Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért köszi.
Ja és bocsi a bizalmatlanságért.
"nem kellenek hipergagyi ötletek" - Ilyen beszolás meg nem kellett volna...ezek után én biztos nem segítek 😄DD Pedig elhiheted sok ember van aki elég profin ért itt a dolgokhoz.
"szerintem jobban meg lehet csinálni after effects-ben" - Látszik nem sokat dolgoztál premierben, mert fingod sincs mik a program képességei.
"csak hát azt meg kéne tanulni" - Sztem a premieret sem ártana <#csodalk>#csodalk>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Web: http://www.tir.extra.hu
én csak ma töltöttem le és raktam fel a programot de már az elején gondja van... 😄
Azt írja "nem csatlakozó formátum"...<#pardon1>#pardon1><#fejvakaras>#fejvakaras>
Pedig .AVI formátumba szeretném megnyitni és mégis. hm? <#nemtudom>#nemtudom>
Web: http://www.tir.extra.hu
remelem ertheto volt😊
... akkor vegyél
Drob: ha legálisan akarsz beszerezni plugint akkor venned kell.
no warez ...(pl torrent) 😉
unatkozom egyedül
thx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Köszi szépen azért, hogy utána érdeklõdtél!
Én személyesen nem megyek a hétvégén, csak a studió akiknek bedolgozom. Éppen most készítem a ref.anyagokat amit majd visznek magukkal.
(nagyon gondolkozom rajta, hogy ez évtõl leteszem a kamerát és csak a vágásnál maradok.)
2.0 pro van meg^^
de majd jobban belenézek még,most nincs fent,de felrakom ujra.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Melyik verzíó? 2.0? 1.5?
Ezek mind viszik az mp3-at.
Vagy próbáld meg wav formátumba konvertálni úgy is jó!
Légy kreativ..........
Nemrég raktam fel az adobe premiere progi-t,már alapbol teccet,aztán szeretnénk egy zenei fájlt berakni,de nem engedi,mert csak adobe fájlokat enged berakni,pl mp3 fájlt nem enged,viszont csak ogg-t enged.Mi lehet a gond ? Hol lehet beállitani hogy több fájltipust engedjen ?
Sajnos nem jó hírem van, amit kérdeztél. 😞
Nem ismerik a köreimben, nem tudok segíteni. 😞
Kérdés: jössz az esküvõ kiállításra (szom--vas.)?
Kérdésem: adva van pld. 30Gb HDD a kamerába. Erre készítesz csúcsminõségben kb. 6-7 óra mpg2 felvételt. Ez nagyon szép és jó, mivel csak átmásolja az ember a PC wincsijére és nincs digitalizálási idõ. No de ha szerkeszteni szeretném, akkor visszakell konvertálni aviba, hogy tudja fogadni jelen esetben a Premier. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a kamera által használt mpg kódolás "standard" azaz bármivel vissza konvertálható vagy adnak hozzá valami speciális szoftwert. Esetleg a gyártó nem is foglalkozik ezzel a lehetõséggel? (olvasom a leírásokba, hogy kamerán szerkeszthetõ vágható az anyag, no de ez azért nagyon korlátozott lehetõségeket jelenthet.)
Pluginra éhezõknek meg:
A régi premiere-nek és a pro szériának más fajta pluginrendszere van. Szal ami müxött a régin az valószínû a proban nem megy. DE: az after effectsnek és a pro-nak viszont egyformák a pluginjei. Egyedül a kifejezetten 3d-s pluginekre akad ki a pro. A legjobban használhatóak a Sapphire(több mint 170!!!!), a Trapcode és a Panopticum. Nagyon látványos dolgokat lehet velük kihozni. Az Adorage-rõl nem sokat tudok, de lehet hogy hamarosan meglesz.
Egyébként nekem JVC GZ-MG21-es kamerám van, ami praktikus, mert rögtön winyóra vesz, úgyhogy csak rá kell másolni a gépre(nem kell digizni). Aki akar venni a közeljövõben kamerát szerintem mindenféleképpen winchestereset vegyen, sok idõt spórolhat vele.
A Title Deko Pro for Premier mûködik a Pro 1.5 alatt is.
Esetleg próbáld még meg a Heroglyph 2.5-t.
Felvételekben és Vágásokbanban gazdag B.U.É.K!
Van az Inscribernek egy TitleMotion Pro nevû feliratozó pluginje Premierre. Az 5.0-ás Premiere 6-ra, az 5.1-es Premiere Pro-ra. Ezek a verziók több mint valószínû, hogy kompatibilisek egymással. Nekem megvan mind kettõ, de csak az 5.0-áshoz van normális törés. Szóval jó lenne egy használható 5.1-es Titlemotion Pro For Premiere Pro.
A másik lehetséges feliratozó a Pinnacle Deko. Azt tudom hogy mûködik Premiere 6 alatt, de vajon Pro alatt is?
Mert én amikor Captue-rálok akkor semmi probléma sincs!
Sony HC-90 ell.
Szerintem cseréld ki a kamerád! Nemismerem a TRV 345-õs kamerát!
Légy kreativ..........
Kellene nekem egy olyan feliratozó plug-in, ami mûködik Premiere 6 alatt is és Premiere Pro-n is. Tudom, hogy a Premiere feliratozója mûködhet, de más okból nem jó. Szóval fontos lenne a közös feliratkezelés a két Premiere verzió között egy plug-in segítségével.
Tud e valaki ilyet?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
és ilyen az egész videó D:
@ Hellomarci
Szal: Premiere 2.0 val captueolnék videót Sony trv-345e kameráról. A beállítások DV-PAL Standard 48khz. A kamerát FireWire kábellel kötöttem a géphez, és ijen lett a kép:
Mi lehet a hiba?
@ Hellomarci