3752
PC-s vágás és home video
-
#1552 sikerult nekem igy egyszer - ketszer kiexportalni bmpbe, csak gondolj bele 720 x 576 bmp es mindem masodpercre 25 kepet csinal. ha jpgbe akarod akkor raengedheted a xnview konverterjet es par masodperc alatt atkonvertalja az egeszet :) -
drob #1551 file/export/movie, feljön egy ablak, ott settings, majd megint ablak, generalba a File type-nél ki tudol választani formátumokat, itt keresd meg a Filmstrip-et, majd mentés. Javaslom előbb próbéld ki egy 10 sec-es filmmel.
A kapott filet a photoshop-al meg tudod nyitni. Ha ez sem jó, akkor marad az amit írtam korábban, framenként mented az avit. -
#1550 filmstrip azhol van?nincs msned? ugy gyorsabb lenne a beszélgetés! -
drob #1549 próbáld ki az exportnál a filmstrip-et v mi a neve ...
ha az sem jó, akkor marad a framenkénti bmp export, nem tudok jobb megoldást -
toepler #1548 sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehetne olyan hang-bank ot szerezni, amiben van, mittudomén "kutyaugatás" "telefoncsengés" "ajtónyikorgás" "puskalövés" "tapsvihar" folytathatnám... amit premiereben be lehet rakni szépen a kép alá?
köszi
T.M. -
#1547 de az csak 1 képet csinál nekem az kéne hogy a teljes filmet átalakitsa képpeké -
#1546 és az avit hogy tudom feldarabolni? na jo nincs magyar leirásotok?:D -
drob #1545 aviból ki tudol menteni képkockákat (.bmp-ként), de nem hiszem hogy hejde jó minőség lesz...
file/export/frame -
#1544 és az avit átt tudom alakitani képekké?és jpgbe kimenteni? -
#1543 avi kalkulator -
#1542 és hol tudom meálitni hogy mekkora legyen a video amit csinálni szeretnék? -
drob #1541 nincs megfelelő kodek a gépeden -
#1540 hiba üzenet hogy nem tudja megnyitni az avit -
#1539 hy hogy hogy ha valamilyen avit akkorok megnyitni mindig feldob egy feliratot? -
LordToki #1538 Wince!
fogod a képet, amit ki akarsz pixelezni. A'sszem croppal, behúzod a kép sarkait, addig, hogy csak a pixelezendő rész maradjon szabadon - maradjon meg! Ráküldöd a mozaikot. Fogod ezt a kettes videosávba rakod, majd az egyesbe a normál képet! LŐN KÉSZ!
-
LordToki #1537 Hello
"Milyen progival tudom megtenni azt, hogy egy térképen egy folyamatosan növekvő piros vonal mutassa a megtett távolságot ill. útvonalat?" --- ez engem is érdekel, ha valaki tudhja pontosan, az segítsen please!
Köszi
-
toepler #1536 csúcs vagy, naggyon tenkjú
T.M. -
#1535 pedig ez a kezdet :)
en valamikor a Gordian knotot hasznaltam. keress ra, van hozza sok leiraz. ha jol tudom magyar is -
toepler #1534 helo, nem tudjátok véletlenül, hogy DVD fájlt hogy lehet aviba visszakonvertálni?
köszi
t. -
WinCE #1533 Sziasztok!
Valaki már megtalálta azt a funkcióját a Premiere-nek, amivel ún. Incognito effekt lesz (legalábbis MainActorban így hívták, hogy a képe egy kijelölt részét kipixelezte...) pr-ben is van ilyen, hogy mosaic, de csak azt lehet beállítani, hogy hány négyzetre bontsa szét az EGÉSZ képet:( nekem csak egy részlete kéne
Előre is köszi:
WinCE -
#1532 Újra megpróbáltam egy új projectel most sikerült megcsinálni.. rendesen megy köszönöm a segítséget:) -
#1531 Be állítottam de semmi nem változott rajta... -
CseZo #1530 Szerintem csináld azt, hogy lerendeles TARGA szekvenciába amit szeretnél,majd Premiereben egyszerűen szekvenciaként importálod (Numbered Stills).
Ha szaggat akkor egyszerűen exportáld ki DV aviba és ennyi. -
drob #1529 szerintem az after effects-el -
sam68 #1528 Milyen progival tudom megtenni azt, hogy egy térképen egy folyamatosan növekvő piros vonal mutassa a megtett távolságot ill. útvonalat? -
drob #1527 igen, be kell állítanod a képkocka méretét 1 frame-re és akkor jó lesz, da lehet az is megoldás, ki kell próbálni, bepakolod a képeket, rendereled dv-aviba majd a dv-avit behózod újra és felgyorsítod, és újra dv-aviba mented, vagy amibe akarod. utóbbi nem biztos hogy jó lesz, csak egy ötlet .... -
#1526 Lenne egy olyan kérdésem hogyha csinálok egy filmet ugye nagyon jó minőségben csinálom így Targa formátumban renderelem ki a maxban... így lehet több 1000 képkocka nos ezt ha beinportálom a premierebe.. akkor hogy lehet összerakni úgy hogy ne ugráljon a kép ne legyen szaggatott... hanem menjen randesen mint ha aviban töltöttem volna ki... -
#1525 Az x264 es codecel sikerült renderelnetek?
Többmenetes első meneténél kiakad. -
#1524 te sem érted mire gondoltunk, mind1. -
#1523 off: Sony Vegas tudja... jobb klikk a jeleneten insert velocity envelope.. és ott egy vonal segitségével állithatod a jelenet gyorsaságát... +300%-tól -100%-ig...pl ha 0% akkor kapsz egy állólépet.. etc.. ;>
Régen én is premiert használtam, de csak egyszer kellett a Vegast felrakni, azóta a premiert el sem inditottam :P -
#1522 retimer? (nem vagyok benne biztos.) -
LordToki #1521 Sziasztok
Köszönöm az info-t. Azt már tudom biztosra, hogy a premier nem tudja, de esetleg valami más program?
-
#1520 télleg. most sikerült összekevernem két dolgot. -
drob #1519 nincs folyamatos lassítás, de nem is kell képkockánként, 2-3 sec és 2-5% os különbség szerinten elég, de ki kell tapasztalni -
drob #1518 key-el nem tudol lassítani -
LordToki #1517 Kedves alph@!
Nem vagyok láma! Képzeld, hallottam az effect fülecskéről, sőt, volt olyan alkalom az életemben, hogy használtam is! te olyan misztikusan fogalmaztad meg, hogy saját effectet csinálsz, hogy azt gondolhatja az ember, hogy valahogy összeraksz egy újat, nemcsak felhasználod! Én azt kérdeztem, hogy FOLYAMATOS lassítás létezik-e, nem azt, hogy frame-enkén veszem vissza a %-ot!
-
#1516 Elvágod a filmet azokon a részeken amik között a lassítást akarod. Keyframekkel pedig be lehet állítani hogy milyen gyors legyen. (régen vol tmár alőttem szal nem tom elmondani rendesen.) -
#1515 Több száz órája? Akkor már illő volna valamit is érteni ehhez a programhoz. Én majdnem minden effektet magam csinálok benne, ugyhogy a benne lévő dolgokat használom kiindulásnak. Képzel még külön Effekt "fül" is van benne ahol állítgatni tudod a meglévő effekteket! Jó gyakorlást! -
LordToki #1514 alph4!
Azt hiszem el vagyok maradva. Többszáz órája nyomom a premiert, de erről még nem hallottam, hogy nekem kell megcsinálni az effektet!
Mesélnél róla?
Köszi -
#1513 Lehet vele fokozatosan lassítani, csak ahhoz érteni kell hogy ezt az effektet te magad megcsináld! ;)