Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Neked. Nekem csak most lett meg és az sem baj, hogy angol.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

alph4
Már rég megvan, meg az a baj hogy angol 😞

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Ha valakit érdekel és ért egy kicsit a torrent file letöltéséhez, akkor látogasson el IDE. Itt talál magának egy Adobe.Premiere Pro Bible 2004.pdf (96.49 M😎 állományt, amit a magáévá tehet 😊))
Jó töltögetést hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

maozedong
kerestetek pluginokat, erre nézzetek szét:ttdown
After Effects hez is van jópár, meg Premiere hez is.

Resurrection!

köszi ..., én még késõbb indulok ... 😊

tsyl
lassan indulok is...hasonlókat neked is😊

Tsyl:
Jó munkát mára. 😊

tsyl
Hasonló problémám volt annak idején, de nekem az ACE megacodecs pack 6.01 verzója volt a ludas. Mikor visszatettem a 6.0-t azzal meg is szünt a jelenség.
Amúgy ha jól emlékszem a triál verzió (regisztrálás nélkül) csak LPCM-es hangot tud készíteni, bár ez most az esetedben nem befolyásól semmit.

Amúgy ahogy, drob is írta próbáld meg sima wav-ként alá tenni.
Esetleg van egy kis helyet foglaló program a Gspot vagy a Videotoolbox(ez utóbbi magyar) ami kielemzi a videó file-nál használt codek-eket. Esetleg érdemes megnézni, hogy pld. a hanghoz mit használt a program a készítés során, és esetleg korrigálni a dolgot.

érzésem szerint a hangnál kell a "ludast" keresni.

töröld ki a képet és csiálj wav-ot, majd a képet is és a hangot is külön import. be az uleadba, hátha ...

próbáld meg másik progival dv avit csinálni belõle, akkor elfogadja a prem. is

Gyerekek már kezd elegem lenni az egészbõl. Ulead DVD workshop 2. :
Nem játsza le a hangot, csak a képet azt is szaggatva. Az egyessel ez legalább nem volt. Szóval akár mpeg képpel együt akár külön mentem ki a Premierbõl ez nem akarja az audió sávot felismerni. Erre mit léptek?
Üdv
hmhm
A 3. helyzet van, külsõ codeckel van tömörítve. Minden más program boldogul vele, csak a premier nem. Monitor window ban sem jelenik meg csak az elsõ képkockája.
Mit tanácsolsz?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

tsyl
1., ha sima Microsoft DV avit választottál a standard paraméterekkel, akkor :

2., nálam is elõfordul sokszor, hogy valahogy "betelik a gép agya" szaggat, nem akar menni stb..és csak egy újra indítás után fut simán a videó file.
3., ha nem DV avi hanem valamilyen codekkel van komplikálva, akkor az a baj.
Szóval ha külsõ player lejátsza normálisan, akkor olyan nagy gond nem lehet!

hmhm
Sziasztok!
HELP!!!!
Az lenne a gondom, h olyan mintha a Premier nem lenne képes együtt dolgozni az avival amit felvettem. Renderelés után jó minõségben megvannak a feliratok, a visszaszámláló videó, de amit beimportálok, abból kb 2 másodpercenként látszik egy képkocka.
A windows az avit simán lejátsza. Mit tudok csinálni? Újból már nem tudom felvenni gépre a videót 😞
kösz elõre is: hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

modellmaker
Nincs konkrét elképzelésem. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zakika
es mire gondoltal?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Imobe
oks köszi ez volt még az elsõ azért nem is tudtam hogy melyik a legalkalmasabb

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

Imobe
még nem majd este. Nekem jó legyen a videónk mm <#nevetes1>

ha teheted mindig dv avi-ként olvasd be az anyagot a gépbe ...

modellmaker
Visszaolvastál már? 😊 Mondtam hogy olvass vissza. 😉 <#puszi>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Imobe
jah én is azzal csináltam meg a végét 😊

Imobe
Csao én is csináltam egy videót nekem vannak benne hibák elmosódik a kép megilyenek.. xvid-el tömöritetem be és a mérete is kicsit nagy lett az idejéhez képest. Ez volt az elsõ moviem 😊

modellmaker
Nem tom valami mást. Mindenholcsak ez az "elhalkul a zene jön a következõ" van.

zakika
320 x 240 szerintem ez keves. ha ezt kiteszed nagy kepernyore, akkor ott latszik, hogy egy pixel kb haromszorosara van nagyitva. probald ki 640 x 480 es ketmenetesben. de szerintem 2000 kbps mas ez egymenetes is jo eredment ad. persze monitoron rosszabul nez ki mint TVn, LCDn plane.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Stann
320*240-es videot csináltam, mert a forrás is annyi. Divx-nél 2000kbps-t állítottam be, Mpeg-nél 6000kbps-el. Mpegesnél volt 3 is(V1,V2,V3), ott nem tudom mi a különbség.
Általában a szöveg szokott remegni, meg a video teteje.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

ncswork
Mennyi ido alatt tomoriti le a videot? Ha tul gyorsan akkor nem alittotal be ketmenetes tomoritest, vagy CBR en van pl. MPEG-2 nel..

zakika
mire gondolsz? en egyszeruen csak lehalkitom az elsot es a kovetkezot meg rakotom folyamatosan hangosodva (crosfade ha jol tudom)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
nekem nem remeg, ha csak egyszeru kepet rakok be
problad meg blurozni, hogy a szalkak eltunjenek, lehet hogy ott a gond

tsyl
Nem szabad remegnie, ha bekapcsolod a deinterlace opciót a kép tulajdonságainál.
(/video/field options/Always deinterlace esetleg flicker removal/

modellmaker
Audio átvezetéseket lehet valahonnan letölteni?

zakika
mit jelent nalad a magas bitrate es milyen kepmeretnel?

helyesbítek... amiket feltörtek, van hozzá crack!

Stann
-Az miért van, ha exportálnám a videot, akármilyen magasra állítom a Divx/más kodek beállításait, akkor is irtózatosan rossz minõségû lesz a video? Microsoft DV avi meg jó lenne, csak annak meg a felbontása adott, így kisebb méretû videóknál nem használható. Exportálásra mit érdemes használni, ha utána úgyis VirtualDubbal tömöríteném?
-Frame kimerevítésnél kipróbáltam mindkét módszert: (Export frame, fame hold), de nekem mindkettõnél villog a kép(fõleg a teteje), fõleg ha felirat is van rajta!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

tsyl
...akkor mélyen együtt érzek veled...😊

dolgozni megyek én is ... 😊 😞

zakika
kiprobaltam a tegnap leszedet pluginokat
a transition pluginok eleg jok, lehet veluk valamit kezdeni. neha tul bonyolultak (pl. be lehet irni a fugvenyt es aszerint muxik - de hogy, azt nem tudom)

tsyl
A Borisra gondoltam ...(#1108) 😊
...lagzira jössz Debrecenbe? (én is megyek, de csak sajnos a kamerát tartani)

szombaton megyek Db.-be (elsõ lazim...<#vigyor2>)
de mit is akartál elhozni nekem? <#confused><#wink>

modellmaker
Még jó azért hogy a belvárosban van ADSL. De haverom busszal 5 percre lakik tõlem, oda már ne kötik be az ADSL-t. Csak chello van abban az utcában. 😊 Sry az off-ért

tsyl
Az a baj, hogy olyan "vén" vagyok már hogy kihaltak körülöttem a régi jó barátok😊 Nincs olyan ismerõsöm sem itt a környéken, akinek lenne pld. Adsl kapcsolata. (én Debrecentõl pár km-re lakom, de itt talán 2010-re igérték a nagyobb sebességet...)

Drop: nem rég voltam(unk) a vadasparkba, ha tudom akkor elvittem volna neked😊)

zakika
googleba kerestem ra
premiere plugin

alph4
Sztem is ez a legegyszerübb, én is így szoktam 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Nyíregyháza ... <#vigyor4>

kimerevítésnek másik módja: készítenei az adott frame-rõl egy fényképet: file/export/frame, majd beimortálni ...

alph4
Akkor esteleg, megkérhetnél valakit hogy töltese fel a BorisFX-et 😉 (mert neked úgye lassú a neted nem?!)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

tsyl
képkocka kimerevítés más módon:
csúszkát a megfelelõ pontra húzni,jobb gomb klikk az adott frémen->set clip maker/0 (poster frame) /lesz egy jelölés a videósávon/
majd megint jobb klikk->video options/frame hold->hold on bepipal->választ marker 0-át a gördülõ menübõl. deinterlace (ajánlott) bepipál.

Így az egész videósáv a választott frame-bõl fog állni vagyis lejátszáskor csak ez az egy kocka látható.
(Megjegyzem ez 6.5 alatt mûködik nálam, a Pro-nál bizonytalan vagyok)

A Boris FX7 nekem megvan, de jó pár álmatlan éjszaka kell hozzá, amíg átlátja az ember a felhasználhatóság módját. Nem olyan egyszerû!

A sapphire plugin tényleg csodálatos és kis ügyességgel (plussz visszadátumozással) újra használható.

alph4
Az egy oldal, amin fennt van az összes megjelenet (játék, progi, film, stb) "nfo" fájla, ami az infókat tartalmazza.
Szóval ezzen az oldalon (http://nforce.nl) lehet megnézni hogy mik kerültek fel a netre.

Gladiator
mijaza nforce?

tsyl
De,de debreceni vagyok.

Drukkolok hogy sikerüljön leszedni!

alph4
Szétzéztem az nForce-n is. Ezek a pluginok vannak fennt:

2004-01-04 PC App ISOs Adorage V7.0 (c) Adorage ISO 40x15 MB
2004-07-08 PC App ISOs Boris FX v7.0 Hybrid (c) Boris NNISO 42x15 MB
2002-04-28 PC App ISOs Spicemaster Deluxe V1.2 for Insync Speed Razor (c) PIXELAN ISO 33x15 MB

Csak azt nem tudom hogy honnét lehet ezeket letölteni, mert már mindenhol! néztem és kérdeztem!

Keressétek már ti is, hátha ráakadtok.