3752
PC-s vágás és home video
  • Sonajk @:o)
    Neked. Nekem csak most lett meg és az sem baj, hogy angol.
  • alph4
    Már rég megvan, meg az a baj hogy angol :(
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Ha valakit érdekel és ért egy kicsit a torrent file letöltéséhez, akkor látogasson el IDE. Itt talál magának egy Adobe.Premiere Pro Bible 2004.pdf (96.49 MB) állományt, amit a magáévá tehet :)))
    Jó töltögetést hozzá.
  • maozedong
    kerestetek pluginokat, erre nézzetek szét:ttdown
    After Effects hez is van jópár, meg Premiere hez is.
  • drob
    köszi ..., én még később indulok ... :)
  • tsyl
    lassan indulok is...hasonlókat neked is:)
  • drob
    Tsyl:
    Jó munkát mára. :)
  • tsyl
    Hasonló problémám volt annak idején, de nekem az ACE megacodecs pack 6.01 verzója volt a ludas. Mikor visszatettem a 6.0-t azzal meg is szünt a jelenség.
    Amúgy ha jól emlékszem a triál verzió (regisztrálás nélkül) csak LPCM-es hangot tud készíteni, bár ez most az esetedben nem befolyásól semmit.

Amúgy ahogy, drob is írta próbáld meg sima wav-ként alá tenni.
    Esetleg van egy kis helyet foglaló program a Gspot vagy a Videotoolbox(ez utóbbi magyar) ami kielemzi a videó file-nál használt codek-eket. Esetleg érdemes megnézni, hogy pld. a hanghoz mit használt a program a készítés során, és esetleg korrigálni a dolgot.

érzésem szerint a hangnál kell a "ludast" keresni.
  • drob
    töröld ki a képet és csiálj wav-ot, majd a képet is és a hangot is külön import. be az uleadba, hátha ...
  • drob
    próbáld meg másik progival dv avit csinálni belőle, akkor elfogadja a prem. is
  • porcaro
    Gyerekek már kezd elegem lenni az egészből. Ulead DVD workshop 2. :
    Nem játsza le a hangot, csak a képet azt is szaggatva. Az egyessel ez legalább nem volt. Szóval akár mpeg képpel együt akár külön mentem ki a Premierből ez nem akarja az audió sávot felismerni. Erre mit léptek?
    Üdv
  • hmhm
    A 3. helyzet van, külső codeckel van tömörítve. Minden más program boldogul vele, csak a premier nem. Monitor window ban sem jelenik meg csak az első képkockája.
    Mit tanácsolsz?
  • tsyl
    1., ha sima Microsoft DV avit választottál a standard paraméterekkel, akkor :

2., nálam is előfordul sokszor, hogy valahogy "betelik a gép agya" szaggat, nem akar menni stb..és csak egy újra indítás után fut simán a videó file.
    3., ha nem DV avi hanem valamilyen codekkel van komplikálva, akkor az a baj.
    Szóval ha külső player lejátsza normálisan, akkor olyan nagy gond nem lehet!
  • hmhm
    Sziasztok!
    HELP!!!!
    Az lenne a gondom, h olyan mintha a Premier nem lenne képes együtt dolgozni az avival amit felvettem. Renderelés után jó minőségben megvannak a feliratok, a visszaszámláló videó, de amit beimportálok, abból kb 2 másodpercenként látszik egy képkocka.
    A windows az avit simán lejátsza. Mit tudok csinálni? Újból már nem tudom felvenni gépre a videót :(
    kösz előre is: hmhm
  • modellmaker
    Nincs konkrét elképzelésem. :)
  • zakika
    es mire gondoltal?
  • Imobe
    oks köszi ez volt még az első azért nem is tudtam hogy melyik a legalkalmasabb
  • Imobe
    még nem majd este. Nekem jó legyen a videónk mm
  • drob
    ha teheted mindig dv avi-ként olvasd be az anyagot a gépbe ...
  • modellmaker
    Visszaolvastál már? :) Mondtam hogy olvass vissza. ;)
  • Imobe
    jah én is azzal csináltam meg a végét :)
  • Imobe
    Csao én is csináltam egy videót nekem vannak benne hibák elmosódik a kép megilyenek.. xvid-el tömöritetem be és a mérete is kicsit nagy lett az idejéhez képest. Ez volt az első moviem :)
  • modellmaker
    Nem tom valami mást. Mindenholcsak ez az "elhalkul a zene jön a következő" van.
  • zakika
    320 x 240 szerintem ez keves. ha ezt kiteszed nagy kepernyore, akkor ott latszik, hogy egy pixel kb haromszorosara van nagyitva. probald ki 640 x 480 es ketmenetesben. de szerintem 2000 kbps mas ez egymenetes is jo eredment ad. persze monitoron rosszabul nez ki mint TVn, LCDn plane.
  • Stann
    320*240-es videot csináltam, mert a forrás is annyi. Divx-nél 2000kbps-t állítottam be, Mpeg-nél 6000kbps-el. Mpegesnél volt 3 is(V1,V2,V3), ott nem tudom mi a különbség.
    Általában a szöveg szokott remegni, meg a video teteje.
  • ncswork
    Mennyi ido alatt tomoriti le a videot? Ha tul gyorsan akkor nem alittotal be ketmenetes tomoritest, vagy CBR en van pl. MPEG-2 nel..
  • zakika
    mire gondolsz? en egyszeruen csak lehalkitom az elsot es a kovetkezot meg rakotom folyamatosan hangosodva (crosfade ha jol tudom)
  • zakika
    nekem nem remeg, ha csak egyszeru kepet rakok be
    problad meg blurozni, hogy a szalkak eltunjenek, lehet hogy ott a gond
  • tsyl
    Nem szabad remegnie, ha bekapcsolod a deinterlace opciót a kép tulajdonságainál.
    (/video/field options/Always deinterlace esetleg flicker removal/
  • modellmaker
    Audio átvezetéseket lehet valahonnan letölteni?
  • zakika
    mit jelent nalad a magas bitrate es milyen kepmeretnel?
  • Darkboy
    helyesbítek... amiket feltörtek, van hozzá crack!
  • Stann
    -Az miért van, ha exportálnám a videot, akármilyen magasra állítom a Divx/más kodek beállításait, akkor is irtózatosan rossz minőségű lesz a video? Microsoft DV avi meg jó lenne, csak annak meg a felbontása adott, így kisebb méretű videóknál nem használható. Exportálásra mit érdemes használni, ha utána úgyis VirtualDubbal tömöríteném?
    -Frame kimerevítésnél kipróbáltam mindkét módszert: (Export frame, fame hold), de nekem mindkettőnél villog a kép(főleg a teteje), főleg ha felirat is van rajta!
  • tsyl
    ...akkor mélyen együtt érzek veled...:)
  • drob
    dolgozni megyek én is ... :) :(
  • zakika
    kiprobaltam a tegnap leszedet pluginokat
    a transition pluginok eleg jok, lehet veluk valamit kezdeni. neha tul bonyolultak (pl. be lehet irni a fugvenyt es aszerint muxik - de hogy, azt nem tudom)
  • tsyl
    A Borisra gondoltam ...(#1108) :)
    ...lagzira jössz Debrecenbe? (én is megyek, de csak sajnos a kamerát tartani)
  • drob
    szombaton megyek Db.-be (első lazim...)
    de mit is akartál elhozni nekem?
  • modellmaker
    Még jó azért hogy a belvárosban van ADSL. De haverom busszal 5 percre lakik tőlem, oda már ne kötik be az ADSL-t. Csak chello van abban az utcában. :) Sry az off-ért
  • tsyl
    Az a baj, hogy olyan "vén" vagyok már hogy kihaltak körülöttem a régi jó barátok:) Nincs olyan ismerősöm sem itt a környéken, akinek lenne pld. Adsl kapcsolata. (én Debrecentől pár km-re lakom, de itt talán 2010-re igérték a nagyobb sebességet...)

Drop: nem rég voltam(unk) a vadasparkba, ha tudom akkor elvittem volna neked:))