Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Nagyon hasonló.
Mondhatom azt is, hogy uo.
Ellenben baromian gyors lett az 1.5-höz képest 😊
Nekem tetszik 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

tsyl
Csak ez lesz a megoldás nekem is. Valahogy "lízingelni" kell mostmár egy ilyen kártyát.Egyszer csak átugrok már hozzád😊

A Pro 2-rõl írjatok már valamit, ugyanolyan a kezelõfelülete mint az 1.5-nek? Újítások..extrák..stb...

Sonajk @:o)
Nem mondod?

(nekem már + van) 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

alph4
Kijött a premiere Pro 2-es (tört) verziója 😊 /Gó letöltés 😊/
2006-01-31 PC App ISOs Adobe Premiere Pro V2.0 (c) Adobe MAGNITUDE 22x50 MB

Nagyon kíváncsi vagyok rá!

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

matrox rtx100 xtreme pro, lassításra kiváló, akár 1%-re is lelassít és nem fog szaggatni 😊
ha egyszer ráérsz, gyere át, megmutatom

tsyl
Gladiator: köszönöm a linket és az infót is. Az oldalon járva pont ilyenre lenne szükségem.
Le is töltöttem abban a reményben, hogy hátha 6.5 alatt használható, de tényleg igaz amit írnak, csak Pro alatt fut. A vége csak az lesz hogy két op.rendszert kell használnom...bár még megpróbálom a dub-os verziót...hátha

drop: ez jól hangzik😊 melyik típus van neked?

És még egy kérdés: Régebben volt szó a relatív "lassú" lassításokról, említettetek is valamilyen programot, végül is annak lett valami elfogadható eredménye? Az a bajom nekem is, hogy 30% lassítás alatt nagyon kezd szaggatottá válni a mozgás.

csak egyszerûen, egy sorba: jóóóóóóóóóóóóóóóóó 😊)))
na jó, van egy pici hibája, néha megfagyasztom, nem tûri ha gyors tempóban kattintgatok egyes dolgok között, de nem vészes. nem is igazán az adobe fegy, inkább a matrox. van idõ mentésre, majd progi ki-be és folyt.

Gladiator
neatvideó. olyan mint a neat image, csak videóra. lentebb belinkeltem. amúgy egy sima plug-in.

tsyl
Biztos másoknak is gondott okozott már a következõ jelenség: Rossz megvilágítás mellett, még a digitális kamera felvétele is enyhén (vagy nagyon, kamera válogatja) szemcsés lesz. Erre tudtok valami "bevált" videófiltert ami legalább annyira csökkentené a pöttyöket, hogy "nemszakmabeli"-nek fel se tünjön?

drop: Te ha jól tudom Matrox-kártyával dolgozol. Mint felhasználó tudnád õszintén, pár sorral jellemezni? Fõleg az eddigi munkák során elõjött negatív tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. De a pozitívak sem hagynak hidegen😊

sajna nemtom, nem kaptam még ilyen anyagot 😞

tsyl
A "nézeteltéréseket" kicsit megtörve:
Pro felhasználókhoz egy kérdés(mivel 6.5 alatt ez biztos nem lehetséges): Olvastam,hogy már lehet kapni olyan kamerát ami 5.1-ben veszi fel a hangot is.
Kérdésem: szerkesztéskor megmaradnak a hangsávok a Premier alatt, vagy a pro verzió is csak sztereóként kezeli le?
(azt tudom, hogy általában ezek az új gépek már mpeg-be és dvd-re rögzítenek,s ha jól értelmeztem adnak hozzá szoftwert amivel lelehet szedni a gépre. Sajna többet nem tudok róluk, csak egyszerûen érdekelne a dolog folyamata, ha valaki dolgozott már ilyennel)
Köszi!

smartzoom
Ehhe, talán neked tudni kellene, ha a fórumba kérdeznek valamit akkor ha tudunk segítünk. Ez a mi lapunkra is igaz.

smartzoom

Egyébként meg nem fogok vitát nyitni ebben a témában, ez Adobe Premier topic ...

pff, értettem fõnök, na hajrá, tanulni szeretnék ...<#nevetes1>
amúgy meg csak halkan megsúgnám, warezos kicsit ...

smartzoom
Ha kész lesz akkor mondj majd véleményt és azt elfogadom, de addig ne. (:

smartzoom

smartzoom
sokminden van ami warezzel kapcsolatos, de hogy nem tudtam meg semmit sem a digitális videózásról az biztos ..., ezért kár volt ilyen domaint regelni ->Azért nem tudtál meg róla semmit , mivel még nincs kész az oldal. 😛

smartzoom

tsyl
Gondolom magyar leírásra gondolsz! Ilyenrõl személyszerint nem tudok, hogy lenne fent a netten.
Én javasolnám hogy kérdezz nyugodtan arról amire kíváncsi vagy, ez a fórum többek között ezért is van.
Sok kollega van itt, aki megértõ és a Pro alatt dolgozik, szerintem biztosan számíthatsz valamelyikõjükre ...
A másik lehetõség, hogy megveszed a magyarnyelvû könyvet hozzá, címe: Adobe Premier Pro 1.5 (eredeti tankönyv az Adobe-tól) és közel a 400 oldalon keresztül megpróbálod megérteni.

KO
Szevasztok!

Adobe Premier Pro használatához 1 pdf, vagy némi leírás beszerzésében tudtok segíteni?

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

sokminden van ami warezzel kapcsolatos, de hogy nem tudtam meg semmit sem a digitális videózásról az biztos ..., ezért kár volt ilyen domaint regelni <#nevetes1>

alph4
ELég komolytalannak néz ki 😛

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

bertino
éljen a reklám! <#zavart2><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

smartzoom
a http://digitalisvideo.uw.hu !
Mindenkit sok szeretettel várunk! Nézz szét , s írj véleményt a fóruma. Folyamatos fejlesztés alatt!

smartzoom

tsyl
elméletileg lehet(bár én még nem próbáltam), ha jól emlékszem létezik egy avi/mpeg/asf/wmv spliter nevezetû program ami erre hivatott. De józan ésszel gondolkozva, itt tényleg csak katt és éles vágás jöhet szóba. De mindenféleképpen idõ kellhet a programnak is, hogy a szétszabdalt részeket összefûzze.

link:
www.boilsoft.com

Plz link privátba!!Elõre is thx<#worship><#worship><#worship>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bertino
torrenten rengetegen van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Admiralis
Esetleg vki már tud warez címet adni? 😊http://www.adobe.com/products/premiere/main.html

Dell power

Mi??Az jó lenne ! De én seholse látom ! Linket plz!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

DanielT
Újrakódolás nélkül lehet vele fájlokat vagdosni? Ha igen, hogyan? Avi, Mpeg, Wmv érdekelne.
tsyl
Kíváncsian várom a tapasztalatot én is! (...bezzeg a 6.5 fölött megált az idõ...)

Gladiator
hát, van eilyen bemutatóvideó az adoben. amúgy lehet megveszem az upgradet.

Yossarian
mert neked már megvan? :-o

Nieleen

Gladiator
mondjuk semmi számomra egetrengetõt nem újítottak, de azért a kezelõfelülete szebb lett.

Gladiator
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
KIJÖTT A 2.0!!!!!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Yossarian
1.5 pro

Nieleen

tsyl
kihagytam lentebb: 86 perces felvételrõl van szó...

tsyl
Ez a Pro-ban van? Sajna 6.5 alatt ezt nem találtam meg.

Yossarian
highlits and shadows effect. Csak tesztelgetni kell, meg sokat pepecselni vele, mert nekem hajlamos a villogásra auto beállításon.

Nieleen

tsyl
Lehet egy kérdéssel több? 😊

Sötét a felvétel világosításához van valakinek bevált módszere?
(a gépem 2 lépéses VBR után ahol a gamma volt módosítva és egy grainremove filter használva 37 óra 20 percig(!) dolgozott. Az eredmény nagyon szép, de ez volt az elsõ és utólsó eset hogy ilyet használjak.

Tekergo
Nekem is ez a bajom az én kamcsimmal, meg az is hogy a szélzajt nemcsökkenti megfelelõ mértékben. Ezt honnan tudom beszerezni?

Valaki ismeri a VideoReDo Plus nevü progit?

zakika
az auditio elodje a cool edit pro, utana megvette az adobe es atnevezte auditionra
en is a cool editet hasznalom

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Yossarian
remélem a visszhanggal is szépen elboldogul, mert nagyon profi program. Amikor elõször meghallottam a Sony kamerám alapzaját a filmen, majdnem sírva fakadtam. Ha ez a program nincs, akkor már el si dobtam volna mérgemben 😊

Nieleen

Köszi szépen. Majd akkor utána járok annak a programmnak. Thx.
tsyl
Szép estét!

Ma jött egy hirtelen ötletem, miszerint három arcképbõl csinálok egy ún. félkarú rabló gépezetett. Ugye pörögnek az almák, körték vagy bármik és a végén szépen egymás mellé (pörgésükben lassulva) beállnak a fotók egymás mellé.
Nos, amilyen egyszerûnek tünt még délben, így estefelére már kicsit belefáradtam... (éjszaka ezen fogok agyalni alfában biztosan...)
Csak azért írtam le a fentieket, mert szerintem titeket is elgondolkoztathat a "megoldás" procedúrája Premier alatt. (A gond fõleg a fotók határolt mezõkben való nagyon gyors pörgetése -azaz annak látszata, és persze a fokozatos lassulás, majd a végén kicsit tétovázva a középmezõbe ugrása...)

Yossarian
adobe audition a te barátod.
Kijelölsz egy fél másodpercet a hangfájlban, ahol csak zaj van és semmi más. Után ezt a frkvenciát gyönyörûen leszedi az egész anyagról minimális torzítással.

Nieleen

Gladiator
Premiere nem egy hangvágó progi, szentem ilyen nincs benne, de az nem zaj amire te gondolsz. szentem csak simán húzd föl a magas hangot és máris jobb lesz vmelyest. maúgy professzionális hangvágó az audition próbálkozz azzal.

Hi! A programban van vmiféle zajszürõ? Az a bajom, hogy a felvételnél nagy teremben voltunk és emiatt van viszhang amitöl torzul a hangja az egész anyagnak, hogy lehet e vmivel ezt a recsegést, vagy zajt csökkenteni?
Gladiator
én még nálad is korábban annó<#beka3>

<#nevetes1>
én mondtam korábban is ... <#wink>

Köszi fiúk, a kodekpak leszedése segített.