Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondhatom azt is, hogy uo.
Ellenben baromian gyors lett az 1.5-höz képest 😊
Nekem tetszik 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A Pro 2-rõl írjatok már valamit, ugyanolyan a kezelõfelülete mint az 1.5-nek? Újítások..extrák..stb...
(nekem már + van) 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
2006-01-31 PC App ISOs Adobe Premiere Pro V2.0 (c) Adobe MAGNITUDE 22x50 MB
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ha egyszer ráérsz, gyere át, megmutatom
Le is töltöttem abban a reményben, hogy hátha 6.5 alatt használható, de tényleg igaz amit írnak, csak Pro alatt fut. A vége csak az lesz hogy két op.rendszert kell használnom...bár még megpróbálom a dub-os verziót...hátha
drop: ez jól hangzik😊 melyik típus van neked?
És még egy kérdés: Régebben volt szó a relatív "lassú" lassításokról, említettetek is valamilyen programot, végül is annak lett valami elfogadható eredménye? Az a bajom nekem is, hogy 30% lassítás alatt nagyon kezd szaggatottá válni a mozgás.
na jó, van egy pici hibája, néha megfagyasztom, nem tûri ha gyors tempóban kattintgatok egyes dolgok között, de nem vészes. nem is igazán az adobe fegy, inkább a matrox. van idõ mentésre, majd progi ki-be és folyt.
drop: Te ha jól tudom Matrox-kártyával dolgozol. Mint felhasználó tudnád õszintén, pár sorral jellemezni? Fõleg az eddigi munkák során elõjött negatív tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. De a pozitívak sem hagynak hidegen😊
Pro felhasználókhoz egy kérdés(mivel 6.5 alatt ez biztos nem lehetséges): Olvastam,hogy már lehet kapni olyan kamerát ami 5.1-ben veszi fel a hangot is.
Kérdésem: szerkesztéskor megmaradnak a hangsávok a Premier alatt, vagy a pro verzió is csak sztereóként kezeli le?
(azt tudom, hogy általában ezek az új gépek már mpeg-be és dvd-re rögzítenek,s ha jól értelmeztem adnak hozzá szoftwert amivel lelehet szedni a gépre. Sajna többet nem tudok róluk, csak egyszerûen érdekelne a dolog folyamata, ha valaki dolgozott már ilyennel)
Köszi!
smartzoom
amúgy meg csak halkan megsúgnám, warezos kicsit ...
smartzoom
Én javasolnám hogy kérdezz nyugodtan arról amire kíváncsi vagy, ez a fórum többek között ezért is van.
Sok kollega van itt, aki megértõ és a Pro alatt dolgozik, szerintem biztosan számíthatsz valamelyikõjükre ...
A másik lehetõség, hogy megveszed a magyarnyelvû könyvet hozzá, címe: Adobe Premier Pro 1.5 (eredeti tankönyv az Adobe-tól) és közel a 400 oldalon keresztül megpróbálod megérteni.
Adobe Premier Pro használatához 1 pdf, vagy némi leírás beszerzésében tudtok segíteni?
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mindenkit sok szeretettel várunk! Nézz szét , s írj véleményt a fóruma. Folyamatos fejlesztés alatt!
smartzoom
link:
www.boilsoft.com
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Dell power
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nieleen
Sötét a felvétel világosításához van valakinek bevált módszere?
(a gépem 2 lépéses VBR után ahol a gamma volt módosítva és egy grainremove filter használva 37 óra 20 percig(!) dolgozott. Az eredmény nagyon szép, de ez volt az elsõ és utólsó eset hogy ilyet használjak.
Valaki ismeri a VideoReDo Plus nevü progit?
en is a cool editet hasznalom
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nieleen
Ma jött egy hirtelen ötletem, miszerint három arcképbõl csinálok egy ún. félkarú rabló gépezetett. Ugye pörögnek az almák, körték vagy bármik és a végén szépen egymás mellé (pörgésükben lassulva) beállnak a fotók egymás mellé.
Nos, amilyen egyszerûnek tünt még délben, így estefelére már kicsit belefáradtam... (éjszaka ezen fogok agyalni alfában biztosan...)
Csak azért írtam le a fentieket, mert szerintem titeket is elgondolkoztathat a "megoldás" procedúrája Premier alatt. (A gond fõleg a fotók határolt mezõkben való nagyon gyors pörgetése -azaz annak látszata, és persze a fokozatos lassulás, majd a végén kicsit tétovázva a középmezõbe ugrása...)
Kijelölsz egy fél másodpercet a hangfájlban, ahol csak zaj van és semmi más. Után ezt a frkvenciát gyönyörûen leszedi az egész anyagról minimális torzítással.
Nieleen
én mondtam korábban is ... <#wink>#wink>