Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megjelent a premire pro könyv (akit érdekel...)

Házi célra a studio 9. (szerintem) nem gumicsirke 😊

Ezek közül melyiket a legérdemesebb használni, mind profi, mind amatõr szinten?
- Adobe Premiere v6.5 & Plug-Ins
- Adobe Premiere Pro v7.0 (WinXP)
- Pinnacle Studio Plus v9.3

Videóról, tévérõl szeretnék bedigizni. Leadtek TV2000 XP-m van.

hali
miért nem tudok capture-ni
A capture ablak tetejére ezt Írja ki:

"Can't activate recorder.Try resetting camera"
Na ezt nem igazán értem ,mit aktiváljak a felvevõn?
mit reseteljek a kamerán?
A dv device control ablakba beálítottama kamera tipusán kivül mindent
A kamera Sony DCR-TRV250E firewire madzaggal
A progiba nem lehet ezt a kamerát beállítani igy standard sonynak állítottam a camerát érzékeli mert online-nek kiírja
Mit csináljak?

HELP??
alph4
Tölsd le innen: ADOBE PREMIERE PRO V1.5 PROPER
200Ft nem sok érte, mikor kerül 200 ezerbe!!!

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Gladiator
mert az csak egy próbaverzió. egyszer feltetted, lejárt a 30 nap, utána meg kell venned. hiába törlöd le, a winyó vagy mi megjegyzi. nem fog elõlrõl kezdõdni a 30 nap.

Miért van az hogy ha akárhányszor felteszem a premier 7-et akkor ezt írja ki: This verson of adóbode premier pro has expired.
sziasztok/ egy ideje csak 15k/sec tudok capturálni, mert ha 24 k/sec capturálok "dropped frames" van. mi lehet a bibi?
Gladiator
codec packet szed le, az a baja

Szia Andrew!
Nemtom miért nem indítja el....én levettem sp2-t.... 😊

Gladiator
www.adobe.com-ról letöltöd a trialt, aztán feltöröd.

N1ggA
Hi!
nem akarok ennyi hozzászólást elolvasni, plz valaki irja le honnan lehet netrõl (nem dc-rõl) letölteni a progit ingyen

Spread De Love!

nemcsakfeel
codec pack. lál.
szart sem érsz vele mert összeakadhat csomó minden, meg amúgy is gány dolog. 4-5 jólmegválasztott codec+filter sokkal többet ér.

*hihi ** *

AndrewT
hi drob
pontosan az van fenn + ace mega codec pack 6.01 professional (150 mega) install. na most akkor mi a jó __________ van ilyenkor? 😄

nemcsakfeel
Tudtok ajánlani könyvet, vagy online leírást videó szerkesztésrõl általában?
Nem konkrét megvalósítás érdekel, csak tippek, tanácsok, h pl. snittek milyen hosszúak legyenek, meg ehhez hasonlók.

*hihi ** *

Gladiator
nekem is az van, de indul.

AndrewT!
Szerintem sp2 van a gépeden. Nem? Sp2 alatt nekem sem indul a prem. pro.

tsyl
Érdemes megpróbálnod, bár gamma miatt szerintem ilyen nagy eltérés nem igazán lehet. Jelezd, ha nem sikerül megoldani a problémát!

Gladiator
tsyl!

az mért van, hogy a gépen tök jól látszik minden a tv-n viszont tök sötét. mit csináljak? nyomjam felm a gammat?

Gladiator
nemtom

AndrewT
ace 6.01-em van csak fenn, te mit használsz?

Gladiator

AndrewT
üdv
némi segítségek kérnék, az 1.5-ös premierhez. éppen indítanám a progit, amikor beáll ennél az elemnél a töltés

Loading/initializing: compilerVfw.prm

és innen semerre nem bír menni. ötlet? 😞

adobe premier pro failed to return a video frame. Cancelling the operation. MI EZ A HIBAÜZENET? Ha bárkinek bármi ötlete van plz segítsen nem szeretném 1 havi melóm kidobni a kukába

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Ja igen, már rémlik milyen volt a régi premiere.
Ebben már nincs A-B editing, csak egy timeline. Ott két klippet egymás mellé raksz, és a transitionst közéjük húzod, ráhúzod, akor látni fogod, hogy fedi mindkettõt, és mûködik minden.

Black krisz
Pontosítok. Az effekteknél ugye van olyan hogy video transitions.
Ugye ezek az átmenetek... Az átmenethet két sáv kell egy A és B amire majd bepokolom a videókat és köztük van az átmenet. Na most nekem csak az A sáv (Video1 track) látható és nem tudom megtalálni a B sávot ahova be tudnám húzni a videót... HEEEELLLP!!!

splintercellmsk.uw.hu

tsyl: nem tudok ilyen effektet sajna...
Black krisz: nem tudom milyen B sávra gondolsz, de az effektek paramétereit a project ablakban találod, ott vannak kis fülek (project files, effects...vmi ilyesmi)

Black krisz
Hello embrek!!! 😊 Most raktam fel az AP Pro v1.5-t és egyszerûen nem tudom elõhozni az efektekhez szükséges B sávot....??? Hol lehet látni??? Mert én csak az A sávot látom... Vááá kikészít.. már mindent megnéztem de sehol sem találom... VKI help!!!!

splintercellmsk.uw.hu

tsyl
Igen, a HFX Goldban van a Wedding-nél egy alapban fehér könyvecske, de én ennél egy kicsit többre gondoltam. Rettentõen tetszik pld. a régi Walt Disney filmek kezdése, azzal a klasszikusnak mondható lapozós mesekönyvvel. Tudom, hogy ilyet biztos nem lehet szerezni, de valami olyasmire gondolok, aminek saját magad tudnád paraméterezni teszem fel a borító hátterét, vagy a lapokat, akár egy fotóval...

Most nem tudom megnézni, de szerintem tuti van a Hollywood FX csomagban, van vagy 150 transition benne...
De láttam máshol is a neten, majd megnézem, valahonnan le kellene tölteni..

tsyl
Valami igényesebb "könyvszerû-lapozós" efektel nem találkoztatok valahol? (Ulead Vid.Stud 8 alatt tudom hogy van).De Premier alá lenne lényeg..

Gladiator
nincs

KáZé
magyarítás van hozzá vhol! azért úgy mégis könnyebb!

Gladiator
aha, most árpilisra tervezik, szal majd talán júniusban jön a könyv.

Gladiator
nyáron lesz. vagy most tavasszal nem is tudom. mindjá megnézem.

tsyl
olvass vissza lentebb, van a 6.0-hoz könyv és volt itt egy link is, ami segíthet. A Pro-hoz tudtommal még semmi magyar (komolyabb) leírás nincs

KáZé
én meg csak ilyen alapokat tudok a premierehez! majd meg akarok tanulni jobban nyomni! vhol magyar leírást tudtok a premierehez?

tsyl
Én is jó pár órát töltöttem a Boris megismerésével, de megérte. Kisérletezni kell és rájön az ember, hogy még mindig kilehett hozni újabb és újabb dolgokat belõle, hiszen szinte minden része manuálisan paraméterezhetõ. (ja megint vagyok, csak a vodás 100mb-os korlát nagy gond nálam)

Gladiator
vazze, aszittem ez a boris beépül a premiere alá, nem egy teljesen új program. kurva bonyolult. vkinek nincs hozzá vmi tutorialja? az oldalán olyan jó dolgokat mutat, de ebben nyomát se látom benne.

Gladiator
amúgy most jön le a boris fx. ha minden igaz lehet vele fire swordot (azé írtam anolul mert magyarul szarul hangzik) csinálni.

Gladiator
amúgy engem ne isteníts. itt Tsyl az isten. beírsz basszus ilyet, hogy:

nem indul a premiere, és ezt a számot írja ki: 8r6gfbiwegtrf789w3gf87w3gfr8h8w46hf97ehftr9trw34hzf49g

azt ebbõl megmondja mi baja a premierenek. én meg csak lesek.

Gladiator
nálatok is van kampány?

KáZé
sikerült! marha király! mostmár indulhat a tanulás, hiszen a kampányt nálunk majd én fogom csinálni! te meg nagyon király vagy ha már így vágod!

KáZé
mjpg codec kell nekem most jöttem rá! majd felteszem amit írtál kösz!

Gladiator
Erre tessék

köszönd ironmaidennek, õ linkelte be.
nem tom ettõl jó lesz-e, de próba...

Gladiator
vájááá, van itt nekem vmi 3 kódekem, amit vki ajánlott. tedd fel, hátha jó. mindjá kiderítem az url címet.

KáZé
a premiere mikor be akarom tenni a videót

Gladiator
passz😊
én only user vagyok. az elõzõt csak tapasztalatból tudtam.

amúgy a premiere vagy más media lejátszók írják ezt ki?

KáZé
unsupported compression in file! ezt írja ki mikor egy digitális fényképezõvel felvett videót akarok beimportálni! most kódolhatom át a videót vmi másba basszus! vagy lehet vmi mást csinálni?

Gladiator
nekem is az baszta el. aóta sincs fent semmilyen kódek, csak amit a win media player magától letölt. ha esetleg találsz vmi használhatót, akkor szólj.