Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én megírom egy tittlebe az egész listát, adok neki egy kezdõ és egy vég keyt, majd idõt beállítom és fut ... ha a 2 pont közzé bepakolsz még pontokat akkor meg tudod állítani. szerintem nem olyan bonyi ez 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Roll-ra állítottam így nem kell küzdeni a keyframe-ekkel.
Σοφια
ha igen akkor azzal meg is tudod állítani akármeddig és utánna újból elindítod. én így csinálnám
igy mar muxik
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Σοφια
Σοφια
A film végén futó stáblista utolsó nevét hogy lehet egy pár másodpercig a képernyõ közepén, mozdulatlanul tartani majd utána úgyanúgy kiúsztatni mint a többi nevet?
Σοφια
Σοφια
ha 5,1 hangot akarsz ahol terbeli hang van, akkor 6 hangsav kell, ami kulonalo, kulonben csak stereot fogsz hallani haturol is. ezt meg be lehet alitani stereo hangnal is, hoy hatso hangfalaf is szoljanak. tehat 5.1 hangot nem egyszeru csinalni
5.1-re ezt találtam Neked: Ha 5.1-es AC3-at akarsz, próbáld ki a Besweet nevû progit. Pici, ingyenes, és ami a legfontosabb, müködik! Ha nem szereted a parancssorból futatható progikat, lehet hozzá találni GUI-t is!
Σοφια
az animaciot szerintem egy progi csinalja amit beprogramoztal
film az kepkockankent lejacva van.
tahat az animaciot amit csinalsz annak a merete az osszetetsegetol fugg
a filmnek a merete a bitratetol fugg. 720 x 576 a PAL szabvany, ilyet tudsz DVDre irni, hogy meg is tudd nezni.
3D studioval dolgozom megcsinálok egy animációt és ha sok fa meg üveg meg köd van benne az miatt nagyobb lesz a film mennyisége nekem van olyan is 5 másodpoerces film 2GB nos ebbõl sok van összevágom a filmeket és a premiere lecsökkenti a film nagyságát mert ront a kép és hangminõségén utána meg jön a DvD író ami színtén ront a hang és képminõségén remélem mostmár érted de ha nem akkor ejtsük a témát😄
és mondod a DV avit akkor mond a beállításait hogy mit kelll beállítanom és ugye automata a pixel??? és ha essetleg tudsz az 5.1es hangokra mondani vmit azt megköszönném hogy milyren hangformátumokat tudnék használni ahhoz hogy mondjuk egy robbanás a hátsó hangszórókból jön mert eddig mindig Stereo volt
elõre is kössz
Σοφια
ha 4:3-ba lett felvéve az anyag, soha nem lesz tökéletes 16:9 kép
Az hogy a dv avi lett a legszarabb minõség, azt megint nem értem mivel a dv avi az veszteségmentes "tömörítés" tehát ez a lehetõ legjobb "tömörítés manapság ...., eleve dv aviként digitalizálsz kamerából vagy valamilyen szallagról ....
Σοφια
Σοφια
ez az amire gondoltál...? itt nem tudom a pixelt beállítani me alaból 720x576on van de asszem ez automatán beállítja ha szélesvásznú filmet csinálok mindig 1024x400as filmeket készítek ez pont jó méret nem darabosodik nem kicsi de olyat is csinál hogy szélesvásznuból csinál nekem középre egy 720ast vagy annál kissebet a premiere nagyon jó filmvágó de eggyszerûen nem tudok vele tisztességesen menteni😞((<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Σοφια
Σοφια
nice legs. what time to open?
Neroval
Σοφια
Ha netre akkor .wmv a legjobb, igaz nagyobb lesz a mérete mint egy divixesnek de jobb. Tömörítésrõl volt szó korábban is már ...
hogyan tudok az Adobe Premiere Professionalban normális filmet kitölteni???? mert 10Gbs filmekbõl 10Mbs filmeket csinál rossz minõségben egyyszer sikerült de az akadt és a szineket kivonta a képekbõl azaz néhány kép nagyon jó minõségü volt néhány meg ilyen 10 színbõl álló piros sárga stb.....
Σοφια
Es azt szeretnem, hogy ha szerkesztek premiereben, akkor a tvn lassam, full kepernyon, ha elinditom a videot amit epp vagok.
Tudom, hogy lehet, mert mar lattam igy mukodo gepet, de nem tudom beallitani.
elore is koszonom a valaszokat!