Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csúcs kezdõ vok ezen a téren mert animációs filmeket készítek és az Adobe Premiere Professionallal vágom össze... Nos a gondom az hogy ilyen 10GB-os filmekbõl csinál nekem 10MB-os filmet nagyon jól össze lehet benne vágni a filmeket de nem tudom jó minõségben kitölteni eggyszer sikerült de az akadt és több képnél volt az hogy ugrált és a színeket kivonta belõle pl mikor egy JPG képet a legkevesebb színnel mentjük ki ilyen csúcsrossz minõségü.
Milyen fajtát javasoltok mivel töltsem ki hogy nagyon jó minõségü éles kép ne pedig homályos elmosódott kép legyen a másik a hang de azt már meg se merem kérdezni😄D az 5.1es hangok be tudom állítani de nem tudom használni sehol...
remélem vkinek van ötlete....
Elõre is köszi!
Σοφια
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A premierben van blue vagy green box? És ha van hol tudom elõhozni?
Válaszokat elõre is köszi!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
További jó munkát mindenkinek. <#wink>#wink>
<#wave>#wave>
Én csak vitszeltem, mert ILLNeo szerint kioktatok, de azé megjegyzem, még egy ilyen hangnemben megírt poszt, aztán beszélek a feljebbvalóimmal, szal kuzsé legyen!!!!321
Oktassál már kicsit ha ilyen jól ismered a premiert, meg ha ilyen nagy legény vagy.
De ne feledd milyen infókat kaptál már tõlem...<#wave>#wave>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
sot a jo otleteket meg dijazzuk is
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Szentem hagyd el a topikot, nem kellesz. Pá
[/me ELÕRE LÁTJA, HOGY KÖVETKEZÕBEN ABBA FOG BELEKÖTNI, HOGY ÉN KÜLDÖZGETEM A TOPIKBÓL, PEDIG NEM IS AZ ENYÉM]
eddig elvoltunk a temaval, most se hianyzik az anyazas
Ki vagy te? Tudod ki vagy? Egy 5 csillagos paraszt!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Mekkora a file mérete az anyagnak, amit lassítani kellene? ha nem túl nagy megcsinálom neked, akár 1%-ra is ... akadozásmentesen