Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann
Aha, szóval transitionként kell megoldani! Esetleg annak az áttûnésnek a nevét tudja valaki?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

valaki pls segítsen Stann-nak!

ez megtiszteltetés, köszi 😄
sajna én nem ismerem a 6.5-öst 😞

Stann
Addig oké, hogy ráhúzom a 2. sávra a képet videóként, de így miután a képhez ér a számláló, átvált rá fehér háttérrel, majd utána ujra megy a video! eZt hol lehet beállítani(+a kép helyzetét)?

Vigasztalásul legyen tied az 1000. hsz 😊

ráhúzod a 2. videó sávra (remélem jól tudom, nekem pro van, beállítod a kép helyzetét és kész

vagy végigolvasod türelmesen a linket és szépen megcsinálod magadnak, nem nehéz, mindenki így kezdte hollywoodba <#circling>

Stann
Nem igaz, h. nem lehet leírni, egy képet hogyan lehet betenni egy videoba úgy, hogy minden képkockán rajta legyen, ne kelljen image sequencét csinálni, majd fotosopban egyesével beilleszteni!

mond meg, küld el az anyagot, megcsinálom és fizetel, ettõl gyorsabbat nem tudok <#nevetes1><#nevetes1>

Stann
Uhhh... Kösz, de valami gyorsabb megoldás érdekelt volna! Ebben biztos benne van a nekem kellõ rész?

keresd meg a 890-es hozzászólást, ott van egy link 6.0-ról, elovasod ém máris tudol mindent 😄

Stann
És hogyan? Elég kezdõ vagyok még😞 Peremiere 6.5-öt használok! Esetleg tutorialhoz tudnál adni linket? Köszi!

igen meg

Stann
Hali!
Azt milyen progival lehet megoldani, hogy a video egy bizonyos részére(álló) betenni egy másik képet? Esetleg Premiere-ben is meglehet?

Mop
Azt kihagytam, hogy sikerült is, amit akartam. 😊)

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
HI!
Vissza tettem a progit és megpróbáltam még egyszer megcsinálni amit akartam.
A kódolással volt a hiba.
Most viszont azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt a fekete keretet leszedni a kimentett videóról.
Milyen beállítás kell neki, hogy ne így mentse el?

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

nem használom, nekem tökéletesen elég volt eddig a ps2 😊

tsyl
Most így hajnali kv-zásom közepette jutott eszembe a képfile-okkal kapcsolatban:
Nem tudom használja-e közületek valaki "Jasc Paint Shop Pro 8" proggit.
Nos, ha ezzel a programmal jpg-et csinálok és próbálom importálni a Premierbe, abban a pillanatban "legyilkolja". Teljesen kifagy minden. Ha ezt a képfile-t betöltöm pld. a Corel vagy Adobe photoshop alá és simán újra kimentem, akkor már mûködik. Már átnéztem a "zûrös" jpg minden tulajdonságát de nem bírok rájönni hogy mi okozza ezt a lefagyást.
Nem tudom másnál volt-e már ilyen...csak most úgy eszembe jutott. Persze ezért még tudok éjszaka aludni(renderelés közben 😊) csak érdekes a jelenség....

Mop
Bocsi, csak azért írtam ezt, mert azt hittem, hogy a videó kezdõ képét akarod látni.
Amúgy már mind1, letöröltem a progit, majd megoldom mással.
Érdekes módon a Windows Movie Maker el sem tudja menteni, mert azt írja hogy,
vagy nincs elegendõ hely a merevlemezen, vagy a projecthez használt file-ok nem elérhetõk, vagy a mentés helye nem elérhetõ.
Ezt mért csinálja?
Semmit nem tudok elmenteni vele.

nem is ezz kellett volna, hanem a premier felületérõl képet készítened, ebbõl nem derül ki semmi hogy hol van a hiba, miér nem indul el a film a gif után.

"Bár tényleg nem értem, hogy ezt mért kellett..."
én csak tettem egy javaslatot, hogy ha látom a timeline sávban az anyagot, akkor talán többet tudnék segíteni miért nem jó, de ha Te úgy fogod fel mint amit idéztem a soraid, nos akkor vedd úgy nem mondtam semmit sem ....

Mop
Ez lenne az:

Bár tényleg nem értem, hogy ezt mért kellett...

modellmaker
Igazából egy fragmoviet csinálunk. A Call of Duty nevû játékból. És úgy vagyok vele hogyha már hozzákezdtünk csináljuk meg normálisan.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

több hiba is lehet jó lenne ha be tudnád linkelni a projet képét ide, vagy küld el mailba...

Mop
Ez eddig össze is jött, de miután az elmentett videót elindítom csak a kép látszik és miután elûnik (kezdõdne a videó) csak sötétség van, se kép, se hang.

ILLNeo
Nagyon helyesen mondja a zakika!!!!!<#eljen><#eljen>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

zakika
altalaba mar ugy kell felvenni, hogy af efektek csak kiemeljek a mondanivalot

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

nagyban függ attól hogy mi a tartalma a filmnek, akció, krimi, dokumentum... stb.
tehát nem lehet általánosságban beszélni milyen effekt a jó. próbálj többet elárulni a filmedrõl és akkor biztosan tud majd valaki segíteni

ILLNeo
Milyen témában?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

modellmaker
elgondolkozzon rajta => inkább így: ne tudjon magához térni a látványtól

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Hali!

Nincs vmi írás a neten, hogy hogyan szerkesszünk videót? Itt arra gondolok hogy hogyan hassunk a nézõre? Milyen efektekkel, hanghatásokkal, stb?? Hogy mikor megnézte várjon eyg kicsit, elgondolkozzon rajta és utána megint rányomjon a play gombra. 😉

ILLNeo
Igen ugyanis a premiere az ilyen innnen onnan beillesztett raszteres képeket hajlamos színtorzítani.

Ti még nem találkoztatok ilyen hibával... Reklámfilmnél például nagyon fontos, hogy színhelyes legyen benne az álló raszteres és vectoros grafika......<#email>

zakika
geyszer megprobaltam blurt tenni, de a 2,8 celeronom 512 ram ahol egy percet 2-3 perc alatt konvertal azt 9-10 percet csinalta es az eredmeny nem volt olyan jo, sot szet volt mosodva es nem volt annyira eles. egy 2 oras videonal az mar meggondolando, hogy inkabb nem teszek ra filtert 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

színhelyes marad ... 😊

ILLNeo
Viszont akkor meg azt kéne, hogy a gif mentsen egy *.tga photoshopban és akkor még színhelyes is marad a videoban...

én nem, szerencsére még nem találkoztam rossz minõségû vhs-el

sima gif képet szeretnne betteni, én úgy értelmezem
ha jól értem akkor viszont be tudja tenni a sima .gif kiterjesztés is, ez tuti, millió gif-et bepakoltam már!!! (nem csak kezdésnek, hanem filmbe is, természetesen a gif hátterét olankor leszedtem, de azt is a premierbe...)

maozedong
VHS digitaláizáláshoz használtok zajszûrõt? Ha igen milyet?

Resurrection!

ILLNeo
A gif valahogy mov, vagy avi-t kell csinálnod (Flash MX)

Megcsinálod az animációt Flashben és pubikálod Quick Time mov-ra utána beteheted....
<#email>

szia
"Mert még elmenteni sem tudtam semmit úgy, hogy ne kódolja újra a videót."
ezt nem igazán értem
Amúgy behúzod a timeline sávra a gif képet úgy mintha avit, vagy bármi mást és azzal fog kezdõdni 😊

Mop
Hi!
Azt szeretném megcsinálni Premiere Pro 1.5-ben, hogy vagy egy kép (GIF), és ezt a képet be szeretném tenni egy videó elsõ pár másodpercébe, majd csak ez után induljon el a videó.
Tud vki segíteni?
Mert még elmenteni sem tudtam semmit úgy, hogy ne kódolja újra a videót.

<#banplz> <#violent> lesz <#taps><#circling>

modellmaker
Mer' ha olvassa mi lesz? 😛

Sonajk @:o)
:o)))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

jó lesz kp is 😊)) (remélem nem olvassa a kiadó) 😄

modellmaker
😛 csekk, készpénz vagy banki átutalás?

5250-ért bármikor 😊 😊

modellmaker
IGEN! 😊

másoljuk be a könyvet? 😊

Sonajk @:o)
Pedig esküszöm neked, hogy igyekszem 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

maozedong
Pár részletét még nem tudnád elõkeríteni ? 😊

Resurrection!

én 900-as géppel svcd-t csináltam anno, nyögött is rendesen szerintem is, ha teheted cseréld ki a gépet, persze mérlegeld hogy szeretnél-e filmezni ...