Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy honnan lehet a HunCraft-ot leszedni? 😊
A huncraft.hu meg van halva, még a jatekok.hu-n találtam, de ott meg folyton tele van az ftp szerver!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
privizettek ram 1v1ben benne vagyok... 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
..::Borg::..
inkább meséljetek arról hogy ki szokott starcraftozni vagy más RTS-el játszani a barátnõjével lanon keresztül??
Tényleg ennyire ritka dolog ez?
A hétvégén átjött egy haverom és Generalsoztunk, a barátnõm végig AGE2õt tolt a notebookomon 😊))
ezeket játszottam vele lan-on
Starcraft
Age 2
Red Alert
Tiberium Sun
Warcraft 2
Hogy lehet egy 1.7-es amd-, sdramokkal meg fx5900-al draga konfignak nevezni? Boven alatta van a kozepkategorianak, es ha korbenezel a boltokban, akkor egy evvel egyenerteku cuccot, monitor nelkul siman megveszel 80bol. Az hogy az adott videokartya draga (volt) az nem jelenti, hogy annyiert is vette, pl. vehette hasznaltan, barmi.
Together we'll fly someday...
egy kis logika... a gépet tuti nem most vette mert melyik okos venne 1.7-es AMD-t?? a legtöbb ismerõsöm középkategóriás gépet vesz játszani, és told vissza idõben hogy mikor volt az 1.7es athlon középkategóriás proci és máris látod hogy reális a videokártya ára kábéra amit írtam. de akkor nézzünk egy mostani árlistát, láttam innovisionban FX5900-at de itt ASUSról van szó és mint tudjuk sokszor megfizettetitk ezt a különbséget és mivel nem a kártya valódi értékérõl van szó hanem a kifizetendõ áráról ezért ez érdekes. szóval: április 4.-ei az árlista és
ASUS V-9950 GEFORCE-FX5900 8X-AGP 256MB DDR AGP VGA +DVI +TV bruttó 92,130.- Ft
na most akkor ez is hároméves?
itt egy Asus Fx5600as kártya a mistralból, aktuális árlista:
VGA ASUS V9560/TD GF FX5600 128MB DDR +TV+DVI bruttó 31303
nyilván veszik is ha ennyibe kerül, no de ki az idióta? 😊)
a két game-t pedig
http://www.back2roots.org/News/Find/?find=deuteros
http://www.back2roots.org/News/Find/?find=millenium
😊
Mert nagyon érdekelnek! 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ha csíped ezt a vonalat akkor ajánlom a millenium2.2 és a Deuteros c. játékot mert annó ennek a motivációjára készült a Reunion. Amigás játékok ezek, emulátorral megy, de a millenium talán van pc-re is.
Command and Conquer Generals
Command and Conquer Generals Zero Hour
Diablo 2+Expansion
Strarcraft+broodwar
és még megvan egy pár jogtisztán.
Nagyon sok játék nagy kalap szar, viszont ezek megérdemlik. 1 pizzázás is többe kerül mint a starcraft került. (ja és hízlal is 😊
Apu megveszi a konfigot vagy mi?
Ááá...nem baszom fel a chi-met ilyenekkel...
Þór vígi þessi rúnar
thanks
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Csak vigyazz, ne telepits semmi szar hulladekot amit a site akar...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nagy bajban vagyok!tud valaki segíteni?
elõszedtem a Starcraft-ot és nem találom hozzá a telepítõ kódot!!
Valaki tud mondani egyet?
thx
spam. sry
Nagyon kimaradtam sajnos mostanság a Starcraftból pedig igazán az egyik legjobb RTS!! De legutobb mikor felraktam és a 17" monitoron feltüntek az egységek 640*480 felbontásban azonnal le is szedtem. Inkább nem játszottam, minthogy így rontsam a játék emlékeit magamban.
Nem tud valaki esetleg valami pecset, hogy javíthassak a felbontáson? Az eredetit én most tervezem megvásárolni van hozzá esetleg valami extra cucc???
Köszi
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Aztán meg csodálkoztok, hogy miért adnak ki agyatlan játékokat!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!