Adobe Premiere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hú de iszonyatosan védik ezt a programot!

Serial szám 2X + aktiválás, ahol persze elbukott az egész dolog, ha meg egyszer lejár a 30 napos próba verzió akkor az újratelepítés sem segít.
mi az istenért kell ennyire védeni egy ilyen nyamvadt kis programot

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
tudtam!
tudtam!

megtaláltam én is magamnál ezt a cs3-mat. és ebben lesz dip to white. királyság
lehet hogy ez már fog tudni produkálni normális videót is amit a TV-re is kivihetek

Broafka
lehet hogy régebbit tettem föl most, és régen azért volt nekem is dip to white.

lenne még 1 fontos kérdésem, ki akarom vinni a kész videómat a TV-re, de amikor lementem a gépre, majd kiírom DVD-re a lejátszó nem bírja lejátszani, nincsen kép, a hang pedig akadozik.
Hogyan tudom ezt emgoldani, pls help

xDS
érdekes, nálam van Dip to White (cs3)

megoldás még egy fehér psd amire dissolve effektet pakolsz (2-es sávon)

Broafka
oké, megvan, köszi, ez így egész jó, mondjuk egy kicsit pepecselõs
de esküdni mernék, hogy én használtam egy ilyen jellegû áttûnést

Broafka
egyébként ezt megpróbálom, de ezt a trancperancyt nem találom, ez hol van?

Broafka
azért nagyon furcsa, mert én készítettem egy videót még régen, és biztosan tudom hogy ezzel a programmal, és akkor találtam ilyet

Olyan áttünést nem fogsz találni. Másképp viszont egyszerûen megoldható. Egyszerûen a projekt ablakban jobb klikk-->New Item-->Color Matte-->kiválasztod a fehér színt. Ezt ráhúzod a meglevõ snittjeid fölé a vágási pontokra (feltételezem 2-es videósáv), majd a tranceparency-jét beállítod 0-ról 100-ra és vissza 0-ra.

Broafka
sziasztok!

Én egy oylan áttûnést keresek, hogy hirtelen elfehéredik az egész kép és aztán megint látható lesz. olyan mint a "Dip to Black" csak fehérben. És ilyet én nem találok, nagyon kéne a segítség, köszi

Talán ezekre gondoltál: Lens Distortion, Spherize.

új kérdésem lenne, szoktam olyat látni hogy a kép úgy van megcsinálva hogy le van kerekítve olyan mintha kör alakú a videó. A videó szélei el vannak hajlítva vagy hogy, ha nem érthetõ akkor keresek egy példát youtubeon.
elõre is köszönöm a választ és a segítséget
oks köszönöm holnap ezt is megnézem
Van egy egyszerûbb megoldás is. Használd a "Leave Color" nevû effektet. Azt hiszem Premierben is megvan, viszont emlékeim szerint AE jobban csinálja.

okkés köszönöm
ha fix a kép, nincs svenk, akkor egy psd layer, ha mozog akkor afterben kivágod a fát, majd invert, export és berakod 2-es sávba, az eredetin pedig színkorrekció szabadon 😊
lehet van rá más megoldás is, hirtelen ez jutott eszembe

hello mindenki

lenne egy kérdésem azt hogy tudom megcsinálni (lehet premiere vagy after effect is ), hogy a kép fekete fehér és a kép egy bizonyos része pl a fák törzse barna vagy egy ház színe marad az eredeti ilyen sin city effekt, összegezve fekete fehér képbe egy adott szín az eredeti marad.
köszön elõre is
A 6-osnál az egyszerûség kedvéért állítsd át a Window>Workspace>A/B Editing-re. Ezzel látványosabban mutatja majd a Timeline-on a Video 1 sávba melyet felbontot A/Transition/B rész sávokra az egymás után rakott filmrészleteket amik közé a Transition sávba tudod berakni majd a kiválasztott átmenetet.

Remélem érthetõ voltam.

Üdv

Jó alkotást!

Köszi szépen. 😊 Remélem megértek mindent, hamar.

Web: http://www.tir.extra.hu

Egy remek kiindulási alap, ráadásul 6.0.
Ha megérted a lényegét, akkor mindneképpen érdemes a CS4, de sokkal másabb lesz 😊

Elméletileg a 6.0-át, angol, még kezdõ vaok, pedig régebben már próbálkoztam vele, de akkor se ment most újra kezdtem. 😊

Az attól függ melyik premieret használod?

Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az átmeneteket hogyan tudom megcsinálni? A szerkesztõ sávra le húzom a kiválasztott videókat ugyeés utánna jön az átmenetet (transition), de nem történik semmi... :S Mi lehet a probléma?

És egy kicsit más fajta kérdés, hogy ez a Premier CS4 program ezt érdemes letölteni? Jobb mint a sima 6?
Elõre is köszi. üdv 😊

Mire gondolsz szélesvásznú és neked normál kell vagy fordítva. Erre egyébként a nagyítás vagy kicsinyítés vagy a régi módszer ami régen ment a tévékbe a balra jobbra úsztatás ahogy a cselekmény megkivánja ha mondjuk szélesvásznú és neked normál kell.

Ha lehetõség van rá újra kell forgatni az a legtisztább.

Azt nem lehet valahogy javítani ha valamelyik videónak rossz a képaránya?

Egy próbát megér, igazából nem veszíthetsz semmit. Legfeljebb ha úgy sem jön össze, akkor visszarakod. Én az SLD Codec Pack-et használom immáron 3 éve, és még sosem volt vele problémám, de sokan arra esküsznek, hogy külön-külön pakolják fel az xvid és a divx kodekeket.

Fent van a K-lite codec pack. Nem tudom, szerinted van értelme leszedni? Lehet ez kavar be. De akkor meg mit rakjak fel helyette? Elég tanácstalan vagyok.
Szükséges kodek fent van a gépen?Illetve lehet, hogy épp az a baj, hogy túl sok kodeked van fent, és egymásba kavarnak.Más ötletem nagyon nekem sincs...jobbhíján importáld Movie Makerbe, aztán exportáld DV AVI-ba, azt pedig már Premiere is látja. Kérdés, hogy Movie Maker látja-e...

Sziasztok

Adobe premiere pro 7-est használok és az a problémám, hogy egy xvid tömörítésû avi videó filmet, hiába importálok be, a timeline-on egyszerûen se a hangot se a képet nem jeleníti meg,csak egy nagy fekete semmi amit látok, holott az elõnézet ablakban meg simán lejátsza. Az a baj, hogy még ha rendereltem is, akkor sem látta a képkockákat sem,hiába állította a nézetet képkozka szerinti megjelenítésre. Nem tudom mit csináljak, mert nagyon meg kéne vágnom.
Valóban a DV AVI is tartalmaz tömörítést, de nem akkora mértékû mint az mpeg, csak a premiere-be a megnevezése kavart meg.

Kormen hozzászólását rögtön javítanám: a DV AVI sem tömörítetlen.
Nem szeretném most mégegyszer részletesen leírni, de alapvetõen azért rosszabb az MPEG-2, mert nem csak képkockán belüli, hanem képkockák közötti tömörítést is használ. (tehát sokkal jobban tömörített) Azt gondolom nem kell leírni, hogy az igazán profik teljesen tömörítetlen képkockákkal, videókkal dolgoznak. Otthoni homevideózásra természetesen teljesen megfelel az MPEG-2 is.
Viszont... sokkal nagyobb a hibák lehetõsége. Gondolj csak bele. Ha egy DV AVI-t húzol be Premibe, azonnal szerkesztheted. Probálj meg egy MPEG-2-t behúzni. Elõször azt látod, hogy baromira nem látsz semmit a videóból, mivel a Premier egy cache-t csinál belõle, ami alapján aztán már vágni lehet. (elõször a képnek /indexing/, aztán a hangnak /conforming/).
Tehát sokkal körülményesebb a használata. Azt a mai napig nem értem, hogy a HDV szabványnak miért az MPEG-2 tömörítését választották.

Lehetni lehet vágni, csak a minõsége kérdõjelezhetõ meg úgyanis már elve egy tömörített ebbõl a szempontból a réginek mondható mini dv kazettás dolog sokkal jobb ott az anyag tömöríttetlenül van meg.

Azért az embernek nem mindegy, hogy milyen anyagból indul ki.

mpg-be ment az én kamerám is, miért nem jó vágni?<#ticking>

www.1899.hu

Köszönöm! Nagy segítség volt!!!

Az Edit>Preferences>General>Still Image Default Duration-nél tudod frame-be megadni milyen, hosszuak legyenek az alap 6 másodperc azaz 150 frames.

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.
Stop motion technikával készítek Premierben egy kisfilmet.
Miután betöltöttem a képeket az ablakba (nem a timelinra), nem tudom megváltoztatni a képek lejátszási idejét egyszerre. (az alap beállítás 5 mp, ezt szeretném 0,2 mp-re változtatni mindnél) Külön-külön megy, de több 100 képnél nem túl praktikus.
Elõre is köszi!

Nem mintha szerkesztésre lenne kitalálva, de MPEG-et még az alap Movie Maker is tudja. Szóval sikerült egy nagyon rossz verziót letöltened, én is jártam már így. Egy mp3 fájlt sem tudtam vele behúzni. Bõvíteni ebbõl kifolyólag nem tudod, mert alapból ismernie kellene.

Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Premiere Pro 2.0 fájlkezelõ állományát nem lehet valahogy növelni? Most is próbálok több Mpeg típusú fájlt megnyitni, de egyszerûen nem tudja kezelni (valamikor audiora hivatkozik), VirtualDub-al többször próbáltam, több codekkel is átkonvertálni, de sehogysem tudja beolvasni. Esetleg le lehet tölteni vhonnan kiegészítõket, plug-ineket vagy bármit, amivel képes lenne több fajta fájlt is kezelni?
Köszi, nem igen van jó megoldás, régi mentéssel sikerült trükközni.

Az lenne még kérdésem, hogy a cs4-et fel lehet rakni a 3 mellé, mert ez nekem bugzik rendesen... KÖSSZI

Szia!

Itt hasonló hiba áll fent és van is egy megoldás benne remélem tudsz angolul:

http://forums.creativecow.net/thread/3/887341

Nem változtattál semmit azon a videófájlon?Mert akkor jelentkezik ez a hiba, hogyha az eredeti videófájl mondjuk hanggal együtt volt, és közben lerenderelted egy másik programban megint ezt a fájlt, de másodszor már hang nélkül.(vagy fordítva)

Tudnátok segíteni? Az egyik vid a projectemben "media offline"... ha rámegyek hogy link és ugyanazt ki választom azt írja ki hogy "cannot linked because it's flietype not mach the original file type"... hát nyalja ki... 😞 közben ugyan ennek a projectnek egy régebbi lementett verzióján minden jó... NAGYON KÖSZI ha tudtok valamit!

Elég sokat vágtam már rajta ezért nem szívesen kezdeném elölrõl...

Azt nem próbáltam, túl macerás lett volna, de már megoldódott hála drob és egy másik fórumolvasó segítségének, dv avi-ba konvertáltam, aztán nekiestem és egy délután és éjszaka alatt újra szerkesztettem. reggel 7-re kész lett 😊 köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!

kezdõ vagyok, ezért bocs, ha baromságot írok:
mi történik akkor, ha átviszed a project fájlt és a nyersanyagokat egy másik gépre, amire ugyancsak felteszed a premiere-t, és úgy olvastatod be; szerintem akkor lehet hogy lesz hangod...
msn?

VirtualdubMod ???

Kudarc ismét 😞 reinstall premiere, hogy update nélkül fusson, továbbra sincs hang. Tehát most mégis jöhet a konvertálás DV AVI-ba.

Melyik progival csináljam? van egy halom converterem, de vmi ötlet jól jönne, vmi biztos, vmi tényleg mûködõ...

pfff, hát ez nem jött be, nem volt bekapcsolva a biztonsági mentés, így kénytelen vagyok mégis rávennem magam a reinstallra, de azért az sem lesz egyszerû, fõleg, hogy egész programcsomagot kell újrarakni(CS), valamint lementeni mindent tutira.

Hát ez nem is olyan mellékes infó, hogy volt egy frissítésed. Az én CS3-am sem hajlandó az MPEG-2-höz hangot varázsolni. Külön ezért kellett felraknom a Pro 7.0-t.Akkor már tudod a feladatod!<#vigyor>

Ok, köszi, akkor most nekilátok.