Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléd odadugnák a combustiont, kérdeznéd, hogy tudsz felgyújtani egy házat, elmondják neked, megcsinálod, viszont nincs füstje a tûznek. na, ha akkor azt mondják neked, hogy ne rinyálj, hanem próbálkozz, mégis mi a faszt csinálnál? azt se tudnád hol kezd el, szal ha nem tudsz segíteni akkor inkább tartsd magadban.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
ott a videód a timelineon razor toolal három részre szeded. a 2. középsõ rész lesz ugye az amit lassan akars. azon a videón jobb gomb majd van ott vmi time / duration. ráklikk majd beállítod, hogy milyen lassú legyen, vagy meddig tartson. de vigyázz, mert így megnyúlik a videó, és rá fog menni a 3. részre, szal azt elõtte húzd jól arréb, azt utána vissza.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a retimer már kicsit komolyabb, de az nincs benne alapban.
Premiere-be van time remapping funkció mint az Aftereffects-be? Vagy valami hozzáhasonló amivel lehet lassítani vagy gyorsítani a videót?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
adjál egy maílcímet, v. msn-t és elküldöm a dvd formátumot, azt fel tudod írni neroval és mehet asztaliba, összehasonlíthatod Te mit kaptál és én mit küldtem.
http://kovarcsik.musichello.com/1/rovid.avi
Kb. 25 Mega pár másodperc avi amit Export to Movie-val szedtem ki 100%-os minõségben. Tehát a méretébõl adódóan a lehetõ legtökéletesebb formában.
Szóval azért a gyors mozgásnál nem tökéletesen éles a kép, de legalább élvezhetõ. Tömörítve ugyanez abszolút élvezhetetlen. Kérem próbáljátok meg betömöríteni, aztán ha jól sikerül akkor a megoldásra is szükségem lesz. DVD-re szeretném kiírni így ha lehet nekem egyszerre .mpa ill .mv2 formátumra lenne szükségem. A hang mindegy az nekem mindig jó volt.
Köszi elõre is!
Az alapvetõ kérdésem elõször is az amire választ várok, hogy most akkor ha a videókártya kompozit kimenetét RCA kábellel a TV videó bemenetére kötöm akkor elvileg a tömörített végleges DVD-re írandó anyag pl. winDVD lejátszóval jól kéne mûködnie? Azaz ugyanezt látom elvileg, ha kiírom PAL-ként DVD-re és azt játszom le egy asztali játszóval nemde? Csak mert meg akarom spórolni a DVD írási procedúrát.
Nagy kérdésem még a következõ: A Tmpgenc-ben lehet állítani, hogy milyen a forrásanyag: 720x576 meg 4:3 PAL stb... De a TV ugye nem 720 x576? Ott láttam olyan beállítási lehetõséget, hogy PAL 4:3 meg PAl 4:3 (704 x valamennyi). Szóval nem tudom, hogy ez okozhat e problémát, ha ezt rosszul állítom be. Mi az alap beállítás, ha fõleg TV-n fogom nézni? Szóval azért írom ezeket, mert továbbra is az AVI bármely lejátszóval gyors mozgásoknál szép, míg a tömörített akármilyen megoldású beállítással a kép monitoron és kikötve TV-re is homályos és (nem tudom továbbbra sem leírni) talán szaggat vagy mia fene, de abszolút nem jó. Már próbáltam Lower meg Upper állítást is, de nem segytett rajta. Már lassan kezdek beletörõdni, hogy ami AVI-ban szemmel még észrevehetetlen eleve rossz, gyors mozgásokból adódó felvétel (ami fõleg TV-n tényleg nagyon jó) az bármilyen mpegrõl legyen is szó sokkal rosszabb. Ha a kamera áll és pl. az autók mennek az tökéletes. Amint a kamera vízszintesen gyorsan pásztázza a horizontot akkor jön ez a jelenség. Ha senki nem tudja a választ tényleg feltöltök egy részt és próbáljátok meg legyetek szívesek jól Mpeggé alakítani. Csak aztán ne mondjátok, hogy szar az anyag mert tényleg nem tökéletes, de élvezhetõ tv-n is meg monitoron is. Hálás köszönet és bocs, ha mindig ugyanazzal jövök. Nem jönnék, de szeretnék végre túljutni ezen.
Amit megtaláltam az a Videorave:CartoonArt nevû videófilterje, de nem igazán "rajzfilmesíteni való"
Én inkább az Ulead videóstudiójában levõ "ColoredPen" filter-t ajánlanám kipróbálásra, Premier alá mást nem találtam.
megint meló holnap? 😊 nekem is ... 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ezen a hubon összefutottam vele. (100124Adorage.exe 140 MB-os méretben)
MaYdaY.DirectConnect.pl:8023
Maytrixed az User neve