Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Nem írtad, de javallott a 7200 pörgésû vinyó is.
A képkockadobások még sokkal jobb konfigurációnál is elõforulhatnak, bár ezek okai mindig visszavezethetõek valamire.
NAGGYON KÖSZI!
Sikerült megoldani a problémát Varga Csongor barátom révén. Le kellet szedni az összes codeket a géprõl és már ment is minden magától!
Üdv!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Most tettem fel az 1.5-öt az 1.0 helyett, de néha pár mp-re lefagy, nem tudom miért csinálja.
De az még mindig idegesít az a jelenség, hogy remeg a kép, vagyis a video, hiába kapcsolom be az always deinterlace opciót! Jó minõség miatt Microsoft DV Aviba mentettem, de ott is beremeg a kép! Ezzel mit lehet csinálni?!
pl xara3d-vel lehet betût, de én nem ism. vagy kérjél meg valakit a 3d studio, vagy maya-sok közzül, hátha megcsinálja valaki ... <#vigyor4>#vigyor4>
sclae-t lenyitod, a szöveg kezdéséhez mész a timeline sávon, a scale mellett van egy valami, arra katt, csin. egy key pontot, ide beállítod a 0 nagyságot
megkeresed timeline sávon a végét a szövegnek, majd megint adni kell egy keypontot és oda beírni egy olyan számot ami után nem látni a szöveget, ezt próbálgatni kell mikor fog eltünni teljesen
Simán beírom a szöveget, elmentem prtl-ként, ráhúzom a videósávra, és utána?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Lehet nagyon lámer kérdés lesz, problémám csupán csak annyi, hogy: videófelvételre, hogyan tudok teszem fel 0.3s idõközönként fehér villanásokat tenni ? ÉRdekelne milyen programmal mi módon, mert 6os vegasban is kerestem már, de nem találtam 😞
<#help>#help> thx elõre is
ha es se meg akkor bizti hogy nincs fent a kodek
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Megpróbálom a dolgokat, aztán jelzek, hogy sikerült-e?
Elõre is köszi az ötleteket!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Van egy problémám: Adobe Premiere Pro 1.5 progim van és szeretném a Panasonic NV-GS11 miniDV-rõl átteni az anyagot gépre. Más programmal már használtam a gépet (Studio 9) és nem volt gond.
Itt az a probléma, hogy nem találja a kamerát a program, pedig minden jól van cstlakoztatva IEEE kártyán keresztül.
Lehet, hogy nagyon sötét vagyok, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet a probléma!
Kérlek segítsetek!
Köszi!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nagyon +lepõdnél, ha +tudnád az igazságot 😊)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
De könyvbõl amúgy is jóbb olvasni meg nézni, mert akkor közben tudod mellette csinálni a premiere-ben.
Elõre is köszönet érte.