Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyasmi a lényege, hogy nagyobb képterületet tárol el pillanatnyilag, és az ezen belül felvevésre kerülõt korrigálja, mint egy "ablak"ot tologatja úgy, hogy ne remegjen a kép..
az állványt utólag nem tudom alátenni 😊
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Mindenbõl lehet mindent. Egy filmet akár mobilra is megcsinálhatsz 😄
Minél kisebbre csinálod, annál szarabb lesz a minõsége. Kisérletezéssel ki tudod találni, hogy mi az amit még hajlandó vagy feláldozni a kisebb méret érdekében. Igazándiból a mai lemez árak mellett én ezzel nem szoktam szarozni. Egy DVD-re ráteszek 60 percet, az még bõven jó minõség.
Nieleen
Nieleen
Adobe Premiere Pro could not find any valid editing modules és hogy telepítsem újra, 3adszor telepítem újra és semmi ! ugyanezt írja ki! most mit tegyek? pls help vki!
Próbálkozok majd manuálís beállításokkal, mert most alapon volt. Csak ugye rengeteg apró snitt és szerettem volna minél rövidebb idõ alatt megoldani...
Nieleen
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Megint egy problem.
Nem tom használja-e valaki a Shadow/Highlight effektet? Az a gondom vele, hogy furcsán villog. Magyarul rövid idõkre világosabb lesz a kép. Az eredeti filmen semmilyen fényváltozás nincs. Tuti, hogy az effekt rontja el, mert ha kikapcsolom, akkor a clipen az effektet, akkor jó, pedig nagyon ráférne az ellenfényben készült, illetve az esti szobai felvételeimre ez az effekt... Nem tudjátok mit kéne másképp csinálnom?
Nieleen
ha lekodolna a masikat is akkor se lenne nagyobb, mert meg van adva a bitrate es mindig csak egy hangsavot csinal. ha benthagynad (marmint kijelolve) maximum rakeveri, de nem csinal ket hangsavot
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
De mindjárt csinálok egy próbát és megtudom 😄
Nieleen
Elmondom miért kérdem, hátha van értelmesebb megoldás is.
szal van egy kismillió vágásból álló filmem. Exportáltam a hangot és megtisztítottam a kamerazajtól és visszatettem egy másik hangsávra.
A régi hangot meg le kéne szedni. Viszont semmi kedvem ahhoz, hogy minden kis jelenetet egyesével kijelöljek, unlinkeljem a videót a hangtól és töröljem a régi hangot. Ezért kikapcsoltam az egész hangsávot. Viszont nem akarom, hogy a kikapcsolt hang helyet foglaljon.
Nieleen
Nieleen
Nieleen
Beállítom egy default transition hosszát. Ha egérrel ráhúzom a timelinera, akkor fasza, ha hotkeyjel hívom elõ, akkor viszont sokkal rövidebb. Nem tudjátok miért?
Nieleen
gondolom eleg bonyolult voltam
en TMPGenc szoktam levagni tomorites elot
Nieleen
Nieleen
De azé köszi a segítséget..
Σοφια
Lenne egy olyan kérdésem... tudja e valaki hogy lehet a premierebe DvD formátumu filmet beimportálni.. mert nkem sehogy nem megy.. csak ha átalakítom... de az meg rontja a minõséget hangot stb.. eggyáltalán lehet ilyet beimportálni vagy ne is álmodjak róla..?
Elõre is köszi..!
Σοφια