3752
PC-s vágás és home video
-
drob #1592 szedd le a codec packot és menni fog, nekem is volt ilyen az sp2 alatt, code törlés után jó lett. 1 próbát megér.
szerintem ... -
#1591 nem tudom mit csinalnek ilyenkor. nekem pl. nem megy a power director, de sr*rok ra :), hasznalom a premieret. egyetlen dolog amit a power directorral szoktam az a video CDbe tomorites kamerabol (ha gyorsan akartam valamit megmutatni vagatlanul).
ha nem menne a premiere akkor max megneznem a csatlakozasokat - kartya ki, kartya be vagy valami hasonlo... -
#1590 format utáni friss telepítés. Csak a win, a driverek, codec és a premiere cuccai. A gép sincs húzva. -
#1589 paff... mit jelent a szuz windows? reinstal vagy format c:? -
#1588 Én is azzal kezdtem, hogy premiere-rel capture-öltem. Miután lefagytam, megpróbáltam egy régebbi capture videót importálni. De mivel akadhat össze szűz win esetében?
És ami tök fura, hogy a 6.5 is megadja magát pár perc munka után. Nem lefagy, hanem se szó, se beszéd kilép, vagy a szokásos a "win hibát észlelt..." üzenettel áll le. -
#1587 De miért nem a Premiereben Capture-lod? Ott egyből berakja a projectbe és nem kell kínlódni! -
#1586 a kamerából bekepcsörölt avit akartam először. Tudtommal az tömörítve sincs. De csináltam pár próbát mindenféle videókkal, mindnél ugyanaz.
K-lite kodekpack van fent, régen is ment ezzel. -
#1585 bocsi, en irtam rosszul. mit importalsz. tehat avit. milyen tomoritessel? van fent kodek ami kezelni tudja? -
#1584 várjál csak! Mi az, hogy mibe importálom? :D
Én ebben a témában nagyon tudatlan vagyok :D
Szal amikor megnyitnék egy kis avi fájlt utána kiakad.
-
#1583 valami osszeakadas lehet
mibe importalod? -
#1582 másik kérdés, de a home video témába még éppen belefér.
SonyTRV255-öm van és nagyon hangos a motorja. Kiszabott zavaró a folyamatos, erős zúgás a filmen. Próbáltam a sound forge-tól a coole editen keresztül az adobe audition-ig egy csomó programot, de olyan zajcsökkentő módszert nem találtam, ami a zajszűrés során ne rontotta volna el a felvétel hangját is. Aki hasonló cipőben jár, nem mondaná el, hogy hogy csinálja az ilyesmit? -
#1581 mind a kettőt próbáltam. nem tudok fájlt importálni, mert lefagy tőle. Pontosabban 100% lesz a proci kihasználtság, de egy félóra alatt sem csökken le. A gépnek meg simán bírni kéne. (2.8-as cerka 1GB RAM)
Már szűz winre is próbáltam felrakni, akkor se jobb.
régebben az sp1 idejében használtam utoljára, akkor semmi gáz nem volt. -
#1580 Attól függ melyik verziót probáltad felrakni. A 7. és az 1.5 Pro megy SP1, SP2 alatt. -
#1579 ne haragudjatok, de óriási ez a topic... Szal 2 kérdésem lenne.
Elképzelhető, hogy a premier az SP2 miatt nem megy nálam?
Ha igen, akkor van rá valami megoldás? -
#1578 ha csak vagni (darabolni) akarod akkor TMPGEnc
ha efekteket is akarsz hozza akkor premiere + video server plugin amit ha befuzol a TMPGEnc be es mar megy a konvertalas. A kulombseg az, hogy amig csak darabolasnal nem kodolja ujra (kivagod a reklamokat), ha valamit csinalsz a keppel (filter vagy atmenet), akkor ujra kodolja es az mar idobe telik... -
#1577 Nemtudnatok ajanlani egy jo mgpe2 vago progit? A permierrel nem nagyon vagyok megelegedve ezen e teren mivel aviba menti ki. A Virtual Dub-ot is probaltam de annal is ugyanez a helyzet, csak azert kellene mivel TV bol veszek fel filmet es ott csak mpge2-ben lehet felvenni nagyon jo minosegben. Elore is THX -
drob #1576 hogy ne offoljak, privátba írok ... -
toepler #1575 kedves drob
az adobe premiere 6.O install lemezére gondolsz?
vagy milyen stúdió progi....?
bocs, hogy off, de én csak premiere-rel dolgozom, nem ismerek semmilyen más programot, ezért jöttem erre a topikra
amúgy nagyon köszi
T.M. -
drob #1574 off, de rakd fel a studio progit, abban van sok, de lehet hogy elég ha csak a telepítő lemezről lemásolod a sound effects mappát -
toepler #1573 sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehetne olyan hang-bank ot szerezni, amiben van, mittudomén "kutyaugatás" "telefoncsengés" "ajtónyikorgás" "puskalövés" "tapsvihar" folytathatnám... amit premiereben be lehet rakni szépen a kép alá?
köszi
T.M. -
LordToki #1572 Hello
Valaki ismeri a Realviz Retimert? Hogyan kell avi-t importálni? Valahogy nem engedi!
Köszi
-
#1571 áhh köszi, azt hittem, hogy párhuzamosan futó 2 progiról van szó...
hello neked is (értem én, legközelebb inkább utánnaolvasok, aztán kérdezek :)) -
LordToki #1570 a 7.0 a pro, az 1.5 a következő seria, 1.5.1 patch amit netről is leszedsz (adobe honlap).
hello -
#1569 mi a különbség a sima és a pro változat között? -
#1568 1.5.1 pro -
#1567 Most melyik a legújabb verzió? -
drob #1566 1: nem fog kérni míg le nem jár ...
2: ha dv aviba mentel az nagy file méret lesz mindig. Az hogy milyen kodeket használsz a tömörítéshez, az attól függ mi van a gépeden. Egyéni ízlések ... -
#1565 még 2 kérédés:
1.
hogy hogy nem kéri a progi a cdkulcsot?kikrja hogy még 25 map van hátra de cd kulcsot nem kér. lehet hogy csak akkor kéri ha lejárt a 30 nap?
2.
hatalmas méretbe mnet aviba 2gb nem tudom normális méretre lekicsinyiteni? -
drob #1564 :) -
#1563 na jo inkább képenkét átrajzolom ez tul bonyorult -
drob #1562 csak egy példa volt ...
effekteknél Keying, RGB Difference Key, ezt ráhúzod békára, majd monitor ablakban megnyitod az RGB effektet, kiválasztol egy szint, és törlöd a csuszkával... -
#1561 és azt hogy? -
drob #1560 "törlöd" a hátteret pl rgb differnce -
#1559 tuti de átlátco filmet hogy csinálok?:D -
drob #1558 az függ attól is hogy milyen a béka file kiterjesztése (kép, vagy film), milyen a kép háttere, stb ... -
#1557 de ha oda beteszem akkor elfedi a video 1-et nem? és akkor csak az ugrálo békát láttni és az ami a video 1en történik azt nem!vagy tévedek? -
drob #1556 azt tehetnél az avi fölé is, azért nem kell képkockánként menteni...
berakod a békát a 2-es videó sávra és reggelig ugrálhat :) ... -
#1555 köszi istenkirály vagy és igy higy a képeket modositgatom akkor tehetek belle pl ugrálo békát? -
#1554 bocsi, de azt irtad, hogy ha ez nem jo...
azert irtam hogy nekem muxik
utana meg elkevertem, az teny -
drob #1553 oké, de akkor ne nekem írj, nem én vagyok kivcsi hogy kell megoldani, csak ötletet adtam Martin-nak ....