Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ha valakit érdekel és ért egy kicsit a torrent file letöltéséhez, akkor látogasson el IDE. Itt talál magának egy Adobe.Premiere Pro Bible 2004.pdf (96.49 M😎 állományt, amit a magáévá tehet 😊))
Jó töltögetést hozzá.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
After Effects hez is van jópár, meg Premiere hez is.
Resurrection!
Jó munkát mára. 😊
Amúgy ha jól emlékszem a triál verzió (regisztrálás nélkül) csak LPCM-es hangot tud készíteni, bár ez most az esetedben nem befolyásól semmit.
Amúgy ahogy, drob is írta próbáld meg sima wav-ként alá tenni.
Esetleg van egy kis helyet foglaló program a Gspot vagy a Videotoolbox(ez utóbbi magyar) ami kielemzi a videó file-nál használt codek-eket. Esetleg érdemes megnézni, hogy pld. a hanghoz mit használt a program a készítés során, és esetleg korrigálni a dolgot.
érzésem szerint a hangnál kell a "ludast" keresni.
Nem játsza le a hangot, csak a képet azt is szaggatva. Az egyessel ez legalább nem volt. Szóval akár mpeg képpel együt akár külön mentem ki a Premierbõl ez nem akarja az audió sávot felismerni. Erre mit léptek?
Üdv
Mit tanácsolsz?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
2., nálam is elõfordul sokszor, hogy valahogy "betelik a gép agya" szaggat, nem akar menni stb..és csak egy újra indítás után fut simán a videó file.
3., ha nem DV avi hanem valamilyen codekkel van komplikálva, akkor az a baj.
Szóval ha külsõ player lejátsza normálisan, akkor olyan nagy gond nem lehet!
HELP!!!!
Az lenne a gondom, h olyan mintha a Premier nem lenne képes együtt dolgozni az avival amit felvettem. Renderelés után jó minõségben megvannak a feliratok, a visszaszámláló videó, de amit beimportálok, abból kb 2 másodpercenként látszik egy képkocka.
A windows az avit simán lejátsza. Mit tudok csinálni? Újból már nem tudom felvenni gépre a videót 😞
kösz elõre is: hmhm
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Általában a szöveg szokott remegni, meg a video teteje.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
problad meg blurozni, hogy a szalkak eltunjenek, lehet hogy ott a gond
(/video/field options/Always deinterlace esetleg flicker removal/
-Frame kimerevítésnél kipróbáltam mindkét módszert: (Export frame, fame hold), de nekem mindkettõnél villog a kép(fõleg a teteje), fõleg ha felirat is van rajta!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
a transition pluginok eleg jok, lehet veluk valamit kezdeni. neha tul bonyolultak (pl. be lehet irni a fugvenyt es aszerint muxik - de hogy, azt nem tudom)
...lagzira jössz Debrecenbe? (én is megyek, de csak sajnos a kamerát tartani)
de mit is akartál elhozni nekem? <#confused>#confused><#wink>#wink>
Drop: nem rég voltam(unk) a vadasparkba, ha tudom akkor elvittem volna neked😊)
premiere plugin
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
csúszkát a megfelelõ pontra húzni,jobb gomb klikk az adott frémen->set clip maker/0 (poster frame) /lesz egy jelölés a videósávon/
majd megint jobb klikk->video options/frame hold->hold on bepipal->választ marker 0-át a gördülõ menübõl. deinterlace (ajánlott) bepipál.
Így az egész videósáv a választott frame-bõl fog állni vagyis lejátszáskor csak ez az egy kocka látható.
(Megjegyzem ez 6.5 alatt mûködik nálam, a Pro-nál bizonytalan vagyok)
A Boris FX7 nekem megvan, de jó pár álmatlan éjszaka kell hozzá, amíg átlátja az ember a felhasználhatóság módját. Nem olyan egyszerû!
A sapphire plugin tényleg csodálatos és kis ügyességgel (plussz visszadátumozással) újra használható.
Szóval ezzen az oldalon (http://nforce.nl) lehet megnézni hogy mik kerültek fel a netre.
2004-01-04 PC App ISOs Adorage V7.0 (c) Adorage ISO 40x15 MB
2004-07-08 PC App ISOs Boris FX v7.0 Hybrid (c) Boris NNISO 42x15 MB
2002-04-28 PC App ISOs Spicemaster Deluxe V1.2 for Insync Speed Razor (c) PIXELAN ISO 33x15 MB
Csak azt nem tudom hogy honnét lehet ezeket letölteni, mert már mindenhol! néztem és kérdeztem!
Keressétek már ti is, hátha ráakadtok.