3856
Starcraft
  • Spica
    hu asszem az év legszarabb meccsét sikerült lejátszani :D
  • track44
    Halicsek mindenkinek!

Van egy kis gondom, van egy nem legális StarCraftom, csak nem tom feltelepíteni mert kér vmi nevet meg egy 13 számú kodot, mit tok kezdeni vele? Vki tod segíteni??
  • Spica
    jo 6 után leszek
  • koryne
    Oh, most értem haza :( Affene... Épp 5 perccel múlt fél 7... Holnap 6 után 1000000000000000000%, hogy itt vagyok. Vagy mennyire későn érsz haza ma?
  • Spica
    vagy most kb fél hétig, de nincs fenn senki
  • Spica
    de ma csak későn érek haza, akkor lehet rola szo?
  • Lammer
    lejatszhatjatok ma siman
  • Spica
    5 napig levették itthon a netet és most csinálták meg végre is:(, sajnálom ez freewin természetesen korynenak
  • Nuki
    msnje megvan neked? :)
  • koryne
    Ehh... :( Most meg már nekem kell mennem :( Spica, péntek délután valamikor? (azaz inkább este felé)
  • Lammer
    errol beszeltem... :(
  • koryne
    Namivan, senki? :(
  • koryne
    Spica, én itt vagyok.
  • Lammer
    BWLAUNCHER
    de mar lertuk 1000X...
    amugy van benne bwac(ami nemtom sztem nem er oylan sokat, meg a pingvin isch)
  • Lammer
    igen
  • cleric
    Még egy: most olvasom, hogy a sok lárva csítel. Két program van, ami segít(het), a BNET-X Launcher és a Pingvin. Ezeket hol tudom beszerezni, ha a pgtour.com nem megy?
  • cleric
    Köszi srácok!
    A mapok nevei végén az "n" és az "o" akkor az obs opciót jelenti? Normal/obs?
  • Lammer
    Miert jobbak a wgtour mapok?

1. pgtour meg mindig halott!!4444(jelenleg mikor irom ezt a kommentet meg halott ugye, ki tudja mikor all vissza a site)
    2. a wgtouros mapoknal ott van az obs alternativa is! :P
  • Lammer
    ITTEN-e! :D
  • grizzly21
    ide is be vannak linkelve, de egyébként pgtour honlapján
  • cleric
    Nem követtem a trendeket mostanában mapok tekintetében :) Hol tudok map packot letölteni, amiben minden fontos multiplayer map benne van? starcraft.org-on néztem, de nem akarnám egyenként összeválogatni a több ezerből őket.
  • Lammer
    alakul ez, alakul ez... marciusra meglesz a loser donto isch!4 4 4 4 negz
  • Nuki
    szépes új dizájn ^^
    [nagy][szin=blue]
  • koryne
    Ok, este 6 jó lesz.
  • Spica
    este 6 az délután?.. korábban nem tudom biztosra
  • koryne
    Kedd délután?
  • Spica
    koryne írd ide, h mikor játszhatunk plz
  • Spica
    de az a vicc, hogy az SC ebben a felbontásban se ronda, távolról se
  • grizzly21
    az sc egy csoda:)
  • cleric
    Úgy gondolom, jelenleg az határozza meg a felbontás kérdését, amit a ázsiai tömegek gondolnak és nem a technikai lehetőségek. Amíg ilyen sikere van 8 év után is, biztosan nem nyúlnak hozzá. Tesztelni kellene, a pro-gamereknek "újratanulni" nagyobb felbontásban a klikkeléseket a kisebb méretű unitokra és épületekre. Ezt tutira nem vállalják fel a WoW mellett. Számomra még mindig hihetetlen, hogy Pentium 133-on, 32 mega rammal játszottam vele először 14"-os monitoron, 60 Hz-en :)
  • Nogren
    igen ezt én is hallottam még anno, és ez mondjuk meg is állta a helyét 98'-ban, mert ugye nagyobb területet lehet látni nagyobb felbontásban, no de igazán kijöhetett volna azóta egy patch amiben legalább 800*600-ba fel lehetne tenni és akkor már sokkal szebb lenne.
    vagy legalább valami okos programozó ember irhatott volna valami addont ami nagyobb felbontásban indítja a gamet
  • Nuki
    dejó erről nem is hallottam. ilyenkor mindig olyan jó érzés tölt el. most mondja meg valaki hogy nem kiegyensúlyozott a játék :D
  • cleric
    A Blizzard azt nyilatkozta, hogy azért nem lehet felbontást állítani, mert előnyhöz juthatnának azok a játékosok, akiknek high-end gépeik vannak. Így egyenlők az esélyek.
  • Nogren
    sziasztok
    valami olyan addonról, vagy megoldásról nem hallottatok, hogy lehetne a felbontást állítani az SCben?
    csak mert pl amikor pályátszerkesztesz gyönyörűen felveszi a windows felbontását a grafika, és nagyon élvezetes lenne úgy is játszani !
    próbáltam már valahogy ablakba kirakni SC-t és ugy játszani, hátha akkor szinté windows alap felbontását felveszi, de sehogy nem sikerült megoldanom.

van valami javaslatotok?
  • Spica
    nem olyan kötött senki sem.. aki meg 2 hetente hétfő hajnali 4kor ér rá csak az tényleg ne jelentkezzen :)
  • cleric
    Értem, de legalább 1 ember kell hozzá rajtam kívül, 2v2-ben meg 3. Nem biztos, hogy amikor én ráérek, akkor nekik is jó. Nyilván össze lehet hangolni, csak részemről nehézkes sokszor, és nem akarok senkit megvárakoztatni, vagy elszúrni a meccset.
  • grizzly21
    :) ez online kupa, akkor játszol amikor ráérsz
  • cleric
    Szívesen mennék, de nagyon nehezen tudok időpontra biztosan ott lenni. Ettől függetlenül ha kevesen lesztek, vagy páratlanul, azért jelezzétek, hátha :) Nem vagyok jó játékos, de szeretem. Akkor vettem elő újra, amikor indult itt a kupa :) Legalább 5 éve nem játszottam vele.
  • Lammer
    de... majd donto utan osszesitem :D
    btw jossz 2es kupara??? jo lenne, minnel tobben lennenk =)
  • cleric
    A kupa meccseinek replay-eit nem tervezitek elérhetővé tenni?