Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis vegas nem veszi be az xvidet egyáltalán
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Most próbáltam megnézni hogy segítsek, de még ha a regfile-okat is törlöm, akkor is érzékeli a program, hogy már volt fent.
Közben találtam egy "ScenalyzerLive" nevezetû programot, ami minden adatot kiír a DV file-ról és szét is szedi snittekre. Bár így külön-külön nem tudja õ sem elmenteni, de amilyen pici olyan okos.
most is digizek és külön fájlokat csinál minden snittnek.
capture ablakban jobb felül a Logging-ot válaszd ki, majd jobb alul ott van a
Scene Detect, pipáld ki ... 😊
Nagyon sokat agyaltam már én is rajta mi lenne a legjobb megoldás.
Van 1000wattos reflektorom ugyan, de ezt nem igazán tolerálják sehol sem. Van halogén fejlámpa 30wattos, de ez is csak pár méterre elég, arról nem beszélve, hogy sokan kényelmetlennek érzik ha megvannak világítva.
Szóval egy ördögi kör. A Digital8 kamerát ahogy tudom lecserélem 3CCD-s DV-sre, mert nagyságrendekkel szebb a felvétel azonos körülmények között is. Arról nem beszélve, hogy mostani esetemben, milyen nehéz volt a kamera hibája miatt az anyagot számítógépre vinni. A javíttatás és a digizés árából, kicsit megpótólva, már tudtam volna venni egy középkategóriás szerkentyût. De igazi megoldás tényleg egy Matrox kártya lenne, csak az a baj, hogy mindig beüt valami és elviszi a félretett kis pénzecskét.
Ja digizés: Valaki nem tud olyan programot, amivel pld. 90 perc egybe digizett anyagot(DV AVI) feltudna "scene detect" szerûen szabdalni? Olyat találtam, amelyik saját programján belül szétválasztja a jeleneteket, de hogy így külön file-onként el is tudja menteni, egyik sem képes rá.
Gladi: Csak nem megyek Gyöngyösre, mert kiszámoltam, hogy a lassan veterán autómnak a fogyasztása kb. ott lenne, mint ha egy idegen céget felkérek a digizésre.(Kamerát nem sikerült szereznem. Jobban mondva kaptam egy Digital8-at, de az sajnos nem tudta az LP módot, mivel régebbi tipus volt...) Szóval ha minden igaz a 7 órás anyagot holnapra be digizik, 2000/óra áron...persze DV aviba kértem vinyóra...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Valakinek Debrecen környékén nincs (esetleg ismerõsének) Digital8-as kamerája amit félnapra kölcsön lehetne kérni?
6 óránnyi esküvõi anyagot kellene bedigizni, és az enyém beadta a kulcsot 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az lenne a problémám, hogy egy dvd-bõl kinyert mpg-t kellene megvágnom. Próbáltam a premiere-rel, de nem viszi, akad, szétcsúszik. Valóban nem viszi, vagy valami beállítás lehet? És ha nem viszi, vagyis nem lehet vele dolgozni, akkor vajon miért engedi beimportálni?
Köszi a javaslatokat, ötleteket!
Egy dummie-nak is joga van fejlődni!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Adobe Premiere Pro 7.0-t használok és F1videokat csinálok egy bajnokságaba amiért gyors segitség kell! Csináltam focis videot ami kicsi volt ami nem baj de a következö F1 videonak is kicsi képe volt-->(nem tölti ki a képet és a háttér fekete). Ujratettem az adobe-ot uj prjectet kezdtem de ugyanolyan szar. Mit csináljak?? Help!!<#confused>#confused>
Egy kérdésem lenne: Hogyan lehet azt megcsinálni PremierePro-ban, hogy egy felvételt kopottá, régiessé tenni, ami már fakó elsárgult, karcolások vannak rajta, villódzik, thát úgy néz ki mint egy régi filmszalag.
Van erre valamiféle plug-in?
Köszi!
http://thenamelessphoto.com/