Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kéket csak általánosan veszi ki, tehát ez egész képbõl. RGB difference key - ez kell neked. kijelölöd a key-el, majd a sense-t húzod felfelé. Ha már sok színt vett ki, de még mindig van a kendõbõl, akkor megint ráhúzod az effektet, és megint szeded ki a hiányzó színt. eljutsz addig, hogy kapsz egy lyukat, ekkor ezt beteszed a video 2-es sávba, majd az 1-esre egy oylan színt, amit látni akarsz.
Így csak a rongy formája lesz meg szinezve. Ha ez jó akkor jó. Ha nem, akkor nincs más tippem egyenlõre.
Adobe Premier 1.5 - tanfolyam a tankönyvben
PERFACT-PRO Kft. 2005
Anno az Avid tudta azt az opciót, hogy a timeline-on szereplõ kivágott részletet lehetett úgy hurcolni (másik gépre tölteni winyóval), hogy nem kellett az egész abból származó nyersanyagot vinni!!! És nem kirenderelésrõl van szó!
Tudja az valaki, hogy ez létezik-e premierben?
Köszi
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
2: a project ablakban kijelölöd az adot filmet (amire kiváncsi vagy), majd a kis képernyõ mellett van 1-2 infó, ha nem elég akkor a kijelölt file-ra jobb egér/properties és közöl minden infót
3: Timeline sáv, kijelölöd az 1-es sávot, az szürkébb mint a többi, a szem ikon alatt van egy valamilyen ikon, (kocka) azt lenyitod, rákatt bal egér, majd kiválasztod: show frames
Ajánljatok valami jó tutorialt, ami nagyjából az alapoktól segít elkezdeni a Premiere használatát! Nem kell magyar!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
2. ugyanott mint 6.5-ben bal alul az audiosáv alatt
3. szentem snitten jobb gomb, properties, márha van olyan. amúgy nem tom
1. A Premiere Pro 7 vagy a Premiere 1.5 újabb verzió
2. A Pro verzióban hol hol láthatom, hogy egy kocka milyen hosszú: pl. 1 frame, 15 frame, 1 sec stb. Ahogy az a 6.5-ben volt.
3. Hol állíthatom be azt, hogy a snitt minden képkockáját mutassa, ne csak az elsõt meg az utolsót?
régi film 1-es video sáv, eredeti a 2. sávon. az eredetinek adol egy Trasition Effects-bõl a Linear Wipe-t, majd keyframel beállítod hogy milyen seességgel váltson át öreg filmmé. Egy pici "hiba" van benne, mégpedig, ez egyenes vonal lesz ... Én elsõ nekifutásra így csinálnám, aztán hogy tetszik-e az késõb kiderül <#smile>#smile>
Σοφια
Σοφια
makett vagy modell is? tav.elõtt nekem is volt modellem kiállítva (repcsi).
off vége 😊
A második gondra. ott van az a "hullám" csak ha annyira ránagyítasz hogy már a frame-ek "látszanak" akkor nagyon picik a hullámok. tipp: a pirops vonalat húzd kb oda amit ki akarsz nagyítani. húzod a csúszkát hoyg nagyobb legyen. az a rész lesz a középen ahol a piros vonal van. ha nem pont ott van akkor arrébb húzod majd megint lehet nagyítani.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nem sürgõs mert ugye az élet mivel nem állhat meg, továbbra is a 6.5-öst használom. Csak úgy érzem "illendõ" lenne már áttérni az újabb verzióra.
Ha pedig szó szerint vehetem igéreted, elõre is megköszönöm és nagyon szívesen várlak!
Ha nem eszevesztt sûrgõs a dolog, úgyis járok Db.-be, elmegyek, megmutathatok pár dolgot...
Felpakoltam a Pro 1.5-ös verziót, majd egy órai bambulás után le is törültem.
(Nekem szerintem a "kínai-verzió" van meg, mert értelmes dolgot nem tudtam véghez vinni vele.😊) Így vissza pakoltam a jól bevált 6.5-öst.
De!
Csak bújkált bennem a "kisördög" így csak ma reggel újra feltettem a Pro-t. Már két kávén túl vagyok, sõt kezdek rájönni az áttünések õrülten bonyodalmas megoldására két dolog van jelenleg, ami rettentõen zavar és nem értek:
1: - a 6.5-ben állítani lehetett a timeline felbontásán (1 frame, 12 frame, 1 sec...stb.) Itt van egy csúszka és vagy nagyítok vagy kicsinyítek vele. De nem látom hogy éppen milyen skálán dolgozom. Nem lehet állítani valamit ezen a területen?
2: - Hangsáv. Ugye elõforulhat néha-néha hogy digizés után 1-2 frames hang-hibák (kihagyás) be-be ugrik. Ezt 6.5 alatt egyszerûen kitudtam vágni a következõ képpen: 1 frames nézetbe állítottam a timeline-t és gyönyörûen látszott az audiósáv hullámformája és persze az üres csík ahol csak kattanás hallatszott.
Itt a Pronál nem bírok rájönni ennek a fortélyára, mert csak halványzöld maszatokat látok...ami nem nevezhetõ hullámformának...
Kezdem úgy érezni, hogy csak utána kell járni egy könyvnek...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Köszi!
a premier is tud írni dvd-t, de nem tud menüzni. ha jó minõségben akarod a gépedre digitalizálni a kamerával felvett anyagot, mindig dv avi-ként "másold" a vincsire, de vigyázz a file méret hatalmas lesz ... (1h ~ 12Gb) kb ennyi
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Hogy a fene vigye el a jó, nagy m...ha fejemet.
Hát nem is a telefonos aktivációt kell választani, hanem a Netest.
Mindjárt fellép az oldalra és már "köpi" is a hozzávaló aktivációs kódot.
Hiába, mindíg tanul az ember valamit.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Van egy nagy problémám. Eddig tökéletesen mûködött az AdobePremierePro 1.5. Tegnap szerettem volna elindítani, de nem sikerült. Többszöri sikertelen próbálkozás után, hagytam az egészet a fenébe. Ma ismét megpróbáltam, de ua. Fogtam és csináltam egy reinstallt. Megoldódott az idítás problémája, a program ismét mûködik. Igen ám, de itt van most a másik gondom. Elmenet az Adobe MPEG encoder. Próbánák egy videófelvételt kódolni, de nem hajlandó, mert kéri az aktívációt. Oda ugyebár meg kellene egy aktívációs kód. Na ebbe kéne nekem segíteni. Végtelenül hálás lennék, ha küldene nekem valaki egyet, mert hiába próbáltam a neten keresni, amiket találtam egyik sem jó. Szóval ha külde egyet valaki, örök hálám egy életen keresztül üldözné. Elõre is hálás köszönet.
(Encoder Product ID: 1132-1434-2142-8779-60D7-CC92)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség