Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangsávnál sem tudsz egyszerre két dolgot csinálni.
A hangsávon meg egyszerre akarom látni a keyframe-t és a hanghullámok formáját. Ezt meg lehet csinálni?
ha veletlenul nagyobra sikerulne mint egy DVD, akkor nyogottan csinald meg a prjektet DVDre, exportald ki es utana DVDshrinkel lecsokkentheted a meretet
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
825 karakterem van telepítve, de egyik sem adja ezt a vacak kis û betût. (q jön helyette mindig). Más alkalmazásnál nincs gond, csak a premiernél.
Egy módon tudom megoldani, még pedig úgy, hogy a Wordbõl copy és a Title menübe paste. Így tökéletes....
...én csak nem értem a dolgot hogy miért? ...
írjál kicsi u-t majd alt9 és lesz ékezeted 😊
kicsi "û" betût tudtok írni a Pro verzióban?
és még egy kérdés a 6.5 felhasználókhoz:
kicsi "û" betût próbáltatok már írni ebben a verzióban?
(már 3x végig játszottam az "Alt+xxx" kombinációkat, de csak nagy "Û" van.)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
lehetek üzlettárs? <#vigyor5>#vigyor5>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
érdekes amit írsz, de ne ide pls..., ha mindenképpen meg akarod osztani másokkal, nyissál egy topicot és oda ...
<#integet2>#integet2>
Rakhatnál be 1-2 képet, arról amit beszkenneltél tárgyat
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A lényege az lenne,hogy egy térbeli tárgyat ( alma, emberi arc , nagyobb kissebb objektumokat ) egy program a hozzá szükséges hardware elemekkel be tud scannelni nagy részletességgel poligonszámmal ,textúrával.
Nagyon nagy pontossággal és gyorsan tenné ezt.
Tudom,hogy a játékfejlesztõk a játék +alkotásának kb a 80 % -át csak
a 3d-s objektek létrehozásával töltik. Tehát erre megy a fejlesztés java része és a rengeteg a költségvetésbõl. A program az életbõl vett tárgyakat ,testet,arcot be tudná scannelni és ezzel megkönnyítené a fejlesztést. Tudom,hogy napi a 100 millió dollárt közelíti a bevétel egy siker játék eladásaiból általában! pl: HALO csak az elsõ nap 125 M $ volt a bevétele " 3d fps" . Érdekel,hogy ha mûködik a program akkor szerintetek sok pénzt lehetne vele csinálni? Hól lehetne levédetni hogy ne tudják ellopni a mûködési elvét?
<#nyes>#nyes>
kulonben paff
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Leírom mit csináltam az Adobe encoderrel hátha ez segít:
7500-as állandó bitrátát állítottam be (azért ennyit mert nagyobbal próbálkoztam, deaz mindig meghaladt a 4.7 G amit a sima DVD engedett volna, de így is nagyon szép a kép.) A hangot talán 342 vagy valami iylesmi bitrátára tettem 48 Khz-el. A kósolás minõségét maximumra azaz azt hiszem 50-esre állítottam. Máshoz igazából nem nyúltam szerintem.
Másik kicsi hiba, hogy a felirat (folyó szöveg, jobbról balra) is kicsit furcsa, mert olyan hibát produkál mintha nyomtatási hiba lenne a betûk körül pl. egy újságban.
kezdõknek tökéletes (szerintem)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
amikorra szugsegem lenne ra addig elfelejtem 😊
Ez volt eredményben a legelfogadhatóbb, lehet dönteni térben a szöveget.
estleg próbáld meg a prem.ben megdönteni, valahol volt ilyen effekt, találkoztam vele (proban, tom hogy Te nem azzal dolgozol, de hátha ...), akor én képet borongattam hasonló képpen. key-el lehetett pozícionálni, ill. fokot megadni a döntés szögének
Olyan szöveg futtatást készített már valaki, mint ami a Csillagok háborújában volt?
Mivel lehet ezt vajon precízen és szépen térben megdönteni?