3752
PC-s vágás és home video
-
#1672 Én pl sosem a C-re dolgozom, a project elején kell megadni hogy legyen a temp mappa, ahová dolgozik. -
#1671 meg lehet azt csinálni hogy ne a dokumentumok/adobe könyvtárban legyen az ideiglenes rész? mert nekem nincs a c meghajtón hely, és így nagyobb filmeket nem tudok végni! -
#1670 kösz szépen! -
#1669 mpeg 1 -
#1668 xvid előnyben :) -
#1667 nekem pont vmi jó kodek kéne4 mert nem értek hozzá hogy melyik jó mert melyik nem! tudnál ebben segíteni? -
#1666 csak kodek és felbontás kérdése a méret -
#1665 nekem vmi gyors cucc kéne, tehát amit gyorsan betömörít és kicsi lesz a mérete nembaj ha szar minőség! mit ajánlotok? és hol tudom azt elérni? -
#1664 és milyen beállításokat használsz a DVDhez? -
#1663 SteadyMovet nem találtam eddig torrenten :C
Még egy kérdés, xvid be, 2 menetes tömörítés nektek hibanélkül lefut? -
drob #1662 én semmit, megy dvd-re a kész film, aztán törlés gépről. saját felvételeim megőrzöm szallagon, ha másoknak készítek valamit akkor megkérdezem kéri-e a nyersanyagot, ha nem, törlöm a szalagot is. -
#1661 milyen codeket használtok a filmek kiexportálására? mert nem kurva nagy méretűek lesznek! -
drob #1660 függ ... :) -
drob #1659 várni kell kicsit (géptől fögg) míg beolvassa magának ... -
#1658 Üdv!
Hobbi szinten használom a Premiere-t, (házi videok digitalizására stb...)
Nem is nekem, hanem egy hölgy ismerősöm kérdését tenném fel :O :)
Neki a Premiere-t ajánlották, (szerintem ettől bonyolultabbat egy kezdőnek nem is igazán ajánlhatott volna mást :D, Pinnacle vagy ilyen kellett volna neki)
Mind1, lényeg a lényeg.
Bedigizte, trimmelte, effektezte, (mig ezeket elmondtam elefonba megőszültem :P )
majd mentette, azaz :P... mikor legközelebb beinditotta a Premiere-t (hogy betömörítse)hang nélkül jött be a project, nem tudja miért.
5let?
(távoli ismerős, azaz a projektet még én se láttam, telefonon beszéltem mit hogyan csináljon)
Én nem is értem hogyan tudta ezt megcsinálni :0] -
#1657 tudom, nem is neked szántam, csak csatlakoztam a véleményedhez :) -
drob #1656 ajánlottam -
drob #1655 ezzel én tisztában vagyok, azért is ajánlotam másnak, nem nekem kell .... -
#1654 nem premiere kérdés, de mégis idevág valamennyire. Ti hogy világítjátok be este a szobát, hogy jobb minőségű legyen a videó? -
#1653 az a steady movie plugin egész jó. Alapból benne van a video effektek között. DC-n pedig megtalálható a pro verzió is. -
drob #1652 tudom, láttam már párat :) -
#1651 Tutorialok alapján ez jónak nézki! -
drob #1650 igen, a kézremegés javítására szolgál -
#1649 nem. az érzékeli automatikusan az elmozdulásokat ? -
drob #1648 SteadyMove-t próbáltad már? -
#1647 kamerán van ilyen funkció, ami tudja szürni, de mivel egy fájlban van ilyen felvételem, ezért utólag kéne ezt megcsinálni.
olyasmi a lényege, hogy nagyobb képterületet tárol el pillanatnyilag, és az ezen belül felvevésre kerülőt korrigálja, mint egy "ablak"ot tologatja úgy, hogy ne remegjen a kép..
az állványt utólag nem tudom alátenni :) -
drob #1646 javasolhatnám a leonardo v a studiotech kft...? -
#1645 Ez elég hülye kérdés volt :DDD És a kamerához kell a Filter hogy mikor veszed re remegjen??? :D (Nekem ez a filer bevállt: 5k-s kinyiható kamera állvány :D) -
#1644 ADOBE.PREMIERE.PRO.V1.5.0PROPER-TDA -
#1643 vmi filtert tudtok kézremegés gátlónak? -
#1642 itt nézd meg .org/details.php?id=3218427 -
#1641 :| egyéb p2p ? -
#1640 az fos 4el jön! nekem nincs annyi időm! -
#1639 DC? -
#1638 nem tudja vki hogy az adobe premiere pro 1.5öt honnan tudom letölteni? -
#1637 ok kösz majd probálkozok -
drob #1636 73 percig el lehet menni a dvd-n, 8000-es bitrátával, ami gyakorlatilag 100% minőséget jelent... -
#1635 azért nem válaszolnak, mert ez olyan kérdés, mintha azt kérdezted volna, hogy milyen színű egy virág...
Mindenből lehet mindent. Egy filmet akár mobilra is megcsinálhatsz :D
Minél kisebbre csinálod, annál szarabb lesz a minősége. Kisérletezéssel ki tudod találni, hogy mi az amit még hajlandó vagy feláldozni a kisebb méret érdekében. Igazándiból a mai lemez árak mellett én ezzel nem szoktam szarozni. Egy DVD-re ráteszek 60 percet, az még bőven jó minőség. -
#1634 ?valaki? -
drob #1633 nincs, nem olyan nagy dolog angolul sem :)