Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Adobe Soundbout-(ingyenes ) nem akar beinportálni,csak Adpbe premierbõl lehet?
valakinek van Adobe Prem Pro =-hez 5.1-es register code-ja
Sajna a merget nem találtam meg. Végülis nem annyira nagy gond, csak ha egy videót a zene ütemére akarom megcsinálni, amiben több egymást követõ ritmus váltás van, akkor ott sokat kell vágnom és ha nem sikerül ritmusra, akkor jó lenne vmivel visszacsatolni, mert különben nagyon kúsza lesz az egész. Persze undoval is lehetne, de hát mi van, ha késõbb veszem csak észre... Egyébként itt van már 2 videóm: http://www.youtube.com/profile_videos?user=GhostHUN
Thx a válaszokat, megpróbálom mindegyiket.
esetleg másik megoldás, hogy kiexportálod csak azt a két klipet és utána az exportáltad beimportálod.
2. kérdésedet nem teljesen értem.
2. kérdésedet nem teljesen értem.
1-re válasz:
Nincs most lehetõségem megnézni, de jelöld ki mind a két klipet, és ha minden igaz, akkor az edit fül alatt kell lennie vmi olyasminek, hogy merge. vagy vmelyik fül alatt.
Nincs most lehetõségem megnézni, de jelöld ki mind a két klipet, és ha minden igaz, akkor az edit fül alatt kell lennie vmi olyasminek, hogy merge. vagy vmelyik fül alatt.
bár ez vegasban mûködik így, de sztem az összes többiben is:
felsõ videosávra azt teszi az ember, amit haloványabban akar megjelentetni egy másik képen, ennek az opacity-jét ugye leveszem minimálisra, vagy amennyire akarom
lentire meg azt rakom, amiben nyomatni akarom a halvány képet
tehát magyarul: mindig ami legfelül van, az fog látszódni, így egyértelmûen ha annak a láthatóságát leveszi az ember, megjelenik az also sávban levõ kép...
felsõ videosávra azt teszi az ember, amit haloványabban akar megjelentetni egy másik képen, ennek az opacity-jét ugye leveszem minimálisra, vagy amennyire akarom
lentire meg azt rakom, amiben nyomatni akarom a halvány képet
tehát magyarul: mindig ami legfelül van, az fog látszódni, így egyértelmûen ha annak a láthatóságát leveszi az ember, megjelenik az also sávban levõ kép...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azt tudja vki hogyan tudok 2 klipet összefûzni? Tehát a razorral (C) szét lehet választani 1 klipet 2 felé és az érdekelne, hogy hogyan tudnám ezt összeilleszteni?
A másik, hogy tudok ilyen átlátszó effektet használni? Tehát olyat, hogy van 1 kép és azon rajta átlátszó módon ott van egy másik. Mert olyan módot tudok, hogy a video transitionnál a dissolve effektet használom, az effektet végig húzom az egyik klippen és a beállításánál megtudom azt csinálni, hogy hány %-tól %-ig váltson, az A és a B értéket ugyanarra állítom és akkor elvileg elérem a kívánt effektet, de ezt nem mindig tudom használni, szal' nincs erre vmi jobb módszer?
A másik, hogy tudok ilyen átlátszó effektet használni? Tehát olyat, hogy van 1 kép és azon rajta átlátszó módon ott van egy másik. Mert olyan módot tudok, hogy a video transitionnál a dissolve effektet használom, az effektet végig húzom az egyik klippen és a beállításánál megtudom azt csinálni, hogy hány %-tól %-ig váltson, az A és a B értéket ugyanarra állítom és akkor elvileg elérem a kívánt effektet, de ezt nem mindig tudom használni, szal' nincs erre vmi jobb módszer?
próbáld ki, semmi következmény, max kiírja nem jó a serial ...
nos remélem nem vagyok egyedül a problémának, szóval az a helyzet hogy nincs eredeti programom, és ahhoz hogy tudjak dvd-re írni, már kér olyat hogy aktiváljak interneten, de én nem merem. ne röhögjetek ki légyszives😄, de nagy probléma ha én megpróbálom aktiválni? úgyértem következmények, stb....
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
visszament 😊
Ezt a módszert már ismertem és használtam is, de ezzel nem tudom úgy kivágni az alakzatod a háttérbõl, Nekem olyan kellett volna, mint a PhotoShopban egy képen kivágni egy bizonyos dolgot, de mindegy, így se olyan rossz. 😊
Szívesen, de azért próbáld ki, szerintem tök érdekes dolgokra fogsz rájönni, ha azokat a beállításokat állítgatod.
Thx, közben megoldottam úgy-ahogy. 😊
Ezt úgy tudod megoldani, hogy ráhúzod mindkettõt az idõegyenesre. Utána kiejlölöd azt amelyiket meg akarod változtatni. Aztán az effektek beállításánál keress egy olyat, hogy Motion. Nyisd le és ott állítsd át a Sclae értéket a videónak megfelelõen, ahogy szeretnéd. (Ez abban az esetben nem nagyon lesz jó, ha nem volt elég stabil a kamera, mert akkor ki be fog járni annak a személynek a feje a képbõl.)
Remélem segítettem...
Remélem segítettem...
Na most lenne egy fontosabb és talán nehezebb kérdésem. Szóval, van 2 videó részlet. Az egyik képen egy emberke látható oldalról, a másikon egy másik ember szembõl. Azt szeretném elérni, hogy elõször az 1. videó menjen egy kis ideig (amelyik az oldalnézetes ember van), aztán cross dissolve effektel bejönne a 2. emberke, úgy, hogy csak a feje látszodjon, elég nagy a háttér mögötte, szal' azt elkéne tüntetni, ezt vki tudja hogyan csinálhatnám meg? Végülis úgy nézne ki, hogy az 1. emberke oldalra néz, aztán bejönne a 2. emberkéne a feje. Ezt hogyan tudnám megoldani?
Köszi, inkább úgy hagytam és a másik zenét felhangosítottam, így nem annyira hallani, igaz, a beszéd is nehezebben érthetõ, de azért nem olyan rossz. 😊 Thx a segítséget azért.
húúú, az baromi nehéz dolog.
Adobe audition jó lehet erre. Én a zúgást szoktam leszedni vele. De zenét... Készülj fel, nagy fába vágod a fejszéd!
Adobe audition jó lehet erre. Én a zúgást szoktam leszedni vele. De zenét... Készülj fel, nagy fába vágod a fejszéd!
Nieleen
Hali!
Azt nem tudja vki, hogy egy filmbõl hogyan tudnék hangokat kiszûrni és kiemelni? Tehát arra gondolok, hogy van egy videó és szeretném, ha a háttérzene "eltûnne", elhalkulna v. legalábbis halkabb lenne, hogy közben az alatt szóló beszédet lehessen hallani. Fontos lenne, elõre is thx.
Azt nem tudja vki, hogy egy filmbõl hogyan tudnék hangokat kiszûrni és kiemelni? Tehát arra gondolok, hogy van egy videó és szeretném, ha a háttérzene "eltûnne", elhalkulna v. legalábbis halkabb lenne, hogy közben az alatt szóló beszédet lehessen hallani. Fontos lenne, elõre is thx.
kár, csak 27 hozzászólást kellene visszanézni <#szomoru1>#szomoru1>
Biztos sokan kérdezték már, de mincs már idõm visszolvasni...<#help>#help><#vigyor2>#vigyor2>
Hali. Tudna valaki segíteni, egy olyan oldal kéne, ahol elég jól, részletesen le van írva a Premiere használata. Egy kezdõnek kellene, vagyis nekem😄😄. A Photoshoppot elég jól tudom kezelni, de ezzel nem boldogulok..😄 THX
ha ismered az aftert, abban meg lehet oldani, de most ne kérdezd h hogy 😊
Köszönöm drob!
Ez valóban macerás, úgy gondoltam van valami másik út is a cél eléréséhez, de ha máskép nem lehet akkor marad a te verziód.
Köszönöm.
Ez valóban macerás, úgy gondoltam van valami másik út is a cél eléréséhez, de ha máskép nem lehet akkor marad a te verziód.
Köszönöm.
1.5-ben macerás, 2.0-át nem ismerem.
Sok darabra elvágod a snittet, majd mindegyiknek másik százalékos értéket adol, ha ügyes és türelmes vagy, lineáris lesz, már kipróbáltam, mûködik, nem észrevehetõ ...
Sok darabra elvágod a snittet, majd mindegyiknek másik százalékos értéket adol, ha ügyes és türelmes vagy, lineáris lesz, már kipróbáltam, mûködik, nem észrevehetõ ...
Sziasztok! Aki tud segítsen!!
Adobe premiere pro 1.5 v. 2.0-val hogyan lehet lineáris gyorsulást vagy lassulást készíteni? A speed/Duration-al ezt a fajta gyors idõbeli változást nem lehet megoldani, mert nem lesz fokozatosan lassuló vagy gyorsuló sebessége a clipnek.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Adobe premiere pro 1.5 v. 2.0-val hogyan lehet lineáris gyorsulást vagy lassulást készíteni? A speed/Duration-al ezt a fajta gyors idõbeli változást nem lehet megoldani, mert nem lesz fokozatosan lassuló vagy gyorsuló sebessége a clipnek.
Sziasztok!
Adobe Premiere pro 2.0, probléma: A hangokat nem engedi minden sávba betenni, csak az Audio 4-es sávba, annyi különbséget látok, hogy az Audio 4-es sávon egy kis hangszoró ikon van, viszont a többi sávon kettõ kicsi hangszóró ikon van egymással szemben/háttal, nem tudom, ennek van jelentõsége? Miért csak az Audio 4-es sávba lehet hangokat rakni?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Adobe Premiere pro 2.0, probléma: A hangokat nem engedi minden sávba betenni, csak az Audio 4-es sávba, annyi különbséget látok, hogy az Audio 4-es sávon egy kis hangszoró ikon van, viszont a többi sávon kettõ kicsi hangszóró ikon van egymással szemben/háttal, nem tudom, ennek van jelentõsége? Miért csak az Audio 4-es sávba lehet hangokat rakni?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Sziasztok!
Kaptam egy DirectX-es plugin csomagot(név szerint: Waves Platinum Native Bundle 4.0), amit jol tudnék használni a Premiere-ben csak az a baj, hogy nem ismeri fel a Premiere, viszont a Nero Wave Editor meg tud vele dolgozni. Szoval ha valaki tudná esetleg, hogy tudnám a problémámat megoldani akkor annak megköszönném. Teszem azt, van ilyen a Premiere-ben, hogy plugin telepitö?
A segítséget elöre is köszönöm!
Kaptam egy DirectX-es plugin csomagot(név szerint: Waves Platinum Native Bundle 4.0), amit jol tudnék használni a Premiere-ben csak az a baj, hogy nem ismeri fel a Premiere, viszont a Nero Wave Editor meg tud vele dolgozni. Szoval ha valaki tudná esetleg, hogy tudnám a problémámat megoldani akkor annak megköszönném. Teszem azt, van ilyen a Premiere-ben, hogy plugin telepitö?
A segítséget elöre is köszönöm!
fú köszi, és bocsi az újreg kérdésért 😛
valami rövid guide-féleséget tudnátok mondani, hogy az ember hogy kezdje el az alapoktól a premiere használatát? 😊
csak a nagyon alap-dolgokra lennék kiváncsi...
csak a nagyon alap-dolgokra lennék kiváncsi...
a matrox oldalán le lehet tölteni a teljes cd-t ami már támogatja a 2.0-át. Csak be kell regisztrálnod a kártyát a gyári szám alapján.
hát igen, csak kivi voltam együtt adják-e, mert nekem sem jött össza a 2.0 és a matrox rtx100pro, valszin nem támogatja a 2.0, de lehet csak le kellene szedni valami vackot hozzá, mind1, jó az 1.5 is, egyébként sem volna értelme használni a premi saját effektjeit, egybõl renderelni akar, ugyanaz matrox-al 2 katt, szerintem használd az 1.5-öt, csak mentsél gyakran ... 😊
Nem együtt lett véve, sajnos árat nem tudok mondani, mert közbeszerzésben volt megvéve. ráadásul a .-át ajándékba kaptuk.
együtt vetted a 2.0-t és a 100-ast?
Helló mindenkinek
Nagy bajban vgayok.
a Premiere pro 2.0-át használom egy matrox rt.x100 kártyával.
sajnos nem tudom beállítani, hogy a kész képet egy tv megjelenítse vágáskor, pedig a kártya tudná.
ha tudna valaki segíte akkor megköszönném.
Nagy bajban vgayok.
a Premiere pro 2.0-át használom egy matrox rt.x100 kártyával.
sajnos nem tudom beállítani, hogy a kész képet egy tv megjelenítse vágáskor, pedig a kártya tudná.
ha tudna valaki segíte akkor megköszönném.
premier pro és after effects kombinálása megfelelõ lesz 😊
jó munkát 😊)
jó munkát 😊)
Sziasztok!!!
Segitséget kérnék !olyan progit keresek..lehet hogy jo helyen...amiben speciális effektek vannak,azaz nem csak vágni,konvertálni szeretnék...hanem pl:
mozgóképek egymásravetitése,pillanatnyi gyorsitás,elforgatás,de ezeket olyan szinten mint a most divatos thrillerekben valo képi alkalmazásokban láthatunk.....uhhh,remélem nem voltam körülményes....tulképpen videoklippeket alkotnék,összeszedett,válogatott kép/filmanyagokbol,s ezeket kozmetikáznám
Köszi a segitséget...
Segitséget kérnék !olyan progit keresek..lehet hogy jo helyen...amiben speciális effektek vannak,azaz nem csak vágni,konvertálni szeretnék...hanem pl:
mozgóképek egymásravetitése,pillanatnyi gyorsitás,elforgatás,de ezeket olyan szinten mint a most divatos thrillerekben valo képi alkalmazásokban láthatunk.....uhhh,remélem nem voltam körülményes....tulképpen videoklippeket alkotnék,összeszedett,válogatott kép/filmanyagokbol,s ezeket kozmetikáznám
Köszi a segitséget...
MIért nem használod a premiere 2.0-át?
Tök jó!
Nemtudom milyen a premiere pro õsi változata!
De van egy tankönyv ami kiváló tudással vértez fel téged............
Bátran vedd meg. Nekem is megvan.Ha valamit nemértek egyböl, akkor csak elõveszem és máris fellapozom.
Tök jó!
Nemtudom milyen a premiere pro õsi változata!
De van egy tankönyv ami kiváló tudással vértez fel téged............
Bátran vedd meg. Nekem is megvan.Ha valamit nemértek egyböl, akkor csak elõveszem és máris fellapozom.
Légy kreativ..........
Alapoknak tökéletes, olvasd végig, esetleg megjelent egy könyv is a premiere pro-ról, elvétve talán van 6.5-ös könyv is
Sziasztok!
Nemrég kezdtem használni a programot, szóval még csa most ismerkedek vele. Elsõ ránézésre nagyon profinak látszik, ezzel minden videószerkesztéssel kapcsolatos mûveletet meg lehet oldani.
Viszont most egy számotokra (valószínûleg) nagyon egyszerû kérdéssel fordulok hozzátok:
Hogyan tudok berakni a filmre effekteket, áttûnést, esetleg az elejére valami címet (pl.: átlátszóság, pozíció, stb.)?
Mellékelek egy képet, nagyon megköszönném, ha bejelölnétek rajta a megfelelõ gombokat, funkciókat.
http://www.sg.hu/galeria/11103771801157819832.jpg
Árpád
Nemrég kezdtem használni a programot, szóval még csa most ismerkedek vele. Elsõ ránézésre nagyon profinak látszik, ezzel minden videószerkesztéssel kapcsolatos mûveletet meg lehet oldani.
Viszont most egy számotokra (valószínûleg) nagyon egyszerû kérdéssel fordulok hozzátok:
Hogyan tudok berakni a filmre effekteket, áttûnést, esetleg az elejére valami címet (pl.: átlátszóság, pozíció, stb.)?
Mellékelek egy képet, nagyon megköszönném, ha bejelölnétek rajta a megfelelõ gombokat, funkciókat.
http://www.sg.hu/galeria/11103771801157819832.jpg
Árpád
Árpádvezér