Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom, láttam már párat 😊

hmhm
Tutorialok alapján ez jónak nézki!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

igen, a kézremegés javítására szolgál

hmhm
nem. az érzékeli automatikusan az elmozdulásokat ?

SteadyMove-t próbáltad már?

hmhm
kamerán van ilyen funkció, ami tudja szürni, de mivel egy fájlban van ilyen felvételem, ezért utólag kéne ezt megcsinálni.
olyasmi a lényege, hogy nagyobb képterületet tárol el pillanatnyilag, és az ezen belül felvevésre kerülõt korrigálja, mint egy "ablak"ot tologatja úgy, hogy ne remegjen a kép..
az állványt utólag nem tudom alátenni 😊

javasolhatnám a leonardo v a studiotech kft...? <#nevetes1>

alph4
Ez elég hülye kérdés volt 😄DD És a kamerához kell a Filter hogy mikor veszed re remegjen??? 😄 (Nekem ez a filer bevállt: 5k-s kinyiható kamera állvány 😄)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hmhm
vmi filtert tudtok kézremegés gátlónak?

hmhm

bertino
:| egyéb p2p ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KáZé
az fos 4el jön! nekem nincs annyi idõm!

Yossarian
DC?

Nieleen

KáZé
nem tudja vki hogy az adobe premiere pro 1.5öt honnan tudom letölteni?

asfa
ok kösz majd probálkozok

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

73 percig el lehet menni a dvd-n, 8000-es bitrátával, ami gyakorlatilag 100% minõséget jelent...

Yossarian
azért nem válaszolnak, mert ez olyan kérdés, mintha azt kérdezted volna, hogy milyen színû egy virág...
Mindenbõl lehet mindent. Egy filmet akár mobilra is megcsinálhatsz 😄
Minél kisebbre csinálod, annál szarabb lesz a minõsége. Kisérletezéssel ki tudod találni, hogy mi az amit még hajlandó vagy feláldozni a kisebb méret érdekében. Igazándiból a mai lemez árak mellett én ezzel nem szoktam szarozni. Egy DVD-re ráteszek 60 percet, az még bõven jó minõség.

Nieleen

asfa
?valaki?

nincs, nem olyan nagy dolog angolul sem 😊

KáZé
az adobe premiere 7.0ához van magyarítás 😄😄

asfa
ok kösz megnézem!és egy 6 perces videonak kb mekkora szokott lenni a mérete?és lehet olyan minõségben mint amilyenben a programban van tehát majdnem tökéletes?

Yossarian
szerintem keresd meg DC-n a canopus procoder2-t, annak a wizardjaval a hülye (mint pl én) is boldogul...

Nieleen

asfa
milyen formátumban a jó?

asfa
pls segítsen valaki mert nem megy ugy a kiexportálás hogy szép legyen és ne nagy méretû.hogyan kell?

KáZé
a rohadt codec volt a gond fuck 😄😄

KáZé
Sziasztok! feltelepítem a cuccot és ezt írja ki:
Adobe Premiere Pro could not find any valid editing modules és hogy telepítsem újra, 3adszor telepítem újra és semmi ! ugyanezt írja ki! most mit tegyek? pls help vki!

Yossarian
nem csak a priview csinálja, mert a kész mozi is villog. Ráadásul nagyon számításigyényes effekt, mert iszonyat lassan rendereli le. Egész éjjel dolgozott a gépem rajta 😄
Próbálkozok majd manuálís beállításokkal, mert most alapon volt. Csak ugye rengeteg apró snitt és szerettem volna minél rövidebb idõ alatt megoldani...

Nieleen

zakika
ezt meg nem csinaltam, de inkabb probald kiexportalni azt a teruletet ahol alkalmazod (vagy csak par mp belole 15-20) es ott nezd meg, mert a preview csalhat ilyen szempontbol

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Yossarian
ahaaa, köszi!

Megint egy problem.
Nem tom használja-e valaki a Shadow/Highlight effektet? Az a gondom vele, hogy furcsán villog. Magyarul rövid idõkre világosabb lesz a kép. Az eredeti filmen semmilyen fényváltozás nincs. Tuti, hogy az effekt rontja el, mert ha kikapcsolom, akkor a clipen az effektet, akkor jó, pedig nagyon ráférne az ellenfényben készült, illetve az esti szobai felvételeimre ez az effekt... Nem tudjátok mit kéne másképp csinálnom?

Nieleen

zakika
ugy ertettem, hogy csak azt kodolja len, ami ki van jelolve
ha lekodolna a masikat is akkor se lenne nagyobb, mert meg van adva a bitrate es mindig csak egy hangsavot csinal. ha benthagynad (marmint kijelolve) maximum rakeveri, de nem csinal ket hangsavot

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Yossarian
azt értem, hogy mûködik-e, csak az érdekelnbe, hogy a kikapcsolt hangsáv-ot is lekódolja-e? Szal, hogy nagyobb lesz-e az eredmény?
De mindjárt csinálok egy próbát és megtudom 😄

Nieleen

zakika
en is igy csinaltam es mukodot

zakika
nem szeretek, csak nem muxik a beepitett

Yossarian
nem tudjátok, hogy ha egy hangsávot kikapcsolok, akkor attól azt még lerendereli?
Elmondom miért kérdem, hátha van értelmesebb megoldás is.
szal van egy kismillió vágásból álló filmem. Exportáltam a hangot és megtisztítottam a kamerazajtól és visszatettem egy másik hangsávra.
A régi hangot meg le kéne szedni. Viszont semmi kedvem ahhoz, hogy minden kis jelenetet egyesével kijelöljek, unlinkeljem a videót a hangtól és töröljem a régi hangot. Ezért kikapcsoltam az egész hangsávot. Viszont nem akarom, hogy a kikapcsolt hang helyet foglaljon.

Nieleen

alph4
Szerintem nem. Jobb a beépítetett, de van aki szeret mással kínlódni 😛

Yossarian
én eddig nem tempegeztem, hanem a timelineról egyenesen m2p-be nyomtam ki a premiere-be beépülõ procoder2-vel. Nekem így tûnt egyszerûbbnek. Jobb lenne tmpegencoderrel is vacakolni?

Nieleen

Yossarian
nem volt bonyolult értettem. Csak én azt hittem, hogy ha levágok 2 sort, akkor 720*574-es lesz a videóm. :-o

Nieleen

Yossarian
másik kérdésem is van.
Beállítom egy default transition hosszát. Ha egérrel ráhúzom a timelinera, akkor fasza, ha hotkeyjel hívom elõ, akkor viszont sokkal rövidebb. Nem tudjátok miért?

Nieleen

zakika
nem takaritasz meg helyet, mert a PAL akkor is 720 * 576, ha te levagol ket pixel, csak szethuzza 576 ra a maradek 574 pixel.
gondolom eleg bonyolult voltam

en TMPGenc szoktam levagni tomorites elot

Yossarian
én azért levágnám... 1 órás mozinál már helyet is takarítanék meg vele. Én a picúrokat videózom és 15 év múlva ki tudja min nézzük majd meg, és hogy látszik-e majd.

Nieleen

asfa
ok thx megprobálom

alph4
Ha miniDV-kamerával veszek fel, akkor nekem is van egy csik alul, de mivel ezket DVD-re írom ki és TV-n nézem meg ott már nem látszanak semmennyire, mivel a TV kinyutja 2-2oldalra a képet vmennyire (TV függõ)

alph4
MainConcept MPEG Pro Plug-in töltsd az internetrõl (ez a legjobb encoder, dvd tömörítésnél meg mindennél ezt használom.) Majd ha felraktad Export Movie> MainConecpt Pro-ra klikk és ott részletesen lehet megadni a paramétereket. Ajánlóm mindenkinek. Gyors és profi minõség csinál jobb 100% az Adobe és az Ulead tömörítõinél 😉

Yossarian
720*576-os videó alsó és felsõ szélén szeretnék 2-2 sort levágni, hogy ne villódzzon. Hogy kell azt?

Nieleen

asfa
hali.hogy kell ki importálni normálisan a videot mert az egyik 1 gb lett.és 5 perc a video hogy kell hogy gyorsan is menjen és ne legyen nagy a mérete pls?!?!

Pitbull90
Csak az eidus tudja bevenni.. essetleg nem tudsz olyan progit ami ezt átalakítja olyan fileba amit be lehet importálni.. de a minõségét annyira nem rontja.. mert isminek van 1 de az non lerontja a minõséget..
De azé köszi a segítséget..

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

nem tudod beimprotálni. ha jóltom az eidus beveszi a .vob kiterjesztést

Pitbull90
Hy mindenki
Lenne egy olyan kérdésem... tudja e valaki hogy lehet a premierebe DvD formátumu filmet beimportálni.. mert nkem sehogy nem megy.. csak ha átalakítom... de az meg rontja a minõséget hangot stb.. eggyáltalán lehet ilyet beimportálni vagy ne is álmodjak róla..?
Elõre is köszi..!

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

asfa
ok thx