Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
sajna én nem ismerem a 6.5-öst 😞
Vigasztalásul legyen tied az 1000. hsz 😊
Azt milyen progival lehet megoldani, hogy a video egy bizonyos részére(álló) betenni egy másik képet? Esetleg Premiere-ben is meglehet?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Vissza tettem a progit és megpróbáltam még egyszer megcsinálni amit akartam.
A kódolással volt a hiba.
Most viszont azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt a fekete keretet leszedni a kimentett videóról.
Milyen beállítás kell neki, hogy ne így mentse el?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Nem tudom használja-e közületek valaki "Jasc Paint Shop Pro 8" proggit.
Nos, ha ezzel a programmal jpg-et csinálok és próbálom importálni a Premierbe, abban a pillanatban "legyilkolja". Teljesen kifagy minden. Ha ezt a képfile-t betöltöm pld. a Corel vagy Adobe photoshop alá és simán újra kimentem, akkor már mûködik. Már átnéztem a "zûrös" jpg minden tulajdonságát de nem bírok rájönni hogy mi okozza ezt a lefagyást.
Nem tudom másnál volt-e már ilyen...csak most úgy eszembe jutott. Persze ezért még tudok éjszaka aludni(renderelés közben 😊) csak érdekes a jelenség....
Amúgy már mind1, letöröltem a progit, majd megoldom mással.
Érdekes módon a Windows Movie Maker el sem tudja menteni, mert azt írja hogy,
vagy nincs elegendõ hely a merevlemezen, vagy a projecthez használt file-ok nem elérhetõk, vagy a mentés helye nem elérhetõ.
Ezt mért csinálja?
Semmit nem tudok elmenteni vele.
"Bár tényleg nem értem, hogy ezt mért kellett..."
én csak tettem egy javaslatot, hogy ha látom a timeline sávban az anyagot, akkor talán többet tudnék segíteni miért nem jó, de ha Te úgy fogod fel mint amit idéztem a soraid, nos akkor vedd úgy nem mondtam semmit sem ....
Bár tényleg nem értem, hogy ezt mért kellett...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
tehát nem lehet általánosságban beszélni milyen effekt a jó. próbálj többet elárulni a filmedrõl és akkor biztosan tud majd valaki segíteni
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nincs vmi írás a neten, hogy hogyan szerkesszünk videót? Itt arra gondolok hogy hogyan hassunk a nézõre? Milyen efektekkel, hanghatásokkal, stb?? Hogy mikor megnézte várjon eyg kicsit, elgondolkozzon rajta és utána megint rányomjon a play gombra. 😉
Ti még nem találkoztatok ilyen hibával... Reklámfilmnél például nagyon fontos, hogy színhelyes legyen benne az álló raszteres és vectoros grafika......<#email>#email>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ha jól értem akkor viszont be tudja tenni a sima .gif kiterjesztés is, ez tuti, millió gif-et bepakoltam már!!! (nem csak kezdésnek, hanem filmbe is, természetesen a gif hátterét olankor leszedtem, de azt is a premierbe...)
Megcsinálod az animációt Flashben és pubikálod Quick Time mov-ra utána beteheted....
<#email>#email>
"Mert még elmenteni sem tudtam semmit úgy, hogy ne kódolja újra a videót."
ezt nem igazán értem
Amúgy behúzod a timeline sávra a gif képet úgy mintha avit, vagy bármi mást és azzal fog kezdõdni 😊
Azt szeretném megcsinálni Premiere Pro 1.5-ben, hogy vagy egy kép (GIF), és ezt a képet be szeretném tenni egy videó elsõ pár másodpercébe, majd csak ez után induljon el a videó.
Tud vki segíteni?
Mert még elmenteni sem tudtam semmit úgy, hogy ne kódolja újra a videót.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]