Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából ez Vegasban gyerekjáték, csak megszoktam a premiert😊
Azért köszi.

Gladiator
hat az asszem nem fog menni premiereben, de mashogy meg lehet oldani, csak trukkozni kell hozza. meg se probalom elmagyarazni, mert szinte lehetetlen. hasznald a fantaziad😄

Igen, csakhogy nekem igazából ott a probléma, hogy vektormaszkot kéne csinálni mielõtt még rárakom az effektet.

Gladiator
noise😄

probalj inkabb gaussian blurt, vagy mozaikot...

Na jó. Akkor mondok egy példát: szóval, ha mondjuk van egy mozgó fej, és arra akarok nagy kockákat rakni, akkor azt hogyan lehet? Eddig noise-zal csináltam, de az nem valami jó.
Ja és bocsi a bizalmatlanságért.

Gladiator
hej! ezt en akartam beirni!
gyulollek😄

alph4
De azt megint nem írtad pontosan mit is akarsz..hogyan nézzen ki <#idiota>
"nem kellenek hipergagyi ötletek" - Ilyen beszolás meg nem kellett volna...ezek után én biztos nem segítek 😄DD Pedig elhiheted sok ember van aki elég profin ért itt a dolgokhoz.
"szerintem jobban meg lehet csinálni after effects-ben" - Látszik nem sokat dolgoztál premierben, mert fingod sincs mik a program képességei.
"csak hát azt meg kéne tanulni" - Sztem a premieret sem ártana <#csodalk>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Hát igazából emberfejet, de nem kellenek hipergagyi ötletek, szerintem jobban meg lehet csinálni after effectsben, csak hát azt meg kéne tanulni.

alph4
Mit, hogyan akarsz cenzúrázni?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet cenzúrázni, vagy valami plugint erre?

Mpeg-et elfogadta végülis 😊

Web: http://www.tir.extra.hu

próbálj dv-avit, az "csatizni" fog ...

Sziasztok

én csak ma töltöttem le és raktam fel a programot de már az elején gondja van... 😄
Azt írja "nem csatlakozó formátum"...<#pardon1><#fejvakaras>
Pedig .AVI formátumba szeretném megnyitni és mégis. hm? <#nemtudom>

Web: http://www.tir.extra.hu

Gladiator
en spec ugy szoktam, hogy ha nincs ekezetes betu a font-ban, akkor csinalok egy uj layert, amin egy vesszo van, vagy pont, vagy ami kell, es azt a betu fele teszem.
remelem ertheto volt😊

mivel lehet a betûtípusokat ékezetes karakterekkel bõvíteni?
Ja bocs😊
... akkor vegyél

"akkor venned kell" nem mondod ... 😊 csak halkan jegyzem meg, veszem a dolgokat ... (akár vissza is lehet olvasni)

Hát a pluginek igazából a programba beépülõ modulok. A korrektebbek egyszerûen beleteszi magukat az effektek közé, és lehet õket használni mintha egyszerûen bele lennének építve a programba. Némelyek profibbak, némelyek kevésbé. Igazából ha a semmibõl akarsz látványosat alkotni premierben ahhoz pluginek kellenek. De erre igazából az After Effects a legmegfelelõbb.(mint lejjeb írtam az ae-s pluginek 70% tökéletes a premiere pro-hoz is).
Drob: ha legálisan akarsz beszerezni plugint akkor venned kell.

Beépülõ progik, melyen segítségével könnyebb tudol elkészíteni egy effeket. Premihez nem sok van, mivel ez vágó progi, effektezéshet az After inkább, ahhoz sok plug van ...
no warez ...(pl torrent) 😉

Valaki röviden fogalmazza már meg, mit jelentenek a premierhez azok a Plug-ins -ek! Honnan lehet olyanokat letölteni?

hozzál valakit 😄

áááááá...nem tudtok esetleg ennél egy aktívabb premiere fórumot?
unatkozom egyedül

Lejött az adorage 9. Hát igazából sokkal jobbra számítottam. Egyetlen transition az egész, amire be lehet loadolni a preseteket. Egyáltalán nem lehet beleszerkeszteni, semmi keyframe vagy ilyesmi, amatõr!!

Doomista
megoldodott a problémám,csak én voltam figyelmetlen ^^
thx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Namost a hdd-s kamera alapból .mod fileket csinál. Ez igazából a fogyasztói társadalom átverése, mivel adtak egy cd-t is, amin a cyberlinknek valami movie maker szintû videó szerkesztõje van, ami meg tudja nyitni ezeket a fájlokat. Valójában ezek mind szabvány mpeg fájlok, úgyhogy total commanderben csoportosan átnevezem .mpg-re, aztán pedig tökéletesen olvassa premiere. Egyébként szoftveresen nagyon jó minõséget csinál a kamera(9200 kb/s), de rossz megvilágításnál van képzaj.

tsyl
Szia Drop! 😊

Köszi szépen azért, hogy utána érdeklõdtél!

Én személyesen nem megyek a hétvégén, csak a studió akiknek bedolgozom. Éppen most készítem a ref.anyagokat amit majd visznek magukkal.

(nagyon gondolkozom rajta, hogy ez évtõl leteszem a kamerát és csak a vágásnál maradok.)

Doomista
de a adobebe akarom rakni azenét,és ekkor hiába akarom berakni a mp3 fáéjlokat,hanem engedi.
2.0 pro van meg^^
de majd jobban belenézek még,most nincs fent,de felrakom ujra.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

adobepremiere
File.........Import....és késsz!
Melyik verzíó? 2.0? 1.5?
Ezek mind viszik az mp3-at.
Vagy próbáld meg wav formátumba konvertálni úgy is jó!

Légy kreativ..........

Doomista
Van egy kis gondom:
Nemrég raktam fel az adobe premiere progi-t,már alapbol teccet,aztán szeretnénk egy zenei fájlt berakni,de nem engedi,mert csak adobe fájlokat enged berakni,pl mp3 fájlt nem enged,viszont csak ogg-t enged.Mi lehet a gond ? Hol lehet beállitani hogy több fájltipust engedjen ?

Szia Tsyl! 😊
Sajnos nem jó hírem van, amit kérdeztél. 😞
Nem ismerik a köreimben, nem tudok segíteni. 😞
Kérdés: jössz az esküvõ kiállításra (szom--vas.)?

tsyl
De jó hogy említetted ezt a HDD-s kamerát. Épp a reggeli kv közben nézegettem a shop-okat...
Kérdésem: adva van pld. 30Gb HDD a kamerába. Erre készítesz csúcsminõségben kb. 6-7 óra mpg2 felvételt. Ez nagyon szép és jó, mivel csak átmásolja az ember a PC wincsijére és nincs digitalizálási idõ. No de ha szerkeszteni szeretném, akkor visszakell konvertálni aviba, hogy tudja fogadni jelen esetben a Premier. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a kamera által használt mpg kódolás "standard" azaz bármivel vissza konvertálható vagy adnak hozzá valami speciális szoftwert. Esetleg a gyártó nem is foglalkozik ezzel a lehetõséggel? (olvasom a leírásokba, hogy kamerán szerkeszthetõ vágható az anyag, no de ez azért nagyon korlátozott lehetõségeket jelenthet.)

Kb 1 éve használom a Premiere Pro-t, és nagyon jó vágóprogramnak tartom. A közeljövõben filmet fogunk készíteni, és nem tudja valaki, hogy a filmesek mivel dolgoznak?

Pluginra éhezõknek meg:
A régi premiere-nek és a pro szériának más fajta pluginrendszere van. Szal ami müxött a régin az valószínû a proban nem megy. DE: az after effectsnek és a pro-nak viszont egyformák a pluginjei. Egyedül a kifejezetten 3d-s pluginekre akad ki a pro. A legjobban használhatóak a Sapphire(több mint 170!!!!), a Trapcode és a Panopticum. Nagyon látványos dolgokat lehet velük kihozni. Az Adorage-rõl nem sokat tudok, de lehet hogy hamarosan meglesz.

Egyébként nekem JVC GZ-MG21-es kamerám van, ami praktikus, mert rögtön winyóra vesz, úgyhogy csak rá kell másolni a gépre(nem kell digizni). Aki akar venni a közeljövõben kamerát szerintem mindenféleképpen winchestereset vegyen, sok idõt spórolhat vele.

tsyl

A Title Deko Pro for Premier mûködik a Pro 1.5 alatt is.
Esetleg próbáld még meg a Heroglyph 2.5-t.

Felvételekben és Vágásokbanban gazdag B.U.É.K!

Mivel nem reagált senki a kérdésemre, ezért én kérdezek.😊

Van az Inscribernek egy TitleMotion Pro nevû feliratozó pluginje Premierre. Az 5.0-ás Premiere 6-ra, az 5.1-es Premiere Pro-ra. Ezek a verziók több mint valószínû, hogy kompatibilisek egymással. Nekem megvan mind kettõ, de csak az 5.0-áshoz van normális törés. Szóval jó lenne egy használható 5.1-es Titlemotion Pro For Premiere Pro.
A másik lehetséges feliratozó a Pinnacle Deko. Azt tudom hogy mûködik Premiere 6 alatt, de vajon Pro alatt is?

adobepremiere
Valamit nagyon elcsesztél!
Mert én amikor Captue-rálok akkor semmi probléma sincs!
Sony HC-90 ell.
Szerintem cseréld ki a kamerád! Nemismerem a TRV 345-õs kamerát!

Légy kreativ..........

Sziasztok!

Kellene nekem egy olyan feliratozó plug-in, ami mûködik Premiere 6 alatt is és Premiere Pro-n is. Tudom, hogy a Premiere feliratozója mûködhet, de más okból nem jó. Szóval fontos lenne a közös feliratkezelés a két Premiere verzió között egy plug-in segítségével.

Tud e valaki ilyet?

hehe ja télleg kacifántos de azért köszi a választ az exportonn belül már megtaláltam a cuccot ahol átmenti wmv-be jeee

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Gladiator
jaja. file - export - export movie.

kicsit azért kacifántosan tetted fel a kérdést😄

Basic
Hát Premiere-t még nem használtam, de az Adobe After Effects-ben ezt a File->Export menüpont alatt lehet megoldani.

lehet h. hülye kérdés de nincs F.A.Q. ezért vfelteszem és annyit szeretnék kérni h. aki tud válaszolni az ne azt mondja h. lapozz vissza 5000 oldalt és megtaslálod a véálaszt hanem lehetõleg magyarázza el h. a progi által .proj-formátumba mentett állományíokat hogy lehet átalakítani olyanná amit le tud vinni a winamp vagy a win. mediaplayer??????

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nm, de inkább olyan tv-t keress amin nem lesz feltünõ 😊

LoDMaSt
Köszi a segítséget, megnézem más monitoron is!

@ Hellomarci

monitornak más a felbontása, ebbõl adódik a hiba, az hogy a tv-n nem látszik ennyire a jobbik eset. hogy mégis miért látszik tv az sokmindeltõl függ, pl nem mai technika a digital8, sikerült kifogni egy gyengébb minõségû szalagot, esetleg többször volt már törölve, átlagoshoz képest nagy a kézremegés és nem bírja követni a valós képet a kamera érzékelõje

LoDMaSt
Tv-n nem ennyire észrevehetõ, de látszik, itt egy másik variáció:

és ilyen az egész videó D:

@ Hellomarci

a fotónak deinterlace problémája van, ha kiírod dvd-re, tv-n is szellemes?

LoDMaSt
Hali, lenne egy kérdésem!
Szal: Premiere 2.0 val captueolnék videót Sony trv-345e kameráról. A beállítások DV-PAL Standard 48khz. A kamerát FireWire kábellel kötöttem a géphez, és ijen lett a kép:

Mi lehet a hiba?

@ Hellomarci

Öri te vagy?
ds
Ott van a végén a cím, Linkin Park - Krwlng, a Crawling remixje. De összevágtam, mert egyébként egy kb. 5 perces szám.
Nyugottan aktiválhatod megkapod a akiválandó codot