Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
importáld be úgy ahogy a videófájlt. aztán meg húzd rá a timelinera.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

asfa
és hogy kell berakni?mert kész de a legelejére szeretném rakni?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
kösz

file/new/title

asfa
hali.segitsen vki pls.annyi kéne hogy feliratot tehát szöveget hogy lehet bele tenni az elejére vagy közbe meg ilyenek mert nem találom??

Sziasztok
Eloszor vagyok itt ezen a forumon es szeretnem a segitsegeteket kerni!!!
A kovetkezo a problemam:
Van ket drb Panasonic Dvpal Kameram es ezen keszitettem egy jopar filmet
Letoltottem a szamitogepemre az Adobe premiere pro segitsegevel mai csinalt egy 20gb os fajlot!! Osszevagtam es raktam bele nemi effectusokat is es exportaltam dvavi ba ami megint csinalt egy 20 gb os fajlot!! megneztem ezt a fjlot megy minden tokeletes a szinek meg miegymas minden jo!!
ezt beimportaltam Adobe Encore DVD be ahol raktam hozza Menut es innen irtam fel dvd re a transcoding automatikusra volt allitva!!
A dvd miuta elkeszult nagy meglepetesemre nagyon akadozott es egy ido utan lefagyot az egesz asztali DVD lejetszo ugy hogy meg a lemezt is csak ujrainditaskor tudtam kivenni!!
Kaptam egy tippet valakitoil hogy az Adobe Encore DVD helyett hasznaljak Nero Vision Express 3st ezzel is kiprobaltam de ugyanaz volt !!
Sok hetes probalkozas utan tobb 10 darab dvd ellovese utan kiprobaltam egy olyan avi fajlot ami egy cd n volt bevittem premierebe onna encorba es lassatok csodat tokeletesen megy!!!!
Szerintetek mi lehet a gond valami beallitas a premiere be vagy a kamaram szarakodik???
Kerlek segitsetek!!!
ja a kameraim is PAL 25 frame/s ba dolgozik es a progik is igy voltak allitva
Minden tippet szivesen fogadok!!!!!!!!!!!!!!
koszi elore is!!!!!!!
nincs mit ...
próbálgasd végig ha lehet ... és kiderül mivel ütközik

Yossarian
el ne kiabáljuk, de lehet, hogy ez volt a gond. Köszi a tippet!
Viszont már nagyon régóta a K-lite-ot használom, szal nem értem miért nem tetszik most neki!

Szoktam a gépen filmet nézni, meg az editált videókat is jó lenne tömöríteni, szal csak kéne valami...

Nieleen

az attól függ mire használod a gépet. ha nem nézel filmeket, nem tömörítgetel akkor nem is kell kodek
ha mégis, akkor próbáld ki egyessével felpakolni a codec packban lévõket (ha van ilyen lehetõség), és kiderül mivel akad össze a prem.

Yossarian
leszedem mindjárt és visszateszem a premiere-t.
De valamilyen kodek mégis csak kell, nem?

Nieleen

szedd le a codec packot és menni fog, nekem is volt ilyen az sp2 alatt, code törlés után jó lett. 1 próbát megér.
szerintem ...

zakika
nem tudom mit csinalnek ilyenkor. nekem pl. nem megy a power director, de sr*rok ra 😊, hasznalom a premieret. egyetlen dolog amit a power directorral szoktam az a video CDbe tomorites kamerabol (ha gyorsan akartam valamit megmutatni vagatlanul).
ha nem menne a premiere akkor max megneznem a csatlakozasokat - kartya ki, kartya be vagy valami hasonlo...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Yossarian
format utáni friss telepítés. Csak a win, a driverek, codec és a premiere cuccai. A gép sincs húzva.

Nieleen

zakika
paff... mit jelent a szuz windows? reinstal vagy format c:?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Yossarian
Én is azzal kezdtem, hogy premiere-rel capture-öltem. Miután lefagytam, megpróbáltam egy régebbi capture videót importálni. De mivel akadhat össze szûz win esetében?
És ami tök fura, hogy a 6.5 is megadja magát pár perc munka után. Nem lefagy, hanem se szó, se beszéd kilép, vagy a szokásos a "win hibát észlelt..." üzenettel áll le.

Nieleen

alph4
De miért nem a Premiereben Capture-lod? Ott egybõl berakja a projectbe és nem kell kínlódni!

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Yossarian
a kamerából bekepcsörölt avit akartam elõször. Tudtommal az tömörítve sincs. De csináltam pár próbát mindenféle videókkal, mindnél ugyanaz.
K-lite kodekpack van fent, régen is ment ezzel.

Nieleen

zakika
bocsi, en irtam rosszul. mit importalsz. tehat avit. milyen tomoritessel? van fent kodek ami kezelni tudja?

Yossarian
várjál csak! Mi az, hogy mibe importálom? 😄
Én ebben a témában nagyon tudatlan vagyok 😄
Szal amikor megnyitnék egy kis avi fájlt utána kiakad.

Nieleen

zakika
valami osszeakadas lehet
mibe importalod?

Yossarian
másik kérdés, de a home video témába még éppen belefér.
SonyTRV255-öm van és nagyon hangos a motorja. Kiszabott zavaró a folyamatos, erõs zúgás a filmen. Próbáltam a sound forge-tól a coole editen keresztül az adobe audition-ig egy csomó programot, de olyan zajcsökkentõ módszert nem találtam, ami a zajszûrés során ne rontotta volna el a felvétel hangját is. Aki hasonló cipõben jár, nem mondaná el, hogy hogy csinálja az ilyesmit?

Nieleen

Yossarian
mind a kettõt próbáltam. nem tudok fájlt importálni, mert lefagy tõle. Pontosabban 100% lesz a proci kihasználtság, de egy félóra alatt sem csökken le. A gépnek meg simán bírni kéne. (2.8-as cerka 1GB RAM)
Már szûz winre is próbáltam felrakni, akkor se jobb.
régebben az sp1 idejében használtam utoljára, akkor semmi gáz nem volt.

Nieleen

alph4
Attól függ melyik verziót probáltad felrakni. A 7. és az 1.5 Pro megy SP1, SP2 alatt.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Yossarian
ne haragudjatok, de óriási ez a topic... Szal 2 kérdésem lenne.
Elképzelhetõ, hogy a premier az SP2 miatt nem megy nálam?
Ha igen, akkor van rá valami megoldás?

Nieleen

zakika
ha csak vagni (darabolni) akarod akkor TMPGEnc
ha efekteket is akarsz hozza akkor premiere + video server plugin amit ha befuzol a TMPGEnc be es mar megy a konvertalas. A kulombseg az, hogy amig csak darabolasnal nem kodolja ujra (kivagod a reklamokat), ha valamit csinalsz a keppel (filter vagy atmenet), akkor ujra kodolja es az mar idobe telik...

Tekergo
Nemtudnatok ajanlani egy jo mgpe2 vago progit? A permierrel nem nagyon vagyok megelegedve ezen e teren mivel aviba menti ki. A Virtual Dub-ot is probaltam de annal is ugyanez a helyzet, csak azert kellene mivel TV bol veszek fel filmet es ott csak mpge2-ben lehet felvenni nagyon jo minosegben. Elore is THX

hogy ne offoljak, privátba írok ...

kedves drob
az adobe premiere 6.O install lemezére gondolsz?
vagy milyen stúdió progi....?
bocs, hogy off, de én csak premiere-rel dolgozom, nem ismerek semmilyen más programot, ezért jöttem erre a topikra
amúgy nagyon köszi
T.M.
off, de rakd fel a studio progit, abban van sok, de lehet hogy elég ha csak a telepítõ lemezrõl lemásolod a sound effects mappát

sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehetne olyan hang-bank ot szerezni, amiben van, mittudomén "kutyaugatás" "telefoncsengés" "ajtónyikorgás" "puskalövés" "tapsvihar" folytathatnám... amit premiereben be lehet rakni szépen a kép alá?

köszi
T.M.
Hello

Valaki ismeri a Realviz Retimert? Hogyan kell avi-t importálni? Valahogy nem engedi!
Köszi
joebacsi
áhh köszi, azt hittem, hogy párhuzamosan futó 2 progiról van szó...
hello neked is (értem én, legközelebb inkább utánnaolvasok, aztán kérdezek 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a 7.0 a pro, az 1.5 a következõ seria, 1.5.1 patch amit netrõl is leszedsz (adobe honlap).
hello
joebacsi
mi a különbség a sima és a pro változat között?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Gladiator
1.5.1 pro

Balumann
Most melyik a legújabb verzió?

1: nem fog kérni míg le nem jár ...
2: ha dv aviba mentel az nagy file méret lesz mindig. Az hogy milyen kodeket használsz a tömörítéshez, az attól függ mi van a gépeden. Egyéni ízlések ...

Martin Rome
még 2 kérédés:
1.
hogy hogy nem kéri a progi a cdkulcsot?kikrja hogy még 25 map van hátra de cd kulcsot nem kér. lehet hogy csak akkor kéri ha lejárt a 30 nap?

2.
hatalmas méretbe mnet aviba 2gb nem tudom normális méretre lekicsinyiteni?

😊

Martin Rome
na jo inkább képenkét átrajzolom ez tul bonyorult

csak egy példa volt ...
effekteknél Keying, RGB Difference Key, ezt ráhúzod békára, majd monitor ablakban megnyitod az RGB effektet, kiválasztol egy szint, és törlöd a csuszkával...

Martin Rome
és azt hogy?

"törlöd" a hátteret pl rgb differnce

Martin Rome
tuti de átlátco filmet hogy csinálok?😄

az függ attól is hogy milyen a béka file kiterjesztése (kép, vagy film), milyen a kép háttere, stb ...

Martin Rome
de ha oda beteszem akkor elfedi a video 1-et nem? és akkor csak az ugrálo békát láttni és az ami a video 1en történik azt nem!vagy tévedek?

azt tehetnél az avi fölé is, azért nem kell képkockánként menteni...
berakod a békát a 2-es videó sávra és reggelig ugrálhat 😊 ...

Martin Rome
köszi istenkirály vagy és igy higy a képeket modositgatom akkor tehetek belle pl ugrálo békát?

zakika
bocsi, de azt irtad, hogy ha ez nem jo...
azert irtam hogy nekem muxik

utana meg elkevertem, az teny

oké, de akkor ne nekem írj, nem én vagyok kivcsi hogy kell megoldani, csak ötletet adtam Martin-nak ....