3752
PC-s vágás és home video
-
#992 És hogyan? Elég kezdő vagyok még:( Peremiere 6.5-öt használok! Esetleg tutorialhoz tudnál adni linket? Köszi! -
drob #991 igen meg -
#990 Hali!
Azt milyen progival lehet megoldani, hogy a video egy bizonyos részére(álló) betenni egy másik képet? Esetleg Premiere-ben is meglehet? -
#989 Azt kihagytam, hogy sikerült is, amit akartam. :)) -
#988 HI!
Vissza tettem a progit és megpróbáltam még egyszer megcsinálni amit akartam.
A kódolással volt a hiba.
Most viszont azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt a fekete keretet leszedni a kimentett videóról.
Milyen beállítás kell neki, hogy ne így mentse el? -
drob #987 nem használom, nekem tökéletesen elég volt eddig a ps2 :) -
#986 Most így hajnali kv-zásom közepette jutott eszembe a képfile-okkal kapcsolatban:
Nem tudom használja-e közületek valaki "Jasc Paint Shop Pro 8" proggit.
Nos, ha ezzel a programmal jpg-et csinálok és próbálom importálni a Premierbe, abban a pillanatban "legyilkolja". Teljesen kifagy minden. Ha ezt a képfile-t betöltöm pld. a Corel vagy Adobe photoshop alá és simán újra kimentem, akkor már működik. Már átnéztem a "zűrös" jpg minden tulajdonságát de nem bírok rájönni hogy mi okozza ezt a lefagyást.
Nem tudom másnál volt-e már ilyen...csak most úgy eszembe jutott. Persze ezért még tudok éjszaka aludni(renderelés közben :)) csak érdekes a jelenség.... -
#985 Bocsi, csak azért írtam ezt, mert azt hittem, hogy a videó kezdő képét akarod látni.
Amúgy már mind1, letöröltem a progit, majd megoldom mással.
Érdekes módon a Windows Movie Maker el sem tudja menteni, mert azt írja hogy,
vagy nincs elegendő hely a merevlemezen, vagy a projecthez használt file-ok nem elérhetők, vagy a mentés helye nem elérhető.
Ezt mért csinálja?
Semmit nem tudok elmenteni vele. -
drob #984 nem is ezz kellett volna, hanem a premier felületéről képet készítened, ebből nem derül ki semmi hogy hol van a hiba, miér nem indul el a film a gif után.
"Bár tényleg nem értem, hogy ezt mért kellett..."
én csak tettem egy javaslatot, hogy ha látom a timeline sávban az anyagot, akkor talán többet tudnék segíteni miért nem jó, de ha Te úgy fogod fel mint amit idéztem a soraid, nos akkor vedd úgy nem mondtam semmit sem .... -
#983 Ez lenne az:
Bár tényleg nem értem, hogy ezt mért kellett... -
#982 Igazából egy fragmoviet csinálunk. A Call of Duty nevű játékból. És úgy vagyok vele hogyha már hozzákezdtünk csináljuk meg normálisan. -
drob #981 több hiba is lehet jó lenne ha be tudnád linkelni a projet képét ide, vagy küld el mailba... -
#980 Ez eddig össze is jött, de miután az elmentett videót elindítom csak a kép látszik és miután elűnik (kezdődne a videó) csak sötétség van, se kép, se hang. -
#979 Nagyon helyesen mondja a zakika!!!!! -
#978 altalaba mar ugy kell felvenni, hogy af efektek csak kiemeljek a mondanivalot -
drob #977 nagyban függ attól hogy mi a tartalma a filmnek, akció, krimi, dokumentum... stb.
tehát nem lehet általánosságban beszélni milyen effekt a jó. próbálj többet elárulni a filmedről és akkor biztosan tud majd valaki segíteni -
#976 Milyen témában?
-
#975 elgondolkozzon rajta => inkább így: ne tudjon magához térni a látványtól -
#974 Hali!
Nincs vmi írás a neten, hogy hogyan szerkesszünk videót? Itt arra gondolok hogy hogyan hassunk a nézőre? Milyen efektekkel, hanghatásokkal, stb?? Hogy mikor megnézte várjon eyg kicsit, elgondolkozzon rajta és utána megint rányomjon a play gombra. ;) -
#973 Igen ugyanis a premiere az ilyen innnen onnan beillesztett raszteres képeket hajlamos színtorzítani.
Ti még nem találkoztatok ilyen hibával... Reklámfilmnél például nagyon fontos, hogy színhelyes legyen benne az álló raszteres és vectoros grafika...... -
#972 geyszer megprobaltam blurt tenni, de a 2,8 celeronom 512 ram ahol egy percet 2-3 perc alatt konvertal azt 9-10 percet csinalta es az eredmeny nem volt olyan jo, sot szet volt mosodva es nem volt annyira eles. egy 2 oras videonal az mar meggondolando, hogy inkabb nem teszek ra filtert :) -
drob #971 színhelyes marad ... :) -
#970 Viszont akkor meg azt kéne, hogy a gif mentsen egy *.tga photoshopban és akkor még színhelyes is marad a videoban... -
drob #969 én nem, szerencsére még nem találkoztam rossz minőségű vhs-el -
drob #968 sima gif képet szeretnne betteni, én úgy értelmezem
ha jól értem akkor viszont be tudja tenni a sima .gif kiterjesztés is, ez tuti, millió gif-et bepakoltam már!!! (nem csak kezdésnek, hanem filmbe is, természetesen a gif hátterét olankor leszedtem, de azt is a premierbe...) -
#967 VHS digitaláizáláshoz használtok zajszűrőt? Ha igen milyet? -
#966 A gif valahogy mov, vagy avi-t kell csinálnod (Flash MX)
Megcsinálod az animációt Flashben és pubikálod Quick Time mov-ra utána beteheted....
-
drob #965 szia
"Mert még elmenteni sem tudtam semmit úgy, hogy ne kódolja újra a videót."
ezt nem igazán értem
Amúgy behúzod a timeline sávra a gif képet úgy mintha avit, vagy bármi mást és azzal fog kezdődni :) -
#964 Hi!
Azt szeretném megcsinálni Premiere Pro 1.5-ben, hogy vagy egy kép (GIF), és ezt a képet be szeretném tenni egy videó első pár másodpercébe, majd csak ez után induljon el a videó.
Tud vki segíteni?
Mert még elmenteni sem tudtam semmit úgy, hogy ne kódolja újra a videót. -
drob #963 lesz -
#962 Mer' ha olvassa mi lesz? :P -
#961 :o))) -
drob #960 jó lesz kp is :))) (remélem nem olvassa a kiadó) :D -
#959 :P csekk, készpénz vagy banki átutalás? -
drob #958 5250-ért bármikor :) :) -
#957 IGEN! :)
[SZÉPEN KÉRI]
-
drob #956 másoljuk be a könyvet? :) -
#955 Pedig esküszöm neked, hogy igyekszem :) -
#954 Pár részletét még nem tudnád előkeríteni ? :) -
drob #953 én 900-as géppel svcd-t csináltam anno, nyögött is rendesen szerintem is, ha teheted cseréld ki a gépet, persze mérlegeld hogy szeretnél-e filmezni ...