3752
PC-s vágás és home video
-
Hzsolesz #2752 2.0-ban működik a következő: az egyikre ráhúzod, aztán az effect controls panelon kijelöl, majd copy. Végül amire másolni akarod mind kijelöl, majd paste. 1.5-ben nem tudom, hogy megy-e. -
#2751 ezzel sokan így vagyunk. -
#2750 A franc essen bele, hogy a Premiere Pro 1.5-ben nem lehet az effektezhez billentyűparancsot rendelni.
Imádom 30-40 klippre egyesével ráhúzgálni a Fill Left-et. :@ -
Hzsolesz #2749 Esetleg az okát, vagy megoldást valaki? -
#2748 A Pro 2.0-nál (v. CS2) is csinál hasonlókat, a és én meg a Pro 1.5 nél próbáltam ki, ott meg vót hang hozzá. -
Hzsolesz #2747 Hogy ez a CS3 mekkora nagy lósz... beimportálom a kamerával felvett MPEG-2-ket, indexeli, viszont hangot elfelejt neki cache-elni. Ez Pro 7.0-nál nem jelentett akadályt.Minden nap hiányosságokat fedezek fel benne... -
Hzsolesz #2746 Általában fizetősek...de -
#2745 és ezeket honnan lehetne megszerezni? lehet simán letölteni, vagy vásárlós? -
Hzsolesz #2744 Léteznek plussz effektek Premiere alá is igen...nagyon sok effekt vagy Plug-in, amit After Effects alá be tudsz plusszban rakni, a Premi is megeszi. -
#2743 általában minél kevesebb effetet használok, csak szoktam
klippeket vágni és oda néha jó lenne valami másfajta,
ami pl final cut-nál vannak. -
drob #2742 A snittek közzé gondolsz effekteket?
Ne az effektek által legyen látványosabb a filmed, ne tedd csicsássá.... de ha mindenáron effektezni akarsz, akkor arra ott a pinnacle studio progi, vagy a hasonló termékek. :) -
#2741 Sziasztok! Szerintetek a Premiere-hez lehet valahonnan plussz effekteket letölteni?
hy -
#2740 Örülök, hogy segíthettem! :D -
vadaszg #2739 Nem 4 DVD-s verzió van, csak Premiere. Valamit a Blue-ray-el megakadt, de most már működni látszik az Encore is. -
#2738 Gondolom neked is boltban vásárolt 4dvd-s verzió van meg ugye? :)) -
#2737 Ez a roppant hasznos funkció a CS3-ból kikerült.
Fel kell tenni a 2.0-ás Premiert is (200MB) és a CS3-ban megvágott projektet meg kell nyitni és onnan exportálni. -
vadaszg #2736 Van Encore, csak épp nem akar elindulni... -
Hzsolesz #2735 Na most én is kérdéssel fordulok hozzátok...hogyan tudom Premi CS3-ból a videót rögtön az asztali DVD szbványnak megfelelő Audio TS Video TS struktúrában kimenteni?CS2-ben volt Export to DVD, CS3-ban ilyen már nincs, csak Media Encoder. Ott viszont ilyen beállítást nem találok. -
#2734 Encore van a gépeden? -
vadaszg #2733 Sziasztok,
Az alábbi gondom van a Premierrel (CS3 (3.2)), Van egy megvágott HDV anyagom (1440x1080), és szeretnék belőle egy AVI-t vagy MPEG-t csinálni, de valamiért eddig nem sikerült egy jó minőségű 16:9-es képerányút csinálnom. Sokszot 4:3-as képarányt ad, és nagyon rossz minősgűt. Próbáltam már Uncomp. AVI-t is, azt meg nem játsza le a gép (C2D E6400, 4GB ram, Vista Ultimate 32bit), ha M4V-t csinál, akkor meg a QuickTime nem ismeri fel.... Mitől van ez? A végeredményt DVD-re szeretném majd írni, de szeretnék előtte egy jó minőségű MPEG/AVI-t belőle.... Mit rontok el?
Plz help!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Gábor -
Parasztgyerek #2732 jaja color pass már van az enyémbe.
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek -
drob #2731 np :) -
Hzsolesz #2730 Akkor én kérek elnézést! -
drob #2729 Color Pass-t húzd rá és abban be tudod állítani, hogy melyik szint szeretnéd meghagyni.
Leave color nincs 1.5-be -
Parasztgyerek #2728 [email protected]
légyszi majd küldök kéepket h milyen efektek vannak nálam... -
Hzsolesz #2727 Na ne hülyíts!Szerintem már 6.5-ben benne volt! -
Parasztgyerek #2726 jah nekem adobe premier pro-ban nincsenek ilyen effektek amiket leírtál Zsolezs... -
Parasztgyerek #2725 Köszönöm szépen ! -
Hzsolesz #2724 Jaa...és a gyengébbek kedvéért persze a pipettával kiválasztod a színt. -
Hzsolesz #2723 Most komolyan ezért akartad valakivel felvetetni magad MSN-re Parasztgyerek?!Mi sem egyszerűbb...fogod a Leave color nevű effektet, rádobod a snittre, az effekt controls panelen az Ammount to Decolor-t feltolod 100%-ra, a Match Colors-t HUE-ra állítód és a Tolerance-al pedig megadod az érzékenységet. De ilyen effekteknél ajánlatos már a felvételt úgy megkomponálni, hogy a kívánt szín legyen a domináns, és a többi a lehető legnagyobb mértékben üssön el tőle. -
Parasztgyerek #2722 Akkor mondanám.
Végülis csak egy efektről lenne szó mikor csak egy bizonyos szín látszik a videóban mellette minden fekete fehér.
Végülis ennyiXD
Aki tudja h kell írja le légyszi! -
drob #2721 Mi ráérünk :) -
Parasztgyerek #2720 Sziasztok!
Ha vki nagyon ért az Adobe Premier Pro-hoz felvenne msn-re? Mert itt sok idő mire leírom a gondomat/problámámat.
Msn: [email protected]
Előre is köszönöm! -
Hzsolesz #2719 Valakinek fent van a CS3 a gépén? Ha igen légyszíves dobj egy privit, lenne egy-két kérdésem. -
Iam The Ghost #2718 Köszi, így már megy. -
sherif #2717 Sziasztok!
Tud-e valaki olyan bill. kombinációt a CS3-ban amivel a kijelölt snitt
az idővonalhoz ugrik. ( Van olyan progi amelyik tudja). Köszi. -
Hzsolesz #2716 Na hát erről beszéltem...a Premiere azt fogja neked lerenderelni, amit a monitor ablakban lát...nem fogja kiolvasni a gondolataidból, hogy te nem szeretnéd azt a keretet.New Project-->Custom settings fül-->Editing Mode (Desktop)-->máris szerkeszthető a Frame size.Beimportálod a videót, és felnagyítod. -
Iam The Ghost #2715 Köszi, de a project beállításnál hogy tudom beállítani a méretet? Mert jobb oldalt tudok választani beállítások között, aztán bal oldalt még tudok változtatni dolgokon, de a képarány le van zárolva, azt nem tudom átírni. -
drob #2714 projektnél beállítod a 770x.. méretet, behúzod a 640-es videót, size-t húzod, addig, hogy elérje a megadott 770-es méretet, vagy másképpen fogalmazva, kitöltse az ablakot a videó.
exportnál megadod újból a 770-es méretet ha kéri és nem lesz fekete kereted -
Iam The Ghost #2713 Nem egészen. Szóval van egy videó, 640x480-as képaránnyal. Nekem ezt kéne megnövelnem 770x560-re. Semmit nem csináltam, csak betöltöttem a videót, ráraktam a timeline-re, ezután exportálnám és ott kiírja, hogy mekkora lesz a mérete, az eredeti 640x480. Én ezt átállítom a 770x560-ra, csakhogy a kettő közötti 130x80-as különbséget nem arra használja fel, hogy magát a képet megnövelje, hanem fekete háttérrel tölti ki, így ugyan 770x560-as lesz a kép, de nagyon zavaróak azok a csíkok, magát a képet kéne megnagyobbítani. Próbáltam azt is, hogy a programban exportálás előtt növelem a képet, de annak nincs értelme, hisz így csak kimegy a képkeretből és azok a részek nem fognak látszódni a végső videón sem.
Remélem érted miről lenne szó. Ha nem, akkor megpróbálom képekkel elmagyarázni. :D