Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropo barátom müve ( MORTISZ )

Hells gate arrested*Gott mit uns*And shine heaven now.

Ha a szimpla Starcraftot inditom az angol és alap

75%

Lammer
aha!!!!
itt a hiba!!! ha bnetelni akarsz MASSAL IS(senkinek nincs magyaritasa a bneten csak ugy tudnal te is, ha masnak is az lenne)!!! akkor szedd le az osszes szar magyaritast! ezert nem ment... 😛PPPPP es ezt egy konzolostol kell megtudnod 😛PPPP 😄DDDD

igy kenytelen vagy leszedni, ujratelepiteni, es oda mar patxh sem kell... mert ha rendes origi angolod van, mod nelkul(magyaritas egyeb modok) akkor felrepul a patch siman a bnetrol 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Brood war + Csillaghajo + hunscvb10

Lammer
remelem a kieged van meg(brood war)...
mert en simaval nem jatszok 😄DDD
mert a kiegnek 23 mega koruli merete van!

nekem nem de már 35% a leszedés máshonan

Lammer

Lammer
hat ennek koze nincs a starcrafthoz, ez anno egy megbukott "eurovizios" style klipp volt... 😄DDD jopofa ismertem, de nincs koze az SChez

Lazarus
Új starcraft film (kézikamerás)
itt
Lammer
basszuskulacs!!! uristen milyen eredmenyek!!!!!!!!!44negz
WCG TOP16

ugynezki copnak a koreaiak... <#eplus2>

FragStaR
Üdv mostanában zajlik a 2005 ös WCG és csak annyit kérdeznék hogy SC alá nincs vmi hasonló mint a HLTV szóval hogy a döntõket élõben nézhetném a gépemrõl vhogy mondjuk Bneten keresztül?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

mikszer
1.13e patch van hozzá
Itt

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Aschil
Sziasztok! Neharagudjatok (nem ide tartozik) de remélem tudtok nekem segíteni, a napokban kedvet kaptam egy régi klasszikushoz a Starcrafthoz! Xp Sp2-õm van és ugy tudom kell hozzá valami patch?! Ez mi, vagy milyen verzio szám stb stb...
Ja és van image driverem nem tom az bezavarhat-e??
Pls Help!!!!

.:asChil:.

Prince of Máté
nem lehet valahogy felbontást választani a starcraftban?

Prince of Máté
felraktam a legújjabbat és úgysejó😞((((

k8bal
az hangkártya para!
tegyél fel új drivert!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Prince of Máté
és a hang miért recseg??

k8bal
eh...
a procira és a házba is tegyél ventit...!!
nincs ventillátor egy gépbe... lol

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

koryne
Nincs benne venti??? Akkor pont, h nem kéne búgnia, dee ne csodálkozz, hogy hûtés nélkül tropa a géped 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Prince of Máté
az nem lehet hogy azért búg hangosan a gép mert nincs benne ventillátor vagy mi?

Prince of Máté
amióta ujraraktam a windiowst azóta se jó<#szomoru1><#rinya><#rinya>

Prince of Máté
ok köszi

Lammer
hmmm erdekes...
a rendszeredhez, meg egy alapos felulvizsgalast javasolnek... memoria ellenorzes, proci lapteszt stb... ha nem zsid*zol raszanni egy par ezrest, elviheted szamtechboltba felmeresre, hogy teszteljek le... szerintem ennyit meger... mert ha nem ertesz hozza, akkor itt hiaba okoskodunk lehet megjobban elrontod, az meg nem lesz jo...

Prince of Máté
valamikor ilyen a kép:starcraft

Prince of Máté
nekem nem sp2-õm van mert nem megyfel...arra nem tudod a választ hogy mért kezd beindulni ezerrel a gép?vagy ha bekapcsolom a gépet akkor valamikroö ezt írja ki:a rendszer súlyos hiba után állt helyre.tudsz egíteni?

Lammer
ize max Fixipvel tudnad orvosolni, mert dynamicussal telleg zszopas az sp2 soxor.. ha van routered akkor nyero... mert godnolom Chelloszol vagy DSlezele, ott meg kozvetitio eszkoz nelkul keyntelen vagy dynamikus ipt haszanlni, amivel jon a sz*pas... fixip rulz 😄

Lammer
mert bena SP2od van ami szetb*ssza a halozatot(rgo tok bugos a network handlingje, az eroltetet bena tuzfalaval eggyut plane, meg a millio inkompatibilitasa miatt plane)... en is soxor szivtam mar nem egy gepen amit SP2vel kertek a kuncsaftok osszerakasra... 😞 nagy rakas f*skupac az sp2 csak a baj van vele... egy jo tuzfal+legujabb security bugfixek+sp1 es kesz jo a renccered... amugy ramesz letiltod a halozati eszkozt, vag a kapcsolatot ahogy tetszik, utana engedelyezed akkor eszhez ter neha bejon... ha nem ez a hiba, akkor meg nem kene egy halozati cimet tobb eszkozon eroltetni... hameg sp2es hiba akkor ahogy irtam...

Prince of Máté
azt ki szokta írni hogy rendszer hiba:IP címütközás van a hálozattal vagy a rendszerrel.mért írja ki?

Prince of Máté
ja meg egy idõ után elkezd recsegni ahang...

Prince of Máté
pentium 4,2ghz,256mbram,ati radeon 9250 és jó a videókártya minden játéknál csak a starcraftnéln nem.

koryne
Milyen gép, milyen Starcraft (eredeti/írott)? Videokártya él-e még? 😊

Prince of Máté
csá!

Az miért van nálam ha elindítom a starcraftot akkor nagyon erõsen búg a gép.ha játzsok kb egy 3 órát akor a kép nagyon furcsa lesz...minden féle szinek meg minden.tudtok segíteni?

Barátommal szoktam lanolni és feltévedtem a Battlenetre. Ezekután csak az lenne a kérdésem, hogy van esély battle neten hotkeyek nélkül? Ha nincs akkor valaki légyszives dobjon meg egy help linkkel ezzel kapcsolatban. Gondolom személyre lehet szabni vagy valami. Köszi!

Lammer
de ertsd meg, hogy nem lehet... regebben voltak tort szerverek most nem tudok egyrol sem(talan KAni, bar haverek is neztek halott volt legutobb 1-2 jonapja)... mert nem erdekel, megyek Bnetre azt jolvan 😄
szerintem vedd meg, ennyit meger a jatek minimum... asszondom csilivili no tartalom game lenne akkor en sem tepnem a szamat... de ez a jatek tenyleg nagybetukkel JATEK, en igy tisztelem meg a programozokat, hogy megvasarlom a szoftveruket 😄

Gaso
skac én sem sajnálnám rá, de ha lehet ezzel is akkor miért ne? érted...
Lammer
nemlehet, en sem sajnaltam ra azt a huuudesok 2000 forintot... kieggel 1ut volt...

Gaso
hali!

segítsetek pls!!! 😊
battleneten lehet játszani nem eredeti játékkal? esetleg van valami crack?
elõre is thx!
Lammer
helyes... 😉

koryne
Hé, én is!!!
Csak ne most, mert most megy a TV2-n az István a Király 😊 (pofátlanok, eközben is van REKLÁM 😞)

Lammer
ok irj privit! 😉

k8bal
ok köszi!
majd vmikor dumálhatunk róla! <#wave>

Lammer
igazat adok koryne-nak... ha gondoljatok felmehetunk Bnetre, mutathatok par trukkot... szivesen segitek 😉

koryne
Bocsi, másképp nem lehet 😊 Ez egy olyan játék, amivel sajnos (vagy inkább nem sajnos) meg kell tanulni játszani... Menjetek fel egyszer Battle.net-re, majd meglátjátok, hogy a gép bizony könnyû ellenfél 😉

k8bal
Sokat segítettetek...
nem baj a szándék a lényeg és azért köszi! <#wave>

Lammer
tanuljatok meg jatszani... gep nagyon gyenge... ilyen 3 perc alatt meg lehet verni... regebben poenbol ra is mentem egy 1v1ben... asszem volt 3 perc alatt is... 😉 szal gyakorolni,gyakorolni!!!!
Hotkeyeket magoljatok be... epuleteket rendeljetek szamok ala... stbstb... es porogni-porogni 😉

koryne
Igazán rémes gondjaid vannak 😊
Pedig máshogy nem fog menni, csak ha megtanultok játszani...

k8bal
Hali!
Én ma kezdtem a StarCraft-ot és tesómmal akarjuk szövetségben nyomatni LAN-ba a gép ellen!
na igen...
ez megy is csak a gép qrva okos és a csítek meg nem mûködnek LAN-ba!
Nem lehet vhogy megoldani hogy mûködjenek a csítek?
Vagy esetleg mit lehet tenni azon kívül hogy gyakoroljunk?<#conf>

koryne
Hálám üldözzön a sírig 😊

Innen le tudod tölteni!

\"Azt hiszed az életed kemény? Próbáld meg a szüleidét élni\" - Billie Joe