3752
PC-s vágás és home video
  • alph4
    Csak a régebbi ACE codecs pack-al volt gond, szedd le a legújabbat azzal biztos megy. Vagy alternativaként ott a K-lite.
  • tsyl
    Jobban jársz ha nem teszel fel semmi codekpack-ot. (Az uninstall sem biztos hogy tökéletesen leszedi őket)
  • ssx22
    aha, jo lett köszi köszi
  • Gladiator
    marmint ugy, hogy igy felig-felig? tehat ilyen szellemkepesen?
    fogod a ket videot. egyiket a video1 savra huzod, masikat a video2-re. utani a video2 savon levo videonak lehuzod az opacityjet 50%-ra.
  • ssx22
    nem! egymásramásol egy fájlban hogy egyszerre látszik a 2 video
  • Gladiator
    ugyerted, hogy a ket video egymas mellett/felett jatszodik?
    fogod a videokat majd ataliitod a meretuket, es elhelyezed oket ugy ahogy akarod.
  • Gladiator
    ha visszarakod ugyanugy nem fogja elinditani, szal keress valami mast.
  • ssx22
    lenne egy kérdésem: meg lehet csinánli hogy 2 videofájlt egymásra másol, egy fájlba, hogy egyszerre látszik mindkettő? a movie makerrel csak áttünést lehet csinálni
  • tommol
    kösz a tanácsot! egyébként Ace mega codecs pack-em van.
    és még annyi, hogy leszedem a codec pack-et felrakom a premiere-t, és utána installáljam vissza a codec-pack-et vagy használjak mást? ha utóbbi, akkor mit javasoltok?
    kösz!
  • Gladiator
    nemo codec packet kifejezetten nem szereti.
  • drob
    codec pack van fent a gépen? próbáld leszedni és úgy fel az 1.5-öt
  • tommol
    sziasztok!
    Lenne egy kis gondom a Premiere-rel.. Az van, hogy feltelepítettem a pro1.5-t, és nem indul el. A betöltésnél megáll és nem csinál semmit, és nem tudom mi baja lehet. Próbálkoztam a 2.0-val is, de azt nem tudom fölrakni a procim miatt... tudnátok nekem ebben segíteni?
    Előre is kösz!
  • drob
    jobb egér a videón, speed/durationnál a reverse ablakot pipáld ki és kiugrik a vízből
  • Kondi18
    Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétől az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
    pl.: stégről vízbe ugrást vízből stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
    hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
  • Iam The Ghost
    Ha jól emlékszem a c gomb, de oldalt a 2 függőleges hangsáv alatt még vannak gombok, ott a razor (asszem).
    Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e gyors összekötőgomb? (lehet ezt már kérdeztem korábban)

A másik problémám már régi, mikor betöltök egy videót, akkor annak nincs hangja, miért? Eddig megoldottam úgy, hogy VirtualDub-an elmentettem a hangot külön wavban, aztán azt is betöltöttem a progiban, de tudni szeretném, hogy ez csak Nálam van így?
  • fokec
    Sziasztok,
    az lenne a kérdésem hogy a premierben is van gyors vágás gomb,mint a vegasban az "s"?Mert kerestem de nem találtami.
    Köszi
  • tsyl
    Igazán tudtommal ilyen program nem igen létezik. Filterek használatával lehet kísérletezni. Vannak hasonlóak a Boris féle pluginokba vagy a Sapphire-be is. (Cartoonize) Persze ne egy Walt Disney által megszokott eredményt várj tőle.
  • tsyl
    Ez nem igazán funkció. Illeszteni kell (megkeresve egy fix közös pontot)a sávokat egymáshoz.(Pro 1.5) Pld.: a hang hullámformája is jó támpont. Nem ördöngösség. A probléma inkább ott szokot lenni, ha a kamerák nem folyamatosan vettek...vagy a kollegáknak néha-néha beleakadt a kezük a pause gomba...no ilyenkor hosszadalmasabb a dolog.
  • tonya
    Sziasztok

Ki tud olyan programot, amivel normál filmet rajzfilmmé tudok alakítani?
  • slylecz13
    Valaki csinált már többkamerás vágást? Azt a funkciót, hogyan tudom bekapcsolni? Előre is köszi!
  • Lpneo
    Igazából ez Vegasban gyerekjáték, csak megszoktam a premiert:)
    Azért köszi.
  • Gladiator
    hat az asszem nem fog menni premiereben, de mashogy meg lehet oldani, csak trukkozni kell hozza. meg se probalom elmagyarazni, mert szinte lehetetlen. hasznald a fantaziad:D
  • Lpneo
    Igen, csakhogy nekem igazából ott a probléma, hogy vektormaszkot kéne csinálni mielőtt még rárakom az effektet.
  • Gladiator
    noise:D

probalj inkabb gaussian blurt, vagy mozaikot...
  • Lpneo
    Na jó. Akkor mondok egy példát: szóval, ha mondjuk van egy mozgó fej, és arra akarok nagy kockákat rakni, akkor azt hogyan lehet? Eddig noise-zal csináltam, de az nem valami jó.
    Ja és bocsi a bizalmatlanságért.
  • Gladiator
    hej! ezt en akartam beirni!
    gyulollek:D
  • alph4
    De azt megint nem írtad pontosan mit is akarsz..hogyan nézzen ki
    "nem kellenek hipergagyi ötletek" - Ilyen beszolás meg nem kellett volna...ezek után én biztos nem segítek :DDD Pedig elhiheted sok ember van aki elég profin ért itt a dolgokhoz.
    "szerintem jobban meg lehet csinálni after effects-ben" - Látszik nem sokat dolgoztál premierben, mert fingod sincs mik a program képességei.
    "csak hát azt meg kéne tanulni" - Sztem a premieret sem ártana
  • Lpneo
    Hát igazából emberfejet, de nem kellenek hipergagyi ötletek, szerintem jobban meg lehet csinálni after effectsben, csak hát azt meg kéne tanulni.
  • alph4
    Mit, hogyan akarsz cenzúrázni?
  • Lpneo
    Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet cenzúrázni, vagy valami plugint erre?
  • rinyavas
    Mpeg-et elfogadta végülis :)
  • drob
    próbálj dv-avit, az "csatizni" fog ...
  • rinyavas
    Sziasztok

én csak ma töltöttem le és raktam fel a programot de már az elején gondja van... :D
    Azt írja "nem csatlakozó formátum"...
    Pedig .AVI formátumba szeretném megnyitni és mégis. hm?
  • Gladiator
    en spec ugy szoktam, hogy ha nincs ekezetes betu a font-ban, akkor csinalok egy uj layert, amin egy vesszo van, vagy pont, vagy ami kell, es azt a betu fele teszem.
    remelem ertheto volt:)
  • mediator
    mivel lehet a betűtípusokat ékezetes karakterekkel bővíteni?
  • Lpneo
    Ja bocs:)
    ... akkor vegyél
  • drob
    "akkor venned kell" nem mondod ... :) csak halkan jegyzem meg, veszem a dolgokat ... (akár vissza is lehet olvasni)
  • Lpneo
    Hát a pluginek igazából a programba beépülő modulok. A korrektebbek egyszerűen beleteszi magukat az effektek közé, és lehet őket használni mintha egyszerűen bele lennének építve a programba. Némelyek profibbak, némelyek kevésbé. Igazából ha a semmiből akarsz látványosat alkotni premierben ahhoz pluginek kellenek. De erre igazából az After Effects a legmegfelelőbb.(mint lejjeb írtam az ae-s pluginek 70% tökéletes a premiere pro-hoz is).
    Drob: ha legálisan akarsz beszerezni plugint akkor venned kell.
  • drob
    Beépülő progik, melyen segítségével könnyebb tudol elkészíteni egy effeket. Premihez nem sok van, mivel ez vágó progi, effektezéshet az After inkább, ahhoz sok plug van ...
    no warez ...(pl torrent) ;)
  • slylecz13
    Valaki röviden fogalmazza már meg, mit jelentenek a premierhez azok a Plug-ins -ek! Honnan lehet olyanokat letölteni?