Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel szerintem nem tudsz semmit kezdeni, a Registry-be beleírta már magát a program, és onnan már nem fogod tudni kipucolni, szóval hiába próbálod újratelepíteni, és megint "megbuherálni", ha már egyszer úgy elindult, hogy csipákol valamiért, azt megjegyzi,és legközelebb is úgy fog elindulni.Formatálás után biztos felmászik megint...😄

Atika :o)
ez engem is erdekelne es meg azt is megirhatnatok hogy azt hol tudom beallitani hogy 1 masodperc alatt 25 kepet mutasson meg. Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sziasztok! Tudtok segíteni abban, hogy hogy tudok képekbõl animációt csinálni, aztán elmenteni videónak? Plízz!! 😊
Üdv! Két kérdésem lenne:

- létezik olyan transition, ami az "elpixelesedés és elhomályosodás" effektet valósítja meg? Remélem érthetõ, nem tudom jobban elmagyarázni........nem a sima fade-re gondolok, hanem amikor "elpixelesedik a kép.

- hogy tudok olyan feliratot készíteni, ahol egymás után jönnek ki a betûk, mintha valaki éppen gépelné be a szöveget? Esetleg egy folyamatosan villogó kurzort is meg lehet oldani a betûk mögé?

Elõre is köszi a segítséget (ja, 7.0-át használok)

Hali, segítség kéne!
Most fogalmamnincs mi a baj a progival, de pár hete indításkor mindig hibát ír ki, hogy nem megfelelõ program betöltése. Jó, nem baj, gondoltam majd újratelepítem. Ma akartam, de vmi baj van, eleve nem tudom letörölni a progit. Hiába megyek, rá, hogy remove, pár MB-vel szabadabb lesz a gépem, de ugyanúgy fent van minden, csak mikor betöltöm a progit, akkor azt írja: "Registration information is invalid. Please reinstall Adobe PremierePro 2.0". Már próbáltam repairral újra tenni a progit, kézileg is letöröltem mindent, de nem képes normálisan letörölni a progit és mindig ezzel a regisztráció problémával jön. Tudna vki segíteni? A progi nem éppen... eredeti, de van hozzá "segédletem", csakhogy hiába másolom azt be, ugyanúgy ezt írja ki és nem tudom mit csináljak. 😞 Légyszi vki írjon e-mailt az [email protected], nagyon megköszönném!
köszönöm,azt nem is tudtam,hogy dvd íráskor lehet állítani a minõségen.kipróbáltam,mûködik,most már csak a megfelelõ minõség/hossz arányt kell beállítanom.
a másik:próbáltam már mpegbe konvertálni,hogy az encore abból csináljon dvd-t de nem lett jó minõségû.úgyhogy addig böngésztem,amig rájöttem,hogy mi volt rosszul beállítva az encoreba.megcsináltam,beolvassa a dv avit,transzkódolja és tökéletes minõségû dvdt csinál belõle
ok majd elkovetek vele valamit ha lesz kis idom es rendet rakok gepemben 😊 majd meg tutti jelentkezek ezvegett 😄

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

szakboltban, cd-re írva árulják 😊

ha "berakás" után kapod az a formátumot, akkor miért nem a premivel kezded (rakod be) dv avi-ként?
ha premit szeretnéd használni, akkor exportáld vegasból dv aviba és látni fogja a premi, bár nemtom jó megoldás-e eleve tömörítve berakni, majd tömörített "kicsomagolni"

Hat egy digitalis kameraval amit ha berakok gepbe ezt a formatumot kapom mind1 a sony vegas tudja kezelni csak hat jobb szeretnem a premiert hasznalni. koszi a valaszt a masodik kerdesemre

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

erre itt nem fogsz választ kapni

sziasztok tud valaki segíteni sos Adobe Premiere Pro CS3 eszt a progit szeretném leszedni nem tryal verzióban honnan tudom leszedni?
Segítsetek légyszi
A 2. kérdésedre a válasz igen, az elsõ fogalmam sincs, mert nem is hallottam még ilyen kiterjesztésrõl.Létezik egyáltalán ilyen?Mivel állítod ezt elõ?

nekem nem valaszol senki akinek fent van premier megnezhetne hogy be e tudom huzni bele a m2ts kiterjesztesu videot. Es meg lenne egy kerdesem ha kepekbol szeretnek animaciot kesziteni akkor meg tudom adni azt hogy pl 1 masodperc alatt 25 kepet mutasson?? (nemsokat dolgoztam meg premierben)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Adok egy tippet, én mindig így szoktam Premierrel ill. Encore DVD-vel filmet elõállítani.Ezzel a módszerrel az adott mozgókép hosszától függõen tudod kihozni a legjobb képminõséget/legnagyobb bitrátát.
Premierben File-->Export-->Export to DVD-->Settings. Itt tudod ugyebár megadni a DVD-nek a paramétereit, ha közvetlen Premierbõl akarnánk ezt elõállítani...de mi nem innen akarjuk, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy meddig tudjuk a videó hangjának ill. képének a bitrátáját felhúzni annyira, hogy még ráférjen épp egy DVD-re.Szóval nincs más dolgunk, mint a beállításokkal játszadozni.Legfontosabb ugye az audió és videó bitrátája.(Fontos!!!Alapbeállításban az audió PCM-ben mentõdik, ezt gyorsan állítsuk át MPEG, 128 kbps-re, ugyanis így is csomó helyet megspórolunk).Ha úgy gondoljuk, hogy jól megadtuk a paramétereket, akkor "OK"-->egy ablakot visszaugrunk, és a "Status" felirat mellett látjuk azt, hogy az éppen megadott paraméterekkel felfér-e a videónk egy DVD-re.Ha "Ready", akkor próbálkozzunk még egy kicsit feljebb húzni mondjuk a videó bitrátáját, hogy még jobb képminõséget kapjunk.Ha pedig azt írja, hogy nem fér már rá, akkor természetesen csökkentsük az értékeket.
Ha megvannak az ideális beállítások, akkor jegyezzük ezeket meg, és ne készítsünk DVD-t itt az adott kompozícióból-->tehát "Cancel".Ezután File-->Export>Adobe Media Encoder-->ismerõs ablak tûnik fel."Format"-nál MPEG-2, és adjuk meg az elõbb megjegyzett paramétereket, majd "OK".Így létrehozzuk az MPEG-2 adatfolyamot az elérhetõ legmagasabb bitrátával.Ha kész DVD-Encore-ba betölt, DVD menüt létrehoz, és pár perc alatt elkészül a DVD, ugyanis az Encore-nak már nem kell a konvertálással foglalkozni, mert MPEG-2-t töltöttünk be.
Egy tipp még a végére: ha komoly menüt is tervezünk a lemezre, akkor az MPEG-2 elõállítása elõtt(Premierben) gondoljunk arra is, hogy ennek is rá kell férnie a lemezre, tehát úgí adjuk meg a paramétereket.
Sorry ha kicsit hosszú voltam.Üdv!

SZIASZTOK
LENNE EGY KÉRDÉSEM
ha premiereben csinálok egy filmet dv aviban utána ezt nem udom bevinni az encore-be,se a 2.0-ba,se az 1.5-be.nem tudja kódolni,ezt írja ki:error tarncode preset.
ha premiereben mpeg2dvd-be kódolom,azt megeszi az encore de nagyon nagy a minõség romlás.mitõl lehet ez? ha nincs menü csak egy dv avi filmet akarok dvd-nek akkor a vso convertxtodvd programot használom és a kapott dvd tökéletes minõségû
tud-e valaki segíteni a premiere és encore témában,valaki akinek nagyobb a agyakorlata mint nekem,mert én már nem tudom hogy mit hogy állítsak be,egyszerûen rossz a kapott dvd minõsége
Sziasztok a premierben lehet editalni a *.m2ts videoformatumot???? Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Köszi a címet, majd itt utánajárok a tudatlanságomnak!

jahát..., miért nem azzal kezdted, h 8 hangcsatorna van 😊
az nem fog menni premivel, csak akkor, ha keverõbõl egybe küldöd ki
kérdezd Tõlük, profik 😉 --> www.halivud.hu 😊

Köszi, hogy foglalkozol a problémámmal...

Csak az a gáz, hogy a premiernek csak egy hangcsatornát tudok megadni nem pedig külön 8-at, vagy legalábbis ha te is a capture ablakra gondolsz...
De ha te tudsz más módot, szívesen fogadom.

nem tudja a program, h nem a kamerából érkezik a hang vagy másik helyrõl
elvileg (ha nem firewire) Te adod meg, hogy melyik kábelen megy a kép és melyiken a hang, Te dugdosod össze a rendszert, Te találod ki, h honnan mi érkezik a gépbe. a premi csak annyit tud, h megnyomod a rec-et és veszi

"tételezzük fel, hogy van megfelelõ csatlakozód"
ez alatt a hangot érted?
A premierben szerinted be tudom állítani, hogy vegye a képet egy kameráról és egyben rögzítse a hangot egy másik eszközrõl (több csatornás keverõ, FireWire csatival)?

nem használtam
elméletileg ugye a progi tud caputelni, tételezzük fel, hogy van megfelelõ csatlakozód, képes venni hangot és képet 😊
elv ugyanaz mintha 1394-en megy be kameráról a film. szerintem

Akkor valaki használt már ilyen programot?

Sziasztok!

Valaki csinált-e vagy használt-e olyan programot (de lehet, hogy tudja a Premier is), hogy rá van kötve a gépre egy többcsatornás keverõ és egy kamera is és egyszerre veszi a képet is és a hangokat is.
Ezt meg lehet-e csinálni és mivel?

sziasztok
segítsetek légyszives,
a premiereben megírt dv avi file-t nem akarja az encore beolvasni ,ezt írja error loading transcode preset
mit kell ilyenkor csinálni?
köszönöm
az mpg tömörített formátum, gyakorlatilag nem lehet szerkeszteni
próbáld a dv avit (1 óra ~13 Gb)

Sziasztok!
kérdezni szeretnék. winchesterre .mpg formátumba mentõ digitális kamera által készített fáljokat az Adobe Premiere CS3 nem akar támogatni, nem ismeri fel. ehhez egy plug-in kell vagy soha nem fogja felismerni?
Csak azért kérdezem, mert a Premiere Elements 4.0 felismeri és úgy tudom, hogy a pro cs3 is videószerkesztõ/vágó csak éppen profiknak van.

a segítséget elõre is köszi.
robep
Köszi EKRAZIT! sikerült!

Sziasztok!
Lehet, hogy erre a kérdésre már hangzott el válasz, akkor lõjetek le nyugodtan, de akkor egy irányt kérnék, hogy kb hol keressem azokat az üzeneteket, amik errõl szólnak.
Szóval egy barátom használja ezt a programot, esküvõk és egyéb felvételek szerkesztésére. Legelõször vhol Pesten rakták fel a gépére ezt a progit, gondolom azok, akiktõl vette, és akkor mûködött egy olyan bõvítmény (Matrox Media v.mi) ami valós idõben tudta tömöríteni a megvágott anyagot. És mióta újratelepítette a rendszert, amit tudott, feltelepített, de ezt sehol sem találja. Ezt lehet, hogy külön, a dvd-n kívül máshonnan telepítették hozzá? Le lehet tölteni valahonnan? Vagy beállítás kérdése?
Egy menüpontnál van egy bizonyos Matrox MediaExport gomb, utána egy ablak, ahol hozzá lehetne adni különbözõ kodekeket, ha jól tudom, és ezzel lehetett tömöríteni..
Még érdekelne 1-2 infó errõl, akinek van egy kis ideje, és tudna segíteni, azt szépen megkérném.. 😊

Elõre is köszi!

JGabesz
öregharcsa
mert lejárt a beta idõszak...gondolom a neten valahogy ellenörzik...tehát idõlimites volt amit használtál...

keress egy full release-t..

http://pspfilez.extra.hu/

robep
Szisztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem az Adobe Premiere pro CS3-at, és most nem mûködik, régebben pedig ment.
Miután betöltött a program a következõ hibaüzenetet írja ki:
"The beta period for this application has expired"
van valami ötletetek, hogy miért csinálja????

Thx, meglettek, majd vmelyik nap akkor teszek egy reinstallt, remélem az megoldja. Csak nem tudom mitõl történhetet ez, a BitCommet is megõrült és hirtelen minden eltûnt a letöltési listáról...
projekt elméletileg megmarad, de valszin el fogja felejteni, hogy honnan kell neki megkersnie a fájlokat. volt ilyen gyakran már, indítás után feldobja az ablakot, hogy mutassam meg neki honnan szedje be a fájlt. nem fog importálni, csak a helyre kíváncsi, 2-3 fájlt letszetel és utánna megtalálja mindet, legalábbis nekem így volt eddig
auto mentés: E:\Tûzoltó\Be\Adobe Premiere Pro Auto-Save. (-E:\Tûzoltó\Be- az Neked máshol lesz értelem szerûen...) 😊

az egész hangot rakd fel az 1-es sávra, amit törölni akarsz azt 2-esre és 2-esbõl vedd ki a hangszóró ikont

Itt 6-osban rámentem a hangsávra jobbklikkel, és Unlink Audio and Video -> így szétválasztotta a kettõt. Ezután használtam a Razor Toolt. Így is bennemaradt a kiszedett hang.

Közben lenne egy kérdésem: ha uninstallálom a PremierePro 2.0-t, és utána visszateszem, akkor ügye megmaradnak az eddigi munkáim, amikkel dolgoztam? Csak mert nem tudom most mi van a programmal, de indításkor azt arja, hogy hiba történt a dll fájl megnyitáskor, vmi rossz formátum, ezért újra akarom rakni. Egyébként ezeket hova menti el? Mert akkor csinálnék belõlük biztonsági másolatot.
Nem tudom segít-e, de a PremierePro 2.0-ban asszem ha kiválasztod az egész videót, majd lenyomod a ctrl és rákattintasz a képre, akkor csak a hang lesz kijelölve (de lehet fordítva és a hangra kell rányomnod), ezután próbálj razorral kivágni. Nem tudom mennyire egyezik a 6 a 2.0-val.
Próbáltam úgy is... A sávokon egyedül a Razor Tool nevû cuccot tudom használni. Ez szétvágja két részre a hangot ahol akarok, de valahogy mégse. Úgyanúgy megmarad a hang, amit kiszedek. Nem értem. Itt egy kép:
A hangsávnak az elején látszik, hogy már nincs ott a rész, amit Razor Tool-lsa kivágtam. Kiexportálom a videót, és a hang ugyanúgy bennevan.

az a baj nem ismerem a 6-ost
akkor próbáld lezárás nélkül elvágni, átrakod a törölni kívánt részt egy másik hangsávra, azt a hangsávot pedig kiiktatod

Valamit tuti rosszul csinálok, mert lezárom a clipet, rámegyek a Fade Scissor Tool-ra, de nem engedi használni a hangsávon.

1: keyframe
2: videót rögzíted, vágóval elvágod a hangot a megfelelõ helyeken (amit ki akarsz dobni) és jobb egér delete vagy cut

Sziasztok!
Adobe Premier 6-ossal próbálkozok már egy ideje, és most adódott egy dolog, amit nem tudok megoldani. Adott egy videó hanggal egyben, és szeretnék kivágni a hangsávból 1-2 másodpercet. Hogyan lehet ilyet? Nem jöttem rá...

Köszi

Lehet lézerkardot csinálni nagyon egyszerûen, villám effektbõl

DoctorJohnson
Köszi, úgyis hanyagolni készültem ezt a formátumot. 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

#2505: effektek alatt ne azt értsd, hogy lézerkard, mert az egy igen komplikált dolog, arra van külön program - ha könnyen elkészíthetõ, de nem túl jó minõségû lézerkardozást szeretnél - aminek a nevét nem tudom.

#2506: mp4-et nem láttam az importálható fájlok között Premiere pro CS3-ban.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

DoctorJohnson
Na ok, új kérdés, az elõzõ megoldódott:
a premier elements 4 képes beolvasni az mp4 formátumot.

Kérdés 2: vajon ha az elements 4 képes erre, akkor a PRO CS3 is?
Azért kérdem, mert ha a PRO is betudja olvasni az MP4-et, akkor esetleg elgondolkozom azon, hogy áttérek arra és hanyagolom a vegas-t.
Hm?

Üdv!

Lehet a premier pro 2.0-ban effecteket találni? lézerkard... stb?
DoctorJohnson
Sziasztok!

érdeklõdnék a szakiktól, hogy premierrel lehetõségem van-e importálni ill. szerkeszteni mp4 formátumú videofájlokat?
(eddig vegas-szal próbálkoztam, de az hátast dobott, illetve mûködõ mp4 2 avi konvertert sem találtam, így kénytelen vagyok a premier felé kacsintgatni).

Elõre is kösz a segítséget!

sebaj, majd még utánanézek és ha összejön szólok neked is...

Azért köszi a segítséget