Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Eloszor vagyok itt ezen a forumon es szeretnem a segitsegeteket kerni!!!
A kovetkezo a problemam:
Van ket drb Panasonic Dvpal Kameram es ezen keszitettem egy jopar filmet
Letoltottem a szamitogepemre az Adobe premiere pro segitsegevel mai csinalt egy 20gb os fajlot!! Osszevagtam es raktam bele nemi effectusokat is es exportaltam dvavi ba ami megint csinalt egy 20 gb os fajlot!! megneztem ezt a fjlot megy minden tokeletes a szinek meg miegymas minden jo!!
ezt beimportaltam Adobe Encore DVD be ahol raktam hozza Menut es innen irtam fel dvd re a transcoding automatikusra volt allitva!!
A dvd miuta elkeszult nagy meglepetesemre nagyon akadozott es egy ido utan lefagyot az egesz asztali DVD lejetszo ugy hogy meg a lemezt is csak ujrainditaskor tudtam kivenni!!
Kaptam egy tippet valakitoil hogy az Adobe Encore DVD helyett hasznaljak Nero Vision Express 3st ezzel is kiprobaltam de ugyanaz volt !!
Sok hetes probalkozas utan tobb 10 darab dvd ellovese utan kiprobaltam egy olyan avi fajlot ami egy cd n volt bevittem premierebe onna encorba es lassatok csodat tokeletesen megy!!!!
Szerintetek mi lehet a gond valami beallitas a premiere be vagy a kamaram szarakodik???
Kerlek segitsetek!!!
ja a kameraim is PAL 25 frame/s ba dolgozik es a progik is igy voltak allitva
Minden tippet szivesen fogadok!!!!!!!!!!!!!!
koszi elore is!!!!!!!
próbálgasd végig ha lehet ... és kiderül mivel ütközik
Viszont már nagyon régóta a K-lite-ot használom, szal nem értem miért nem tetszik most neki!
Szoktam a gépen filmet nézni, meg az editált videókat is jó lenne tömöríteni, szal csak kéne valami...
Nieleen
ha mégis, akkor próbáld ki egyessével felpakolni a codec packban lévõket (ha van ilyen lehetõség), és kiderül mivel akad össze a prem.
De valamilyen kodek mégis csak kell, nem?
Nieleen
szerintem ...
ha nem menne a premiere akkor max megneznem a csatlakozasokat - kartya ki, kartya be vagy valami hasonlo...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nieleen
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
És ami tök fura, hogy a 6.5 is megadja magát pár perc munka után. Nem lefagy, hanem se szó, se beszéd kilép, vagy a szokásos a "win hibát észlelt..." üzenettel áll le.
Nieleen
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
K-lite kodekpack van fent, régen is ment ezzel.
Nieleen
Én ebben a témában nagyon tudatlan vagyok 😄
Szal amikor megnyitnék egy kis avi fájlt utána kiakad.
Nieleen
mibe importalod?
SonyTRV255-öm van és nagyon hangos a motorja. Kiszabott zavaró a folyamatos, erõs zúgás a filmen. Próbáltam a sound forge-tól a coole editen keresztül az adobe audition-ig egy csomó programot, de olyan zajcsökkentõ módszert nem találtam, ami a zajszûrés során ne rontotta volna el a felvétel hangját is. Aki hasonló cipõben jár, nem mondaná el, hogy hogy csinálja az ilyesmit?
Nieleen
Már szûz winre is próbáltam felrakni, akkor se jobb.
régebben az sp1 idejében használtam utoljára, akkor semmi gáz nem volt.
Nieleen
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Elképzelhetõ, hogy a premier az SP2 miatt nem megy nálam?
Ha igen, akkor van rá valami megoldás?
Nieleen
ha efekteket is akarsz hozza akkor premiere + video server plugin amit ha befuzol a TMPGEnc be es mar megy a konvertalas. A kulombseg az, hogy amig csak darabolasnal nem kodolja ujra (kivagod a reklamokat), ha valamit csinalsz a keppel (filter vagy atmenet), akkor ujra kodolja es az mar idobe telik...
az adobe premiere 6.O install lemezére gondolsz?
vagy milyen stúdió progi....?
bocs, hogy off, de én csak premiere-rel dolgozom, nem ismerek semmilyen más programot, ezért jöttem erre a topikra
amúgy nagyon köszi
T.M.
köszi
T.M.
Valaki ismeri a Realviz Retimert? Hogyan kell avi-t importálni? Valahogy nem engedi!
Köszi
hello neked is (értem én, legközelebb inkább utánnaolvasok, aztán kérdezek 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hello
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
2: ha dv aviba mentel az nagy file méret lesz mindig. Az hogy milyen kodeket használsz a tömörítéshez, az attól függ mi van a gépeden. Egyéni ízlések ...
1.
hogy hogy nem kéri a progi a cdkulcsot?kikrja hogy még 25 map van hátra de cd kulcsot nem kér. lehet hogy csak akkor kéri ha lejárt a 30 nap?
2.
hatalmas méretbe mnet aviba 2gb nem tudom normális méretre lekicsinyiteni?
effekteknél Keying, RGB Difference Key, ezt ráhúzod békára, majd monitor ablakban megnyitod az RGB effektet, kiválasztol egy szint, és törlöd a csuszkával...
berakod a békát a 2-es videó sávra és reggelig ugrálhat 😊 ...
azert irtam hogy nekem muxik
utana meg elkevertem, az teny