Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erõsen kezdek hajlani a Mac felé, hihetetlen hogy egy 200 ezres gép csak Passziánszt tud stabilan futtatni. Esetleg valaki tud arról, hogy a mac-es Final Cut Studio ismeri-e a prproj formátumot?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a bal oldali snittet felrakod a 2-es sávra (feltételezem egymás mellett van) és a jobb oldali snitt bal szélét megfogod és húzod balramíg el nem éered a 2-es sávon lévõ snitt bal szélét (remélem villi a fogalmazás...)
másik lehetõség: file/new/sequence, átmásolod oda az elvágott snitteket, kirendereled dv-aviba és egybe van (ez kicsit tovább tart...)
eredmény mind2nél uaz.
Hogyan lehet egyesíteni 2 clipet a timeline-on? (premiere pro 2)
pl ha szétvágtam Razor Tools -al és egyesíteni szeretném
??

Térképes útvonalanimációt szeretnék csinálni Premiere Pro 2-ben. pl. animált piros vonal halad(nõ).
Hogyan kell ezt elkészíteni?
Valaki tud nekem abban segíteni, ha a videót kamerával, a hangot ami több csatorna is egyszerre pedig egy erre alkalmas keverõvel veszem fel, akkor hogyan tudom a legegyszerûbben összeszinkronizálni premieren belül?
(A felvételeket utólag rakom fel a gépre.)
Köszi!
Viszont ahogy a mondás tartja, az sem h.lye, aki hallgat. :)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"You are not allowed to continue because your account does not have the proper privileges. Please log in using an account with administrator privileges and try again." és nem indul el.. másik gépen amin prócáltam, ott szintén kiírta egyszer, de utána elindult..szal mi lehet a baja ? mindkét gépen rendszergazdaként voltam bejelentkezve az xp-be, szal elvileg azzal nem lehetne nyüge..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Padu
kipróbáltad már?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Egyébként meg a beállíásokban ott van(General->still image duration)
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Jobb klikk a snitten > Speed/Duration > Reverse bepipál..+sebességet is állíthatod.
Egy egészen egyszerû kérdésem lenne, de nem találtam megoldást. Hogy lehet megoldani, hogy egy klipet visszafelé játszon le?
Egy ilyen "videón visszapörgetés" effekthez kellene.
Elõre is köszi!
Akkor máskép teszem fel a kérdést. Még 1 giga sima DDR, vagy 1 giga DDR2?
Fejleszteném egy nagyon picit a gépet memóriában, hogy jobban bírja a Premieret. Most egy giga sime DDR-em van. Vegyek még 512-t bele, vagy inkább gyûjtögessek 1 giga DDR2-re? Vagy sok különbség nem lesz?