Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Serial szám 2X + aktiválás, ahol persze elbukott az egész dolog, ha meg egyszer lejár a 30 napos próba verzió akkor az újratelepítés sem segít.
mi az istenért kell ennyire védeni egy ilyen nyamvadt kis programot
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
tudtam!
megtaláltam én is magamnál ezt a cs3-mat. és ebben lesz dip to white. királyság
lehet hogy ez már fog tudni produkálni normális videót is amit a TV-re is kivihetek
lenne még 1 fontos kérdésem, ki akarom vinni a kész videómat a TV-re, de amikor lementem a gépre, majd kiírom DVD-re a lejátszó nem bírja lejátszani, nincsen kép, a hang pedig akadozik.
Hogyan tudom ezt emgoldani, pls help
de esküdni mernék, hogy én használtam egy ilyen jellegû áttûnést
Én egy oylan áttûnést keresek, hogy hirtelen elfehéredik az egész kép és aztán megint látható lesz. olyan mint a "Dip to Black" csak fehérben. És ilyet én nem találok, nagyon kéne a segítség, köszi
elõre is köszönöm a választ és a segítséget
lehet van rá más megoldás is, hirtelen ez jutott eszembe
lenne egy kérdésem azt hogy tudom megcsinálni (lehet premiere vagy after effect is ), hogy a kép fekete fehér és a kép egy bizonyos része pl a fák törzse barna vagy egy ház színe marad az eredeti ilyen sin city effekt, összegezve fekete fehér képbe egy adott szín az eredeti marad.
köszön elõre is
Remélem érthetõ voltam.
Üdv
Jó alkotást!
Web: http://www.tir.extra.hu
Ha megérted a lényegét, akkor mindneképpen érdemes a CS4, de sokkal másabb lesz 😊
És egy kicsit más fajta kérdés, hogy ez a Premier CS4 program ezt érdemes letölteni? Jobb mint a sima 6?
Elõre is köszi. üdv 😊
Ha lehetõség van rá újra kell forgatni az a legtisztább.
Adobe premiere pro 7-est használok és az a problémám, hogy egy xvid tömörítésû avi videó filmet, hiába importálok be, a timeline-on egyszerûen se a hangot se a képet nem jeleníti meg,csak egy nagy fekete semmi amit látok, holott az elõnézet ablakban meg simán lejátsza. Az a baj, hogy még ha rendereltem is, akkor sem látta a képkockákat sem,hiába állította a nézetet képkozka szerinti megjelenítésre. Nem tudom mit csináljak, mert nagyon meg kéne vágnom.
Nem szeretném most mégegyszer részletesen leírni, de alapvetõen azért rosszabb az MPEG-2, mert nem csak képkockán belüli, hanem képkockák közötti tömörítést is használ. (tehát sokkal jobban tömörített) Azt gondolom nem kell leírni, hogy az igazán profik teljesen tömörítetlen képkockákkal, videókkal dolgoznak. Otthoni homevideózásra természetesen teljesen megfelel az MPEG-2 is.
Viszont... sokkal nagyobb a hibák lehetõsége. Gondolj csak bele. Ha egy DV AVI-t húzol be Premibe, azonnal szerkesztheted. Probálj meg egy MPEG-2-t behúzni. Elõször azt látod, hogy baromira nem látsz semmit a videóból, mivel a Premier egy cache-t csinál belõle, ami alapján aztán már vágni lehet. (elõször a képnek /indexing/, aztán a hangnak /conforming/).
Tehát sokkal körülményesebb a használata. Azt a mai napig nem értem, hogy a HDV szabványnak miért az MPEG-2 tömörítését választották.
Azért az embernek nem mindegy, hogy milyen anyagból indul ki.
www.1899.hu
Egy kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.
Stop motion technikával készítek Premierben egy kisfilmet.
Miután betöltöttem a képeket az ablakba (nem a timelinra), nem tudom megváltoztatni a képek lejátszási idejét egyszerre. (az alap beállítás 5 mp, ezt szeretném 0,2 mp-re változtatni mindnél) Külön-külön megy, de több 100 képnél nem túl praktikus.
Elõre is köszi!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Premiere Pro 2.0 fájlkezelõ állományát nem lehet valahogy növelni? Most is próbálok több Mpeg típusú fájlt megnyitni, de egyszerûen nem tudja kezelni (valamikor audiora hivatkozik), VirtualDub-al többször próbáltam, több codekkel is átkonvertálni, de sehogysem tudja beolvasni. Esetleg le lehet tölteni vhonnan kiegészítõket, plug-ineket vagy bármit, amivel képes lenne több fajta fájlt is kezelni?
Az lenne még kérdésem, hogy a cs4-et fel lehet rakni a 3 mellé, mert ez nekem bugzik rendesen... KÖSSZI
Itt hasonló hiba áll fent és van is egy megoldás benne remélem tudsz angolul:
http://forums.creativecow.net/thread/3/887341
Elég sokat vágtam már rajta ezért nem szívesen kezdeném elölrõl...
mi történik akkor, ha átviszed a project fájlt és a nyersanyagokat egy másik gépre, amire ugyancsak felteszed a premiere-t, és úgy olvastatod be; szerintem akkor lehet hogy lesz hangod...
Melyik progival csináljam? van egy halom converterem, de vmi ötlet jól jönne, vmi biztos, vmi tényleg mûködõ...