be importálsz két videót, külön videósávba rakod õket, aztán megkeresed, hol lehet átméretezni õket (transform) és kész.
Gladiator
jujj, valamit nagyon tudnak ott a discreetnel. nézzétek meg ezt a videót!
csak kár, hogy nem írják oda emlyik effektet mivel csinálták.

Gladiator
Azt milyen proival lehet megcsinálni, hogy 2 videó menjen egymás mellett? szal, hogy felosztjuk az ablakot, és a jobb meg bel oldalt is más videó megy. valahogy így:

(remélem tetszik a kép)