Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utóljára, mert ez sem jó
link
link
Az Sg galériába hiába görcsölök, nem jelenít meg semmit.
A link amit lejjebb megadtam hülyeséget hozott be.
Szóval maradok a hagyományos megoldásnál:
link
A link amit lejjebb megadtam hülyeséget hozott be.
Szóval maradok a hagyományos megoldásnál:
link
vinyóról nem tudsz. tedd fel egy tárhelyre, pl. az sg-n is van galériád. oda felteszed, majd megnyitod ott. jobb gomb a képen tulajdonságok, és ott az url cím. és akkor azt kell bemásolni a képhez.
Gladiator: úgy látszik a technika ördöge beleszólt.Szóval hogy is kell itten képet beszúrni? (pl. a vinyóról)
Sam68: Melyik Boris Fx-et telepítetted? Én a 7.0-val kapcsolatban tudok segíteni, ám gondolom az elõzõ verziók is hasonló képpen mûködtek.
Ha oké minden akkor jól írtad, a Transitions fül alatt és a Video fül alatt is meg kell jelennie a az Fx-nek. (igaz egyszer).
Használat: úgy mint akár a többit, ráhúzod az áttünési sávra és utána rákattintasz duplán. Ekkor meg kell jelennie egy új ablaknak ami több részre van osztva.Balra fent file menü/open settings-et választasz és a program files-ba megkeresed a "boris fx inc" dir-t, belépsz és kattintasz a "Keyframe Libraries" könyvtárra.Ezen belül látnod kell vagy 8 újabb könyvtárat amik csoportokra vannak osztva.És ezen belül a csoportok látvány szerint újabb és újabb részekre.Itt bármit kiválasztasz, a megnyitással aktiválod, majd a jobb oldalon lévõ monitoron ha a play gombot lenyomod látni is fogod a hatást.Itt rengeteg mindent lehet még állítgatni, de ebbe most nem mennék bele.Ha tetszik az effekt, akkor jobb alul lent (jól eldugva) van az Apply gomb. Ezt megnyomva marad az fx és visszatérsz a Premierhez.
Sam68: Melyik Boris Fx-et telepítetted? Én a 7.0-val kapcsolatban tudok segíteni, ám gondolom az elõzõ verziók is hasonló képpen mûködtek.
Ha oké minden akkor jól írtad, a Transitions fül alatt és a Video fül alatt is meg kell jelennie a az Fx-nek. (igaz egyszer).
Használat: úgy mint akár a többit, ráhúzod az áttünési sávra és utána rákattintasz duplán. Ekkor meg kell jelennie egy új ablaknak ami több részre van osztva.Balra fent file menü/open settings-et választasz és a program files-ba megkeresed a "boris fx inc" dir-t, belépsz és kattintasz a "Keyframe Libraries" könyvtárra.Ezen belül látnod kell vagy 8 újabb könyvtárat amik csoportokra vannak osztva.És ezen belül a csoportok látvány szerint újabb és újabb részekre.Itt bármit kiválasztasz, a megnyitással aktiválod, majd a jobb oldalon lévõ monitoron ha a play gombot lenyomod látni is fogod a hatást.Itt rengeteg mindent lehet még állítgatni, de ebbe most nem mennék bele.Ha tetszik az effekt, akkor jobb alul lent (jól eldugva) van az Apply gomb. Ezt megnyomva marad az fx és visszatérsz a Premierhez.
Sziasztok!
Tud vaalaaki segíteni Boris FX plugin témában?
Premiere 6.5-re teelepítettem BORIS Fx-t. De nem úgy mûkszik, mint ahogy én azt vártam. Elõször is a Transitions fül alatt megjelenik a 3rd Party mappa, benne két Boris Fx áttûnés, de azok végtelenül egyszerûek. Hogyan kell elõcsalogatni valami prifibb választékot?
Tud vaalaaki segíteni Boris FX plugin témában?
Premiere 6.5-re teelepítettem BORIS Fx-t. De nem úgy mûkszik, mint ahogy én azt vártam. Elõször is a Transitions fül alatt megjelenik a 3rd Party mappa, benne két Boris Fx áttûnés, de azok végtelenül egyszerûek. Hogyan kell elõcsalogatni valami prifibb választékot?
Az elõzõ képkocka /Tsyl azaz Trans'syl = LysS'n arT csak visszafelé olvasva😊 /egy 17 másodperces videó filmbõl van kikapva, amit az általam készített filmek elé szoktam beszúrni. Ez volt az elsõ "logóm" ami Cool 3D-vel készült: a név elõtünik a háborgó hullámokból, majd belecsap a villám és apró atomjaira hullanak szét a betûk a mennydörgés közepette.Jobban mondva az utólsó egyharmad szétesése elõtt, a kép freezee és térben befelé szûkülve, mint egy fénykép tünik el, "bloom" effektel.
Én általában a saját feliratozójával elkészítem a feliratot, majd a megfelelõ helyre illesztve ráhúzok egy vagy több videoeffit. (Pl.Hfxgold).
De ha olyan nagyon pörgõ, villámokat szóró stb. 3d-s feliratokra gondolsz, akkor a "Ulead COOL 3D Production Studio" a megoldás.
De ha van jobb, akkor szóljatok😊
De ha olyan nagyon pörgõ, villámokat szóró stb. 3d-s feliratokra gondolsz, akkor a "Ulead COOL 3D Production Studio" a megoldás.
De ha van jobb, akkor szóljatok😊
Milyen progival tudok cisnálni látványos feliratot a szalagavatós képösszeállítás elé? a swish nekem túl "egyszerû". mármint a kinézete. az nagyon webre szánt. vmi egyszerû és nagyszerû?
Hele tsyl, kész lett a videóm. A commentemben lévõ linkrõl letudod tölteni, már ha nem 56k-s vagy... THX a help-et.
https://grentmedia.hu
Ha a premierben még komolyan szerkeszteni akarsz, akkor lehetõleg a legkissebb tömörítési eljárást használd és lehetõleg (dv)Avi-t. Más formátum legyen az mov, vagy mpeg1,mpeg2 stb... soha nem fog kiváló eredményt adni, még akkor sem ha maga a premier egyik modulja kódolta és visszatöltötted. A szerkesztés után, (amikor már nem kell hozzá nyúlni), akkor jöhetnek az átkonvertálások a megfelelõ frame size / bit rate kombinációjával.
ismét én!tutira jól összeraktam a TMPGEnc 3.0 XPress progival a movokat, egész türhwetõ lett a minõsége, el is mentettem õket mpeg be, pal rendszerûvé 756Xakárhányas moviba, már nem emléxem. Bevittem premiere be, és ott beleszerkesztettem, és úgyanúgy elmentettem, a minõségnek persze odatett egyet, szétesett😞 tudjátok hogy erre van e orvoslás? köszii
na Re! Felraktam az adobe premiere 1.5 öst. aztán feltelepítettem a quick time 6.0 ást, és így már a premiere nem ismeri fel a quick time mov jaimat,not supported mediat ír ki, holott ez elõtte nem volt. Letöröltem a premiert és újra felraktam de így sem jó! Tudtok valami megoldást??
Gratula! Én elszántan, akár gladiátor módjára küzdenék azért, hogy mielõbb birtokba vehessem😊
Én is még a nyáron 9800-ast akartam venni, de akkor ez nem sikerült, így most egy radeon platinium 9550-el dolgozom. Ezzel is szépen megy. de egy 9800-as...hálás dolog.
Én is még a nyáron 9800-ast akartam venni, de akkor ez nem sikerült, így most egy radeon platinium 9550-el dolgozom. Ezzel is szépen megy. de egy 9800-as...hálás dolog.
Ezt a progit nem tudom elindítani,mert leszedtem valami trialt és valami szar serial számot kér!..lécci segíts rajtam egy linkel ha van ilyen. TMPGEnc 3.0 XPress erre gondolok! vagy esetleg írj egy olyan warezcímet ahonnan a teljes progit letudnám szedni.
na, megvan a gép:
3.2ghz
1 giga memo
radeon 9800pro
320 giga SATA vinyó
audigy2 hangkártya
DE! amíg nem megyek németbõl is nyelvvizsgázni, addig nem használhatom. hát ez kibebaszott jó, hogy most szólnak amiko itt van a gép, de nem dughatom össze. december 11.ig fogom minden nap látni. dec 4.re meg meg kéne csinálnom egy szalagavatós videót is. nem baj, majd szerdán hozok nekik németbõl ötöst, hagy örüljenek, aztán talán
3.2ghz
1 giga memo
radeon 9800pro
320 giga SATA vinyó
audigy2 hangkártya
DE! amíg nem megyek németbõl is nyelvvizsgázni, addig nem használhatom. hát ez kibebaszott jó, hogy most szólnak amiko itt van a gép, de nem dughatom össze. december 11.ig fogom minden nap látni. dec 4.re meg meg kéne csinálnom egy szalagavatós videót is. nem baj, majd szerdán hozok nekik németbõl ötöst, hagy örüljenek, aztán talán
Én a 7.0 és a Pro-ban nem tudok segíteni, de a Mov-okat szerintem "TMPGEnc 3.0 XPress"-alá beteszed, akkor elég sok variációba elmentheted és össze is fûzi.
Hali all! Két kérdésem lenne. Az egyik az hogy hogy lehet a Premiere 1.5 Proban azt hogy az elmentett videofájl ne legyen hatalmas méretû. Ok a köv: VAn 5 db .Mov kiterjesztésû 640X480 as videom. Ezeket akarom összeilleszteni, aztán valamely más formátumba lekonvertálva, esetleg a mértetét is csökkentve elmenteni.Valakinek van valami ötlete?A 6.0 ban volt egy Save to web opció,ezt hiényolom a 7.0 és a 1.5 probol is.
na, hétfõn lesz új gépem végre, és akkor már semmi sem állhat a hírnevem útjába😊 kapok editáló kártyát is, amit régebben említettem, realtime editálás, meg full premiere 1.5 pro, audition, encore dvd. viszont ez a kártya nincs magyarországon, szal külföldrõl kell hozatni, az csak olyan 1-2 hét múlva jön meg, de már akkor is haladás. csak apám, ne nézze meg addig az ellenörzõm😊
A következõt kell csinálnod:
a kép ugye a timline-on van.
katt egér jobb gomb rá
a felbukkanó menüben válaszd :Video options/maintain aspect ratio-t
ezt bepipálja és ha megnézed utána, akkor már jónak kellenek lenniük a kép arányainak.
a kép ugye a timline-on van.
katt egér jobb gomb rá
a felbukkanó menüben válaszd :Video options/maintain aspect ratio-t
ezt bepipálja és ha megnézed utána, akkor már jónak kellenek lenniük a kép arányainak.
képekbõl szeretnék bemutatót csinálni, de ez a szar teljesen széthúzza a képet. hogy lehetne megcsinálni, hogy ne húzza szét, hanem maradjon meg eredeti méretében?
Ez meg egészen egyszerû. Northon Ghost.
Feltelepítesz mindent beregisztrálsz mindent. Majd készítesz egy backupot. ÉS ha valami már nemmüxik, nemjó, lejárt a 30 nap akkor visszaállítod. ÉS nincs regisztrálás, meg szenvedés. Nekeme 4 gb az iso amit készít. DVD -re is kipörkölheted. és kb 5 perc a "full rendszer install" És ennyi.
Feltelepítesz mindent beregisztrálsz mindent. Majd készítesz egy backupot. ÉS ha valami már nemmüxik, nemjó, lejárt a 30 nap akkor visszaállítod. ÉS nincs regisztrálás, meg szenvedés. Nekeme 4 gb az iso amit készít. DVD -re is kipörkölheted. és kb 5 perc a "full rendszer install" És ennyi.
https://grentmedia.hu
legegyszerûbb:
kivágod azt a részt a videóból amire fel akarod tenni, és akkor csak arra a részre rakja, a többire nem.
kivágod azt a részt a videóból amire fel akarod tenni, és akkor csak arra a részre rakja, a többire nem.
srácok? kezdõ vagyok....videora rányomok egy effektet és ez az effekt végig a tart...én azt akarom hogy pl. 10 mp tartson...elöttem van az effekt controlls de nemtok rájönni hogyan is lehetne beszabályozni...ebben kérnék egykis segítséget
hi.
tv tuner kártyát nem akarja felismernõ FELVEVÕ egységnek, ott csak DV-s deviceot lát. Más progival megy.
Project beállításanak a Video for Windowst is beállítottam..
tv tuner kártyát nem akarja felismernõ FELVEVÕ egységnek, ott csak DV-s deviceot lát. Más progival megy.
Project beállításanak a Video for Windowst is beállítottam..
*hihi ** *
a legegyszerûbb amihez nem kell extra filter:
rajzolsz a Title menüben egy kis kört(ugye alatta van az a frame amin elakarsz takarni valamit), kitöltöd valamilyen szinnel, rá teszed a pl. video 2 sávra és rá kiválasztod a fill-nél a textura-t és kitöltöd a felajánlott variációk közzül valamivel ami neked a legmegfelelõbb. Majd ezt rá teszed a pl. video 2 sávra és rákattintva a transparensy setupban még tudsz finomítani a dolgokon. Ha közben mozog a "cél-tárgy" akkor pedig a motion részben szépen bekell paraméterezni a mozgását.
Vagy használhatod pl. a 3rd plugin gyûjtemény "VideoRave-zoom" effektjét, ahol ha 200 köré húzod a zoom csúszka értékét akkor klasszikus a kékfénybõl is ismert kockásított hatást érhetsz el.
rajzolsz a Title menüben egy kis kört(ugye alatta van az a frame amin elakarsz takarni valamit), kitöltöd valamilyen szinnel, rá teszed a pl. video 2 sávra és rá kiválasztod a fill-nél a textura-t és kitöltöd a felajánlott variációk közzül valamivel ami neked a legmegfelelõbb. Majd ezt rá teszed a pl. video 2 sávra és rákattintva a transparensy setupban még tudsz finomítani a dolgokon. Ha közben mozog a "cél-tárgy" akkor pedig a motion részben szépen bekell paraméterezni a mozgását.
Vagy használhatod pl. a 3rd plugin gyûjtemény "VideoRave-zoom" effektjét, ahol ha 200 köré húzod a zoom csúszka értékét akkor klasszikus a kékfénybõl is ismert kockásított hatást érhetsz el.
ez engem is érdekelne 😄
uleadba hol? :| az is megvan... 😄
meg valami lövés effektet meg stb ?😄
uleadba hol? :| az is megvan... 😄
meg valami lövés effektet meg stb ?😄
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Hi melyik effekt az ahol ilyen villámot tudok csinálni? melyik mappába és mi a neve?
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Most nem kezdem részletezni mi minden jó dolog van a pro-ba de párat kiragadva: Sokkal jobban kezeli a memóriát, hatalmas akár 40 gb vágatlan anyagot tud kezelni normál gépen akadozás mentesen.
Gyorsabban renderel. Pár rész kezelését egyszerûsítették pl. a keyframe-eket. stb stb. Egy tény ami nagy hátrány lelkes premiereseknek, hogy eléggé megváltozott elõdjeihez képest....de leszûrve ezeket egy (szerintem) jobb és egyszerûbben kezelhetõ progit kaptunk.
Gyorsabban renderel. Pár rész kezelését egyszerûsítették pl. a keyframe-eket. stb stb. Egy tény ami nagy hátrány lelkes premiereseknek, hogy eléggé megváltozott elõdjeihez képest....de leszûrve ezeket egy (szerintem) jobb és egyszerûbben kezelhetõ progit kaptunk.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Semmi extra, egy tipikus személyes honlap, pár fotóval egy kis reklámmal...esetleg egy-két "free" dolog...