Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A kapott filet a photoshop-al meg tudod nyitni. Ha ez sem jó, akkor marad az amit írtam korábban, framenként mented az avit.
ha az sem jó, akkor marad a framenkénti bmp export, nem tudok jobb megoldást
köszi
T.M.
file/export/frame
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
fogod a képet, amit ki akarsz pixelezni. A'sszem croppal, behúzod a kép sarkait, addig, hogy csak a pixelezendõ rész maradjon szabadon - maradjon meg! Ráküldöd a mozaikot. Fogod ezt a kettes videosávba rakod, majd az egyesbe a normál képet! LÕN KÉSZ!
"Milyen progival tudom megtenni azt, hogy egy térképen egy folyamatosan növekvõ piros vonal mutassa a megtett távolságot ill. útvonalat?" --- ez engem is érdekel, ha valaki tudhja pontosan, az segítsen please!
Köszi
T.M.
en valamikor a Gordian knotot hasznaltam. keress ra, van hozza sok leiraz. ha jol tudom magyar is
köszi
t.
Valaki már megtalálta azt a funkcióját a Premiere-nek, amivel ún. Incognito effekt lesz (legalábbis MainActorban így hívták, hogy a képe egy kijelölt részét kipixelezte...) pr-ben is van ilyen, hogy mosaic, de csak azt lehet beállítani, hogy hány négyzetre bontsa szét az EGÉSZ képet😞 nekem csak egy részlete kéne
Elõre is köszi:
WinCE
Σοφια
Ha szaggat akkor egyszerûen exportáld ki DV aviba és ennyi.
Σοφια
Többmenetes elsõ meneténél kiakad.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Régen én is premiert használtam, de csak egyszer kellett a Vegast felrakni, azóta a premiert el sem inditottam 😛
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Köszönöm az info-t. Azt már tudom biztosra, hogy a premier nem tudja, de esetleg valami más program?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nem vagyok láma! Képzeld, hallottam az effect fülecskérõl, sõt, volt olyan alkalom az életemben, hogy használtam is! te olyan misztikusan fogalmaztad meg, hogy saját effectet csinálsz, hogy azt gondolhatja az ember, hogy valahogy összeraksz egy újat, nemcsak felhasználod! Én azt kérdeztem, hogy FOLYAMATOS lassítás létezik-e, nem azt, hogy frame-enkén veszem vissza a %-ot!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Azt hiszem el vagyok maradva. Többszáz órája nyomom a premiert, de errõl még nem hallottam, hogy nekem kell megcsinálni az effektet!
Mesélnél róla?
Köszi
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Lehet plussz effekteket keresni/kapni premier 1.5-höz? Nem az After effectre gondoltam, mert az se tud sokkal többet!
Köszi
Tudja valaki, hogy a Premierben hogyan lehet fokozatosan lassítnai?
Köszi.
Azért köszi