Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham akkor most már értem😊köszi és hogyan lehet összefûzni???
Az After Effects 7 egy teljesen különálló kompozitáló program(amit egyébként össze lehet fûzni a premierrel), szóval nem plugin.
Az after nem plug in!!!
Az egy másik termék az adobe családnál, effektezésre való, a premi pedig vágásra. 2 különbözõ dolog.
Ide nézzél be.
Az egy másik termék az adobe családnál, effektezésre való, a premi pedig vágásra. 2 különbözõ dolog.
Ide nézzél be.
az adobe after effects 7.0 lenne éppen az amit nem tudok berakni😊mondjuk plugint még nem tettem be adobe-ba soha azért kérdeztem hogy van e valami általános folyamat h mit hova kell tenni. tudsz segíteni az after effects 7.0val???
Hát ez igazából plugin függõ. Szóval nekem kb 30 féle plugin van a premier-ben és a gépen is van egy pár amit még tesztelek(ki fogom listázni az összes mûködõ plugint). Esetleg ha megmondanád melyikkel van gond segíthetnék.
üdv!
nem tudnátok segíteni h hogyan kell az adobe premiere 2.0-be a pluginokat berakni h müködjenek??? már próbáltam de nem megy sajna:S
köszi a segítséget
nem tudnátok segíteni h hogyan kell az adobe premiere 2.0-be a pluginokat berakni h müködjenek??? már próbáltam de nem megy sajna:S
köszi a segítséget
Rengeteg féla-fajta plugin van, ha visszaolvasol találsz rá némi hivatkozást vagy keres rá a "plugins premiere"
szasztok lehet h hülye kérdés lesz, de a Premiere pro hoz nem tudtok valami honlapot ahonnan lehet letölteni effecteket? Vannak egyálltalán külön effektek?
Helyszín pedig Gödöllõ, Kistarcsa környéke
Szerintünk ez a biztos siker titka
A történetet most nem árulnám el. Elég annyi hogy komoly filozófiai témába ágyazunk majd speciális effekteket.
egy ilyen multi kamera funkció update-et csinálhattak volna a Pro 1.5 felhasználók felé is...nagyon jó a leírás alapján.
2. neat video. nekem nem sikerult rajonni hogy mukodik, de ha olyan jo, mint a neat image, akkor erdemes vele szorakozni.
1: P2-t nem ismerem ilyen szinten, de a pinnacle 9-hez volt logo away plug
2: elméletileg sehogy, lehet próbálkozni blur-al, de nem érdemes, pont azért szemcsés, mert kevés volt a fény 😞
3 steady move pro
2: elméletileg sehogy, lehet próbálkozni blur-al, de nem érdemes, pont azért szemcsés, mert kevés volt a fény 😞
3 steady move pro
Ha már itt vagyok, néhány kérdés a hozzáértõkhöz:
1. Lehetséges-e a kép sarkában lévõ Tv-logó eltávolítása a PPRO2-ben, és hogyan?
2. Fényszûkében forgatott szemcsés videót hogyan lehet "kisimítani?
3. Bemozdult, kézbõl felvett anyagot milyen pluginnel lehet használhatóvá tenni?
1. Lehetséges-e a kép sarkában lévõ Tv-logó eltávolítása a PPRO2-ben, és hogyan?
2. Fényszûkében forgatott szemcsés videót hogyan lehet "kisimítani?
3. Bemozdult, kézbõl felvett anyagot milyen pluginnel lehet használhatóvá tenni?
Ismerek (futólag) egy debreceni társaságot, akik már több egész estés játékfilmet forgattak. Bõvebben itt: http://www.debrecen.hu/page.php?page=&c=816&PHPSESSID=898d6eb61770259ee0d094ce103449ce
Hajrá!!
Hajrá!!
mi a történet ? 😊
kíváncsiságból érdekel 😊
kíváncsiságból érdekel 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Helyileg pedig Pest megye lenne a helyszín
Kb két évünk van rá hogy elkészítsük, és tudod nem magunktól szeretnénk kimenni...
az addig rendben van, csak az nem tart sokáig...
mellesleg miota adnak vizumot ? 😄
most szolok, hogy talaljatok ki meg az elejen, hogy ki lesz a rendezo, mert ha egynel tobb van, csak veszekedes lesz (sajat tapasztalat).
Amerikaban meg ugy gondolkodjatok, marmint ha egyetemre akartok menni, hogy a los angelesi filmes egyetemen 8-9 millio egy ev.
ja, es egy egesz estes filmet jo minosegben nem fogtok megcsinalni ket es fel honap alatt😄
na most, hogy erot ontottem beletek nem maradt mas hatra, mint sok siker tkivanni😄
aztan tegyetek fel a videot valahova.
Amerikaban meg ugy gondolkodjatok, marmint ha egyetemre akartok menni, hogy a los angelesi filmes egyetemen 8-9 millio egy ev.
ja, es egy egesz estes filmet jo minosegben nem fogtok megcsinalni ket es fel honap alatt😄
na most, hogy erot ontottem beletek nem maradt mas hatra, mint sok siker tkivanni😄
aztan tegyetek fel a videot valahova.
kimentek amerikába ? megyek én is
szívesen beszállnék, ha itt miskolcon forgatnátok vagy hasonlo 😄
de gondolom az ország valamely más pontján történik a dolog, azért sok sikert kívánok a produkcióhoz <#eljen>#eljen>
szívesen beszállnék, ha itt miskolcon forgatnátok vagy hasonlo 😄
de gondolom az ország valamely más pontján történik a dolog, azért sok sikert kívánok a produkcióhoz <#eljen>#eljen>
Nem a fórumhoz kapcsolódik, de azért ide írom mert ahogy elnézem itt érdekel egy pár embert a filmezés. Szóval fogunk készíteni a barátommal egy filmet, amit aztán publikálni is szeretnénk. Nem kisfilmet, hanem egy egész estéset. Körülbelül olyan szintûre tervezzük, mint bármelyik mozifilmet. Vizuális effektekkel(kékfal, robbanások, animációk) tervezzük, és már nagyon jó ötleteink is vannak. A történet is már készen van. Csak hát nincsenek hozzá megfelelõ eszközeink. Körülbelül fél éve kezdtük el ezt az egészet, és már sikerült szereznünk 2 db 3CCD-s kamerát, szóval szép lassan haladunk. Ha tudna valaki szerezni szponzort, nagyon örülnénk neki(tudom, reklám nélkül nincs szponzor, de ez van). Ha esetleg kedved lenne egy ilyenfajta szuperprodukcióban részt venni(szerepelni, statisztálni, utómunka), akkor küldj e-mailt! Várunk mindenkitõl válaszokat, ja és nagyon elszánt csapat kell(a barátommal eldöntöttük, hogy még érettségi elõtt befejezzük a filmet, és kimegyünk Amerikába). Ha érdekel, küldj e-mailt:
[email protected]
[email protected]
Ez is egy módszer, de már rájöttem, hogyan a legtökéletesebb.
Szóval a videót megkétszerezed(egymás fölé). A fölsõre megy ha úgy tetszik a cenzúra. Csinálsz egy titlet, amiben fehéren berajzolod azt rész amit látni szeretnél, vagyis most egy kört vagy ovált a csávó fejére, és ezt rádobod a timelinera, hogy egy idõben legyen a videóval. Ezt még valamennyire tudod motion-olni(mozgatás,nagyítás,kicsinyítés) hogy folyamatosan rajta legyen a csávó fején. Ezután a lemásolt videra(fentebbi sáv)ráteszel egy Track Matte effektet, ott beállítod, hogy az elkészített title(vedd le az opacityjét 0-ra) sávjáról vegye az alfa csatornát. Ezután bármilyen effektet rátehetsz.
Szóval a videót megkétszerezed(egymás fölé). A fölsõre megy ha úgy tetszik a cenzúra. Csinálsz egy titlet, amiben fehéren berajzolod azt rész amit látni szeretnél, vagyis most egy kört vagy ovált a csávó fejére, és ezt rádobod a timelinera, hogy egy idõben legyen a videóval. Ezt még valamennyire tudod motion-olni(mozgatás,nagyítás,kicsinyítés) hogy folyamatosan rajta legyen a csávó fején. Ezután a lemásolt videra(fentebbi sáv)ráteszel egy Track Matte effektet, ott beállítod, hogy az elkészített title(vedd le az opacityjét 0-ra) sávjáról vegye az alfa csatornát. Ezután bármilyen effektet rátehetsz.
Kocka a fejre: video a V1-re és a v2-re (ugyanaz) aztán v2-re crop, beállítani, hogy csak a fej látszódjék, rá egy blur. Persze a mozgást kulcsolni kell a crop-ban. Egyszerûbb, ha felteszel egy Let's Edit2-t, használod a region szûrõt és a kész snittet beilleszted a Premiere-be.
Én legalábbis így csinálom, ha szükségem ven ilyesmire.
Én legalábbis így csinálom, ha szükségem ven ilyesmire.
Multikamera funkció a PPRO2-ben:
http://www.szoftver.hu/tutorial.asp?id=47
Próbáld meg! Megéri! Én már használom egy ideje.
http://www.szoftver.hu/tutorial.asp?id=47
Próbáld meg! Megéri! Én már használom egy ideje.
Csak a régebbi ACE codecs pack-al volt gond, szedd le a legújabbat azzal biztos megy. Vagy alternativaként ott a K-lite.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Jobban jársz ha nem teszel fel semmi codekpack-ot. (Az uninstall sem biztos hogy tökéletesen leszedi õket)
aha, jo lett köszi köszi <#hawaii>#hawaii>
marmint ugy, hogy igy felig-felig? tehat ilyen szellemkepesen?
fogod a ket videot. egyiket a video1 savra huzod, masikat a video2-re. utani a video2 savon levo videonak lehuzod az opacityjet 50%-ra.
fogod a ket videot. egyiket a video1 savra huzod, masikat a video2-re. utani a video2 savon levo videonak lehuzod az opacityjet 50%-ra.
nem! egymásramásol egy fájlban hogy egyszerre látszik a 2 video
ugyerted, hogy a ket video egymas mellett/felett jatszodik?
fogod a videokat majd ataliitod a meretuket, es elhelyezed oket ugy ahogy akarod.
fogod a videokat majd ataliitod a meretuket, es elhelyezed oket ugy ahogy akarod.
lenne egy kérdésem: meg lehet csinánli hogy 2 videofájlt egymásra másol, egy fájlba, hogy egyszerre látszik mindkettõ? a movie makerrel csak áttünést lehet csinálni
kösz a tanácsot! egyébként Ace mega codecs pack-em van.
és még annyi, hogy leszedem a codec pack-et felrakom a premiere-t, és utána installáljam vissza a codec-pack-et vagy használjak mást? ha utóbbi, akkor mit javasoltok?
kösz!
és még annyi, hogy leszedem a codec pack-et felrakom a premiere-t, és utána installáljam vissza a codec-pack-et vagy használjak mást? ha utóbbi, akkor mit javasoltok?
kösz!
codec pack van fent a gépen? próbáld leszedni és úgy fel az 1.5-öt
sziasztok!
Lenne egy kis gondom a Premiere-rel.. Az van, hogy feltelepítettem a pro1.5-t, és nem indul el. A betöltésnél megáll és nem csinál semmit, és nem tudom mi baja lehet. Próbálkoztam a 2.0-val is, de azt nem tudom fölrakni a procim miatt... tudnátok nekem ebben segíteni?
Elõre is kösz!
Lenne egy kis gondom a Premiere-rel.. Az van, hogy feltelepítettem a pro1.5-t, és nem indul el. A betöltésnél megáll és nem csinál semmit, és nem tudom mi baja lehet. Próbálkoztam a 2.0-val is, de azt nem tudom fölrakni a procim miatt... tudnátok nekem ebben segíteni?
Elõre is kösz!
jobb egér a videón, speed/durationnál a reverse ablakot pipáld ki és kiugrik a vízbõl
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétõl az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
pl.: stégrõl vízbe ugrást vízbõl stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a programban meg lehet-e azt oldani, hogy egy videót a végétõl az elejéig játszok le és MENTEK IS EL!???
pl.: stégrõl vízbe ugrást vízbõl stégre ugrássá szeretném átszerkeszteni!
hogy tudnám ezt megcsinálni? vagy valami más progival? légyszi pontosan próbáljátok meg leírni!
Ha jól emlékszem a c gomb, de oldalt a 2 függõleges hangsáv alatt még vannak gombok, ott a razor (asszem).
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e gyors összekötõgomb? (lehet ezt már kérdeztem korábban)
A másik problémám már régi, mikor betöltök egy videót, akkor annak nincs hangja, miért? Eddig megoldottam úgy, hogy VirtualDub-an elmentettem a hangot külön wavban, aztán azt is betöltöttem a progiban, de tudni szeretném, hogy ez csak Nálam van így?
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy van-e gyors összekötõgomb? (lehet ezt már kérdeztem korábban)
A másik problémám már régi, mikor betöltök egy videót, akkor annak nincs hangja, miért? Eddig megoldottam úgy, hogy VirtualDub-an elmentettem a hangot külön wavban, aztán azt is betöltöttem a progiban, de tudni szeretném, hogy ez csak Nálam van így?
Sziasztok,
az lenne a kérdésem hogy a premierben is van gyors vágás gomb,mint a vegasban az "s"?Mert kerestem de nem találtami.
Köszi
az lenne a kérdésem hogy a premierben is van gyors vágás gomb,mint a vegasban az "s"?Mert kerestem de nem találtami.
Köszi
Igazán tudtommal ilyen program nem igen létezik. Filterek használatával lehet kísérletezni. Vannak hasonlóak a Boris féle pluginokba vagy a Sapphire-be is. (Cartoonize) Persze ne egy Walt Disney által megszokott eredményt várj tõle.
Ez nem igazán funkció. Illeszteni kell (megkeresve egy fix közös pontot)a sávokat egymáshoz.(Pro 1.5) Pld.: a hang hullámformája is jó támpont. Nem ördöngösség. A probléma inkább ott szokot lenni, ha a kamerák nem folyamatosan vettek...vagy a kollegáknak néha-néha beleakadt a kezük a pause gomba...no ilyenkor hosszadalmasabb a dolog.
Sziasztok
Ki tud olyan programot, amivel normál filmet rajzfilmmé tudok alakítani?
Ki tud olyan programot, amivel normál filmet rajzfilmmé tudok alakítani?
Valaki csinált már többkamerás vágást? Azt a funkciót, hogyan tudom bekapcsolni? Elõre is köszi!