Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt énsem tom hogy alkotta meg, mivel a pinn. nem csinál már plug-ot a premihez

De én már láttam 1.5-ös Premiernél egy videóban ilyet, csak azt nem tudom, hogy csinálta.

6 vagy 6.5-ig mûködik, utánna már nem, ne is próbálkozz vele

Sziasztok!

Valaki kísérletezett-e már azzal, hogy a Pinnacle effektjeit és áttûnéseit áttegye a Premierbe?

Ha valakinek sikerült, az légyszi írja már le, hogy mit és hova másolt!

A segítséget elõre is köszönöm!

nm

üdv! na meg van a probléma! szoval én tömörített avi val próbálkoztam,de most kipróbáltam tömörítettlennel,és így mûködik.egyébként igen, így néz ki a projectem.egyenlõre enyi, kösz a segítséget!
Ilyen a projekted?
dv avi-tömörítettlen avi file, 1 óra ~13Gb. A Dv avit lehet szerkeszteni... Exportok oké.

üdv! a hang kicserélésével rendben vagyok, a monitor ablakban elindul a video. mikor lent a sávban is bent van az új zene,aztán elindítom jobbfent a play-t(sequence)akkor csak az új zene szólal meg, nem megy a videó.Ezt egyszerûen nem értem.avi-val,és mp3-al dolgozok.a videóm,csak a sequence-nél nem indul el,és persze exportálva sem. appropó. Exportálásnál ezeket tudom választani: movie... frame... audio... export tape, adobe media encoder , export to dvd. csak ezeket találom. mit jelent az hogy dv avi (pl 11.avi)?szoval itt valami egyszerú bibi lehet, de nem tudom miért nem tudom úgy elmenteni hogy mindenem legyen<#duma>
Üdv! köszönöm, mindjárt nekilátok.
kezdjük elõrõl...
1: file/import, beimportálod a dv avit (videó), project ablakban megtalálod a beimportált fájlt. "megfogod" lerakod a timeline ablakban az 1-es videó sávra. monitor balakban a monitor alatt van a play gomb (vagy spece-val indul-áll meg), elindítod lennie kellene képnek és hangnak (lejátsza a videót).
2: 1-es videó sáv bal szélén (video 1 felíratnál) szem ikon mellett üres kocka, arra kattanj rá, rögzíti a sávot és tudod törölni a videó hangját. másik lehetõség a videó hangja eltüntetéséhez, ha az 1-es audió sáv bal szélén lévó hangszóró ikont eltünteted (katt rá).
3: elõzõ importhoz hasonlóan beimportálod a a másik hangot (zene).
berakod a 2-es hangsávra
4: "de az exportnál mit kell kiválasztani?" mit szeretnél? dvd, avi. egyéb tömörítések?
premier a dv avis exportot szereti...
"mi az a sequence?" adott projektet az adott sequencen tudod szerkeszteni. a projekthez tartozó timeline sáv. több projektet tudol elmenteni egy file név alatt. pl: próba.prproj a neve a mentésnek, de ebben a projektben lehet 6 sequence is, ami gyakorlatilag 6 projektnek felel meg -egy név alatt szerepel-. további elõny még, hogy ilyenkor egyik sequencbõl a másikba könnyebb másolgatni mintha külön projekt mentések lennének.

üdv! köszönöm,ez megvan. de az exportnál mit kell kiválasztani? audio,frame .... egyébként még mindig nincs videó.mi az a sequence?ha azt elindítom akkor is csak a zene megy, hiába van a videó sávban videó!
1: van egy lakat, arra kattanj rá a vide sávon, utánna töröld ki a hangot és rakd alá a zenét, majd export
2:videó hangját kikapcsolod, szem ikon, majd a 2-es sávra berakod a zenét, export...

üdv! rosszul fogalmaztam. tehát betöltök egy videót, kitörlöm az audiót, egy másik zenét rakok alá, de mikor exoportálom, nem megy a videó,csak a hang. üres fekete képernyõ van.de maga az adobe szerkesztõben sem tudom megnézni,ott is csak a hang megy. egyébként mikor megnyitom a videót akkor a kisablakba balfent,megy. (kezdõ vagyok) remélem így jobban elmondtam. a projectel minden rendben van.üdv!kösz
Huuu...ez elég érdekes.Ha a projektet elmented, és utána betöltöd, annak hajszál pontosan úgy kell kinéznie, mint amikor elmentetted.

üdv! kérdeznék valakit! tehát: videót akarok csinálni zenét is tettem a videó alá. Az adobe pro, a virtual dub..ezeket próbálgatom. amin most fennt akadtam ,az az hogy nem tudom hogy kell úgy elmentenem a projectet, hogy mikor visszanézem,akkor legyen videó, és zene is. mert most csak a zene szól mindig. nem értem. pedig külön a (avi) videót meg tudom nézni. de mikor az új háttérzemével indítom el,akkor nincs videó
Ne írasd rögtön a lemezre, hanem elõször csak egy folderbe...aztán azt írd ki a DVD-re.Ezzel megspórolsz egy konvertálást.
Más...a #2481-es hozzászólás megoldására én is kíváncsi lennék, mert nekem is lett volna már szükségem rá, de csak úgy tudtam megoldani, hogy feldaraboltam a snittet framekre, és kidobáltam belõle minden 2-at.De ez úgye pöcsölõs.

ok,köszi
csak sajnos a premiere pro valamiért nem tud nálam dvdre írni,egy üres lemezre is azt írja hogy tele van,de bnam baj,kimentettem aviba,és egy programmal a 9 gigás avit összenyomta 2.6 gigára dvdre és a minõség sem romlott,tökéletes lett
export to dvd (ha jóltom).
A premi képes dvdt írni..., ha nem jó, akkor encore dvd.

HELLÓ
segítsetek légyszíves.csináltam egy filemet a premierrel,9 giga aviban,ezt szeretném tömöríteni,vagy kiírni dvdre akár dvd formátumban is.ehhez keresek egy programot,de most ne a virtual dubot ajánljátok,mert annyi rajta a beállírási lehetõség hogy nem értek hozz.próbáltam a convertxtodvd-vel,megcsinálta,méreetben is jó lett,de hosszúkásak rajta az emberek és a minõsége is lehetne jobb.
vagy írja le valakai aki ért hozzá,hogy hogyan kell
segítsetek pls
Üdv! Két kérdésem lenne:

- létezik olyan transition, ami az "elpixelesedés és elhomályosodás" effektet valósítja meg? Remélem érthetõ, nem tudom jobban elmagyarázni........mi a neve?

- hogy tudok olyan feliratot készíteni, ahol egymás után jönnek ki a betûk, mintha valaki éppen gépelné be a szöveget? Esetleg egy folyamatosan villogó kurzort is meg lehet oldani a betûk mögé?

Elõre is köszi a segítséget (ja, 7.0-át használok)

Sziasztok! Létezik olyan kiegészítés, vagy valami, amitõl ez a program (van CS3 és 7.0 is) tud majd olvasni *.ogm és/vagy *.mkv fileokat olvasni?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

helló all
vki , adobe p p 1.5- v 2.0-ban , nem tud olyan effektet, hogy azt csinálja hogy , a 24 frame-bõl, 16 ot csinál, lényeg hogy olyan hatást keltsen mint a régi burleszk filmekben ....?!
elõre is thx

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

nemtom sajna, ha afterezek, akkor többnyire effektek nélkül oldom meg
nézzél be az after topicba, hátha valaki tud megoldást 😊

Thanks.
Lejárt a trial verzió, meg kell venned. 😊
Hello!
Nekem az lenne a problémám, hogy a premiere pro CS3 ezt írja ki az indításnál:Licensing for this product has expired.
Ezzel most mit lehetne csinálni, hogy el is induljon???
Thanks.
És After Effectsben nincs vmi ilyen effekt?
jobbat nem tudok mondani, mint a keyframekkel történõ pepecselést
h ne menjen ki a kép: kicsit nagyítol rajta, függ attól, h mennyire mozgatod a képet..., de vigyázz, ha nagyon benagyítod akkor pixelesedik a kép
(vedd fel újra remegõ kézzel) <#nevetes1>

Még egy kérdésem lenne: hogyan lehet képremegést, vibrációt renderelni a képre? Mint mikor MSN-ben küldünk olyan rezgést a másiknak. Gondoltam olyasmira, hogy hosszú pepecseléssel idõrõl-idõre átrakom a kép helyzetét, de ezy olyan barbár megoldás. 😄 Meg nem tudom hogyan lehet azt megoldani, hogy a rezgés közben a kép ne menjen ki a videóképébõl, hisz akkor azon a részeken a fekete háttér jelenik meg.
alph4
Annyit hogy tényleg megjelent. 1 hónapja van fent pl nekem. Már egy kisebb patch is jött ki hozzá.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Hát transitionokat nem nagyon tudsz leszedni, esetleg pénzesek vannak, de azt meg kell venni<#papakacsint>

Apropó, úgy tudom kijött a CS3 véglegesen. Ti errõl mit tudtok?

Hi,
gondolom általános és noob kérdés, de tudnátok mondani oldalakat, ahol letölthetnék transition plug-in a progihoz? Kerestem már, de eddig nem sok használható oldalt találtam.
sziasztok,mostanában kezdtem el foglalkozni video szerkesztéssel,több kérdésem lenne:
milyen konfiguráció kell hozzá,mert a mostanival kicsit szaggat a szerkesztés és lehet hogy ez a baj
mikor megszerkesztek egy filmet és ki akartom írni dvd-re,akkor elkezd renderelni,utána meg kiírja hogy nincs a vinyón elég hely(ami igaz is),dvd re meg nem ment semmit és megáll
ha movie-ba akarom exportálni,akkor kiírja aviba de bazi hosszú,mit kell csinálni hogy rövidebb legyen,vagy milyen programmal lehet utána rövidíteni
és még egy : van-e valamilyen magyar leíás a premiere pro-hoz?
ILLNeo
Szerezz be Premiere 2.0 legalább... ezek gyerekbetegségek a 6.5-nél de gyógyszer az újabb verzió

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Üdv!

6.5-öt használok és export után némelyik éles vágásnál a lent látható képhibák jönnek elõ. Több codec-kel próbáltam, még tömörítetlenül is.
Tud vki megoldást?

ILLNeo
Az export menuben Adobe media encoder... azt hasznald "mpg" konvertald le azt mar beveszi a youtube...<#email>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Én azt ajánlom neked, hogy a kész filmet olyan formában mentsd ki, ami kevésbé veszteséges (mondjuk tömörítetlen QuickTime, vagy AVI), azután valamilyen erre specializálódott programmal konvertáld át a kívánt formátumba.(pl. sorrenzon squize)Lehet ugyan a Premiereen belül is mondjuk MPEG-4-et, vagy DivX-et elõállítani (elméletileg), de nekem sem sikerült még.(nagyon nehezen paraméterezhetõk)

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ha meg van egy kész videóm (ADOBE PRO PREMIER 2)
,hogy tudom a gépre úgy exportálni, hogy youtube-ra feltölthetõ legyen?

Avira + movfile-ra csináltam, de több Gb. volt. Vagy tömöriteni hogyan lehetne?

Valaki részletesen leírná azt megköszönném!
Köszönöm szépen!

www.1899.hu

Hy!
Olvasgattam a fórumot, és látom, hogy "miatyánk" egy régebbi kérdésére nem kapott választ.Szóval...a Premierben a Page Peel átmenet tényleg csak ennyire képes, de ha a snittre rádobod a Page Curl effektet (hangsúlyozom effektet, nem átmenetet), akkor hasonló eredményt érhetsz el, mint az általad kívánt eredmény.Green Screen?
Üdv!

Sziasztok!
Van valami jó kis trükkötök a Green Screen kiszedésére Premiere alatt? Tudom, hogy van Croma Key meg Greens Screen Key effect, de nem valami jól paraméterezhetõk, és elég silány eredményt adnak.

BurnBaby
nagyon köszönöm, megnézem!

www.battlefield.hu

Készíts egy új sequencet, és tedd bele az elõzõt. Így az egészet tudod szerkeszteni.

BurnBaby
köszi a választ. azt tudom, h állítgatni lehet a formátumot - a gondom az, h kb 6 óra nyers hangfelvételt vágtunk meg és daraboltunk fel 195 file-ra és exportáltuk ki egyesével -6dB szinten, A-Law wav formátumban. Namost mint kiderült a -6dB kevés, ill. mégsem ez a formátum kell, hanem az A-Lawnál lényegesen jobb minõségben kell produkálni a végterméket.

A kérdés az, h van-e arra mód, h egy projektben azt mondjam, hogy szintezze át az egészet, majd exportálja ki ugyanazokat a darabokat, vagy egyesével kell megmondani neki a paramétereket és kiexportálni, elnevezni, stb. (ismétlem, 195 file, tehát nem véletlenül küzdök bármilyen "automata" megoldás megtalálásán... )

www.battlefield.hu

ILLNeo
Szia,

a project még épp, tehát semmi gond mert csak az export volt problémás.

A exportban van külön audio export ahol kedvedre mazsolázgathatsz a formátumok között.

Bár jó lenne tudni mibe kell a hang. (Sokat segítene az export formátum pontos meghatározásánál)

BurnBaby
Sziasztok,
Szerénységem teljesen Premier Pro analfabéta, de sajnos van egy megoldandó problémám.
A kedvesem hangot vágott nekem premier pro 2.0 alatt (mivel videóvágó ez volt számára a kézenfekvõ megoldás). A kiexportált végeredmény azonban mégsem felel meg a célra, amire terveztük - jelenleg alulvezérelt és egy lebutított formátumban lett kiexportálva.
Mivel több órányi anyagról és több száz fájlról van szó, szeretném megtundi, létezik-e olyan megoldás, hogy egy projekten belül az összes összerakott hangfájlt átszintezzük ill. kiexportáljuk egy-egy utasítással? Jelenleg ugyanis úgy néz ki, hogy egyesével kell ezeket beállítani, ami végtelenül fájdalmas és hosszadalmas mûvelet.
Az is megoldás, ha tudtok olyan partnerprogramot, ami kezeli az adobe projekt fájlt és tudja ezeket az általam annyira vágyott funkciókat.

Köszönettel,

BB

www.battlefield.hu

ILLNeo
de a CS3 most sokkal jobb lett mindegyiknél...

Mindent regisztrálni kell, kivéve a 30 napos változatot. Én inkább a pro-t ajánlom, mivel az elements háááát eléggé leterheli a gépet, és semmivel sem jobb a pro-nál(inkább butított)

elfelejtettem megkèrdezni ha az emulrol sikerul letolteni arra mi a vèlemèny? megnèztem a prot is, hààààt ott is regisztràlni kell, ès azt nem akarok. javaslat? Koszi.

Pompano Beach/Fl/USA

Letoltèsi problèmàm volt a tobbit azt megoldom, de akkor megprobàlkozom a proval. koszi.

Pompano Beach/Fl/USA

hát igen, nehéz freet találni mert... 😊
pro nem jobb lenne?