Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok. Szeretnèm letolteni az adobe premiere elements v3-at, de sehol nem talàlok free down-t. Lètezik egyàltalàn? Mennyire megbizhato az emule-rol valò letoltèse ennek a programmnak? Elore is koszi a segitsèget.
Pompano Beach/Fl/USA
Az alábbi effekt beállításai nagyon szegényesek. Meglehet adni hogy melyik sarokból lapozzon, a kezdõ és vég állapot tetszõlegesen beállítható és az egész effekt visszafelé is lejátszható. Ennyi!
Tehát a effekt renderelésének minõségét itt nem lehet beállítani. Mert bár lehet hogy a kérdésembõl nem derült ki egyértelmûen, engem a render minõsége zavar. Olyan mint valami durva(draft) elõnézeti render. Viszont a jelenetet fájlba renderelve is ugyan olyan marad a minõség.
Tehát te mit állítanál be(konkrétan) a Premiere Pro 2-ben a lapozó effekt minõségének javítására?
Tehát a effekt renderelésének minõségét itt nem lehet beállítani. Mert bár lehet hogy a kérdésembõl nem derült ki egyértelmûen, engem a render minõsége zavar. Olyan mint valami durva(draft) elõnézeti render. Viszont a jelenetet fájlba renderelve is ugyan olyan marad a minõség.
Tehát te mit állítanál be(konkrétan) a Premiere Pro 2-ben a lapozó effekt minõségének javítására?
Minden effektet még módítani lehet/kell, nem csak annyi hogy ráhúzod a snittre és kész. Ez a bal oldali videószerkesztési résznél az Effects fülön lehet pluszba konfigurálni..több effektet aprólékosan összahangolni stb. Ezért lehet a premierevel egyedi filmeket csinálni míg a másikkal nem annyira, csak érteni kell hozzá.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
<#lama>#lama><#help>#help>
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy valaki próbálta-e már a Premiere 2.0-át felrakni Vista 32 vagy 64bit-re? Kinek melyik sikerült? Vagy egyáltalán sikerült-e?
Köszönöm!
Arra lennék kiváncsi, hogy valaki próbálta-e már a Premiere 2.0-át felrakni Vista 32 vagy 64bit-re? Kinek melyik sikerült? Vagy egyáltalán sikerült-e?
Köszönöm!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A Premiere Pro 2 Video Transitions->Page Peel->Page Peel effektjét szeretném használni, de szerintem nem úgy mûködik ahogy kéne.
Valahogy így néz ki, csak nagyban látszik az animált lap gagyi minõsége is(fûrészfogas lapszél, egyenletlen színátmenet stb).
Ugyan ez a lapváltó effekt így néz ki a Vegasban, Ediusban, vagy szinte bármelyik videoszerkesztõprogramban:
Élsimított, egyenletes fényhatású(mitha tényleg egy lapozás lenne), beállítástól függõen áttetszõ stb.
Mi róla a véleményetek? Valamit nem állítottam be, vagy a Pro 2 csak ennyire képes?
Lenne egy kérdésem.
A Premiere Pro 2 Video Transitions->Page Peel->Page Peel effektjét szeretném használni, de szerintem nem úgy mûködik ahogy kéne.
Valahogy így néz ki, csak nagyban látszik az animált lap gagyi minõsége is(fûrészfogas lapszél, egyenletlen színátmenet stb).
Ugyan ez a lapváltó effekt így néz ki a Vegasban, Ediusban, vagy szinte bármelyik videoszerkesztõprogramban:
Élsimított, egyenletes fényhatású(mitha tényleg egy lapozás lenne), beállítástól függõen áttetszõ stb.
Mi róla a véleményetek? Valamit nem állítottam be, vagy a Pro 2 csak ennyire képes?
a virtualdub be sem olvassa sajnos 😞
Valakinek esetleg más tipp?
arra is gondoltam hogy kitömörítem DV-avi-ba és akkor talán lesz hang.
Ehhez a megoldáshoz milyen progit ajánlotok?
Valakinek esetleg más tipp?
arra is gondoltam hogy kitömörítem DV-avi-ba és akkor talán lesz hang.
Ehhez a megoldáshoz milyen progit ajánlotok?
Szerintem VirtualDubModdal mentsd le a 2 hangsávot, és azokat importáld be a premierbe
Helló!
Az lenne a gondom hogy premiere pro 2.0-ban beimportálok egy avi-t ami 2 hangsávos (az egyik magyar a másik angol hang). A Premiere beolvassa de lejátszani csak enter-el történõ kirenderelés után tudja.
ja és a 2 hangsáv az nincs (meg sem jelenik a timeline-on) hogy tudnám ezt orvosolni? esetleg valami plugin?
régebbi premiere-em nincs, ezt is melóhelyen használom.
Elõre is kösz a választ.
Az lenne a gondom hogy premiere pro 2.0-ban beimportálok egy avi-t ami 2 hangsávos (az egyik magyar a másik angol hang). A Premiere beolvassa de lejátszani csak enter-el történõ kirenderelés után tudja.
ja és a 2 hangsáv az nincs (meg sem jelenik a timeline-on) hogy tudnám ezt orvosolni? esetleg valami plugin?
régebbi premiere-em nincs, ezt is melóhelyen használom.
Elõre is kösz a választ.
Nincs mit.
Nem raktam fel külön semmit, használom azt, ami a melóhelyen van.
A DV videót szerintem alapjáraton támogatja a Premiere.
Magyar leírás sajna nincs, énis magamtól tanultam meg a progi kezelését.
Elküldtem mail-ben az elérhetõségeimet, nyugodtan keress meg. 😉
Nem raktam fel külön semmit, használom azt, ami a melóhelyen van.
A DV videót szerintem alapjáraton támogatja a Premiere.
Magyar leírás sajna nincs, énis magamtól tanultam meg a progi kezelését.
Elküldtem mail-ben az elérhetõségeimet, nyugodtan keress meg. 😉
Köszönöm neked !
Így már mûködik. Te raktál fel hozzá külön valamit amivel pl. DV videó készítsen vagy az "alapot" használod ?
Valami magyar leírásod nincs véletlenül ?
Ha lenne még kérdésem mail-ben megkereshetlek ? Az enyém [email protected]
Így már mûködik. Te raktál fel hozzá külön valamit amivel pl. DV videó készítsen vagy az "alapot" használod ?
Valami magyar leírásod nincs véletlenül ?
Ha lenne még kérdésem mail-ben megkereshetlek ? Az enyém [email protected]
Le kell a progival számoltatni az effekteket, áttûnéseket és minden olyan dolgot amit a timeline felsõ részén piros csíkkal mutat. (Ha már egyszer kiszámolta a, akkor zöld lesz a csík.)
Gondolom Space-el indítod el a lejátszászt. Helyette indítsd az Enter-el.
Ekkor elkezdi "leszámolni" a frame-eket, és ha végzett utána már elviekben simán le kellene neki játszani. (Tehát akkor már a Space-es indítás is elég).
Gondolom Space-el indítod el a lejátszászt. Helyette indítsd az Enter-el.
Ekkor elkezdi "leszámolni" a frame-eket, és ha végzett utána már elviekben simán le kellene neki játszani. (Tehát akkor már a Space-es indítás is elég).
Hello sznus!
Te tudnál erre válaszolni? :
hogyan lehet a képek között az effekteket, áttûnéseket megjeleníteni? Amikor a prog. az áttûnéshez ér, a lejátszó ablak bal felsõ sarkában csak egy x jelzi a "jelenlétét". "
Te tudnál erre válaszolni? :
hogyan lehet a képek között az effekteket, áttûnéseket megjeleníteni? Amikor a prog. az áttûnéshez ér, a lejátszó ablak bal felsõ sarkában csak egy x jelzi a "jelenlétét". "
Itt a screenshot a "hibáról":
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/screen1187172782.jpg
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/screen1187172782.jpg
Üdv!
Premiere 6.0-vál dolgozok, és random mód néha "elromlik" a project fájl.
Vagyis a klippek neve "0"-ra és "-1" re változik és emiatt természetesen a Timeline-on lévõ vágott anyag se jó már.
A fájlokra se kérdez rá, hogy hol találhatók, mert át sem lettek helyezve, tehát elvileg azokat látnia kellene a proginak.
Matrox kütyüt használunk. Ez kavarhat be v. a Premiere-el van gond? Kellene valamit patch, mert ez így nagyon nem jó.
Idõre dolgozunk és kellene az anyag.
Ja és nem egyszeri hiba... legalábbis nálunk.
Premiere 6.0-vál dolgozok, és random mód néha "elromlik" a project fájl.
Vagyis a klippek neve "0"-ra és "-1" re változik és emiatt természetesen a Timeline-on lévõ vágott anyag se jó már.
A fájlokra se kérdez rá, hogy hol találhatók, mert át sem lettek helyezve, tehát elvileg azokat látnia kellene a proginak.
Matrox kütyüt használunk. Ez kavarhat be v. a Premiere-el van gond? Kellene valamit patch, mert ez így nagyon nem jó.
Idõre dolgozunk és kellene az anyag.
Ja és nem egyszeri hiba... legalábbis nálunk.
Jóestét!!
Premiere Elements 3-al lenne egy olyan problémám, hogy amikor rányomok arra, hogy exportáljon dvd-t, akkor úgy ahogy van, lefagy. De teljesen, még a feladatkezelõbõl se lehet kilõni, csak restart segít. Semmi hibaüzenet, csak fagyi.
A gépem:
Core2Duo 6420 (2,13ghz)
2giga 667es crossair ram
Nvidia GeForce 8500 GT videókari
Premiere Elements 3-al lenne egy olyan problémám, hogy amikor rányomok arra, hogy exportáljon dvd-t, akkor úgy ahogy van, lefagy. De teljesen, még a feladatkezelõbõl se lehet kilõni, csak restart segít. Semmi hibaüzenet, csak fagyi.
A gépem:
Core2Duo 6420 (2,13ghz)
2giga 667es crossair ram
Nvidia GeForce 8500 GT videókari
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Sikerült egy 2.0-t beszerezni. Akkor ebben a verzióban hogyan lehet, egyáltalán az effekteket, áttûnéseket megnézni (a másikban rákattoltam és mutatta)? És hogy lehet betenni a képek közé?
azért egy "aprócska" van, a 6.5-ben ha jóltom, külön sáv van az effektekre, az 1.5, 2.0-ban pedig már nincs külön sáv
És a 2.0-ban hogyan kell? Valószínûleg nincs nagy külömbség.
Hát mostmár a legtöbb ember 2.0-t használ, pedig a 6.5 egy jó kiadás volt
"Premiere 6.5-ben hohyan lehet a képek között az effekteket, áttûnéseket megjeleníteni? Amikor a prog. az áttûnéshez ér, a lejátszó ablak bal felsõ sarkában csak egy x jelzi a "jelenlétét". "
Erre senki nem tud mondani valami okosságot?
Erre senki nem tud mondani valami okosságot?
be kell állítani milyen bitrátával írja a lemezre a videót
bitráta=tömörítés, minnél nagyobb a szám, (8000) annál jobb lesz a lemezen lévõ film minõsége. 1h 7min fér rá 8000-es bitr.-val
bitráta=tömörítés, minnél nagyobb a szám, (8000) annál jobb lesz a lemezen lévõ film minõsége. 1h 7min fér rá 8000-es bitr.-val
A hibaüzenet: "The content will not fit on the target media using the selected data rate. Please adjust the settings."
helyesbítek: nem date rate-re, hanem data rate-re panaszkodik!
Sziasztok!
Aobe Premiere Cs3
Elkészítettem egy videoanyagot, kiakarom írni dvd-re, de mikor le "OK"-zom a dvd beállításokat valami date rate féleségre panaszkodik. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Mit lehet ez ellen tenni?
Aobe Premiere Cs3
Elkészítettem egy videoanyagot, kiakarom írni dvd-re, de mikor le "OK"-zom a dvd beállításokat valami date rate féleségre panaszkodik. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Mit lehet ez ellen tenni?
Sziasztok !
Premiere 6.5-ben hohyan lehet a képek között az effekteket, áttûnéseket megjeleníteni? Amikor a prog. az áttûnéshez ér, a lejátszó ablak bal felsõ sarkában csak egy x jelzi a "jelenlétét".
Premiere 6.5-ben hohyan lehet a képek között az effekteket, áttûnéseket megjeleníteni? Amikor a prog. az áttûnéshez ér, a lejátszó ablak bal felsõ sarkában csak egy x jelzi a "jelenlétét".
A telefon nem arra van hogy videózzon az ember vele...egyébként sehogy nem lehet javítani nagyon, mert ha elmosod akkor meg azért lesz szar és nem fog semmi látszani 😄
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
HI, gyors kérdés:
Premiere-be ugye lehet olyat csinálni, hogyha felveszek kamerával egy olyan jelenetet, ahol ZÖLD lepedö van hátul, akkor a ZÖLD hátteret lehet maszkolni egy másik videoval?
Premiere-be ugye lehet olyat csinálni, hogyha felveszek kamerával egy olyan jelenetet, ahol ZÖLD lepedö van hátul, akkor a ZÖLD hátteret lehet maszkolni egy másik videoval?
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy egy telefonnal készült videót is beszertnék tenni egy készülõ DVD-be. A telefonos felbontása viszont nem az igazi. Hogy lehetne valahogy esteleg elmosni pixeleket, vagy "javítani" a kép minõségén? Esetleg másik programot is ajálnhattok!
Elõre is köszi!
Egy olyan problémám van hogy egy telefonnal készült videót is beszertnék tenni egy készülõ DVD-be. A telefonos felbontása viszont nem az igazi. Hogy lehetne valahogy esteleg elmosni pixeleket, vagy "javítani" a kép minõségén? Esetleg másik programot is ajálnhattok!
Elõre is köszi!
Egy viszonylag egyszerû kérdésem lenne. A Premiereben lehet esõ csepp efekteket létrehozni valahogy? Nem olyanra gondolok, hogy mintha esne az esõ a videó alatt, hanem olyanra mintha a képernyõre esnének rá pont szembõl. KÖSZI ELÕRE IS.
Sziasztok
van egy gondom
azert mert hamarabb megy a nem igenyes DV anyagokat egy LG asztali rekorederen egybol kiiron DVD re
Ezzel meg semmi gond nem is lenne csak a kiiras utan akadozik rendesbol!!!
van egy ismerosom amelyik athajtsa egy programon valamilyen savok jellenek meg es gyonyoruen mukszik
az lenne a kerdesem hogy nincs valami otletetek hogy melyik lenne ez az program mert az illeto nem akarja elarulni !!
ha nem is konkretan a program nevet irnatok meg akko r sem lenne baj csak tudjam legalabb hogy kb mi utan kutassak!!!!!
koszi szepen elore is !!
van egy gondom
azert mert hamarabb megy a nem igenyes DV anyagokat egy LG asztali rekorederen egybol kiiron DVD re
Ezzel meg semmi gond nem is lenne csak a kiiras utan akadozik rendesbol!!!
van egy ismerosom amelyik athajtsa egy programon valamilyen savok jellenek meg es gyonyoruen mukszik
az lenne a kerdesem hogy nincs valami otletetek hogy melyik lenne ez az program mert az illeto nem akarja elarulni !!
ha nem is konkretan a program nevet irnatok meg akko r sem lenne baj csak tudjam legalabb hogy kb mi utan kutassak!!!!!
koszi szepen elore is !!
minden megoldva bye
nem nekem van, jó is lenne. végólis egy HD Plazma tv hez van kötve egy azstali profi dvd lejátszó és kaptam pár dvd-t hogy vagdaljam össze, effektezzem be stb... a forrás videókat nem kamerával vettem fel hanem dvd ripp. és amikor legjobb minõségbe kiírtam akkor szaggatott a HD Plazmán, de számítógépen meg simán ment. Én arra gondolok hogy nem bírja el az 1 mega/sec tömörítést ha pl 500kb/sec el csinálom akkor is szaggatna szerintetek? Rögtön DVD-be konvertáltam ki a képarány 1:1 de ezt a Plazma autómatikusan berakta amilyenre kell és jó volt, csakhát szaggatott minden. mi lehet az oka?
#2405 ...!
"(van hdv lejátszód?)"
ha nincs, felesleges HD-zni, mert nincs mivel lejátszani
ha van és hd-ben vettétek fel, akkor hd projektet kell nyitni
ha dv felvétel, akkor pedig hiába nyitol hd-t projektet, kicsi lesz a kép...
#2405 ...!
"(van hdv lejátszód?)"
ha nincs, felesleges HD-zni, mert nincs mivel lejátszani
ha van és hd-ben vettétek fel, akkor hd projektet kell nyitni
ha dv felvétel, akkor pedig hiába nyitol hd-t projektet, kicsi lesz a kép...
#2405 ...!
hy
ha HD Plazmara készül egy videó akkor az elején hd projectet kezdjek vagy jó a sima PAL Standard?? vagy ha már megcsináltam Simában és kimentem aviba és beillesztem egy HD projectbe az avit és ugy mentem az segíthet? mert amit kikonvertáltam dvd-t az Plazmán szaggatott miért?
ha HD Plazmara készül egy videó akkor az elején hd projectet kezdjek vagy jó a sima PAL Standard?? vagy ha már megcsináltam Simában és kimentem aviba és beillesztem egy HD projectbe az avit és ugy mentem az segíthet? mert amit kikonvertáltam dvd-t az Plazmán szaggatott miért?
nem tudok segíteni ebben a témában, én a premit használom csak és a dv-avi-s exportot ami 1 óra ~13Gb.
biztos jár majd erre valaki aki tanácsot tud adni az xvid-es tömörrel kapcsolatban
biztos jár majd erre valaki aki tanácsot tud adni az xvid-es tömörrel kapcsolatban
Na akkor!
Egy szimpla kérdés: nekem csak ennyi kellene, hogy a megvágott videómat ki tudjam menteni aviba, hogy normális mérete legyen. Tömörítetlen hanggal egy 5 perces videó 500 mega, ami tarthatatlan. Csak annyi fontos, hogy a kép xvid legyen, a hang nekem mindegy, hogy mivel lesz tömörítve, csak le tudjam már menteni egy istenverte aviba!
Milyen programmal, hogyan, és milyen audió kodekkel tudom ezt megtenni? Kérlek segítsetek!
Egy szimpla kérdés: nekem csak ennyi kellene, hogy a megvágott videómat ki tudjam menteni aviba, hogy normális mérete legyen. Tömörítetlen hanggal egy 5 perces videó 500 mega, ami tarthatatlan. Csak annyi fontos, hogy a kép xvid legyen, a hang nekem mindegy, hogy mivel lesz tömörítve, csak le tudjam már menteni egy istenverte aviba!
Milyen programmal, hogyan, és milyen audió kodekkel tudom ezt megtenni? Kérlek segítsetek!
igazad van, az egyik leghíresebb progi...
DE! nem arra találták ki, h mindenfajta tömörített dolgot lehessen kaszabolni vele, profik használják, profi utómunkára........
az mp3 pedig nem profi hang, tuti meg tudták volna oldani az mp3-at is, de lásd elõzõ sort.
DE! nem arra találták ki, h mindenfajta tömörített dolgot lehessen kaszabolni vele, profik használják, profi utómunkára........
az mp3 pedig nem profi hang, tuti meg tudták volna oldani az mp3-at is, de lásd elõzõ sort.
Egy ilyen híres programban nincsen? Akkor miért ez az egyik leghíresebb vágó program windowsba? Elmennek a faszba... 2007 van, egy ilyen egyszerû dolgot nem megoldani...
Akkor mit javasoltok? Mivel tudom megvágni az anyagomat és xvid/mp3 kódolással lementeni aviba?
Akkor mit javasoltok? Mivel tudom megvágni az anyagomat és xvid/mp3 kódolással lementeni aviba?
írd ki tömörítetlen formába, majd konvertáló progival pillanatok alatt át lehet pakolni mp3-ba, ha nincs konvertáló, kiírod pl neroval zeni cd-ként újraírható lemezre, majd win.m.player-el bemásolod mp3-ként...
nincs mp3 tömörítés
Sziasztok!
Egy nagy segítség kellene! Egy szimpla mûveletet szeretnék végrehajtani, de egyszerûen lehetetlen!
Bedigiztem a videómat, megvágtam Adobe Premier Pro 7.0-ban, erre ki akarom menteni aviba, de a kompressziónál nem ismeri fel az mp3 kodekeket.
Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek! Nem igaz, hogy egy ilyen híres program nem tud elvégezni egy ilyen egyszerû kimentési mûveletet!
Egy nagy segítség kellene! Egy szimpla mûveletet szeretnék végrehajtani, de egyszerûen lehetetlen!
Bedigiztem a videómat, megvágtam Adobe Premier Pro 7.0-ban, erre ki akarom menteni aviba, de a kompressziónál nem ismeri fel az mp3 kodekeket.
Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek! Nem igaz, hogy egy ilyen híres program nem tud elvégezni egy ilyen egyszerû kimentési mûveletet!
Hy!
A deinterlace-re gondolsz? Az avinál is van...Export Movie Settings-nél
a Keyframe and Rendering fülön ott van, hogy deinterlace footage.
A deinterlace-re gondolsz? Az avinál is van...Export Movie Settings-nél
a Keyframe and Rendering fülön ott van, hogy deinterlace footage.
hello all
lenne egy pár kérdésem újra ha nem gond.
ha kész van egy project és azt akarom hol küldö HD Plazmán akarom lejátszani akkor milyen formátumra mentsem ki?
ha kimentem avi-ba akkor csíkos lesz, a többi formátumnál be lehet tenni egy olyat az encoderben hogy kiélesíti a képet és nem lesznek benne a csíkok. de avinál miért vannak bent? a csíkokat legjobban a szöveges résznél nehet látni. ha belépek az adobe media encoderbe ott aho van a sourve fül meg a video out fül na ott egy kicsit lejjeb van ez hogy ha berakod oda a pipát akkor élesíti a képet. hogy lehet ezt elérni avinál hogy a kép ne legyen csíkos vagy is a szöveges részek ne legyenek csíkosak?
lenne egy pár kérdésem újra ha nem gond.
ha kész van egy project és azt akarom hol küldö HD Plazmán akarom lejátszani akkor milyen formátumra mentsem ki?
ha kimentem avi-ba akkor csíkos lesz, a többi formátumnál be lehet tenni egy olyat az encoderben hogy kiélesíti a képet és nem lesznek benne a csíkok. de avinál miért vannak bent? a csíkokat legjobban a szöveges résznél nehet látni. ha belépek az adobe media encoderbe ott aho van a sourve fül meg a video out fül na ott egy kicsit lejjeb van ez hogy ha berakod oda a pipát akkor élesíti a képet. hogy lehet ezt elérni avinál hogy a kép ne legyen csíkos vagy is a szöveges részek ne legyenek csíkosak?
kösy a segítséget, most elméletileg mindenvilágos.
nem nekem van HD Plazmám sajna 😞
nem nekem van HD Plazmám sajna 😞
1: a végtelen lejátszást nemtom, encoreval írom dvd-re, ott tudom hogy kell megoldani
2: ha dv felvétel akkor dv-be tudod csak renderelni, ha hdv, akkor eleve hd projetben kell szerkeszteni (van hdv lejátszód?)
3: nekem nem csúszott el soha, és nem is állítok semmit (felinstal progit, szerkesztem, tömörítem, nincs más beállítás)
elmosódás adódhat a dv és hd közötti felbontáskülönbség miatt.
4: lásd 1.
2: ha dv felvétel akkor dv-be tudod csak renderelni, ha hdv, akkor eleve hd projetben kell szerkeszteni (van hdv lejátszód?)
3: nekem nem csúszott el soha, és nem is állítok semmit (felinstal progit, szerkesztem, tömörítem, nincs más beállítás)
elmosódás adódhat a dv és hd közötti felbontáskülönbség miatt.
4: lásd 1.
hello mindenki
lenne pár kérdésem a premiere-val kapcs.
- hol tudom beállítani hogy a kimentett videómat egyfolytába lejátsza a lejátszó tehát ha a végére ér a film akkor kezdje az elejétõl.
- ha HD Plazma tv-re készül egy adott videó akkor milyen beáálításokkal mentsem ki a projectemet?
- valahol hallottam hogy mielött kimentem a videót be kell állítani valahol valamit hogy tv-n ne csússzon el a kép ezt hol lehet? mert számítógépen jó lesz de tv-n elmosódik
- ha dvd-be konvertálom ki a filmet akkor a beállításoknál van olyan hogy loop playback ez az hogy végteleníti a felvételt tehát ha véget ér akkor kezdõdik elõlrõl?
köszön szépen elõre is a segítségeket
bye bye
lenne pár kérdésem a premiere-val kapcs.
- hol tudom beállítani hogy a kimentett videómat egyfolytába lejátsza a lejátszó tehát ha a végére ér a film akkor kezdje az elejétõl.
- ha HD Plazma tv-re készül egy adott videó akkor milyen beáálításokkal mentsem ki a projectemet?
- valahol hallottam hogy mielött kimentem a videót be kell állítani valahol valamit hogy tv-n ne csússzon el a kép ezt hol lehet? mert számítógépen jó lesz de tv-n elmosódik
- ha dvd-be konvertálom ki a filmet akkor a beállításoknál van olyan hogy loop playback ez az hogy végteleníti a felvételt tehát ha véget ér akkor kezdõdik elõlrõl?
köszön szépen elõre is a segítségeket
bye bye
Esetleg próbáld megnyitni after effectsbe, de az se biztos hogy mûködik<#conf>#conf>