Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki kísérletezett-e már azzal, hogy a Pinnacle effektjeit és áttûnéseit áttegye a Premierbe?
Ha valakinek sikerült, az légyszi írja már le, hogy mit és hova másolt!
A segítséget elõre is köszönöm!
dv avi-tömörítettlen avi file, 1 óra ~13Gb. A Dv avit lehet szerkeszteni... Exportok oké.
1: file/import, beimportálod a dv avit (videó), project ablakban megtalálod a beimportált fájlt. "megfogod" lerakod a timeline ablakban az 1-es videó sávra. monitor balakban a monitor alatt van a play gomb (vagy spece-val indul-áll meg), elindítod lennie kellene képnek és hangnak (lejátsza a videót).
2: 1-es videó sáv bal szélén (video 1 felíratnál) szem ikon mellett üres kocka, arra kattanj rá, rögzíti a sávot és tudod törölni a videó hangját. másik lehetõség a videó hangja eltüntetéséhez, ha az 1-es audió sáv bal szélén lévó hangszóró ikont eltünteted (katt rá).
3: elõzõ importhoz hasonlóan beimportálod a a másik hangot (zene).
berakod a 2-es hangsávra
4: "de az exportnál mit kell kiválasztani?" mit szeretnél? dvd, avi. egyéb tömörítések?
premier a dv avis exportot szereti...
"mi az a sequence?" adott projektet az adott sequencen tudod szerkeszteni. a projekthez tartozó timeline sáv. több projektet tudol elmenteni egy file név alatt. pl: próba.prproj a neve a mentésnek, de ebben a projektben lehet 6 sequence is, ami gyakorlatilag 6 projektnek felel meg -egy név alatt szerepel-. további elõny még, hogy ilyenkor egyik sequencbõl a másikba könnyebb másolgatni mintha külön projekt mentések lennének.
2:videó hangját kikapcsolod, szem ikon, majd a 2-es sávra berakod a zenét, export...
Más...a #2481-es hozzászólás megoldására én is kíváncsi lennék, mert nekem is lett volna már szükségem rá, de csak úgy tudtam megoldani, hogy feldaraboltam a snittet framekre, és kidobáltam belõle minden 2-at.De ez úgye pöcsölõs.
csak sajnos a premiere pro valamiért nem tud nálam dvdre írni,egy üres lemezre is azt írja hogy tele van,de bnam baj,kimentettem aviba,és egy programmal a 9 gigás avit összenyomta 2.6 gigára dvdre és a minõség sem romlott,tökéletes lett
A premi képes dvdt írni..., ha nem jó, akkor encore dvd.
segítsetek légyszíves.csináltam egy filemet a premierrel,9 giga aviban,ezt szeretném tömöríteni,vagy kiírni dvdre akár dvd formátumban is.ehhez keresek egy programot,de most ne a virtual dubot ajánljátok,mert annyi rajta a beállírási lehetõség hogy nem értek hozz.próbáltam a convertxtodvd-vel,megcsinálta,méreetben is jó lett,de hosszúkásak rajta az emberek és a minõsége is lehetne jobb.
vagy írja le valakai aki ért hozzá,hogy hogyan kell
segítsetek pls
- létezik olyan transition, ami az "elpixelesedés és elhomályosodás" effektet valósítja meg? Remélem érthetõ, nem tudom jobban elmagyarázni........mi a neve?
- hogy tudok olyan feliratot készíteni, ahol egymás után jönnek ki a betûk, mintha valaki éppen gépelné be a szöveget? Esetleg egy folyamatosan villogó kurzort is meg lehet oldani a betûk mögé?
Elõre is köszi a segítséget (ja, 7.0-át használok)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
vki , adobe p p 1.5- v 2.0-ban , nem tud olyan effektet, hogy azt csinálja hogy , a 24 frame-bõl, 16 ot csinál, lényeg hogy olyan hatást keltsen mint a régi burleszk filmekben ....?!
elõre is thx
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
nézzél be az after topicba, hátha valaki tud megoldást 😊
Nekem az lenne a problémám, hogy a premiere pro CS3 ezt írja ki az indításnál:Licensing for this product has expired.
Ezzel most mit lehetne csinálni, hogy el is induljon???
Thanks.
h ne menjen ki a kép: kicsit nagyítol rajta, függ attól, h mennyire mozgatod a képet..., de vigyázz, ha nagyon benagyítod akkor pixelesedik a kép
(vedd fel újra remegõ kézzel) <#nevetes1>#nevetes1>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Apropó, úgy tudom kijött a CS3 véglegesen. Ti errõl mit tudtok?
gondolom általános és noob kérdés, de tudnátok mondani oldalakat, ahol letölthetnék transition plug-in a progihoz? Kerestem már, de eddig nem sok használható oldalt találtam.
milyen konfiguráció kell hozzá,mert a mostanival kicsit szaggat a szerkesztés és lehet hogy ez a baj
mikor megszerkesztek egy filmet és ki akartom írni dvd-re,akkor elkezd renderelni,utána meg kiírja hogy nincs a vinyón elég hely(ami igaz is),dvd re meg nem ment semmit és megáll
ha movie-ba akarom exportálni,akkor kiírja aviba de bazi hosszú,mit kell csinálni hogy rövidebb legyen,vagy milyen programmal lehet utána rövidíteni
és még egy : van-e valamilyen magyar leíás a premiere pro-hoz?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
6.5-öt használok és export után némelyik éles vágásnál a lent látható képhibák jönnek elõ. Több codec-kel próbáltam, még tömörítetlenül is.
Tud vki megoldást?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ha meg van egy kész videóm (ADOBE PRO PREMIER 2)
,hogy tudom a gépre úgy exportálni, hogy youtube-ra feltölthetõ legyen?
Avira + movfile-ra csináltam, de több Gb. volt. Vagy tömöriteni hogyan lehetne?
Valaki részletesen leírná azt megköszönném!
Köszönöm szépen!
www.1899.hu
Olvasgattam a fórumot, és látom, hogy "miatyánk" egy régebbi kérdésére nem kapott választ.Szóval...a Premierben a Page Peel átmenet tényleg csak ennyire képes, de ha a snittre rádobod a Page Curl effektet (hangsúlyozom effektet, nem átmenetet), akkor hasonló eredményt érhetsz el, mint az általad kívánt eredmény.Green Screen?
Üdv!
Van valami jó kis trükkötök a Green Screen kiszedésére Premiere alatt? Tudom, hogy van Croma Key meg Greens Screen Key effect, de nem valami jól paraméterezhetõk, és elég silány eredményt adnak.
A kérdés az, h van-e arra mód, h egy projektben azt mondjam, hogy szintezze át az egészet, majd exportálja ki ugyanazokat a darabokat, vagy egyesével kell megmondani neki a paramétereket és kiexportálni, elnevezni, stb. (ismétlem, 195 file, tehát nem véletlenül küzdök bármilyen "automata" megoldás megtalálásán... )
www.battlefield.hu
a project még épp, tehát semmi gond mert csak az export volt problémás.
A exportban van külön audio export ahol kedvedre mazsolázgathatsz a formátumok között.
Bár jó lenne tudni mibe kell a hang. (Sokat segítene az export formátum pontos meghatározásánál)
Szerénységem teljesen Premier Pro analfabéta, de sajnos van egy megoldandó problémám.
A kedvesem hangot vágott nekem premier pro 2.0 alatt (mivel videóvágó ez volt számára a kézenfekvõ megoldás). A kiexportált végeredmény azonban mégsem felel meg a célra, amire terveztük - jelenleg alulvezérelt és egy lebutított formátumban lett kiexportálva.
Mivel több órányi anyagról és több száz fájlról van szó, szeretném megtundi, létezik-e olyan megoldás, hogy egy projekten belül az összes összerakott hangfájlt átszintezzük ill. kiexportáljuk egy-egy utasítással? Jelenleg ugyanis úgy néz ki, hogy egyesével kell ezeket beállítani, ami végtelenül fájdalmas és hosszadalmas mûvelet.
Az is megoldás, ha tudtok olyan partnerprogramot, ami kezeli az adobe projekt fájlt és tudja ezeket az általam annyira vágyott funkciókat.
Köszönettel,
BB
www.battlefield.hu
Pompano Beach/Fl/USA
Pompano Beach/Fl/USA
pro nem jobb lenne?