3752
PC-s vágás és home video
-
#1832 ELég komolytalannak néz ki :P -
#1831 éljen a reklám! -
#1830 a http://digitalisvideo.uw.hu !
Mindenkit sok szeretettel várunk! Nézz szét , s írj véleményt a fóruma. Folyamatos fejlesztés alatt!
-
#1829 elméletileg lehet(bár én még nem próbáltam), ha jól emlékszem létezik egy avi/mpeg/asf/wmv spliter nevezetű program ami erre hivatott. De józan ésszel gondolkozva, itt tényleg csak katt és éles vágás jöhet szóba. De mindenféleképpen idő kellhet a programnak is, hogy a szétszabdalt részeket összefűzze.
link:
www.boilsoft.com -
Rolesz #1828 Plz link privátba!!Előre is thx -
#1827 torrenten rengetegen van... -
#1826 Esetleg vki már tud warez címet adni? :)http://www.adobe.com/products/premiere/main.html -
Rolesz #1825 Mi??Az jó lenne ! De én seholse látom ! Linket plz! -
#1824 Újrakódolás nélkül lehet vele fájlokat vagdosni? Ha igen, hogyan? Avi, Mpeg, Wmv érdekelne. -
#1823 Kíváncsian várom a tapasztalatot én is! (...bezzeg a 6.5 fölött megált az idő...) -
#1822 hát, van eilyen bemutatóvideó az adoben. amúgy lehet megveszem az upgradet. -
#1821 mert neked már megvan? :-o -
#1820 mondjuk semmi számomra egetrengetőt nem újítottak, de azért a kezelőfelülete szebb lett. -
#1819 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
KIJÖTT A 2.0!!!!!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
#1818 1.5 pro -
#1817 kihagytam lentebb: 86 perces felvételről van szó... -
#1816 Ez a Pro-ban van? Sajna 6.5 alatt ezt nem találtam meg. -
#1815 highlits and shadows effect. Csak tesztelgetni kell, meg sokat pepecselni vele, mert nekem hajlamos a villogásra auto beállításon. -
#1814 Lehet egy kérdéssel több? :)
Sötét a felvétel világosításához van valakinek bevált módszere?
(a gépem 2 lépéses VBR után ahol a gamma volt módosítva és egy grainremove filter használva 37 óra 20 percig(!) dolgozott. Az eredmény nagyon szép, de ez volt az első és utólsó eset hogy ilyet használjak. -
#1813 Nekem is ez a bajom az én kamcsimmal, meg az is hogy a szélzajt nemcsökkenti megfelelő mértékben. Ezt honnan tudom beszerezni?
Valaki ismeri a VideoReDo Plus nevü progit? -
#1812 az auditio elodje a cool edit pro, utana megvette az adobe es atnevezte auditionra
en is a cool editet hasznalom -
#1811 remélem a visszhanggal is szépen elboldogul, mert nagyon profi program. Amikor először meghallottam a Sony kamerám alapzaját a filmen, majdnem sírva fakadtam. Ha ez a program nincs, akkor már el si dobtam volna mérgemben :) -
Slider05 #1810 Köszi szépen. Majd akkor utána járok annak a programmnak. Thx. -
#1809 Szép estét!
Ma jött egy hirtelen ötletem, miszerint három arcképből csinálok egy ún. félkarú rabló gépezetett. Ugye pörögnek az almák, körték vagy bármik és a végén szépen egymás mellé (pörgésükben lassulva) beállnak a fotók egymás mellé.
Nos, amilyen egyszerűnek tünt még délben, így estefelére már kicsit belefáradtam... (éjszaka ezen fogok agyalni alfában biztosan...)
Csak azért írtam le a fentieket, mert szerintem titeket is elgondolkoztathat a "megoldás" procedúrája Premier alatt. (A gond főleg a fotók határolt mezőkben való nagyon gyors pörgetése -azaz annak látszata, és persze a fokozatos lassulás, majd a végén kicsit tétovázva a középmezőbe ugrása...)
-
#1808 adobe audition a te barátod.
Kijelölsz egy fél másodpercet a hangfájlban, ahol csak zaj van és semmi más. Után ezt a frkvenciát gyönyörűen leszedi az egész anyagról minimális torzítással. -
#1807 Premiere nem egy hangvágó progi, szentem ilyen nincs benne, de az nem zaj amire te gondolsz. szentem csak simán húzd föl a magas hangot és máris jobb lesz vmelyest. maúgy professzionális hangvágó az audition próbálkozz azzal. -
Slider05 #1806 Hi! A programban van vmiféle zajszürő? Az a bajom, hogy a felvételnél nagy teremben voltunk és emiatt van viszhang amitöl torzul a hangja az egész anyagnak, hogy lehet e vmivel ezt a recsegést, vagy zajt csökkenteni? -
#1805 én még nálad is korábban annó -
drob #1804
én mondtam korábban is ... -
intro1 #1803 Köszi fiúk, a kodekpak leszedése segített. -
#1802 Sziasztok.
Szerintetek, digitalizáláshoz érdemes-e, egy miro DC20 ( hw-s MJPEG ) at megvenni? Illetve most van egy tunerkártyám, de ennek a minőségétől egy fokkal jobbat el tudok képzelni.
Egy ilyen régebbi kártyának ( DC 20 ), van létjogosultsága? XP-s környezetben ? -
#1801 ugyanilyen bajom volt. drob tanácsára leszedtem a kodekpakkom és azóta nem fagy. -
#1800 video kari driver? -
#1799 ezt meg lehet csinalni cool edit proban (3 hetig ingyenes). es utana beteszed a premierbe -
intro1 #1798 Sziasztok. Nem tudom hogy ennek a kérdésnek itt-e a helye, de hátha tud valaki segíteni. Valamiért nem indul sem a Adobe Premiere Pro 1.0, sem az 1.5. Elindul a program betöltése, de egy idő után kifagy. Mi lehet a gond vele? -
#1797 igen, így próbáltam nem rég én is elkezdeni, de rengeteget kellene szikézni rajta, hogy fokozatmentes legyen. Köszi drop, marad ez a megoldás. -
drob #1796 jobb egér a zenér, speed/duration, legalábbis a proban. nemtom a 6.5-nél hogy kell :), szét kell darabolni éés minden snittet külön kell lassítanod, majd gyorsítani, saja pepecs, én így csináltam -
#1795 Egy komoly kérdés:
Szeretnék egy zeneszámot fokozatosan "elnyújtani", mintha lassulna a lemez vagy a szalag sebessége, majd ennek ellenkezőjeként fokozatosan vissza gyorsítani 100%-ra.
Tud valaki ötletet adni? (gondolom ide is valami külső plugin kellene) -
savafan #1794 Köszi! -
drob #1793 itt olvassál utána